טוב עוד משהו

תום30

New member
אני מקווה כי..

הבעייתיות שיש לך היא מה אנשים עושים עם האמונה באשר היא. זוועות לא מעטות נעשו בשם האמונות הדתיות וכן בשם האמונה האתאיסטית. יום טוב.

neko

New member
נחמד לראות שהצטרפת,

מקווה שתוסיפי נופך חדש לטיעוני האמנוניצחק הלעוסים שמסתובבים פה. את לא היחידה שרוצה שלום ואהבה בעולם, אבל זה לא כ"כ פשוט. מספיק אדם אחד בעמדת כוח בשביל להשחית את כל השלום והאהבה ש4 מיליארד משקיעים בה. לדעתנו (אני מכליל פה חלק גדול מהחילונים/אתאיסטים/חופשיים), הדת היא מקור רוע, מכיוון שהיא מאפשרת ליחידים שליטה על רבים, ואין לך מקום במאה ה21 במדינה דמוקרטית.

תום30

New member
ברוכה הבאה.../images/Emo140.gif

א- הדת היהודית היא לא ה"דת הכי עתיקה שקיימת". ב- אני אוהב את ההפרספקטיבה שלך, באמת בפשוט ובתמים. משוגעים, צדקנים, מחזירים בתשובה\בשאלה יש ב 2 הצדדים. יום טוב

תודה על הברכות..ברוך הנמצא../images/Emo140.gif

א-התכוונתי העתיקה ביותר שגם שרדה עד עכשיו. ב- אני שמחה. נראה לי....

תום30

New member
לא מדויק

קיימות דתות עתיקות יותר כמו השינטו היפאנית וכו'. ותהני בפורום.

Justin Angel

New member
כן, תכחד.

תראי מה קרה ליהודים, בניהם של אברהם, נכדי המכבים, ניניהם של גיבורי-חיל אמיצים, מעמו של שמשון ומעמו של דבורה. הפכנו לעם קטן ומוכה שחי על זכרונות של ימים יותר טוב. כל דור מתאבל על התהילה של ימים עברו שמוגדרים כ"תור-הזהב" ומקלל את הימים הנוראים האלו שבאים עליו עכשיו. זה קאונטר-פרודקטיב, וזה יביא להרס היהדות. אין יותר כוח בעולמם של היהודים. הוא קרס על עצמו, וזה רק עניין של זמן עד שישאר לפחות מההערה בכל מקום ויזכה להתייחסות אמיתית בשולי ספרי היסטוריה ואנתפולוגיה שידברו על "הדת השמית הקדומה". ורק לציין, הדת המצרית בת 5,000 שנה, הינדו היא גם בת 5,000 שנה בערך, בודהיזם בסיבות ה3,000, האבוריג'נים האוסטרלים יותר מכולם כנראה, והיהדות עומדת על 3,000 חביב ואף-פעם לא עמדו בראש אימפריה צבאית נורמלית (אם לא מכלילים את הכוזרים שלא הצליחו להחזיק מעמד שנייה בקנה-מידה היסטורי). דת שחיה על העבר, סופה להיות רק זכרון מהעבר.

vizini

New member
שטויות. מה הגיל של מולקולת מים?

של אטום מימן? של אלקטרון?

ושוב

המדענים אמרו שלכל חומר יש גיל אז אם אתה רוצה לדעת מה הגיל של מולקולת המים תשאל אותם

vizini

New member
עם מי אתה חושב שאתה מדבר?

אני אומר לך - זה שטויות. עכשיו שאלת אותי, וקיבלת תשובה

../images/Emo18.gif עצור ../images/Emo70.gif שוב לא הבנתָ:

עזוב מדענים ו\או אלוהים. נתחיל מהתחלה. נתחיל מנקודת 0: אנחנו לא יודעים שום דבר, ולא מאמינים סתם ככה לאף אחד. אולי כל המדענים טועים, אולי כל הרבנים שלך טועים. ובכן, נתחיל מההתחלה. השאלה שלך: "איך נוצר החומר"? התשובה שלי: "מניין לך שהוא נוצר? אולי הוא היה תמיד"? אל תסתמך לי פתאום על מדענים שאינך מאמין בהם, כמו שאני אינני מסתמך על הרבנים שלך.

מזה...

אתה בוחר במה אתה רוצה להאמין? אם אתה מאמין באבולוציה אז אתה גם צריך להאמין שלכל חומר יש גיל למרות שזה סותר אחד את השני אבל המדע אמר את זה מה אתה רוצה ממני המדע אומר שלכל חומר יש גיל ואני אומר בראשית ברא אלוהים את השמים ואת הארץ ואית אתה אומר שהחומר היה תמיד אה אם המדע שלכם אומר שכדור הארץ קיים מליארדים של שנים ואין דבר כזה חומר שהיה תמיד חייבת להיות לו התחלה זה לא נתפס בהגיון וזה מה שההיגיון יגיד לך מתי שתשאל אותי"מניין לך שהוא נוצר"ושאני לא ידע מה אמר המדען הזה או הזה זה ההגיון מה לעשות

L7

New member
קשה להיות אדיש לעבודת אלילים.

במיוחד אם עובדי אלילים לא משרתים בצבא ואליליהם אומנותם והם מנסים למכור לציבור מעשיות ניסים מים קדושים גילגול נשמות כשפים ועוד ועוד

אני נגד לא ללכת לצבא אבל...

אבל אם הם לא הולכים לצבא כנראה שיש להם סיבה ואיך אתה אומר שאנחנו עובדי אלילים הרי אברהם אבינו הוא הראשון שיצא נגד זה והאמין באל אחד אז איך אתה בא ואומר שאנחנו מאמינים ב אלילים והינה אתר שמסביר למה דתים לא הולכים לצבא ואת הסיבות שלהם www.geocities.com/tzava

טעות

אברהם אבינו חשב שלהאמין באלילים זה טיפשי ועשה חושבים והגיע שיש אל אחד ויחיד

neko

New member
בכלים הלוגיים שלו, זה היה נכון.

בכלים הלוגיים של היום, אין בורא. הרי ניטשה חשב שלהאמין באלוהים זה טיפשי ועשה חושבים והגיע שהאדם המציא את אלוהים.

למעלה