# גם אם ירצה כמובן לא עם...
R rootteem1 New member 5/2/07 #88 חוחוש אוף אתמול דיברתי על שהכל סגור, והיום כבר יש בעיות... 8000 שקלים כל כרטיס טיסה!! איזה עצבים!!! טוב אני מקווה שהכל יסתדר ואני אוכל לשבת איתך על המים....=]... אבל קפצי גם לניו יורק! כי את חייבת לבוא איתי לטיים סקואר ולעשות שופינג!!!
חוחוש אוף אתמול דיברתי על שהכל סגור, והיום כבר יש בעיות... 8000 שקלים כל כרטיס טיסה!! איזה עצבים!!! טוב אני מקווה שהכל יסתדר ואני אוכל לשבת איתך על המים....=]... אבל קפצי גם לניו יורק! כי את חייבת לבוא איתי לטיים סקואר ולעשות שופינג!!!
ר רנה6 New member 5/2/07 #81 אלוהים, טעות... שמך יזכר כמובן....מה קורה לי בזמן האחרון?!...ואף אחת לא מתקנת אותי...
ר רנה6 New member 5/2/07 #82 יכרת+ ייחרת כנראה בהשפעת טו בשבט....אז, ייחרת...כלומר, ישמר בזכרוננו...ישאיר עלינו רושם עז וכו וכו וכו....
יכרת+ ייחרת כנראה בהשפעת טו בשבט....אז, ייחרת...כלומר, ישמר בזכרוננו...ישאיר עלינו רושם עז וכו וכו וכו....
ד דורית41 New member 5/2/07 #83 לא נורא,גם חוזים כורתים אז יש למילה גם קונוטאציה של קשר,והמשכיות. אוףףף,אני לא המורה ללשון של הפורום,וזה לא תחום העיסוק שלי,מתנצלת מראש על תיקוני ההגיה שלי, זה פשוט מתפלק לי.
לא נורא,גם חוזים כורתים אז יש למילה גם קונוטאציה של קשר,והמשכיות. אוףףף,אני לא המורה ללשון של הפורום,וזה לא תחום העיסוק שלי,מתנצלת מראש על תיקוני ההגיה שלי, זה פשוט מתפלק לי.
ר רנה6 New member 5/2/07 #87 דורית, אם שמת לב... אני עצמי תיקנתי, הרבה לפני שאת תיקנת...כנראה שזה חלק מהדיסלקציה שלי...
ש שמיים כחולים2 New member 4/2/07 #64 שמחה בשמחתך.."תשושה" שכמותך ../images/Emo6.gif ברכה מחכה לך בתיבה..