יואו בנות אתן לא מבינות איזה אושר!! :-
S shongold New member 4/2/07 #5 היי רותם מה נשמע מתוקתוקה? ואיזה אושר בדיוק קפץ עליך..שתפי כולי סקרנות ..מה מי בקשר למה...
S shongold New member 4/2/07 #12 רותם..את משתעשת... בעצבנו שהם בלוא הכי לא במצב תקין...אם אני הייתי עכשיו תופסת. אותך....קטנטונות...
S shongold New member 4/2/07 #15 רותםםםם אני שוב מתרה בך אני כאן במצב נזיל....עוד מעט הבן שלי יחליט שהוא רוצה את המחשב ואין לו דין ואין דיין...אז יאללה...בחיאת.
רותםםםם אני שוב מתרה בך אני כאן במצב נזיל....עוד מעט הבן שלי יחליט שהוא רוצה את המחשב ואין לו דין ואין דיין...אז יאללה...בחיאת.
S shongold New member 4/2/07 #16 מה זה בשבילך שיעור היפ הופ לעומת עדכון חבורתיך הנאמנות והנבצרות מכל מטלה אחרת שיש בבית, ורק ממתינות לקטנטונת..כן את הקטנטונת שלנו..שתפתח את פיה..חוץ מזה מה הקטע..מציע לנו עוגת קדאיף...ובורחת זה יפה ככה להתנהג מול לקשישות ממך...?!
מה זה בשבילך שיעור היפ הופ לעומת עדכון חבורתיך הנאמנות והנבצרות מכל מטלה אחרת שיש בבית, ורק ממתינות לקטנטונת..כן את הקטנטונת שלנו..שתפתח את פיה..חוץ מזה מה הקטע..מציע לנו עוגת קדאיף...ובורחת זה יפה ככה להתנהג מול לקשישות ממך...?!