טלנובלות ורוחות ב-
אנשים

tbents

New member
חחחחחחחחח

חברה שלי הייתה משועממת ושיחקה עם הפוטושופ אז אמרתי לה שתשים לטאריה ת'פרצוף של תומאס
וזה נראה קצת כמו המונה ליזה, לא?

e b 2 2

New member
הכפשת שמו של תמאס!!!!

מילא טאריה*כלבה* אבל מה תומאס עשה לך????? (אני יודע מה את רוצה שהוא יעשה לך...או לרוב הבנות פה
)

The Cat Woman

New member
תומאס מכפיש את השם שלו בעצמו

הוא לא צריך אותנו בשביל זה... Eva... איזה בזיון.
ONCE... הבחירה של הסולנית ששכחתי את שמה כבר... והכובע הזה שהוא שם... והאהבה לילדים קטנים- ממש הגרסה הפינית של מייקל ג'קסון. רק שבמקום להפוך משחור ללבן הוא משתמש בפוטושופ כדי להפוך מלבן ל- לבן יותר. טאריה

בואנה, ראסמי!

למרות שאני נותן צ'אנס לדיסק החדש.. אבל ONCE!??! הכובע הפאתטי שלו והפדופיליה.. לגמרי מייקל ג'קסון. ואם כבר הוא הופך מפדופיל סטרייט לפדופיל הומו. הוא כזה הומו, שילך לירושלים שבוע הבא למצעד ההומואים-המגעילים-שדורשים-צומי-ולא-אכפת-להם-שזה-מפריע-לכל-העולם-העיקר-שיתנו-להם-להפגין.. שרמוטות, אלוהים..

The Cat Woman

New member
../images/Emo6.gif וזה המקום לצטט את אבא שלי ברגע אמוציונלי.

"אם הם רוצים להזדיין בתחת- שיעשו את זה בבית שלהם, לא מול הפרצוף שלי!"

או לצטט את אבא שלי כשהוא קיבל הארה:

פיכס ההומואים האלו, במה הם מתגאים מה?! שהם יודעים לאכול משני כיוונים שונים?!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif

ואם לצטט את הפאנגירלס ודומותיהן- "הומואים<????!!!1 איפה????~~" השש, תומאס לא הומו
והוא גם לא מעפן.
הוא פשוט צריך...חינוך מחדש

בנות שאוהבות אנימה

בצורה מוגזמת, לרוב ולרוב זה גם בא עם שונן איי או יאוי (אהבת בנים או סקס בנים
), והן לרוב צווחניות, סוגדות ליפן ולאנימה ורוצות להתחתן עם דמויות מצוירות
אבל אני מניחה שיש גם סוג מתון יותר, פשוט הבאתי דוגמאות שאני מכירה אישית

לא רק אנימה... באופן כללי בנות שסוגדות לדברים

בצורה מוגזמת וצורחות כשהן רואות משהו בסגנון. בטח כלל צעירות, בדרך כלל פקצות בהסוואה
אבל זה יכול להיות לכל דבר, ללהקה, לזמר, לסדרה... לאו דווקא אנימה. אבל כן, אלו של האנימה שסוגדות ליאוי זה הסוג הגרוע ביותר
יצא לי לשבת ליד כמה כאלו באייקון, זה היה מפחיד. הן תכננו לתקוף ולאנוס את ניל גיימן
הוא פאקינג יכול להיות אבא שלהם><

למעלה