טוב עוד משהו

Lu Tze

New member
אני לא מבין מה אתה רוצה...

אמרת שאם תהיה טכנולוגיית זיוף מספיק מתקדמת, אז אכן לא יהיה אפשר להוכיח שהשואה קרתה (מצד שני, אם ימצאו הוכחות מצולמות ב-100 מקומות בעולם יהיה קשה להניח שמישהו הצליח לשים שם את הכל). בסדר, אז? מה זה מוכיח? שאמיתות נהפכות בסופו של דבר לאגדות? יופי. גם אגדות נהפכות בסופו של דבר לאגדות ואין דרך להבדיל ביניהם. אם גם אגדות וגם אמיתות נהפכות לאגדות, זה אומר שיציאת מצריים היא או אמת או אגדה, מה שמחזיר אותנו לנקודת ההתחלה.

גאיוס

New member
כל זיכרון הולך ומתעמעם.

הטכנולוגיה מאפשרת שימור ברמה הולכת וגבוהה אך גם זיוף פיברוק ושינוי ברמה הולכת וגבוהה. ראית את הסרט זיכרון גורלי? נגיע לזה בסופושל דבר- השתלה מלאכותית של זיכרון.

Lu Tze

New member
נו באמת...

את האוויר אפשר להרגיש. תנשוף על היד שלך או תנפח בלון.

MetalRulez15

New member
את האוויר אני מרגיש

ואני גם יכול להוכיח שהוא קיים בעזרת מכשור מדעי מתקדם פחות(רובה אוויר
) ובעזרת מיכשור מדעי מתקדם יותר. אל תפנה את השאלה שלי אלי בחזרה. אני אומר לך, שמצד אחד יש לך משהו מוחשי ביד, ואתה לא מכון לקבל את העובדה שהוא קיים תמיד, ומצד שני יש לך איזו דמות שאתה לא יודע אם היא קיימת(אלא מאמין שהיא קיימת) ואת העובדה שהיא הייתה כאן מאז ומתמיד אתה מקבל. זה אבסורדי!!!

BLACKPANTER11

New member
טוב נגיד שאתה צודק ואת האוויר

אפשר להרגיש ובעזרת מכשור מדעי וכו.... . קיבלתי את זה. אבל אהבה אתה יכול לראות,למשש,לראות בעזרת מכשור מדעי? כמדומני שלא. אז אומר שאין דבר כזה אהבה,הכל בלוף! תוכיח לי שאני טועה.

neko

New member
נכון, אהבה זה בלוף.

זה זרמים במוח וכימיקלים שאלוהים שם בשביל שתתרבה. אחרת לא היינו מתרבים והמין האנושי היה נכחד ולאלוהים לא היה עם מי לשחק.

חחחחח איך אתה מעז

איך אתה מסוגל להגיד שאהבה זה בלוף זה המתנה הכי טובה שיכל להביא לנו אלוהים ושאתה נמצא ליד מי שאתה אוהב אתה מרגיש משהו מיוחד ולא זרמים אתה מרגיש את הנשמה של מי שאתה אוהב "על כן יעזוב איש את אביו ואמו ודבק באישתו והפכו לבשר אחד" וחוץ מזה בשביל מה הגוף שלנו צריך לעשות בשבילנו את הרגשת האהבה הרי יש להו כבר את הרגשת הסקס וזה הגורם היחיד שגורם לנו להיתרבות ולא אהבה אז למה יש עוד רגש שקוראים לו אהבה

תוכיח

ותסביר לי אי בעקבות הזרמים האלה אני מרגיש את ההרגשה הנפלאה הזאת ולמה בגלל הזרמים הפשוטים האלה שיש לי בגוף אני מוכן למות למען מי שאני אוהב(אישתי הילדים שלי)

neko

New member
הוכיחו,

אבל מכיוון שאתה לא מתעניין במאמרים באנגלית, אני אמנע מלשלוח לך. מי שרוצה יכול לחפש "Love brain activity" או משהו דומה ולמצוא מאמרים. הנקודה היא שמצאו את פעילות המוח היחודית לאהבה.

L7

New member
ישנם סמים היכולים לגרום חוויות "נפש

"נפשיות" מפליגות הסמים הם כימיקלים המשפיעים על המוח שהוא מנגנון כימי. מנגנון כימי בו נמצא אגב אותו אלוהים הזוי שלך.

