יאללה, עוד שאלון

Z A M i

New member
יאללה, עוד שאלון../images/Emo122.gif

שם: גיל: מיקום: האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? יש לך סודות? מישהו יודע עליהם? מישהו ידע עליהם אי פעם? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תואילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מהו השיר שתקוע לכם בראש? מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? איזו חברת טלפון נייד יש לך? מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? את לסבית/אתה הומו? דו? איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת: מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: אילו: קשקשים, יש/אין? איזה שמפו: פין או פות: ישנים ערומים?: מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? איזו הופעה אחרונה היית? איזה סרט אחרון היית? מה השמות חיבה שלך? תוסיפי תמונה שלך!

ואיי מזה הקצנת זמי...

שם:חנע גיל:17 וחצי ככה מיקום:אריאל :] האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כבר לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?בגידה באמון מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?מרחק =/ אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?למה סתם.. והוא, אוהב אתכם?יש מצב. איך הכרתם?הפלצתי עליו בזמן שהוא הריח לי את התחת...אולי די? מה אתם הכי אוהבים בו?את השיערות בין השיניים. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?הוצאתי אותו לטיול?..חח אתם רבים?כן,הוא נושך אותי,אני מחזירה.אבל לפעמים אנחנו גם מתחבקים...חחח האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?ברור האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כה כמה אקסים יש לכם?3/4 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?כה,והצטערתי על זה. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?יאפ תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:פחות נחמדה,פחות ותרנית ופחות בזבזנית. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?בגידה/עזיבה מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?יש יותר מ3 אנשים.. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?אנגליה מה הדבר שהכי פוגע בך?בגידה איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?בוגד...ואיי זה כבר מתליל להיות מצחיק,זה אותה שאלה גם בניסוח שונה. חחחחח מה הכי מושך אותך אצל אנשים:בואו לא נהיה מכוערים ונגיד שרק פנימיות,כי החיצוניות גם חשובה,אבל חשוב גם הפנימיות מאוד! אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?לפניי שנתיים ככה שנשארתי כיתה,אם לא הייתי נשארת לא הייתי פורשת עכשיו... על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?לא יודעת.. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?רובין :] התכוונת לזה?אחושרמוטה :] מתי שיקרת?מתי שצריך. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?לא זכור לי,בעיקרון אף אחדל א שווה את זה... ובגלל בת?גם לא זכור לי,אבל נראה לי שלפניי כמה זמן,פשוט הזיכרון שלי אחד המעפנים.. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לפניי חודשיים בערך...אבל זה מגיע לה,וזה רק בגלל שהגלגל מסתובב :] למה?כי היא כלבה. מתי בפעם האחרונה התנשקת?יום שישי עם מי?עם ידיד היה כיף?היה יותר מוזר יש לך סודות?כה מישהו יודע עליהם?אחד או שתיים מישהו ידע עליהם אי פעם?לא נראה לי מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?לפניי יומיים שלא נסעתי בסוף לפאב..חחח איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?גזרה גבוהה..הכי לא בעולם! מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?גזרה גבוהה למי אתם הכי מתגעגעים?לכלב שלי ז"ל... :[ איזה מקצוע לעתיד תרכשו?מהכין לי? איפה תואילו בטובכם להתגורר?בטח בחו"ל.. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?חחחחח 3 נראה לי.. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?20 ומשו... האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?לא יודעת עדיין...נבדוק ונראה. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?יש מצב שאני יעבור לחו"ל אבל לא בטוח.. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש?אין לי.. מתי בפעם האחרונה התרגשתם?לוזוכרת... ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת?אין את חושבת שאת מאושרת כרגע?לא כל כך... את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא נראה לי שבכמה דקות התשובה שלי תשתנה... בגדת פעם?כן,אבל זה היה בלי כוונה,לא ידעתי שיש לי חבר,אני כולה התנשקתי איתו והוא אמר לכולם שאנחנו חברים בלי להודיע לי..חחח מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים :] וכרגע? את אוהבת בת או בן?אבל אני לא אוהבת אף אחד נכון?!?! איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?תלוי מי... כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?מטאל לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?לא יודעת.. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?תלוי על איזה מצב מדברים.. מה הכי חשוב לך בחיים?כסף,אהבה,חברים,סקס. מה הרגש שהכי חסר לך?אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?אהבה מהו הפרי האהוב עליך?כמעט כולם

