טוב עוד משהו

preacher

New member
כי התורה נכתבה

*אחרי* שירושלים ובאר שבע היו קיימות, כמובן! אפילו לפי היהדות, התורה ניתנה בזמן מתן סיני ובאר שבע וירושלים כבר היו קיימות אז! ולפי התאוריות החילוניות היא נכתבה אפילו עוד יותר מאוחר! ואיפה בדיוק הכותל מוזכר בתורה? או יריחו? אתה בכלל קראת את התנ"ך? כל יהודי אמיתי שהיה קורא את מה שאתה כותב היה מתפוצץ מצחוק. אני יודע שאני מעליב אבל אין לי דרך אחרת להעביר לך את גודל הבורות שלך.

BLACKPANTER11

New member
מאיפה אתה יודע שהוא נכתב אחרי

שירושלים ובאר שבע היו קיימות. הרי זה היה בעבר.

למבדה

New member
דהההה.

בתנ"ך מסופר על הבחירה של דוד בירושלים כעיר הבירה. אז זה אדיוטי לשאול איך התנ"ך ידע לנקוב בשם של עיר עתידית, כי היא לא עתידית! או כמו שרבים אוהבים לומר- ירושלים היא עיר בירתנו כבר 3000 שנה. (לפני זה הייתה יבוסית או משהו)

preacher

New member
אני אחכה עד צאת השבת

ואכנס לפורומים של דתיים. נכניס אחד כזה לדיון ונדבר איתו, נראה מה הוא יגיד על העמדות שלך. אני כבר הפסקתי להבין מה אתה רוצה להגיד, אולי מישהו דתי יבין.

הוא הבורא אין לו התחלה

אין לו התחלה ואין לו סוף הוא הכל יכול הוא זה שיצר את הזמן את הכל אין לאלוהים יוצר כי אם היה לו יוצר הוא היה מוגבל וכפי שאנחנו יודעים הוא כל יכול הוא בורא לכל הנבראים

MetalRulez15

New member
אם אין לו התחלה הוא לא קיים.

ומישהו מוכן להסביר לי את העניין הזה עם "אם היה לו יוצר הוא היה מוגבל"? תודה

L7

New member
לא הבנתי . דבר עברית . מה זה

ללא התחלה וללא סוף? מה זה כל יכול? ומי בן האנוש שסיפר לך את המעשיות הללו? או שמא הצלחת להתקשר עם הקב"ה? או הקב"ן?

neko

New member
זה ציטוט ממאמר של אמנון יצחק,

כל מחב"ת נותן אותו בדיוק אותו דבר.

ואם זה לא היה כל כך נכון ומשכנע

אז לא היתי אומר את גם אתה מצטט את המדענים שלך מידי פעם לא אז מה לי אסור ולך מותר

Providence

New member
אימבציל חסר-תקנה2, יש לי בקשה צנועה

הוכח לי ש"אלהים" קים גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניך - ואחזור בתשובה ללא שהוי. אתה מבין? אתה אולי נולדת לבית חרדי והכל מובן לך מאליו. אני ספקן חילוני, אולם לא אעצום עיני נכח ראיות מוצקות לקיום "אלהים". אז, שנס נא מתניך וספר לי מתי תקשר עמך, השיב לך, עשה משהו למענך. אני זקוק להוכחה מוצקה שאינו הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית השוכנת אך בתבן אשר בין שתי אזניך. קפיש? האם בקשתי מוגזמת? נכון שלא? בהתחשב בעובדה שאני חילוני מבטן, היא אך סבירה. ובא נתחיל עם טענתך לעיל: (1) הוא הבורא (2) אין לו התחלה (3) אין לו סוף (4) הוא הכל יכול (5) הוא זה שיצר את הזמן את הכל (6) אין לאלוהים יוצר כי אם היה לו יוצר הוא היה מוגבל (7) כפי שאנחנו יודעים הוא כל יכול הוא בורא לכל הנבראים אז, חזור וזחל אל מתחת לאבן שבצלה חסית, חשוב על הוכחות, וחזור אלינו עמן...

Providence כנס

אם אתה באמת רוצה לדעת על הקיום של הבורא ובאמת רוצה לדעת אז אני נותן לך עכשיו לינק לשני סרטים שמוכיחים את קיומו של הבורא תראה אותם ואז תחזור ותגיד לי מה הסקת מהם אבל תראה אותם ואל תשלול דברים ככה סתם תיהיה אדם חכם ותבוא עם ראש פתוח תראה אותם מה יש לך כבר להפסיד

Providence

New member
אימבציל חסר-תקנה2 ידידי, בסוף השבוע

אני מתכנן לראות סרטים אחרים. צפה אתה בסרטים ותאר בפורום את הראיות המוצגות שם באפן מלולי מקוצר. הצג את קושיותיהם של החילונים, ואת תשובותיו של אמנון איזאק. אני מבטיח לרסק הכל לאבק פורח. זו התחיבות!!!

preacher

New member
welcome back, govn'r

אל תטרח לענות לו ברצינות - הוא לא יבין מה אתה כותב. גם ככה הוא בקושי מכיר את המקשים של המקלדת (לאלו של סימני הפיסוק הוא עוד לא הגיע).

neko

New member
אתה כותב ברמה של

מחב"ת, ומתעלם מתשובות שאתה מקבל. אם אתה רוצה יחס ענייני, תן בחזרה. אל תכתוב מילה אחת של פרשנות והטפה לפני שאתה עונה על שאלה ברמה סבירה.

preacher

New member
רק למי שזה מגיע לו...

למשל אנשים שנכנסים לפורום בסערה, חושבים שהם יודעים הכל, מתקיפים את כל האתאיסטים ומלאים בוז בכל הודעה שלהם, בלי לטרוח אפילו להשתמש בסימני פיסוק! תוך כדי שברור לכל אחד שהם ממש, אבל ממש, לא מבינים על מה הם מדברים ובעצם הם רק אוןמרים כמו תוכי את כל מה שכתוב באתר של אמנון יצחק.

BLACKPANTER11

New member
אני חייב להגיד לך שממש פגעת בי.

אני כותב בלי סימני פיסוק? לא נכון בכלל. וגם אם פה ושם אז מה זה אומר? אני לא באתי לפורום הזה לא כדי לתקוף,להעליב,או לדבר כמו תוכי,את מי תקפתי? למה אתה חושב שאני לא מבין על מה אני מדבר? גם אתה לא הבאת עד עכשיו יותר מדי תשובות,אז אני אומר שאתה תוכי? ודי כבר לתקוף את אמנון יצחק,שמעת פעם איזושהיא הרצאה שלו? שאתה כל כך נהנה להשמיץ אותו? .

למעלה