אני לא מרגיש את זה במוח

אני מרגיש את זה קרוב ללב ולא מרגיש שום דבר שקשור למוח ותאמין לי שאהבה זה יותר מתהליך כימי במוח אם אתה מתיחס ככה אל אהבה אתה מתיחס אליך כרובוט

MetalRulez15

New member
הלב הוא משאבה של דם

ונכון, אני מבין באיזה אור העניין הזה מעמיד את האהבה, אבל מה לעשות שזה נכון. בעיני בכל אופן זה לא מוריד מערכה.

neko

New member
נ.ב: אי אפשר לחוש במוח,

מכיוון שבמוח אין עצבי חישה.

BLACKPANTER11

New member
תגיד לי אתה פשוט פסימי אהה!

למה אתה קם בבוקר,למה אתה לומד בכלל אם מה שישאר ממך זה ערימת עצמות. ושוב פעם אם אהבה זה לא יותר מתהליך כימי שמתרחש במוח,אז למה אני לא מתאהב בכל אחת אהה? מי שולט ואומר למוח מתי אני מאוהב ומתי לא כדי שהוא ידע מתי להפריש את אותו חומר כימי?...... ולמה אצל בעלי החיים:דגים,סוסים,כלבים,דובים,תוכים,נמרים,לוויתנים אין אהבה אלא רק סקס? או שהאבולוציה גרמה לכך שרק לבני האדם יהיה את אותו חומר? ועוד פעם כמו שאתם ועוד חברה פה אומרים תוכיח לי את קיומו של אלוהים,אז אני רוצה תשאתה תוכיח לי שיש אהבה,תצלם לי אותה,אני רוצה לגעת בה.

neko

New member
עניתי לך לפני שעתיים.

התשובה לשאלתך. אם אתה באמת רוצה, תפתח את Altavista או כל מנוע חיפוש חביב עליך, ותכתוב Brain love picture activity. רוב הסיכויים שמייד תקבל תמונה מתאימה לצרכיך, ואם לא, לפחות מאמרים שימושיים. תהנה, ותחזור אלינו עם מסקנות

BLACKPANTER11

New member
תסלח לי מאוד אבל התשובה שלך

לא הוכיחה לי כלום. אז מה אם אני יביא לסוס ריח של נקבה,הוא יתן זרע תוך 5 שניות,זאת הרי פעולה אינסטקטיבית לא אהבה? איפה יש אהבה במה שרשמת? -אם זה ככה למה יש גם בני אדם שנשכים אחד לאותו בן מינו (הומואים,לסביות) הרי אם זאת אבולציה זה לא היה צריך לקרות,תסתכל אצל בע לי החיים אצלם אין דברים כאלו,אצלם זכר נמשך לנקבה ונקבה נמשכת לזכר.

neko

New member
בייייייייייייפ שגיאה!

1. יש הרבה מקרים מתועדים של יחסים הומוסקסואלים בין בע"ח. 2. אתה לא מסוגל לקשר בין פעולה חשמלית/כימית אחת במוח לאחרת? בני אדם הם יצורים יחסית מונוגמיים בעולם החי, אבל הם לא הכי מונוגמיים. יש בע"ח שמקיימים קשר לכל החיים עם בןזוג יחיד, וזאת יותר מבני האדם שנוטים להחליף בני זוג באמצע. הם באמת אוהבים, לנו זה רק נדמה. גם אתה פועל לפי אינסטינקטים. הגדולה של המין האנושי היא שהוא מודע להם בזכות האינטליגנציה שלו ויותר מכך בזכות יכולות שימור הידע שלו. 3. לפי האבולוציה, חייבות להיות "טעויות" ו"פאלטות" גנטיות. הופ! מצאנו אחת. 1:0 לטובת האבולוציה (הרי לפי הטיעון הבריאתני, היית מצפה שאלוהים יברא את החיים בצורה מושלמת).

MetalRulez15

New member
היי.. אהבה זה לא "בלוף" ../images/Emo13.gif

מעצבן לחשוב על אהבה כתהליכים כימיים במוח... טוב, אבל זה מה שזה. מי אמר שתהליכים כימיים לא יכולים ליצור דברים נהדרים?

BLACKPANTER11

New member
חחחחחח אתה אומר שאהבה זה גם

תהליכים כימיים במוח.... טוב אם אתה אומר. אני אומר עכשיו שאין דבר כזה אהבה,הכל שטויות. תוכיח שאני טועה.

למעלה