כמה זמן לא הייתי כאן...
שם:
הילה גיל:
סופ"ש הבא 19 מיקום:
באר שבע האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
בושה אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?
כן כמה אקסים יש לכם?
אין האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:
סבלנות,אסרטיביות וספונטניות מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?
חברה טובה שלי,אדם שיקר לי ואני מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך?
חוסר רגישות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?
גאוותנות מה הכי מושך אותך אצל אנשים:
רגישות,אדיבות אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?
לי"ב לפני הטיול לפולין.לא נסעתי מסיבות מסויימות ואני מאוד מתחרטת שלא טסתי על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?
ציור מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?
לא זוכרת התכוונת לזה? מתי שיקרת?
לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת?
אתמול עם מי?
חברה טובה היה כיף?
נו באמת...זאת לא הייתה נשיקה רומנטית.... יש לך סודות?
כמו לכולם... מישהו יודע עליהם?
אם מישהו יודע זה לא נקרא סוד לא? מישהו ידע עליהם אי פעם? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?
נעלי באולינג עם עקב מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו?
לא בטוחה עדיין... איפה תואילו בטובכם להתגורר?
אולי ת"א...אולי ירושלים....ערים שאני מאוד אוהבת בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?
שניים,שלושה באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?
לא יודעת... האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?
כל אחד ומה שנוח לו חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?
לא ידוע... איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?
חילוני-מסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש? מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?
בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?
לא ממש הדוק אבל אני חושבת שאתם אנשים מקסימים כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים?
בריאות של הקרובים לי מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?
גבינה 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?
יאיר לפיד כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?
כבר הרבה זמן שלא נכנסתי....לא זוכרת... איזו חברת טלפון נייד יש לך?
אורנג' מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם?
מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה?
אפשר כולם? =) מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
רגישות אתה מצונן עכשיו?
חחח...לא את מי בא לך לחבק עכשיו?
חברה טובה... למי בא לך להרביץ עכשיו?
חחח...לאף אחד... ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?
האופי לפני היופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?
שוויץ מה הדבר האחרון ששתית?
מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?
לבד את לסבית/אתה הומו?
עוד לא ברור דו?
כנ"ל איזה כיתה אתה:
סיימתי ב"ס בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש:
בסדר הבנאדם הכי יפה שראית:
בנה חג מעודף:
חנוכה יס או הוט:
הוט ספורט מועדף:
חחחח ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן?
משהו באמצע למי אתה מתקשר הכי הרבה?
חברה טובה איזה צילצול יש לך?
אני מאבד אותך/סער בדישי,מוכרת לי מפעם/דין דין ומרגיש אחר הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
כדורגלן שאח שלי אוהב ושומר מסך?
של וינדווס אתה יודע מה אני יודע?
חח לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?
כמה בא לי לחזור לישון קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?
בזמן ואפילו לפני....יש לי בעיה עם לאחר... איך הייתה הנשיקה הראשונה?
לא הייתה עם מי? את מאמינה באהבה?
מתי פעם אחרונה התקלחת:
אתמול בערב מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:
לפ]ני שלושה ימים אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:
אלוויס מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:
אתמול מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:
אתמול במכונה, קרם, חוט או שעווה:
פינצטה איזה חברה: כמה בשמים יש לכם:
אחד אילו:
212 סקסי קשקשים, יש/אין?
איזה שמפו:
קרליין 10 פין או פות: ישנים ערומים?:
מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:
שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס?
חחחחח השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: דברים שידידים אמרו הפעם האחרונה שבכית: לפני יומיים האדם האחרון שראית: אמא ואבא הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: |וופל הדבר האחרון ששתית:
מים הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
לפני שנכנסתי לענות על השאלון הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? איזו הופעה אחרונה היית? איזה סרט אחרון היית?
שלוש אמהות מה השמות חיבה שלך?
לולי,בוליטה,הילונת תוסיפי תמונה שלך!