טוב עוד משהו

MetalRulez15

New member
אותו דבר אצלי

אני לא אתחיל להאמין בו אבל זה בהחלט יזעזע את תפיסת עולמי.

MetalRulez15

New member
מחקר כזה לא יוכיח שקיים אלוהים

מחקר כזה אולם, מוכיח שיש משהו מעבר לחומר(בהנחה ולא מסוגלים לגלות קשר פיזי כלשהוא בין מוח המתפלל לבין גופו של החולה). "רוחניות", או איך שלא תקרא לזה, ובעצם יחולל מהפכה מדעית(אם יחזרו עליו שוב כמה פעמים והתוצאות יהיו אותן תוצאות). ובהחלט יגרום לי לחשוב על אופציות אחרות, אבל משום מה אתה תופס כל דבר קטן כמוכיח שיש אלוהים-בזמן שיש אינסוף אופציות שונות, תנסה להיות קצת יותר ספקן, זה יעשה לך טוב. בכל אופן-תביא מחקר כזה ותזעזע את תפיסת עולמי.

מחר...

מחר אם תרצה אני יתן לך כמה דברים שיוכיחו לך שקיים דבר כזה נס ואני יראה לך את הכוח של המצווה אבל בינתים אני הולך לישון

MetalRulez15

New member
"כמה דברים"?

טוב, תתן, נראה כבר. כי אם אתה מתכוון להביא לי כמה מקרים, שלא ניתן לאמת אותם, אז אל תבזבז את הזמן... אם אתה יכול להביא לי מחקר רציני כפי שאמרתי-זה יהיה מצויין.

neko

New member
אולי תפתח שרשור חדש למען הנושא?

אתה נקבר בו בפינה...

Lu Tze

New member
המחקר שאתה מדבר עליו...

עשו אחד כזה. פירסמו בכתב העת "גלילאו" בגיליון מספר 48 פיסקת-כתבה (ואני מצטט): ברצות אלוהים אפילו מטאטא יורה בכתב העת המכובד JOURNAL OF REPRODUCTIVE MEDICINE מתואר מחקר לבחינת התועלת שבתפילות. בניסוי נכללו 200 נשים דרום-קוריאניות העוברות טיפולי פוריות. קבוצות מתפללים מכל העולם קיבלו תמונות ושמות של כמחצית מותך 200 הנשים ונתבקשו להתפלל להצלחת הטיפול בנשים אלו. המתפללים היו נוצרים, נשים וגברים, מכנסיות שונות בקנדה, ארה"ב ואוסטרליה. המתפללים לא הכירו את הנשים והנשים לא ידעו כי מתפללים עבורן. למרות זאת, הצלחת הטיפול בקרב 100 הנשים שעבורן התפללו הייתה כפולה מזו של קבוצת הביקורת. הללויה. (ואני מבקשת להדגיש: כתב העת ל-JOURNAL OF REPRODUCTIVE MEDICINE ולא ל-IRREPRODUCIBLE RESULTS) JOURNAL OF REPRODUCTIVE MEDICINE VOL.6 NEWSCIENTIST.COM מכאן נובע שיש אלוהים הוא נוצרי. אני רק אציין שזה מוזר שלאחר ה"תגלית המופלאה" הזאת לא נעשה שום ניסוי המשך ששמעתי עליו (וניסיתי לחפש מידע) ולא שמעתי על הניסוי הזה בשום מקום אחר חוץ מב"גלילאו".

לא שמעתי על ניסוי כזה אבל..

אבל אתה כרגע הוכחת לעצמך שיש דבר כזה תפילה והוכחת גם שיש אלוהים ואם מתפללים אליו חזק חזק הוא עונה אליהם להזכיר לך שהאלוהים שלנו זה האלוהים שלהם זאת אומרת שהם היתפללו ישר אל האלוהים שלנו והוא ענה להם נו אז מה עוד אתה רוצה אה? אל רחום וחנון ורב חסד

לא הוא לא הוכיח שום דבר כזה

הוא רק הוכיח שגם בעיתון מדעי "מכובד" כביכול אפשר לפרסם שטויות.

Lu Tze

New member
אה-הא. אם זה היה נכון אני מניח

שגילוי מרעיש כזה היה מתפרסם בכל מקום. פשוט ראיתי שזה קשור לנושא, אז הבאתי את המאמר.

Justin Angel

New member
בבקשה

אני עובד אלילים גאה ואני הולך לשרת בצה"ל, ויש די והותר עובדי אלילים שכן שירתו בצה"ל ועוד כאלו שכרגע משרתים. למה אתה משווה אותו לאמאבה הזאת? אגב, זה לא פולטיקלי קורקט להגיד "עובד אלילים", המונח היותר מתאים הוא "פאגאן". ואני ממליץ מקרב ליבי שלא תשתמש במונח "עובד אלילים", כי זה פוגע בי. ואם אני נפגע, אני כועס ואז אני באמת לא נחמד. ברכות זוהרות

neko

New member
המם...

פאגאן זה נשמע קללה משהו. ואם אתה מגדיר עצמך כשכזה אזי אתה... הממממ... מאמין באלילים ועובד אותם. או שלא?

Justin Angel

New member
אכן כן

יש לי מספר אלים, ואני מאמין בהם. אני לא סוגד להם, או מתפלל להם כפי שמפורט בתנ"ך, אבל אני פוליתאיסטי ישראלי.

Lu Tze

New member
ארר... מה עם "פולותאיסט"

או "מאמין באלים" או "מאמין מאותגר מונותאיסטית"? לפגאניזם יש שם רע בגלל שדתות מונותאיסטיות נוהגות להיות מאוד קנאיות כלפי דתות אחרות ובעיקר כלפי פולותאיזם. רק תראו איך נקראים מאמינים מאותגרים מונותאיסטית בתנ"ך והתפיסה הזאת חילחלה לתוך החברה עד שהיא השתקעה שם. "פאגאן" כבר מזמן נהפך למילה חסרת משמעות כמו "פאשיסט" שמשות רק כמילות גנאי ללא קשר למשמעות המקורית של המילה.

למעלה