אהמ, אני לא מעזה לשים את EM
באותו המשפט עם Tidal או WTP. הוא פשוט לא ראוי לזה. וכן, הקשבתי לשתי הגרסאות, וכן, הקשבתי לו המון בתקופה מסוימת בחיי, אבל לא, הוא לא מספיק טוב לדעתי. ממש לא. והוא ממש לא פיונה מייצג. יש לה טקסטים טובים, וסביר להניח שתמיד יהיו לה, כמו שטורי עדיין יודעת להוציא מהלכים בפסנתר (ועם כל ביקורתי הקשה על AATS, היא יודעת להוציא מהלכים בפסנתר). אבל פיונה לא שמרה על אחידות גם במעט הדברים שהיא הוציאה (או לפחות בין השניים הראשונים לאחרון), שלא נדבר על התפתחות, וזה שהיא נעלמת מהמפה, בשבילי, לא נותן לה אקסטרה נקודות. אם היא היתה נשארת באיזור ויוצרת, גם אם באופן מינורי, אבל מוכיחה לי שהיא -יוצרת- במובן של המילה ולא פעם בשבע שנים, אז הייתי מעריכה אותה כיוצרת. עם כמה שטורי טועה עכשיו, לפחות אפשר לראות שהיא מחפשת. שזה מאתגר אותה, שהיא לא יכולה לנוח כי זה דחף שקיים בה. אצל פיונה זה סתם מרגיש עצלנות. סליחה שאני מגה-ביקורתית, אבל היא נחה כלכך הרבה שנים ואז משחררת לי את EM? כמו שהמנחות שלנו בסטודיו אומרות לנו - זו לא עבודה של 12 שעות ברצף, זו עבודה של חצי שעה. אל תרמו אותנו, אנחנו רוצות לראות שאכפת לכם, וחיפושים, ונסיונות, ועבודה.