יואו איזה מזל שמשעמם לי.. :]

גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?גם וגם :] איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?נייט יודעת.. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?לא ספרתי. איזו חברת טלפון נייד יש לך?אורנג' מה לא תעשה לעולם?יבגוד במישו שאני אוהבת. האם טסת פעם?כה :] מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?שאני ישאר לבד. שוקו\\תה\\קפה?גם,גם וגם! :] מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?יש לי 5 כאלה..אז זה קצת קשה כי לכל אחת יש משו אחר... :] אתה מצונן עכשיו?יאפ,אבל בקטנה את מי בא לך לחבק עכשיו?הרבה אנשים למי בא לך להרביץ עכשיו?לידיד אחד ממה הכי נמאס לך בחיים?צביעות מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?גם וגם,אי אפשר בלי יופי אבל אי אפשר בלי יופי...אבל! אם הוא רק צעצוע אז רק יופי זה בסדר,בתנאי שלא יתפתח משו ריגשי מעבר למיני.. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?ברחבי אנגליה. מה הדבר האחרון ששתית?קולה :] היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד את לסבית/אתה הומו?גם וגם! :]] חחח סתם אני סטרייטית :] דו?אין לי בעיה להתנשק אבל לא יותר מזה.. איזה כיתה אתה:אני לא :] בדיחה שגרמה לך לצחוק:למה אין קונדום שחור?.. כי זה מרזה...
זה קרע אותי.. איך אתה מרגיש:בסדר מאיתך? הבנאדם הכי יפה שראית:אנג'לינה ג'ולי חג מעודף:פורים?! יס או הוט:הוט! ספורט מועדף:כדורעף ערוץ מועדף:ביפ :] בזבזן או חסכן?בזבזן למי אתה מתקשר הכי הרבה?לכולם איזה צילצול יש לך?סאות'פארק :] ואינפקטד משרום ו לוסטפרופט
הקול הכי יפה ששמעת?של הסולן של ראסמוס האלה,אני לא אוהבת אותם,אבל אני מאוד אוהבת את הקול של הסולן.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?משו יפה.ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע?לא נרהא לי שאבא שלך יגיד לך שהייתי איתו אתמול נכון?? אז אתה לא יודע אז למה סתם?... מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?אוףף יש לי פיפי... קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?בזמן,אני שונאת שמאחרים לי איך הייתה הנשיקה הראשונה?סבבה. עם מי?עם איזה אחד. את מאמינה באהבה?יאפ מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול בערב מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:ביום חמישי אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:קוטקס....חחחחח מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:יום חמישי נראה לי אחרי שנים שלא עשיתי!
מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:לא הורדתי...חחח במכונה, קרם, חוט או שעווה:קקי איזה חברה:יטהכוטעיטןעהכן כמה בשמים יש לכם:1 אילו:הוגו קשקשים, יש/אין?תלוי,אם אני חופפת אז אין לי אבל אם אין לי כוח לחפוף אז יש....חחחח איזה שמפו:הד אנד שולדרס פין או פות:לי יש פות לא יודעת מה איתך...חחח ישנים ערומים?:בקיץ?? ברור!!! מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:חח לא עד כדי כך משעמם לי בחיים... שונאים את עצמכם?:לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?חחחח אני מעדיפה לא להגיד על מה אני חושבת אבל בדרך כלל זה סבבה...חחחחחח אם כן, רוצים תירס?להה... השיר האחרון ששרת: beatle-Strawberry fileds forever. הדבר האחרון שצחקת בגללו:שחברה שלי התקשרה ליי בבהלה בשביל שאני ישמע את הנוד שלה...חחחחחח הפעם האחרונה שבכית:לפניי כמה זמן.. האדם האחרון שראית:עוף הדבר האחרון שאמרת:ששששששששששששששששששששששששששש לאמא. הדבר האחרון שאכלת:עוף,בגלל זה הוא הדבר האחרון שראיתי...חחח הדבר האחרון ששתית:קולה הדבר האחרון שקנית: סיגריות ובירה השיר האחרון ששמעת:משינה-נגעה בשמיים הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית:יותר מידי... עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?סטייקי ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?אגאגאג מנאנאנא פאפאפאפא (סטייקי מתלהב שיש לו אלף הודעות חינם כל חנוכה..חחחח) איזו הופעה אחרונה היית?בקוקה קולה לייב איזה סרט אחרון היית?אמריקן פאי 5! מומלץ! מה השמות חיבה שלך?חנע,חננה,חנעבינה,שומן,גושה :] תוסיפי תמונה שלך!אין לי אני לא במחשב שלי ...פעם הבאה..

