יאללה, עוד שאלון

מה ששעמום ולהיות חולה עושים...

שם: עומרי גיל: מתקרב אט אט ל-18.
. מיקום: בית יצחק, בצימרי היקר
. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם ? לא משהו שאני ממש יכול להאשים אותה..
. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? חח כן. כמה אקסים יש לכם? בערך 5 כולל בנות, אבל שומדבר לא רציני... האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא, מה שצריך לקרות קורה. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: בטחון עצמי , קבלה עצמית, להעריך כמו שצריך. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? שויתרתי לעצמי. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? ענבר, כצה, ליאור. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? ההופעה בשפיים
. מה הדבר שהכי פוגע בך? שמישהו משדר לי שלא אכפת לו ממני. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? תוקפנות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: יופי והתנהגות. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?
על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? על היכולת לקבל ולהקשיב. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? נראה לי ענבר. התכוונת לזה? ברור. מתי שיקרת? היום או אתמול
. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ממזמן. ובגלל בת? גם. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לפני איזה שנתיים. למה? כי היא הגזימה. מתי בפעם האחרונה התנשקת? יותר מדיי
. עם מי? סתם לא משנה.... היה כיף? היה רגיל. יש לך סודות? לא נראה לי... מישהו יודע עליהם? כן. מישהו ידע עליהם אי פעם? כן. אני בעד לשתף את האנשים הנכונים. (נכון לגביי אישית). מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? גזרה גבוהה. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? מגפיים בג'ינס די מזעזע לחלק מהבנות ... למי אתם הכי מתגעגעים? תמיד מתגעגע. לשירן ושחף במיוחד. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? מממ הכשלתם אותי. איפה תואילו בטובכם להתגורר? ת"א תקופה, ואולי אחרי זה מושב. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? מקווה שב-3-4 לפחות. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מצידי עכשיו , רק שיגיע
. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? מקום טוב באמצע. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ כמובן. אולי תקופה מסויימת בחו"ל (ואני לקראת זה, רק יותר בקטע של טיול.) איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? של ביונסה. RING THE ALRAM. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? יום ראשון. ממה? מהטיסה. איזה פרסומת את הכי אוהבת? שונא פרסומות. את חושבת שאת מאושרת כרגע? אני לא מתלונן. רק רוצה שכולם יהיו בריאים כבר. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא. בגדת פעם? כן. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים. וכרגע? את אוהבת בת או בן? אפחד. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? מצויין עם מי שיש. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? תלוי אם אני אופטימי או פסימי. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? לא מאמין שאני אתנגד מראש אם ימליצו לי. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? בדיעבד לא מתחרט. מה הכי חשוב לך בחיים? בריאות. קודם כל. מה הרגש שהכי חסר לך? לאהוב. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? רגישות ולהפגע מהר מכל שטות. מהו הפרי האהוב עליך? בננה, אגס ופרות טרופיים. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה, וכמה שיותר %. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? ריקי לייק, ד"ר פיל, אייזק, וכו'... כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? יותר מדיי, ורובם מיותרים. איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום. מה לא תעשה לעולם? נוור סיי נוור. האם טסת פעם? כן, וביום שני הקרוב הטיסה של החיים!
. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שיקרה משהו למישהו שאני אוהב. שוקו\\תה\\קפה? קפה. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? את היכולת להבין רק מלהסתכל לי בעיניים. אתה מצונן עכשיו? מ-א-ו-ד! את מי בא לך לחבק עכשיו? כל מי שחפץ בכך
. למי בא לך להרביץ עכשיו? לאפחד. ממה הכי נמאס לך בחיים? מהאטימות, מהבורות. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אני לא אצא עם מישהו עם אופי חרא, ומצד שני יש לי רזומה עשיר של לא ממש חתיכים, השילוב הנכון באמצע. אבל יופי מאוד חשוב לי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? אפריקה נראה לי. מה הדבר האחרון ששתית? פפסי מקס כמובן. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? אפשר להגיד שאני גר גם ככה וגם ככה בתקופה האחרונה, וזה סבבה כרגע. את לסבית/אתה הומו? הומו. עם נטיות לבנות
. דו? איזה כיתה אתה: אמור להיות י"ב, אך לא
. בדיחה שגרמה לך לצחוק: "היי היי הנה בני ! לא..זה סלע". איך אתה מרגיש: חולה. הבנאדם הכי יפה שראית: בר רפאלי. חג מעודף: פורים. יס או הוט: הוט. ספורט מועדף: ספורט זה לא משהו מועדף אצלי בכלל! ערוץ מועדף: 3. בזבזן או חסכן? בזבזן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לענבר ליאור וכצה, ובימים האחרונים מטריד את שחר כי היא לא עונה. איזה צילצול יש לך? "היא יודעת-נינט" וחשוב לי לציין שבגלל שענבר ניסתה להעתיק היא קיבלה גרסא מעפנה. הקול הכי יפה ששמעת? בתכלס? אורית שחף! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחול כהה. ושומר מסך? אין. אתה יודע מה אני יודע? מה? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? בזמן האחרון קם עם כאבי ראש ורוצה למות. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן. איך הייתה הנשיקה הראשונה? חחחח ...לא נעים.
. עם מי? נראה לי עם עדי, החברה הראשונה. את מאמינה באהבה? כן. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול נראה לי. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: או'יש. שקט שם! אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: לא התגלחתי שנים! במכונה, קרם, חוט או שעווה: סכין גילוח? איזה חברה: ששש! כמה בשמים יש לכם: פעם היו כמה=/ היום הם נמצאים אי שם אצל זמי באוטו...
. אילו: פולו בלאק. קשקשים, יש/אין? אין. איזה שמפו: עכשיו נראה לי שקרמה. פין או פות: ששששששש. ישנים ערומים?: לעיתים. הכי אוהב ערום. אבל עכשיו קר. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא? WTF? שונאים את עצמכם?: לא. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כן
. אם כן, רוצים תירס? ממש חלש!

