חח...
אוקי טוב אז קארין אני חושפת אותך חח סתם סתם.. אני אכתוב פה את התרחישים שקרו והובילו ל... אוקי אוקי... אז ביום שג'קוש' הגיב בפורומוש אני וקארינה דיברנו על לשלוח לו מסרוש בשביל להביע לו את הערכתנו, אז שאלתי את קארינוש אם כדאי לשלוח לו, והיינו בטוחות שאין סיכוי שהוא יחזיר תשובה אבל הייתה תקווה שהוא לפחות קורא את המכתבים... קיצר באותו יום כתבתי לו מכתב רציני למסר בידיע של מיליון אחוז שהוא לא יענה לי וגם לא הייתי בטוחה שהוא יקרא אז כתבתי בכותרת "ג'קו לפני שאתה מוחק את ההודעה רק קרא אותה בבקשה", ציפיתי שבאת הוא יתיחס טיפה אם הוא יקרא אבל לא עלה על דעתי שהוא יחזיר לי תשובה! ועוד איזו תשובה! הוא כתב לי תגובה מושקעת ואני לא יודעת אם כדאי לפרסם את המסר פה, אבל מי שרוצה לראות בדיוק מה שהוא כתב שתשלח לי מסר.. קיצר הוא כתב שהוא לא עונה בדרך כלל על מסרים אבל הוא ממש שמח שגם הח'ברה הצעירים אוהבים את המוסיקה ואותו ומחכים לדיסק. הוא אמר שהוא עובד על מפגש רק של הפורום, לצעירים ול"מבוגרים יותר" (צעירות,ומבוגרות יותר! הייתי צריכה לשים את הדגש לא נורא), חח והוא אמר שבמפגש יהיו שירים וגיטרה!!!!!! אה וכמובן המון אהבה!!! איזה מתוק אני לא התרגשתי ככה נראה לי מאז שהוא הגיב לראשונה בקומונה... לאא.. לא התרגשתי ככה אף פעם!!! הוא כזה נששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששמה!!!