אני הצבעתי לניראל ואני יהודי טוב לך היא הכי יפה די להיות גזען.
ל ליאור8282 New member 6/4/06 #139 נטלי באמת היתה מדהימה לאורך כל הדרך. ואני ציפיתי שהיא או איליסיה יקחו מקום ראשון...ובאמת שאפשר להתנחם בזה
נטלי באמת היתה מדהימה לאורך כל הדרך. ואני ציפיתי שהיא או איליסיה יקחו מקום ראשון...ובאמת שאפשר להתנחם בזה
א אור של כוכב New member 6/4/06 #156 בכלל הרי כ פעם שהבנות היו צריכות לבחור מי תעוף הרבה פעמים יצאה ניראל ואמרו לה שעוד פעם אחת אז היא תהיה חייבת לעוף...ושהיו באיטליה הרי בחרו בה אחרי שהעיפו את מישל...שלשת הבנות בחרו בה אז למה היא לא עפה?<???.
בכלל הרי כ פעם שהבנות היו צריכות לבחור מי תעוף הרבה פעמים יצאה ניראל ואמרו לה שעוד פעם אחת אז היא תהיה חייבת לעוף...ושהיו באיטליה הרי בחרו בה אחרי שהעיפו את מישל...שלשת הבנות בחרו בה אז למה היא לא עפה?<???.
ל ללוווש New member 6/4/06 #171 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה 100% נטלי ואליסיה מדהימות והן עוד יובילו קמפיינים ארציים ובינלאומיים ולא ניראל הזאתי!
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה 100% נטלי ואליסיה מדהימות והן עוד יובילו קמפיינים ארציים ובינלאומיים ולא ניראל הזאתי!
O ortalav New member 6/4/06 #145 נטלי מדהימההההההה והיא הייתה צריכה לזכותתתתתתתתת אבל היא עוד תצליח בגדול!!!יש לה את זה לחלוטין!
נ נועוש המתוקה New member 6/4/06 #162 ועוד איך שיש לה גוף! היא ממש רזתה! ויש לה גוף מדהים כדי להיות דוגמנית מצליחה
ל ללוווש New member 6/4/06 #181 ולניראל אין פרצוף! נטלי מושלמת! ניראל מכוערת! פשוט מכוערת! נטלי הרבה יותר יפה ממנה גם באופי וגם ביופי ניראל מגעילה ומכוערת ללא שום קשר שהיא ערביה
ולניראל אין פרצוף! נטלי מושלמת! ניראל מכוערת! פשוט מכוערת! נטלי הרבה יותר יפה ממנה גם באופי וגם ביופי ניראל מגעילה ומכוערת ללא שום קשר שהיא ערביה
G GRIUHSR New member 6/4/06 #153 אלסיה היא סוס נטלי מוכרת חנות ומימ. סתם אחת היחידה שנראת טוב היא ניראל
נ נועוש המתוקה New member 6/4/06 #195 ברור!!!! אבל גם שני זה מקום מכובד. ועוד תחשבי שהיא חזרה לתוכנית! אין, היא פשוט מדהימה!!!!!!
ש שרון1987 New member 6/4/06 #104 איייייייכס ניראל איזה באסההההה... ולא בגלל שהיא ערבייה.. בכלל לא קשור זה קשור לאנושיות של בן אדם.. לכל אורך הדרך היא התנהגה באופן מגעיל!
איייייייכס ניראל איזה באסההההה... ולא בגלל שהיא ערבייה.. בכלל לא קשור זה קשור לאנושיות של בן אדם.. לכל אורך הדרך היא התנהגה באופן מגעיל!