טיולי חנוכה 2007 !

לא הייתי מגזים ואומר ש"לא קרה כלום"...

אני מכיר לא מעט אנשים שהזיזו משמרות בעבודה ואת חלקם גם פיטרו בגלל העניין אז אל תמהרו להגיד שכלום לא קרה בגלל ה"בהלה הקטנה של הכמה שעות"...

assaf91

New member
לא נראה לי שמזג האוויר השתנה מאתמול להיום

פשוט הם ראו שהרבה לא יצאו אם הטיול יוקדם אז הם וויתרו על האופציה, עדיף לעשות טיול עם סיכון לגשם כשכולם יוצאים מאשר לעשות טיול בלי גשם כשחלק לא יוצאים...

אבל הקטע,

שזה לא סיכוי לגשם.. זה גשם. ביום חמישי ושישי ירד גשם בטוח, והרבה. ביום שבת המזג אוויר מתבהר.. וליום ראשון אין תחזית

יומיים ראשונים סמינר ואז יומיים טיול..

זה בהחלט מעצבן החוסר ארגון אנחנו הפסדנו עבודה קבוצתית ממש טובה.. אבל בקטנה יהיה טיול בנזונה בעיקר רטוב:)

גרי גרי

New member
כנכנ

כבר השלמנו עם זה ש|היום!| יש טיול ושוב הזיזו נו טוב זה לא באמת באשמה של מישהו עדיף יומחמישי. הולך להיות כיףףףף D:

או מיי גוד!

אני לא מאמינה! יש עוד חניכים בגבעת עדה חוץ מהתאומים ירדן וכרמל אבידן?

יש בדיוק עוד 4 בנוסף אליהם...

ווווווווווווווווווווווווזה מביא אותנו לבדיחת השנה של המושבות: כמה חניכים בקן גבעת עדה צריך להחליף מנורה?! תשובה:את שניהם...

ועכשיו בנימה רצינית

מספיק לזלזול. הבוגרת של קן גבעת עדה גדלה, וכרגע היא עומדת על 16 חניכים בבוגרת. (7 ט'ניקים, 5 י'ניקים, 2 יאניקים, ו2 יבניקים) כמובן שזה עוד עתיד לגדול, ובשנה הבאה תכנס אפילו קבוצה עוד יותר גדולה שעומדת על 10 אנשים

שקד מותק עד לאמא שלי- יא קקה!

סתם שקד ברגע שאילן וסתיו הצטרפו לגרעין אנחנו אוהבים אותכם שיהיה חג שמח והעיקר שאתם לא זכרון!

חחחח....

מה גדלה.. אתם 16 חניכים בבוגרת... הקבוצה שלי היא 18 חניכים! ואנחנו 5 קבוצות בשכבה... 6, אבל בקבוצה השישית יש רק 6 ילדים(קבוצה קטנה) לא נורא,כנראה שהתאומים אבידן יישארו לנצח.... לא סתם, סתם! אוהבים אותכם גבעת עדה! בורוכוב תומך בכם!

למעלה