הכסף שלנו כפרת עבונות. שלא נדע עוד רע. וכסף הגיזל כספים מיד בורחים. ואין על זה ערורין. בושה למגיבים שאין כוח לדעת הקהל. על זכיה בזויה. כול האומה דבר על זה. יש גם נערים ונערות שסמסו. ועל זה הרעים משלמים. ואני אתוודה אם הם יהיו זוג אמיתי. אני אברך על זה במעמקי ליבי. ורכבד זאת. אבל לא זה הסיפור. הכול נעסה בזדון חבל.
שעניין אותה לא כל כך אכפת לה הכסף או ההפסד חמודה טוב שהיינו מוכנים לזה אם לא הייתי ממש מתעצבנת לא להאמין שהרוע ניצח אנשים שהצביעו להם תעודת עניות אורטל העלימו כל הפרק לא פלא עם עריכה כזו שהרוע ניצח להפקה כזו לא נראה לי שיש טעם לעוד תוכנית כזו שיודעים מה ההפקה עשתה אין טעם אמון הצופים הם איבדו
לא הראו אותה, כל התוכנית העלימו אותה וגם דאגו לסרק אותה בצורה לא מחמיאה וגם להלביש אותה בסגור, עשו הכל שאורטל לא תזכה והצליחו, אני לא אשקיע יותר שקל נשבעת
מקבלת. לו רק אורטל ללא הזוג איתן ודניאל. והזוג" הבזוי ממש למען הכסף בושה למשפחות שלהם בושה להפקה. הורדתי מיד מחקתי נכון את סרגל הכלים הבזוי של וואלה המחורבן. אם ויש עונה שנייה אני לא אכנס לזה. ואמן הכול יוצא לאור ונדע את האמת. לא בא בחשבון גבר מסומם? עשה רבע דרך ובא ומצא את בתמינו הבזויה הרעה.לא מקובלת.קרן שחם מכרה את עמצה לגבר שדחה אותה. הבין משהו שלא נכנס ללב. ועוד לא רוצה לעוף הביתה כי אמרה אני ארמוס את כולם על הדחיה של איתן .והיא הצליחה " כי מצאה אדם דומה לה שקרן דמגוגי ולא יותר גב פשטי. לא זכה בהשרדות שרד את הנשיקות בחטף שנגעל ממנם. אבל הכסף בא לו בכול רגש יותר מאשר רגש לאדם? שהיא קרן הזולה . נראה אותם ביחד.לא יהיה הדבר כזה גם והוא יגיע למקום .. שאומרים לו זה בסדר. די יהיה חלוקה בכסף ושערוריות. זה מה שיהיה. מגעיל ביותר. לו רק נתן לנו סימן קטן והוגן של טיפה רגש אהבה.לזוגיות. היה הלב אומר מגיע להם. היא נשראה כדי לרמוס את כולם. .והוא נכנס כדי ללעבוד על המליון. אין החלוקה נדע. אהבה אין ולא תהיה. אין לי יותר מה להגיב מגעיל ביותר. מוחקת גם את ערוץ 10 גם בבקרים שאהבתי את אורלי וילנאי פידרבוש עם בעלה