מזרן שטח + שקש עבה + שמיכה
D dor219 New member 2/12/07 #72 אווו יש לי רק שק"ש כזה צבאי, לא מחמם בגרוש. אני עומדת למות מקור, אה? אם אני אהיה עם מלא שכבות, כולל פליז, זה יהיה טוב מספיק??
אווו יש לי רק שק"ש כזה צבאי, לא מחמם בגרוש. אני עומדת למות מקור, אה? אם אני אהיה עם מלא שכבות, כולל פליז, זה יהיה טוב מספיק??
M Mor Shabtay New member 2/12/07 #74 תראי לדעתי בערב כשמסתובבים עם החברים וזה רק צריך איזה גטקעס וטרנינג או ג'ינס ואיזה פליז טוב.. הקטע זה בלילה כשאתה בתוך השק"ש. אני אומר.. תביאי שמיכת צמר טובה כזאת שתוכלי להתכרבל בה בשק"ש. זה ממש יעיל
תראי לדעתי בערב כשמסתובבים עם החברים וזה רק צריך איזה גטקעס וטרנינג או ג'ינס ואיזה פליז טוב.. הקטע זה בלילה כשאתה בתוך השק"ש. אני אומר.. תביאי שמיכת צמר טובה כזאת שתוכלי להתכרבל בה בשק"ש. זה ממש יעיל
T tamar brandy New member 2/12/07 #73 שוקו אלפרו כמובן../images/Emo3.gif ../images/Emo163.gif"בוב" ופנס! ובליסטיקס! (או כל מה שעוזר לכם לשמור על שפתיים טריות ) והכי חשוב- מברשת שיניים!
שוקו אלפרו כמובן../images/Emo3.gif ../images/Emo163.gif"בוב" ופנס! ובליסטיקס! (או כל מה שעוזר לכם לשמור על שפתיים טריות ) והכי חשוב- מברשת שיניים!
ב בר קן קרית נורדאו New member 3/12/07 #84 חם צאוור! הכאלויים של פולין יהיו מושלמים בערבים הקפואים...
ש שקד קן גבעת עדה New member 2/12/07 #24 הקדימו בגלל גשמים וכאלה אבל אני לא מבין אותם.. גם ביום שלישי ורביעי יהיו גשמים לפי מה שכתוב בשירות המטואורולוגי של ישראל..
הקדימו בגלל גשמים וכאלה אבל אני לא מבין אותם.. גם ביום שלישי ורביעי יהיו גשמים לפי מה שכתוב בשירות המטואורולוגי של ישראל..
A ArAvOnEt New member 2/12/07 #26 אופפפה זה מבאס אני חולה... לאן בכלל הטיול מה עושים? אין לי מושג על כלום.. אפילו לא קיבלנו את הפלאיירים..
אופפפה זה מבאס אני חולה... לאן בכלל הטיול מה עושים? אין לי מושג על כלום.. אפילו לא קיבלנו את הפלאיירים..
ש שקד קן גבעת עדה New member 2/12/07 #27 חח האמת שגם בפלאייר לא כזה כתוב איפה מטיילים.. "הטיול יערך בגליל המערבי! נפגוש נופים מוריקים, נחלים זורמים, מפלים גועשים!" זה מה שכתוב על הטיול עצמו
חח האמת שגם בפלאייר לא כזה כתוב איפה מטיילים.. "הטיול יערך בגליל המערבי! נפגוש נופים מוריקים, נחלים זורמים, מפלים גועשים!" זה מה שכתוב על הטיול עצמו