והנה תמונה! :]

.זה היה קצת לפניי הרבה זמן, אבל הנה אני ועומרי,כמובן בפוזה חושנית של עומרי :] ואל תתייחסו,כולם היו שיכורים באותו יום,והבחור מאחוריי פשוט ניסה לדחוף לי דברים לתחת כל הערב =/ לא היה כיף בקטע הזה..חחחח

את הגשם המלוח...

שם: ענבר. גיל: 17. מיקום: אריאל. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: קלילות, סבלנות, עקשנות. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? ... מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? לא יודעת. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? משום מה האקוסטית
מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? אגואיסטיות יתר על מידה. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חֹכמת חיים מעניינת כזאת... אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? או-הא... על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? נראה לי לעומרי. התכוונת לזה? מן הסתם. מתי שיקרת? חח מה זו השאלה הכוללנית הזו פתאום ?!
לא זוכרת. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? חושבים שאני זוכרת.. ובגלל בת? כנ"ל. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? של אמא שלי, לא מזמן. למה? ככה. מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני איזה חודש, משהו כזה.. עם מי? איתי. היה כיף? נוצ. יש לך סודות? כן מישהו יודע עליהם? לא מישהו ידע עליהם אי פעם? לא. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני שנה ומשהו, השניה שעברתי בצפר. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? זה שעכשיו - הסקיני ג'ינס של ציטרין
מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? כנ"ל למי אתם הכי מתגעגעים? לספיר ולציטרין. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? כאילו יש עתיד.. איפה תואילו בטובכם להתגורר? שאלה יפה. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? או 0 או 2 מאומצים. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? - האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? דם על הים של אלג'יר. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום. ממה? מדברים שעתידיים לקרות. איזה פרסומת את הכי אוהבת? הרבה זמן לא יצא לי לראות פרסומות :p את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? אוהבת הרבה.. בגדת פעם? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים. וכרגע? את אוהבת בת או בן? לא ולא. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אחלה. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אין כזה. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מתחרטת. מה הכי חשוב לך בחיים? לא יודעת. מה הרגש שהכי חסר לך? תנו לי לחשוב על זה.. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אכזבה. מהו הפרי האהוב עליך? תפוח. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה. בד"כ 5 איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? המממ.. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? לא הרבה. איזו חברת טלפון נייד יש לך? 'פלאפון', סמסונג. מה לא תעשה לעולם? קרחת. האם טסת פעם? כן. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לסיים תיכון. שוקו\\תה\\קפה? תה ושוקו. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? המצחיקוּת. אתה מצונן עכשיו? וואי אחושרמוטה! את מי בא לך לחבק עכשיו? מור! :) למי בא לך להרביץ עכשיו? אף אחד. ממה הכי נמאס לך בחיים? מדברים שצריכים להפסק וממשיכים. