טוב טליטל אם את יכולה תעבירי לפה

shongold

New member
../images/Emo51.gif רותמוששששששששששש

את נששששששששמה בעצמך..לכן הוא ענה לךךךךךךךךךךךך!!! ולפי הכתוב מקסים מקסים מקסים - כן האיש מקסים!!!!!!!!!

rootteem1

New member
חח תודה מאמוש=]

טוב שלחתי לכל מי ששלחה לי מסר.. שנראה לי שאלו כל הבנות של הפורום.. חח... עכשיו כל מה שנותר לעשות הוא לחכות למפגשששששששששששששששששששששששששש

rifkin1

New member
אני חייבת להסכים עם שון

בפעם המי יודע מה... את מקסימה והיה שווה לחכות

rootteem1

New member
טוב טליטל אם את יכולה תעבירי לפה

את השרשור... ובנות לא להציף, כל אחת תקבל מסר בקרוב... חח לאט לאט... לא סתם תפיצו בכיף, אבל יקח לי טיפונת זמן לשלוח לכון.. אז סבלנות.. פשוט לא נראה לי שכדאי לפרסם את התגובה המקורית שלו בפורום.. מה לא?

דורית41

New member
נכון,מסכימה אתך

מציעה לא לפרסם פומבית,זה בכל זאת במסר אישי. תשלחי רק למי שתבקש-צפי למבול של פניות........

שונית 7

New member
רותמוש תודה מתוקית:אין ספק שהבחור

חמוד אמיתי. עוד יותר כואב לי עכשיו איך שהתנפלו עליו .מדינה מרשעת מותר להגיד????

Karina85

New member
יו רותמוששש

איך אני שמחה בשבילכוש!!! נשששמה אחת!!! יווו איזה כיףףףף!!!
חולה עליכוש!!! דווקא היום אין לי זמן בכלל להיות בפורום... אני אגיע בטח מאוחר יותר אם בכלל... וג'קו תעשה לנו מפגששש וגם תעשה לנו תשששוששש!!!

rootteem1

New member
קארינושששששששששששששששש

סוף סוף... חיזרייייי ותודה לכל הבנות המקסימות=]...

rootteem1

New member
יואו בננות אני כבר עונה

סורי המחשב שלי עילג ברמות קששששששות

juanes

New member
גם אני ../images/Emo9.gif

איזה יופי שיש דברים חיוביים

rootteem1

New member
טוב בננות כולן קיבלו את המסר?

כי אני צריכה ללכתוש...

rootteem1

New member
כולן רואות רוקדים עם כוכבים?

חח אוקי אני זזתי.. אממ תקשיבו לכל מי ששלחה לי מסר אחרי שאני שלחתי לה את התגובה של ג'קושון אז סורי שלא עניתי לכולן, פשוט המחשב עושה לי בעיות ולא נכנס לי עכשיו למסרים... סורושש... זואי אל תשבי בסן פרנסיסקו על המים בלעדי! ברור?? דניאל אאמ אאמ חסר לך שאת לא באה מחר! את מחליטה על הנוסח..=] בהצלחה לכל הנבחנות! לילה טוב! מלא בג'קויים! מי יתן ויגיעו עוד מסרים=]

ברור נשששמה ../images/Emo24.gif

אני אשב בסן-פרנסיסקו על המים רק איתך... טוב... גם עם ג'קושון עם ירצה להצטרף... תודה רותמוששש.. Love ya and c ya soon

למעלה