טוב עוד משהו

כן ואחר כך הוא סתם טייל באש

ושוב עיוות המציאות הוא הגיע למסקנה שיש כוח עליון שמסדר את הכל ושבלעדיו לא היו חיים

L7

New member
אברהם אבינו לא האמין לאנשים

רק להתגלות אלוהית. וזהו המסר הגדול: אל תאמין למי שמספר לך על אלים ואלילים - אל תקבל כלום ללא התגלות אישית. אם אלוהים רוצה בך הוא ייצור עמך קשר ישיר.

והוא יצר איתו קשר

הוא היה המאמין היחיד שלו ואיתו הוא יצר קשר אם אתה רוצה ליצור עם אלוהים קשר ואתה רוצה שיעזור לך אז רק תבקש ותיתפלל אליו

L7

New member
קשר דו סיטרי. אינני מאמין לחד סיטרי

אם אלוהים ירצה בי הוא ידע היכן למצוא אותי.

MetalRulez15

New member
תגיד, הוא עונה לך כשאתה מתפלל?

כי אני התפללתי כמה פעמים(אפילו ברצון, בתקופה שבה הייתי חצי משוכנע), והוא לא ענה. אז עד שהוא לא יתגלה אליך באופן אישי-אל תהייה פראייר!

היתפללת אליו לאיזו מטרה

היתפללת אליו בשביל שיעשה בשבילך משהו<? או היתפללת אליו כי צריך להיתפלל אליו?

MetalRulez15

New member
זה משנה?

כל כך הרבה דתיים מתפללים לזכות בלוטו, אתה יכול להוכיח ש... נגיד ו-10 אחוז מהטפסים ממולאים ע"י דתיים, אתה יכול להוכיח באופן מובהק שאחוז הזוכים הדתיים גבוה מאחוז הממלאים? אם כן, מבחינה סטטיסטית התפילה לא עוזרת לכלום.

חחחח חבל שלא ראית את הסרט

ברוס הגדול מכולם ואלוהים נותן להם את השכר שלהם בעולם הבא ולפעמיים(אם זה מחלה או משהו אז הוא מבריא את הבנאדם) הוא נותן להם אותם בעולם הזה

MetalRulez15

New member
באמת יש לך קשר עם אלוהים!

ראיתי את הסרט, וראיתי מה קורה כשכולם זוכים בלוטו, ולא לכך התכוונתי. תקרא שוב את הודעתי, אם היא עדיין לא ברורה לך, אסביר...

MetalRulez15

New member
"העולם הבא"

קודם תוכיח את קיומו ואח"כ תדבר עליו כעובדה. אני שאלתי אותך 2 שאלות-האם כשאתה מתפלל אלוהים עונה לך? ותשובתך היא..? האם כשאנשים מתפללים עבור מטרה מסויימת, אלוהים עוזר להם? את זה אתה צריך להוכיח ודוגמאת הטוטו היא דוגמא מצויינת, ועובדה שהיא מוכיחה דבר אחד, מבחינה סטטיסטית התפילה לא מועילה לכלום.

הוא עונה לך בכך ש...

הוא עונה לך בכך שהוא ממלא את משאלת ליבך (ולא ליזכות בלוטו) אתה צריך לבקש משהו שיעזור לך נגיד מישהו חולה אצלך ואתה מבקש מאלוהים שיבריא אותו זאת בקשה שאם תיתפלל אלוהים יכול לענות לך או אם אתה רוצה ילדים ולא כל כך מצליח לך אתה מתפלל לאלוהים ומבקש ממנו שיעזור לך ובתמורה לכך שהוא עוזר לך אתה אתה מקבל עליך מצוות כמו לינטול ידים כל בוקר או לשים עליך ציצית וכאלה ולזה מתכוון אלוהים שהוא אומר "פתח לי פתח כחוטו של מחט והפתח לך פתח כפיתחו של אולם" אתה רואה מה אלוהים יכו לעשות למענך ואם אתה לא מאמין לי ואתה חושב שזה לא אמיתי תבקש ממני שאני יוכיח לך שזה אכן קיים ואני אכן יוכיח לך רק תבקש ואחר שתבקש אני יתן לך משהו לראות אבל תבוא עם ראש פתוח כן בלי דעות קדומות

MetalRulez15

New member
אז רגע, זה פועל לשני הכיוונים.

אם יעשו מחקר אובייקטיבי ויבדקו, מה אחוז האנשים שנבראו ממחלה מסויימת אחרי שהתפללו לשלומם לעומת האחוז שנרפאו מאותה מחלה, שלא התפללו לשלומם, ויתגלה שאין "מובהקות סטטיסטית"(זאת אומרת פער ממש גדול בין התוצאות, כי פער קטן לא מוכיח כלום) בתוצאות ש להמחקר(מבחינת כמה אנשים הבריאו), תפסיק להאמין באלוהים? כי אם מחקר כזה יוכיח משהו, אני אתחיל להתפלל כל יום-אגב, זה עדיין לא מוכיח שיש אלוהים, יכול להיות שעצם העניין ש~מישהו~ רוצה שתבריא יכול להשפיע עליך לטובה(ואולי אפילו, הרצון עצמו משפיע עליך ברמה ה"רוחנית"). אז תענה לשאלתי-אם מחקר יפריך את העניין, תפסיק להאמין באלוהים?

ואם מחקר כזה יוכיח ש...

ואם מחקר כזה יוכיח שיש אלוהים אז אתה תאמין באלוהים? ונ.ב אם יוכיחו את זה אז אני יפסיק להאמין באלוהים אבל זה בהחלט יוריד את רמת האמונה בו עכשיו אם אני יוכיח לך את הכוח של המצווה ואת הכוח של התפילה האם אתה מוכן לגלות קצת ספק בדרך שבחרת בה(שהיא הדרך הלא נכונה) האם אתה מוכן?<

למעלה