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? המממ.. בשייט בהולנד ראיתי מלא מקומות יפים. מה הדבר האחרון ששתית? קולה. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? עם חבר/ה , לבד זה מפחיד. את לסבית/אתה הומו? לא. דו? לא. איזה כיתה אתה: י"ב. בדיחה שגרמה לך לצחוק: כל המספרים של הטלפון הוזמנו למסיבה בבית של 3. כולם התחילו להגיע... 4 הגיע, 5 הגיע, 7, 6, 8, 9, אפילו סולמית כבר הגיעה... לפתע נשמעה דפיקה בדלת. 3 ניגש, פותח את הדלת ורואה נקודה. קצת לא נעים וזה.. אומר לה "מצטער נקודה, זה רק למספרים של הטלפון.. מצטער, את לא מוזמנת." , והיא [דמיינו פה קול ציפציץ אחושרמוטה!] "מה אתם דפוקים?!?! זו אני, כוכבית, שמתי ג'ל!"
. קרע אותי. איך אתה מרגיש: משתפר משתפר :) כבר אין חום. הבנאדם הכי יפה שראית: וואי תנו לי לחשוב גם על זה. חג מעודף: חנוכה. יס או הוט: הוט נראה לי יותר טוב. ספורט מועדף: כדורגל. ערוץ מועדף: 22, 13, 24. בזבזן או חסכן? בזבזנית נראה לי. למי אתה מתקשר הכי הרבה? זמי. איזה צילצול יש לך? 'היא יודעת' בגרסא מזה מכוערת! אפילו לא דומה
. הקול הכי יפה ששמעת? סירי . איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו מוזר. ושומר מסך? פשוט מסך שחור. אתה יודע מה אני יודע? שניפול ונשתגע. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? ספורט..לישון..ספורט..לישון..ספורט..לישון
קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרת :( אבל לא בהרבה נו. איך הייתה הנשיקה הראשונה? סבבה. עם מי? מה זה משנה..אתם לא מכירים. את מאמינה באהבה? לא יודעת,נראה לי שלא. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול. חח מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אתמול. אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: המממ עלילי :D מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: אתמול. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: אתמול. במכונה, קרם, חוט או שעווה: שעווה. איזה חברה: ?! כמה בשמים יש לכם: אחד. אילו: פורפל. קשקשים, יש/אין? נראה לי יש קצת. איזה שמפו: הוואי. פין או פות:
איזה שאלות של אריאלניקים. ישנים ערומים?: איך אפשר לחשוב על זה בקור הזה... מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא. שונאים את עצמכם?: כן. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? תירס..? אם כן, רוצים תירס? אוי,צפויים. השיר האחרון ששרת: דם על הים. הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שמור אמרה בטלפון. הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: זמי. הדבר האחרון שאמרת: "ביי"? הדבר האחרון שאכלת: סופגנייה. הדבר האחרון ששתית: קולה. הדבר האחרון שקנית: וואי,לא זוכרת. השיר האחרון ששמעת: דם על הים. הדיסק האחרון שקנית: המממ..דיסק לגילי. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הממ,היום קצת. הדבר הכי מטורף שעשית: נו. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? מור. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? אני לא מאמינה שבאמת בדקתי... טל. ["ננצח לבד"
] איזו הופעה אחרונה היית? של אביב בזאפה.. איזה סרט אחרון היית? וואי באמת שאני לא זוכרת. מה השמות חיבה שלך? ברנטל , ברי , ענברנטל. תוסיפי תמונה שלך! טוב!!!! [עם הכובע]

מתנות

New member
ישנתי... זה פוטר אותי מאחריות ../images/Emo13.gif

אני לא אחראית על מה שאני עושה/אומרת מתוך שינה.

למעלה