טוב טליטל אם את יכולה תעבירי לפה

rootteem1

New member
טוב תראו אני באמת חייבת לזוז

כי השיעור שלי מתחיל עוד רבע שעה ואני בטוח מאחרת... אני ארמוז לכן.. רמז מאוד דק... ואתן חוזרות בשבע ועשרה בערך להמשך ברור?

Nova5

New member
שון, יש לי רוששם, שרותמוששש

הולכת לשבור שיא שלך ביצירת מתח בפורום רותם!!! ב19 אני צריכה לצאת לטכניון!!! מה אעשה? בעצם, אדע שם מה קרה לך...

shongold

New member
היי נובה/כפית וכל שאר החמודות

הבן הלך ל..התרענן קלות..מקווה שההתרעננות תיקח הרבה זמן..נראה לי שברגע המכריע, יאנסו אותי לעזוב חיש קל את מכשיר החמצן..דווקא ב- 19.00 + בואו נסכם את האופציות הראליות כפי שהובאו כאן: 1. רותם פגשה באקראי את ג'קוש התנפלה עליו..והוא המסכן בלית ברירה..נתן לה תאריך להופעה/מפגש... 2. שלח לה באישי..- מורידה הכובע לפניך יקירתי - זכית!!!! 3. אולי התכתבה עם גיא - ג'מוס וג'קו היה במקרה במקום, ואז...נוצרה תקשורת... 4. אין לי...מוזמנות להמשיך בתרחיש..פוטנציאלי להתרגשות הקטנה. אופציה שלא מן המנין רותם החליטה להחזיר לי ובגדול..הממ..מה אשם כל הפורום כולו......?!

rootteem1

New member
אוקי אוקי

בואו רק נגיד שאף אחת עדיין לא קיבלה תגובה ישירה מג'קו על המפגש או בכלל נכון?... אז זהו אני אהיה חזרה בשבע ועשרה בערך... ביוש

דורית41

New member
הי בנות!!

מה שלומכן?איך התגעגעתי. חזרתי אליכן מ4 ימים בעיר השמש הנצחית
והיה כיייייף( ואגב,השמש היתה לא לגמרי נצחית בחלק מהימים) !אני מתה על אילת-חייבת לשם גיחה כל כמה חודשים. רותם ראי הוזהרת!!!המתח הזה לא בריא לנו!!!למרות שאני מאוד אובהת אותך עכשיו אני
מהו עוד שיעור אירובי לעומת עדכון של חברותייך?(אני בעלת נסיון-הפסדתי כזכור אי אלו שעורים "בגלל" (או בזכות) הפורום.)

קניה 1

New member
היי בנות, ניחוש שלי ../images/Emo187.gif

רותם כתבה לג'קו הודעה באישי, וקיבלה ממנו תגובה.. יש פרסים למנחשת נכון??

אחריכל השרשורי תשוש הוא היה סקרן../images/Emo3.gif

ובאח שאל אותה:" תגידי לי ילדונת, מה זה לעזאזל, תעשה לי תשוששששששש ?????"

Nova5

New member
שמיים - קבלי צל"ש

אפילו שזה לא נכון - מתאים ביותר לוואקו - הוא היה חייב לשאול את זה אם כך - קקו למסר מקארין

צחוק צחוק אבל אולי הוא עובד על ש

מיוחדת .. במיוחד אם הוא מתכנן לשיר לנו את 'יקירתי' בהופעה הבאה ..ככה, לכבוד רותם וקארין :- D
(אני האמת, לא ראיתי שום דבר מיוחד ב'תשוששש' עד שהתחילו עם זה אי שם בקומונה או שזה היה עוד בפורום קשת?)

kapit5

New member
ניחוש עוד יותר פרוע

צילצלה אליו ודיברה איתו

מה ניש' כפית אני חייבת לך תמונה

של אקסל כמבוגר אבל ראיתי שהעלו ולא רציתי להבהיל אותך עוד יותר..
,אגב, ראיתי ששאלת מי זו דנה עדיני.. אז זו הזמרת ששרה עם דניאל סלומון את השיר היפה 'רבות הדרכים' ונדמה לי משחקת עכשיו שיר שלנו 4 וככה היא נראית.. טוב, עכשיו נחכה עד 7 לרותם עם הבשורות..שיהיו טובות הלוואי..

kapit5

New member
היי שמיים-תודה על העידכון

מתי העלו את אקסל כמבוגר?כניראה פיספסתי

למעלה