הנה תמונה של הקעקועעעעע כע זה הקעקוע שהוא עשה כניראה...
א אורלוש5 New member 21/8/07 #58 הנה תמונה של הקעקועעעעע../images/Emo11.gif כע זה הקעקוע שהוא עשה כניראה...
D dorkiflitz New member 21/8/07 #59 ../images/Emo109.gifלא הראו את הפנים שלו! זה נשמע משמ קטנוני אבל עד שאני לא רואה אותו ואת הקעקוע עליו אני לא מאמינה.. ואת האמת לא תיארתי את הקעקוע ככה XD
../images/Emo109.gifלא הראו את הפנים שלו! זה נשמע משמ קטנוני אבל עד שאני לא רואה אותו ואת הקעקוע עליו אני לא מאמינה.. ואת האמת לא תיארתי את הקעקוע ככה XD
א אורלוש5 New member 21/8/07 #64 צודקת... גמני לא יאמין עד שאני אראה הוכחות ממש בגלל זה אמרתי כניראה...
L LiHiLuSh New member 21/8/07 #61 אהאה למה כזה גדול אני לא מרשה לווווווווווווו חח סתם XP לא אכפת לי עם היה לו כזה קעקוע הוא לא מפריע לי חח
אהאה למה כזה גדול אני לא מרשה לווווווווווווו חח סתם XP לא אכפת לי עם היה לו כזה קעקוע הוא לא מפריע לי חח
D dorkiflitz New member 21/8/07 #69 אמרו שזה קשור או לשנת היום הולדת שלו או לכך שחומת ברלין נפלה בשנת 89 וחירות וכאלה.. אבל עדיין יש לי ספקות לגבי הקעקוע. שיעשו כבר ראיון על זה סעמק! חחח
אמרו שזה קשור או לשנת היום הולדת שלו או לכך שחומת ברלין נפלה בשנת 89 וחירות וכאלה.. אבל עדיין יש לי ספקות לגבי הקעקוע. שיעשו כבר ראיון על זה סעמק! חחח
S SpongBobit New member 21/8/07 #74 רואים פרנץ'(איזה מילה מגניבהXDDD) לבן,תסתכלי טוב.. כשאני אהיה בבית אני אסמן ואראה אם לא תראי.. (בייביסיטר,בזמן שיש אצלנו מסיבה בבית,עם קייטרינג ומלצר חתיך אש {ביל אל תדאג,לא יותר ממך בעלי },ווהבית כאן בשיפוצים,הכל אמאלה.)
רואים פרנץ'(איזה מילה מגניבהXDDD) לבן,תסתכלי טוב.. כשאני אהיה בבית אני אסמן ואראה אם לא תראי.. (בייביסיטר,בזמן שיש אצלנו מסיבה בבית,עם קייטרינג ומלצר חתיך אש {ביל אל תדאג,לא יותר ממך בעלי },ווהבית כאן בשיפוצים,הכל אמאלה.)
R Rock This Party New member 21/8/07 #76 WTF עד שביל לא ידבר על זה בראיון או שיצלמו תמונה שלו..אני לא מאמינה.. כי תמונות יכולים לעשות פוטושופ אז שגם ישאלו אותו בראיון או משו..><"
WTF עד שביל לא ידבר על זה בראיון או שיצלמו תמונה שלו..אני לא מאמינה.. כי תמונות יכולים לעשות פוטושופ אז שגם ישאלו אותו בראיון או משו..><"
E ElinorLahav New member 21/8/07 #92 זה נראה פוטושופ ! לא יווודעת לי זה לא ניראה אמיתי ! אני לא מאמינה עש שאין תמונה שלו מחיייך ומראה ת'קעקוע חחח..
זה נראה פוטושופ ! לא יווודעת לי זה לא ניראה אמיתי ! אני לא מאמינה עש שאין תמונה שלו מחיייך ומראה ת'קעקוע חחח..
P Pukapukit New member 21/8/07 #125 יש עוד תמונות, בפע עם הראש של ביל והכל- בכתבה בבראבו- http://www.tokiohotel-il.com/forum/index.php?showtopic=112
יש עוד תמונות, בפע עם הראש של ביל והכל- בכתבה בבראבו- http://www.tokiohotel-il.com/forum/index.php?showtopic=112
R Rock n Roll Doll New member 21/8/07 #78 ../images/Emo207.gifבתדודה שלי אומרת שהילדה הזאת דומה לביל + היא ממש לא