יאללה התפקדות

undi

New member
איך אומרים? התפקדות או סקר?

שם: ליאור גיל: מי סופר אחרי ארבעים?? פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): יונת דואר נראה לי הכי פקרטי מה עושים בחיים? חיים.. יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ? יצאנו, נצא ונקווה שככה גם ימשיך. שוקו בשקית או שוקו בקופסא? לפי קצב הצריכה, רק בקופסא, מאלה שכתוב עליהן שוקולית מבחוץ. מה הרינגטון שלכם? משהו שבא עם הטלפון במקור. מה ה-SMS האחרון ששלחתם? "מזל טוב נשמה, מגיע לך! " מה ה-SMS האחרון שקיבלתם? "סלקום במבצע שידרוגים אטרקטיבי במיוחד בשבילך על מכשירי דור 3 למידע *052 " כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי? 350-400 אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? (בכל הקלאבים בתורכיה- הכל כלול) מה השיר האחרון ששמעתם? Sagi-Rei - Rhythm is a dancer מה הסרט האחרון שראיתם? מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? תלוי מה עושים. אם רק מנשקים, אז השני. אם גם ממששים תוך כדי, אז הראשון. איזה מספר שאלה הגענו? אחד לפני אחרון ! אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות? אפשר

undi

New member
לא הייתי פה יומיים

ולרגל ההתנתקות והמנוחה, אני "מרגיש כמו חדש"

מתפקדת../images/Emo3.gif

שם:דנוש
מה עושים בחיים?לומדת
יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ?נייט
שוקו בשקית או שוקו בקופסא?בשקית
מה הרינגטון שלכם?Cascada - Everytime We Touch מה ה-SMS האחרון ששלחתם? לאמא שלי מה ה-SMS האחרון שקיבלתם?פירסומת איזשהיא
כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי?הרבה
אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)?אה הלו
מה השיר האחרון ששמעתם?לא שמעתי
מה הסרט האחרון שראיתם?שרק 3
מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"?מנשק
איזה מספר שאלה הגענו?אע
אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות?זהו דיי מספיק

נוווווו שווין ../images/Emo3.gif

שם: שירי
פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): מסנג'ר- מי שרוצה ויבוא לי לתת לו- במסרים
מה עושים בחיים? סטודנטית להוראה, מלצרית, מפעילה בימי הולדת, כתבנית, בייביסיטרית.
יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ? בערך, החבר הפתיע סתם ככה בנופש בצימר בצפון
שוקו בשקית או שוקו בקופסא? בשקית- הכי שווה
מה הרינגטון שלכם? זה נקרא "קוסמי" בפלא' של מוטורלה, למי שיש...
מה ה-SMS האחרון ששלחתם? "לא השתנה"- לחבר
מה ה-SMS האחרון שקיבלתם?" נו איך מרגישה עכשיו? יותר טוב?"-מהחבר
כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי? 200-250 ש"ח
אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? סורי, הכסף שלי הולך לדירה בלבד |אייקון של כיסים ריקים|
מה השיר האחרון ששמעתם? "שוב הדיסקו כאן"
מה הסרט האחרון שראיתם? הסימפסונס- היה ג-ד-ו-ל
מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? אין לי שמץ
איזה מספר שאלה הגענו?לא ספרתי
אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות? מה שבא לך

למעלה