היא גם הרבה פחות מדברת אליי,
אבל לפחות היא מדברת. ואולי היא לא מדברת אליי, אבל לדעתי היא מספיק שלמה עם השפה שלה כדי לדבר בה. ואני אסתכל על זה בבוז, אבל כל עוד היא באמת מאמינה במה שהיא עושה ולא עושה את זה מתוך תאווה לכסף או משהו כזה, אז סבבה. לא לטעמי, אבל אינ מעריכה אותה על העבודה. לא אמרתי שפיונה לא מוכשרת, להפך, רק אמרתי שהיא מאוד, מאוד, מאוד מוכשרת. אבל אני מצטערת, אולי יש אלפי אולי ואולי יש מיליון סיבות ואני ממש לא באה לשפוט את למה היא לא יוצרת או משחררת או עושה משהו, אבל אני גם לא רואה שומדבר, אני לא שומעת שומדבר, ואם היא לא מדברת על אלבומים, או מופיעה עם קטעים מדי פעם (ואני לא מדברת על להצטרף לטורים של אמנים אחרים), ואם היא לא נמצאת בשטח - אז היא לא כלכך יוצרת, לפחות לא משהו ש, לפי דעתה, שווה שיקשיבו לו. ויכול להיות שהביקורת העצמית שלה הרבה יותר גבוהה ונכונה משל טורי - כבר אמרתי כאן הרבה מה דעתי על האחרונים שלה - אבל היא גם מונעת ממנה להיות קימת בתודעה היוצרת של הקהל שלה. ולכן היא גם מאכזבת. כלכך הרבה שנים ואפילו לא קטע אחד שהיא מרוצה ממנו, שהיא חושבת שראוי לצאת לרדיו או להיות מושמע? או שזו חתיכת ביקורת עצמית מטורפת (בכל זאת, הבחורה מוכשרת וזו נקודת המוצא), או חוסר יצירה. יכול להיות שהמנתח שלי שבר את היד ולכן הוא לא יכול לנתח אותי עכשיו חודשיים, אני באמת לא באה להגיד שזו "לא סיבה טובה", אבל סביר להניח שאני אלך למנתח אחר.