טיולי חנוכה 2007 !

matatt

New member
אוך!. חצי מהקבוצה שלי לא תצא אם זה יהיה ככה.

בעע, ואולי גם אני..\: יש גשמים מטורפים כבר עכשיו.\: נגיע רק לסמינר..\:

Jacklyn

New member
עזבו יום שני

לפני הטיול הגרעיני יש גם סמינר והקדימו אותו ל... טםטםטם- היום. והודיעו לנו אתמול בלילה. אמא שלי כמעט חטפה שבץ ובעבודה בחיים לא ישכחו לי את זה.

אוף, כזה לא הוגן

שאני לא אוכל לצאת כי הם מודיעים יום לפני, ויש לי עבודה [שהמנהלת גם ככה מתחשבת יותר מדי בזה שאני בתנועה, כי היא בכלל לא אמורה], ויש לי לימודים [כל הארבעה ימים, אבל לקחו לנו יומיים מחנוכה, אז זה לא ככה אצל כל מי שלומד ולא בשביתה]. ואני לא ממש מרגישה שיש לי זכות להתלונן, כי זה חשוב, ורוב האנשים בשביתה..אבל בכל זאת. לא אמורה להיות לי התלבטות בין הבי"ס לתנועה, זה פשוט לא משהו שאמור לקרות.
ועכשיו אני אלך לבצפר. יומטוב.

אוף!

זה כ,כ רע מכל כך הרבה בחינות! בשניה שחזרנו מההשתלמות משצים הודיעו לנו:( ושום דבר שרצינו לתכנןכרגעין לא מוכן שלא נדבר על זה שחצי גרעין לא יוצא וזה ממש ממש מבאס:( טוב בכל מקרה אני ממש מקווה שיהיה טיול בנזונה=] אז חברי שכבת הגרעין ניפגש מחר=]

GalBatz

New member
זה איפשהו בין ממש מצחיק לממש מעצבן.

הטיול של שכבת הגרעין אמור להתחיל מחר בערב, כשלא יודעים אם יהיו לימודים או לא (במקרה של שביתה לא יהיה טיול) ולא ברור איפה המפגש של הגרעין לפני הטיול ושום דבר מהדברים שהיינו לארגן לטיול עוד לא אורגן עד הסוף. מה גם שלבני גרעין שלי אמור להיות חג מעלות ביום שני ועוד מספיק דברים שנקבעו כבר על התאריכים שהטיול אמור להיות מוזז אליהם. אני לא מבינה איך זה אמור לעבוד...

y a m i girl

New member
אווווף|מדוזה|../images/Emo82.gif

זה -נ-ו-ר-א-י- אני כ"כ עצבנית מזה, אעהההה מאיפה הם הביאו את השטפונות האלה פתאום?

baglemaster

New member
גלבץ, הסמינר בקרית יובל!

וגם המדריכים לא הכינו את הכל... אז מה? בואו נצא בכיף לטיול ולא נתמרמר!

יודיעו לכם

השלב מסויים המדריך שלי התקשר אלי לפני כמה דקות יש להם גרעין שלם בסך הכל. וזה לא ממש שיחה של היי הטיול מחר ביי ויוצאים מחר בערב. למי שזה משנה לו

למעלה