טליה היא המתמודדת המתנשאת בריאליטי EVER.?

חבר'ה תפסיקו לקנא בקובי שיש לו את טליה

Jason2

New member
שכחת

עצלנים או חלשי אופי.
כאלה שאומרים בשביל מה ללמוד אם אפשר ללכת לים.
אלה אנשים שנולדו שווים אבל החליטו מבחירה לא לממש את הפוטנציאל שלהם כבני האדם ובכך העמידו את עצמם בדרגת נחיתות.
הם כמובן יאשימו את החברה, את הממסד או כל דבר אחר שהוא לא עצמם.

Prime Time

New member
אם כבר רומי המתמודדת הכי מתנשאת

פשוט בחורה רעה, מתנשאת ומגעילה.
מודה שגם היחסים שלי עם אחותי ידעו ימים טובים יותר אבל בחיים לא הייתי מדברת אליה ככה. צורם לי לראות שתי אחיות שמתנהגות ככה אחת לשניה. (יותר נכון אחות שמתנהגת ככה לאחותה)

Prime Time

New member
קורל עוד איכשהו

נראה כאילו כבר יש לה כל כך הרבה כוויות מאחותה, שהיא נזהרת בכל מילה שיוצאת לה מהפה. כל משפט שלה מלווה בחשש מה יהיה לרומי להגיד...
אבל אני באמת מקווה שרומי רואה את עצמה בטלוויזיה ומתקנת את היחס שלה

Jason2

New member
נו אתם באמת קונים את זה?

כל הוידויים באולפן מבויימים כדי להגביר את התחושה שמדובר בשתי אחיות שלא אוהבות אחת את השניה.

Prime Time

New member
שטויות

אז גם איציק ואלירן מתוכנתים להיות טמבלים, טליה מתוכנתת להיות צפונית, קובי להיות סמרטוט, רונית לא באמת חכמה כמו שהיא נשמעה באולפן, לירן בכלל סטרייט, דבי, שימי ויסמין- הם בכלל דוקטורנטים לפיזיקה גרעינית וכן הלאה...
ככה זה?

Jason2

New member
לא בדיוק

אבל במקרה של איציק ואלירן מראים רק את הקטעים בהם הם טפשים בצורה יוצאת דופן ובמקרה של טליה את כל הקטעים בהם היא צפונית ובמקרה של האחיות את כל המריבות. במקרה של בנות הדודות בטוח יש קטעים של מריבות שמסוננים ואנו נשארים רק עם שמחת החיים.

זו כוחה של העריכה להציג מציאות חלקית ולהפוך אותה לעיקר.
בקטעי האולפן הם נדרשים להבליט את החלקים שבזכותם שווקו לקהל הרחב ובמקרה של רומי וקורל הן קיבלו הנחייה לעקוץ אחת את השניה יותר מבד"כ.

על איזו הנחייה באולפן אתה מדבר?

רואים מספיק מהאינטרקציה בין האחיות במהלך המשימות בכדי לקבוע (חד משמעית!) שהן לא ''הכי'' מחוברות!

Jason2

New member
אתה רוצה שאביא לך דוגמה

איך הופכים אותן להכי מחוברות בעולם?

כמה דברים:
1. הריב במוזיאון דאלי לא משודר.
2. הריב במכונית לא משודר
3. רומי צועקת על ילדים בברזיל ועל קורל לא משודר
4. קורל מחבקת את רומי במשימת המנעולים משודר בהרחבה.
5. המשפט של רומי "בהתחלה לא הסתדרנו אבל עכשיו אנחנו הכי אוהבות העולם" מקוצץ ונשאר ממנו "אנחנו הכי אוהבות בעולם".
6. באולפן אומרים להם לתת משפטי אהבה ותמיכה בין התיאורים במקום העקיצות.

אותו דבר אפשר לעשות למעיין ובתאל אבל הפוך להציג רק את קטעי הריב ורגעי המשבר.

7. איך הופכים אותן להכי מחוברות בעולם?.

פשוט, לא מלהקים אותן לתוכנית, מי ראה? מי שמע? מי ידע? הכל מצוין!

Jason2

New member
ליהקו אותן למטרה מסוימת

וזה מה שאתה רואה על המסך. את מעיין ובת אל ליהקו כדי להציג בנות שמחות ועממיות וזה בדיוק מה שאתה רואה על המסך לא יותר ולא פחות. כל שאר הדברים שלא עולים בקנה אחד עם התדמית המסויימת מסוננים וכך אתה נשאר עם טייפקאסט מזוקק.

סורי! אבל ככה אתה רואה ובוחר להבין, לא אני...

