טוב טליטל אם את יכולה תעבירי לפה

Nova5

New member
בנות, אולי ג'קו נותן לרותמוש טרמפ

לשיעור עכשיו? יש לה סיבה למהר...

kapit5

New member
רותם-עד שאת זזה

יגדלו לי שערות לבנות ואני אצא לפנסיה

kapit5

New member
יש לי הרגשה שהיא באמת הלכה לשיעור

היפ הופ
והשאירה אותנו פה במישחק בניחושים.יופי לך רותמוש. אם זה מה שעשית -במיפגש הקרוב על תיתפלאי אם נעשה לך זובור....

rifkin1

New member
רותם...רותם...רותם

אם בשבע ועשרה את לא פה לעדכן... טוב, אין כל כך הרבה שנוכל לעשות בנידון...חחחח אבל פליז תעדכני בקרוב!!!!!!!!!!

../images/Emo207.gifאפה יפזז ג'קו בסופ"ש?

בחתונה של ישראלה אסגו המתוקה (אני לא אגלה באיזה אולם, לא לעשות לפפארצי' חיים קלים
) אז מזל טוב לישראלה ובחיר ליבה, המון אושר ואהבה
, זו תהיה גם בטח פגישת מחזור של החבר'ה.. נחמד

rifkin1

New member
מזל טוב ישאלה !!!

היא מדהימה וכישרונית, ואני מצפה לשמוע ממנה. תודה שמיים!!!

rootteem1

New member
חח...

אוקי טוב אז קארין אני חושפת אותך חח סתם סתם.. אני אכתוב פה את התרחישים שקרו והובילו ל... אוקי אוקי... אז ביום שג'קוש' הגיב בפורומוש אני וקארינה דיברנו על לשלוח לו מסרוש בשביל להביע לו את הערכתנו, אז שאלתי את קארינוש אם כדאי לשלוח לו, והיינו בטוחות שאין סיכוי שהוא יחזיר תשובה אבל הייתה תקווה שהוא לפחות קורא את המכתבים... קיצר באותו יום כתבתי לו מכתב רציני למסר בידיע של מיליון אחוז שהוא לא יענה לי וגם לא הייתי בטוחה שהוא יקרא אז כתבתי בכותרת "ג'קו לפני שאתה מוחק את ההודעה רק קרא אותה בבקשה", ציפיתי שבאת הוא יתיחס טיפה אם הוא יקרא אבל לא עלה על דעתי שהוא יחזיר לי תשובה! ועוד איזו תשובה! הוא כתב לי תגובה מושקעת ואני לא יודעת אם כדאי לפרסם את המסר פה, אבל מי שרוצה לראות בדיוק מה שהוא כתב שתשלח לי מסר.. קיצר הוא כתב שהוא לא עונה בדרך כלל על מסרים אבל הוא ממש שמח שגם הח'ברה הצעירים אוהבים את המוסיקה ואותו ומחכים לדיסק. הוא אמר שהוא עובד על מפגש רק של הפורום, לצעירים ול"מבוגרים יותר" (צעירות,ומבוגרות יותר! הייתי צריכה לשים את הדגש לא נורא), חח והוא אמר שבמפגש יהיו שירים וגיטרה!!!!!! אה וכמובן המון אהבה!!! איזה מתוק אני לא התרגשתי ככה נראה לי מאז שהוא הגיב לראשונה בקומונה... לאא.. לא התרגשתי ככה אף פעם!!! הוא כזה נששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששמה!!!

דורית41

New member
באמת נשמה ענקית

כבר הגענו למסקנה הזו מזמן,וככל שאנחנו מכירות אותו יותר אנחנו מבינות כמה הוא באמת באמת מקסים,וכמה אנחנו אוהבות אותו כאדם,בנוסף למוסיקה.

rootteem1

New member
אוך שירלי

מקודם המחשב נתקע לי ועכשיו הוא לא מוכן להיכנס למסנג'ר..=[....... אבל הצלחת?

למעלה