יאללה התפקדות

y e t i

New member
ok

שם: שי גיל: 30 פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): יש מסנגר . מה עושים בחיים? עובד מד"א . יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ ? כנראה לביקור בחו"ל , אחי חי שם . שוקו בשקית או שוקו בקופסא? של יוטבתה , בקבוק במקרר . מה הרינגטון שלכם? סיינפלד מה ה-SMS האחרון ששלחתם? "אני זקן מידיי לבולשיט הזה , תפסיקי לזיין לי תשכל , לא מאמין שעוד יש לך טענות " . מה ה-SMS האחרון שקיבלתם? "אתה אדיוט". כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי? 2 מכשירים, הראשון של העבודה , השתתפות של 20 וכמה שקלים וזהו . השני מכשיר פרטי בסביבות ה 200 ש"ח . אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? אגורה שחוקה לא הייתי משלם . מה השיר האחרון ששמעתם? עכשיו מנוגן Echoes. מה הסרט האחרון שראיתם? אתמול בלילה במהלך משמרת ,רובוטריקים החדש , מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? ממשק. איזה מספר שאלה הגענו? אין לי מושג . אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות? לכי על זה . ואם בא לכם, הוסיפו תמונה (שלכם!). אין צורך - נפגשנו .

Fire Of Heaven

New member
עקב חשש מפילים

שם: פייר גיל: זקן פרטי התקשרות (מסנג'ר/ICQ/יונת דואר): תפילה מה עושים בחיים? משתעממים יצאתם/יוצאים לנופש הקיץ? אולי בהמשך שוקו בשקית או שוקו בקופסא? את בטוחה ששוקו מסכים לזה
מה הרינגטון שלכם? אין לי מושג מה ה-SMS האחרון ששלחתם? פיתרון לחידה מה ה-SMS האחרון שקיבלתם? על מבצע לעסקים כמה יוצא לכם החשבון החודשי לסלולארי? יותר מידי אם אני אתחיל לגבות תשלום על כניסה לפורום הזה, כמה אתם מוכנים לשלם (הטבות מיניות לא כלולות)? מסאג' הולך
מה השיר האחרון ששמעתם? לא זוכר מה הסרט האחרון שראיתם? קזינו רויאל מה אומרים, "ממשק" או "מנשק"? מנשק ותוך כדי מתממשק. איזה מספר שאלה הגענו? זה הוא שספר. אפשר לסיים כבר או שרוצים עוד שאלות? רוצים עוד אבל לא שאלות.

עליזה 63

New member
טוב אז ככה

עליזה גיל 44 עוד שבוע. התקשרות מסנג'ר פלאפון טלפתיה. אני מתקשרת ופותחת בקפה. רוצה לצאת לחופש רק שעוד לא יודעת לאן. שוקו בשקית. הרינגטון זוהר ארגוב צל עץ תמר ואור ירח. SMS האחרון אוהבת אותך עליזה יעל חברה. והאחרון ששלחתי חזרה אהבה. 400 ש"ח חשבון סלולרי. צריך לשלם לי . שיר האחרון ששמעתי הרגע של שאדי וסנטנה לגור ביחד כולם אחים. סרט אחרון לא זכור היה מזמן. מנשק לי את התחת. לא יודעת איזה מספר שאלה.

TzutZ

New member
עליזההההה צ'בעי זו את../images/Emo70.gif

למה עד היום הייתי בטוחה שאת סבתא בת 63?!
סחתיש על החשיפה

למעלה