טורי איימוס-פיונה אפל-ביורק : יש דברים בגו?

Gremshnit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היא אשכרה שחטה אותו

noosh

New member
אמג כלכך. הוא מדהים.

אני צופה בו בלופים. וליידי גאגא מאממת. סתם, כן, היא Y Kant Tori Read, רק שהיא כזאת במודע, טורי סתם היתה טפשה באייטיז. הקטע הוא, שלא נראה לי שליידי גאגא אי פעם תצמח להיות טורי איימוס. יפתיע אותי מאוד אם יהיה שלב בו היא תעשה LE, לפי הראיונות איתה והדברים שהיא אומרת. אבל זה בסדר, כי אני אוהבת אותה טראשית.

Gremshnit

New member
זה יהיה אפילו מאכזב אם היא תהפוך לאלטרנטיבית

כי אז כבר לא יהיו לה להיטים, ולאף אחד לא יהיה אכפת ממנה, ולמילים ולמסרים שלה לא יהיו משמעות. יותר בכיוון של מדונה כזה, אבל אחת שבאמת חשוב לה לתקוע כל שנייה שהמוזיקה והעבודה שלה הם אמנות.

Gremshnit

New member
התכוונתי יותר בכיוון של "I wanna thank God

and the gays", וכל מיני שטויות כאלה של התמסרות טוטאלית לאמנות. לא משנה כמה תרדי על זה, העולם צריך אנשים כאלה שיגידו את המילים האלו בקול רם מפעם לפעם.

פיונה - תגובה כוללת

כי אין לי מספיק קשב בשביל יותר מזה
אישית, הייתי מעדיפה את האמנים שלי יוצרים מעט, וטוב. בעיניי יש בזה משהו קצת יותר מכובד. מכבד. ואני מרגישה ככה לא רק כי פיונה לא "נהרסה לי". הרי זה לא שאני מתרגשת מטורי פחות עכשיו בגלל האלבומים האחרונים (הכחשה זה הכי, אחי). אלא בעיקר פשוט, כי אם לא אז לא, לא בכוח. אני אוהבת את זה שכל מה שפיונה הוציאה הוא יצירת מופת בעיניי. בלֶבֶלים שונים ובדרכים שונות כמובן, אבל מופת. על טורי כבר כמה שנים שאי אפשר להגיד את זה... מאז ביקיפר איט ג'סט קיפס גטינג וורס. תכלס? הייתי מעדיפה שלא תוציא כלום אחריו. עצוב לומר, אבל הוא עוד היה נפילה מינורית יחסית.

Mr Bing 17

New member
מסכים לגבי הקונספט,

אבל היציאות האחרונות של טורי לא היו כאלה נוראיות לדעתי, ובטח שלא עד שעדיף היה אם לא הייתה מוציאה כלום.

רעוּת

New member
כבר הוציאו עלי חוזה בגלל הציון מתא"ם שלי

שכשתגדלי תרצי להיות כמוני גם בו
. לא שהוא כזה מדהים, אבל הוא כזה לא ממוצע |סנוב|.

רעוּת

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מה"נפילה מינורית יחסית". כי ליפול מסקארלט לביקיפר זה פחות מינורי מליפול מביקיפר לADP (ויש הטוענים כי פה השיפוע הוא דווקא חיובי) כשתלמדי לחשב שיפועים של משוואות ריגרסיה לינארית, תביני. כאילו, אם תביני. בכל מקרה, אני לא אסביר לך את זה, כי אני אשכח את זה עד אז. הו, האס"ק.

אמג. קבלי-

מאחר ולא מדובר במדע, אפשר לטעון כי המציאות היא אובייקטיבית, והנוירוטרנסמיטרים שלי הגיבו הרבה יותר טוב לביקיפר מלמה שבא אחריו
[אז זה היה יותר כמו כשנכנס רעל לגוף ואז המוח קולט את זה כשהוא רק מתחיל להספג ומעודד הקאה כדי ששאר הרעל לא...] טוב, אמג, דיי עם זה
בקיצור, ביקיפר הותיר אותי ביי פאר פחות מצולקת.

סובייקטיבית ../images/Emo46.gif אמג.

(חוזרת ללמוד שונות מצורפת. זה אשכרה עדיף מה-כל-העורבים-שחורים הזה.)

למעלה