יאללה התפקדות

E m i l i K o

New member
יאללה....

שם:אמיל
גיל:22 פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): יש,יש ולא משתמש, עברתי לצבי של הדואר... מה עושים בחיים? נהנה מהחיים יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ? כנראה עוד שבועיים אילת, חבר מארגן שם מסיבה
שוקו בשקית או שוקו בקופסא? שקית, איפה הימים של באדי?
מה הרינגטון שלכם? טראנס יפה, אין לי מושג איך קוראים לו מה ה-SMS האחרון ששלחתם?אני יושב לראות ניפ טאק, אני אבוא אליך אח"כ מה ה-SMS האחרון שקיבלתם? ניפ טאק כבר נגמר לפני שעה, לך להזדיין כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי?170-190 אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? אוו שלום, רק עשו אותה אדומה, וכבר היא מרגישה חלק מההנהלה "אם אני..." מה השיר האחרון ששמעתם? קצת אחרת-שובי לביתך מה הסרט האחרון שראיתם? ספיידרמן 3
מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? מנשק איזה מספר שאלה הגענו?69 אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות? אנא ערף...

Natalila

New member
../images/Emo12.gif

צ'בע אתה עוד שבועיים באילת
בידוק חברה שלי הציעה לי אתמול לבוא איתה כי יש איזו הפקה של משהו לא בדיוק הבנתי.. חחח

Natalila

New member
אם אני עוברת את המבחן

המזד**ן הזה אז ב-ר-ו-ר
אני חייבת חופש

soofgania

New member
רק בגלל שזו את../images/Emo3.gif

שם:סופגי גיל:20+ פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר):מסרים
אין לי זמן להתחבר למסן
מה עושים בחיים?חיים
יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ?לא לדרוך על יבלות!
שוקו בשקית או שוקו בקופסא?גם וגם
מה הרינגטון שלכם?שאקירה מה ה-SMS האחרון ששלחתם?חג שמח שנה טובה
מה ה-SMS האחרון שקיבלתם?מבצע באורנג' כל יום רביעי בלה בלה בלה
כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי?
אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)?חבל..אני משלמת רק בסקס.. מה השיר האחרון ששמעתם? I'M ALIVE קלי קלארקסון מה הסרט האחרון שראיתם? מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"?אחד מהם זה בטוח נכון! איזה מספר שאלה הגענו?69 אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות?מספיק!

למעלה