טסים לחופשה בקוסטה ברווה ב-

t r e c o o l

New member
חחח.. זה הדבר שהכי פחות

מטריד אותי בכל מה שכתבתיי בשרשור הזה..חח איזה כיף לך! תתדשי!

../images/Emo201.gif קשה קשה..

אם יהיה משהו חדש אני ישר אעדכן
צריך להיות חזקים! וצודקת עוד 11 יום (שבוע חח) יוצא הפאקינג סינגל ראשון של אדם פאקינג למברט!!!!!! ואז יהיה לנו גל ענק של ראיונות ותמונות אווו איזה כיףף
בינתיים אני מתנחמת בכל דבר ישן של BB

t r e c o o l

New member
../images/Emo24.gifthis is the spirit, girl!

אבל 11 יום זה יותר כמו שבועיים..טוב שבוע וחצי.. יהיה לנו אדם סטורם!

../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

חחחחח נו עיגלתי
מבחינתי זה שבוע
אדם סטורם! ווהואוווו

InbarKiii

New member
אוף כןן זה כלכך מעצבן

זה מרגיש לי כאילו ב6 כבר נגמר היום..

מישהו טוען שראה את הטריילר ולא שמע שום שיר

Hey All, I just happened to wander on the 2012 IMDB page http://www.imdb.com/title/tt1190080/board/threads/ and saw someone post on the Message Boards with a post titled "5 minute CLIP is up!" What inside the post is: And I go to the Address and the (5:22Mins) clip is really up but when I play, a woman said "This content is currently unavailble" But from the post above, that person has watched, maybe Fancast has been testing the page and the person accidentally (and Luckily) watched it before it was put down. Later, the person edited the post: OMG! So i happend to be checking around fancast and low and behold the CLIP IS UP! And i have to say... after seeing this on my small screen. (which was all kinds of awesome) Cant even imagine how epic it will look and sound on the big screen...Just hearing some of those screams (which i didnt expect to hear during this scene was chilling) it totally added to the overall effect of just pure destruction and death that was happening...Well have fun!
http://www.fancast.com/movies/2012-(Colu...ve-Scene/videos The person has not mentioned whether there is a song playing and it is driving me crazy ETA:Oh, that person just replied me: Sorry to say no music other than score. But they did say they would be running it during this roadblock event so id think it would be on tonight... מקווה שזה לא נכון..כבר איבדתי את האמון באנשים
אז עדיין יש עוד תקווה.. מחזיקה אצבעות

heart1soul

New member
באמת אל תפתחו ציפיות, אני די בטוחה שלא יהיה

את השיר..:/ ממש אכזבה

../images/Emo41.gifראיין טדר על אדם../images/Emo23.gif

Bill: Is there anything in particular we should watch for from your outside projects this fall? Ryan: Yeah, you should look out for Adam Lambert. I've done, as of now, and it could change, but as of now, four songs for his album. I've never watched American Idol until this year. Ironically, I've worked with enough of them you think I would have, but I never had. But this year I saw that guy and thought, "Man this guy's out of his mind, it's amazing." Finally something different. This guy doesn't care. I love it, and so I did four songs with him. I'm not going to say what the single is. I'm actually trying to find out what the first single is right now. I'll just say I've got these two now that are in contention. I would love, of course, to have the single

Queenkiller

New member
4 שירים?!!? יאיי ריאן ../images/Emo47.gif

איזה כיף! ריאן הוא גאון ואני בטוחה שהוא יפיק לו שירים שמתאימים לכשרון של אדם.. ואיזה פרגונים. יפה יפה.

lama ken

New member
שלום שוב לפורום הכי מקסים!!

חזרתי מכמעט שבוע בלי אינטרנט...
אבוי... מה זה הדבר הזה על הפנים שלו??? me no likey
לא יודעת, בתמונות הישנות היה די יפה לו הזקנקן והשפמפם, אבל זה היה יותר עדין. עכשיו זה פויה
רק מסתיר את הפנים היפות
ועושה לו מראה מאוד נפוץ ורגיל (תכלס כל הבחורים עם הזקן הזה נראים לי אותו דבר...חחחח) ממש חבל. חשדות שדרייק סטרייט?? חחחחחחחחחחחחחח סורי, אבל הוא יכול להתנשק עם כל הבחורות שהוא רוצה, לשחק כדורגל, לתקוע גרפסים וללבוש פלנל עם משבצות, ועדיין הוא יראה לי הכי הומו בעולם. חוץ מזה אני רואה שאין חדשות. עם כל כמה שזה מעצבן לחכות, אני ממש מבינה את אדם. הוא עכשיו סוגר משהו כמו שנה של חשיפה אינטנסיבית ועבודה כל כך קשה וכל העולם שנכנס לו לחיים, ובקרוב יצא האלבום שזה אומר ששוב יתחיל בלאגאן של ראיונות ויחצנו"ת, שבטח כבר יצא לו מכל החורים. ממש מגיע לו טיפה שקט וחופש ופרטיות, אז הוא מנצל את הזמן הקצר הזה. רמת הציפיות סביב האלבום מלחיצה אותי
איך אפשר לעמוד בכאלה ציפיות?? אפילו אם האלבום יהיה טוב כשלעצמו, חלק מהקהל והמבקרים כבר עלולים להתאכזב רק כי זה לא יהיה הדבר הכי מדהים שנשמע אי פעם ביקום. לא טוב לפתח כאלה ציפיות. טוב למכירות המוקדמות, כן, ראיתי שהוא הגיע למקום 1 וזה כיף ומדהים, אבל מה אח"כ? אני מאוד מפחדת שהאלבום יאכזב, אבל משתדלת להדחיק את זה בינתיים. חייבת ללכת עכשיו אבל עשיתי ועוד אעשה מחר השלמות על כל שאר השרשורים שלכן שעוד לא הספקתי... ותודה לכולן כרגיל על כל התמונות, הסרטים והחפירות
כרגיל אין עליכן!!!

nini18

New member
אוי סוף סוף איך התגעגעתי ../images/Emo24.gif

איזה כיף שחזרת.... אושר

t r e c o o l

New member
חח בקשר לדריק, אני סתם ממורמרת..

ואני דווקא אהבתי את הזקן, או חיית הפנים כמו שמירב קראה לזה..חח.. יופי שחזרת

למעלה