שלום שוב לפורום הכי מקסים!!
חזרתי מכמעט שבוע בלי אינטרנט...
אבוי... מה זה הדבר הזה על הפנים שלו??? me no likey
לא יודעת, בתמונות הישנות היה די יפה לו הזקנקן והשפמפם, אבל זה היה יותר עדין. עכשיו זה פויה
רק מסתיר את הפנים היפות
ועושה לו מראה מאוד נפוץ ורגיל (תכלס כל הבחורים עם הזקן הזה נראים לי אותו דבר...חחחח) ממש חבל. חשדות שדרייק סטרייט?? חחחחחחחחחחחחחח סורי, אבל הוא יכול להתנשק עם כל הבחורות שהוא רוצה, לשחק כדורגל, לתקוע גרפסים וללבוש פלנל עם משבצות, ועדיין הוא יראה לי הכי הומו בעולם. חוץ מזה אני רואה שאין חדשות. עם כל כמה שזה מעצבן לחכות, אני ממש מבינה את אדם. הוא עכשיו סוגר משהו כמו שנה של חשיפה אינטנסיבית ועבודה כל כך קשה וכל העולם שנכנס לו לחיים, ובקרוב יצא האלבום שזה אומר ששוב יתחיל בלאגאן של ראיונות ויחצנו"ת, שבטח כבר יצא לו מכל החורים. ממש מגיע לו טיפה שקט וחופש ופרטיות, אז הוא מנצל את הזמן הקצר הזה. רמת הציפיות סביב האלבום מלחיצה אותי
איך אפשר לעמוד בכאלה ציפיות?? אפילו אם האלבום יהיה טוב כשלעצמו, חלק מהקהל והמבקרים כבר עלולים להתאכזב רק כי זה לא יהיה הדבר הכי מדהים שנשמע אי פעם ביקום. לא טוב לפתח כאלה ציפיות. טוב למכירות המוקדמות, כן, ראיתי שהוא הגיע למקום 1 וזה כיף ומדהים, אבל מה אח"כ? אני מאוד מפחדת שהאלבום יאכזב, אבל משתדלת להדחיק את זה בינתיים. חייבת ללכת עכשיו אבל עשיתי ועוד אעשה מחר השלמות על כל שאר השרשורים שלכן שעוד לא הספקתי... ותודה לכולן כרגיל על כל התמונות, הסרטים והחפירות
כרגיל אין עליכן!!!