יאאאאאאאא נטלי במקום השני!!!!!!

oshbar

New member
לכל האוהבים את ניראל

אני לא יודעת למה אתם כל כך שמחים,אבל עם כל הכבוד היא ערבייה וברגע שהיא תדרוך בפתח ביתה איזה מכות היא הולכת לקבל בבית על כל התצלומים שהיא הייתה בהם בעירום...

ט ל ו ש1

New member
יאאאאאאאאאאא

אני לא מאמינה
ביני לבין עצמי אמרתי, ניראל תקח...ואז אמרתי לא, אין מצב. כ"כ שמחה בשבילההההה, מדהימה
אניייי פשוטטט כ"כ שמחההההה.......בקשר לבנות שבאו וחבקו אותה..זה באמת היה מגעיל מחלקן...אבל קרן לא הפתיע..גם בסדרה ראו שהם "התחברו" או משה וכזה

ללוווש

New member
איזו אכזבה!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo7.gif

פשוט אכזבה! או נטלי או אליסיה היו צריכות לקחת את זה ועוד תראו שאחת מהם או שניהם יובילו קמפיינים ארציים אן בינלאומיים הם הכי מקצעויות והכי יפות שמה!

אומץ1

New member
מאוד מאכזב

זה מאוד מאכזב. היא בכלל לא יפה ואליסיה היית צריכה לזכות. גועל נפש של ממש. עם כל הסצנות שהיא עשתה כל העונה היא הייתה צריכה לעוף משם לפני הגמר

בושה וחרפה למדינה הכל פוליטיקה

בושה וחרפה למדינה היו הרבה שהיו יותר יפות ממנה היא נבחרה רק בגלל שהיא ערבייה ולא מעבר לא מגיע לה התואר והיא אף רחוקה ממנו

ללוווש

New member
מה תאכל תלב? ראית איך היא נראית?!

גועל נפש! זה פשוט הפליה! לא יאמן איכסססס

שלמה ח

New member
הפליה מטופשת

כבר מהתחלה ידעתי שתיהיה כאן אפליה מתקנת ויתנו את המקום הראישון לניראל כי אסו לנו להראות חס וחלילה מפלים הבחירה טיפשית כי יש טובות ממנה וממנה לא יצא דבר [בגלל המשפחה) חבך על ביזבוז הזמן טיפשות לשמ הצדק המטופש יאלה BY

ליאור8282

New member
אתה מתכוון...

העדפה מתקנת. וממ מההתחלה כ"כ הייתי בטוח שאיליסיה תזכה. היא הייתה מש טובה היה מגיע לה לאורך כל התוכניות וחבל

יאאאאאאאא נטלי במקום השני!!!!!!

איך אני מאושרת!!!!!!!! היא הראתה לכולם מי הדוגמנית האמיתית! היתה מדהימה לאורך כל התוכנית
כ"כ הגיע לה לחזור:) והתוספת שיער מעלפת
פשוט אין לי מילים! את כל המשימות היא ביצעה הכי מושלם שיש! כל הכבוד לה!!!!! שיהיה לה המון המון בהצלחה בהמשך

שאלנו פה מי הצביע לניראל ../images/Emo31.gif

בטח כל הערבים והמוסלמים, ויש המון כאלו בארצנו...

למעלה