לא ליהקו שחקנים ושחקניות בוגרי מגמת משחק, כולם שם 'משחקים' את עצמם, לטוב ולרע. בחיי, אם אסכים עם התובנות שלך אז דבי באמת מסכנה ועשו לה עוול נוראי, תביעת ענק בדרך!!!

Jason2

New member
זו לא בעיה שלי

אם אתה מתעלם מעורכים סופר מוכשרים ואם אתה מתעלם מקו תסריטאי שמחושב מראש. יש שיטת עבודה מוקפדת ומדוייקת.

כל מה שאתה רואה זה הם עצמם על זה אין ויכוח אבל זה לא יתכן שבני אדם הם כאלה חד גוניים כפי שהם מוצגים שם. ולכן מה שבוחרים להראות לך ממאות השעות שמצולמות זה בדיוק מה שהם רוצים להציג לך וזה לא שהם בוחרים סתם קטעים אלא רק את הקטעים שמציגים רק צד אחד באישיות וכמו שאמרתי הם יודעים בדיוק מה הם מחפשים כדי להציג לך את מה שהם רוצים.

אני ממש לא מבין אותך זה כאילו ז'אנר הריאליטי לא נמצא כאן לפחות 15 שנה. כל הדברים האלה ידועים כבר מזמן.

ודבי לא צריכה לתבוע (וגם לא יכולה) כי נתנו לה אין ספור הזדמנויות להתנצל.

בעיה אחרת,הקושי לקבל ביקורת על חביבותיך

שאתכחש לעובדה שיש עריכה מגמתית? בוודאי שלא! ברור שבעריכה מפילים קטעים לטובת/רעת זוג זה או אחר! אבל, אל תספר לי שאת מה שכן מראים לי זו הצגה מבוימת למען ריצוי הצופים בבית ''תנו להם את ליטרת הדם או את הגיבור שחפצו ביקרו''....נו באמת!
כשאני רואה ושומע את דבי משתלחת ללא רחמים בדנה(שמחפשת בעיניה מקום מסתור) אני מאמין שזו באמת הפרסונה שלה ולא שחקנית בתפקיד, כנ''ל כשרומי צורחת על קורל ולהיפך...ולכולם היו קטעים רעים, גם לסגולות(בתאל) שאיבדה את הצפון במהלך מרוץ המגשים, נשמעה לא פחות גרועה מרומי שצורחת על קורל.

אגב, לדעת הקהל (בעתיד) אין משקל במשחק שרובו כבר צולם, רשימת הזוגות בגמר והמנצחים לא נקבעת מראש כמו בתוכנית הפח הגדול(או שכן). אין סמסים ובטח לא מושפעת מהביקורות הנכתבות בפורום הזה

Jason2

New member
חביבותי, לא הגזמנו

מי מכיר אותן בכלל.

לדעת הקהל יש משקל כי חשוב, אם הוא לא יצפה לא תהיה עוד עונה ולא יהיה כסף ולכן התוכנית חייבת להיות מעניינת ופיקנטית. לא אמרתי שהקטעים במירוץ מבויימים אמרתי שהקטעים באולפן מבוימים, טוב אם תרצה מודרכים בכיוון מסויים.

עכשיו אם אני מלהק בנות שהיחוד שלהן שהן לא מסתדרות אז אני מצפה מהעורך שלי שיעצים את זה ואם אני מלהק בנות שהיחוד שלהן הוא "חיים שלי" אז אני מצפה מהעורך שיעצים גם את זה. ואם אני מלהק אם ובת שהם פריקי פריידי אז את זה אני ארצה להעצים.

ואני התכוונתי לקטעי המשימות

לא מתייחס כל כך לחלקים שמצולמים באולפן(מי יודע מתי?) או במונית(לאחר המשימה או לפניה), במהלך המשימה רואים ברור את טיב היחסים של השניים/שתיים ואין זוג שלא הגיע למצב של עצבים וריב/וויכוח, רק שאצל קורל ורומי זה קורה בכל לג, זה הכל.

Jason2

New member
ושוב אני אגיד

זה קורה להן בכל לג אבל זה לא אומר שלאחרים זה לא קורה. הן הגיעו לתוכנית על תקן האחיות שרבות ובגלל זה מראים לך כל ריב גם כזה שנמשך שתי דקות. יכול להיות ששאר הזוגות גם רבים בכל לג אבל שם הדגש הוא על דברים אחרים.

ואני אוסיף עוד דבר על עצמי, אם אני הייתי משתתף במירוץ אני חושב שהיו כאן שרשורי שנאה ענקיים אלי כי אני באמת לא הייתי רואה בעיניים, גונב מוניות, שולח זוגות למקומות אחרים, מה לא.

למעלה