טיולי חנוכה 2007 !

כ-ו-ס-ע-מ-ק

בלאט. זה ממש דפק הכל.. יש מלא בעיות עם זה. יש הרבה אנשים שלומדים בשביתה, ומהקן שלי יש כמה חברה שלא יכולים לצאת לטיול כי הם לומדים, והם ממש ממורמרים עכשיו, מה גם שיהיו בעיות עם ההחזרים(צריך להתקשר 48 שעות לפני הטיול, וזה עבר כבר). הודיעו לנו היום בערב ולא הייתה להם אפשרות להספיק להודיע להורים שלהם לפני ה48 שעות.. שזה היה היום בבוקר. כוסעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמק!!!!!!! אם הייתה תחזית ליום שני-שלישי-רביעי-חמישי והיה שמש זה היה טוב. אבל אין!

אני יודע שהחששות המרכזיות שלכם לגבי הטיול...

הן שלא נביא את החנוכייה כי טכנית הטיול לא בהכרח יהיה על חנוכה...אז אל תדאגו! יש חנוכייה! יש טקס הדלקת נרות! יש סווטשרטים לגרעין רקיע!!! כיף כיף כיף!

לפי מה שכתוב

http://www.ims.gov.il/IMS/All_tahazit פה אז יהיה גשם גם בשלישי בלילה וביום רביעי יהיה גשם לפרקים כל היום וגם סופות וגשמים וחשש לשטפונות במקומות הנמוכים.. אני מציע לדחות את הטיול ליום ראשון ולהתפלל לטוב

דחוף!! למישהו יש מושג...

מה המסלולים של טיול י"א? רק רשום שזה בגליל המערבי... וגם למישהו יש מושג איפה ישנים? זה ממש חשוב לי!

בסמינר

מטיילים ברחבי עכו (?) והולכים למוזיאון וללוחמי הגיטאות.. וישנים בקיבוץ העירוני בעכו. בטיול אין לי מושג.. תשאלי את המדריך שלך

baglemaster

New member
לא זוכר...

בטח נחל כזיב או משהו... ואתם גם תעשו סיור מגניב בעכו.

למעלה