חלק ב'. איזה מושפע אני יו!!

השיר האחרון ששרת: לא זוכר. הדבר האחרון שצחקת בגללו: שאמרתי לשחר מה קניתי לטיסה. הפעם האחרונה שבכית: שלשום, ששמעתי ביצוע של נינט שרה את השיר "חיים שלי" של זהבה בן. האדם האחרון שראית: את אמא. הדבר האחרון שאמרת: לא זוכר. הדבר האחרון שאכלת: אנרג'י. הדבר האחרון ששתית: פפסי מקס. הדבר האחרון שקנית: תרופות לטיסה. השיר האחרון ששמעת: לא זוכר. הדיסק האחרון שקנית: לא זוכר גם. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום. הדבר הכי מטורף שעשית: יותר מדיי , לא נכנס לזה. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ענבר. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? דורון. איזו הופעה אחרונה היית? היהודים בנתיבות. איזה סרט אחרון היית? ראיתי בבית, "עוד סרט של הומואים". חחחחחחח
. מה השמות חיבה שלך? עומריקי , אני לא מאחלו עם השמות חיבה. תוסיפי תמונה שלך! תרגע, מה אתה מאיים?

../images/Emo85.gifרבות הדרכים

שם:שירן גיל:18 מיקום:קרית אתא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?אולי מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?בגידה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?שם מכוער אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כמובן כמה אקסים יש לכם?1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?ניסיתי לא הצליח מבחינת שנינו יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?מה שהיה היה תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:אני שואפת לקבל את עצמי ככה כמו שאני ולא לנסות להוסיף לעצמי תכונות אחרות..סורי מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?וואו מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?אוהד יסמין נטע וגילת מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?חן מה הדבר שהכי פוגע בך?שקרים זלזול איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שקרן מה הכי מושך אותך אצל אנשים:עיניים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?סבא, להפרד על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?חוש הומור מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?אוהד התכוונת לזה?כמובן מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?וואו ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?אין לי מושג למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת?שבוע שעבר עם מי?לא כזה עקרוני היה כיף?לא ממש יש לך סודות?כמו לכולם מישהו יודע עליהם?לא נראה לי מישהו ידע עליהם אי פעם?אולי מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?כל יום איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?גזרה גבוהה מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?קרוקסינל למי אתם הכי מתגעגעים?עומרי, שחף איזה מקצוע לעתיד תרכשו?עובדים על זה איפה תואילו בטובכם להתגורר?מרכז אני מניחה בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?3 אני מקווה באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?כשירצה האל האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?ההפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?ארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש?משבר אמון-דני ליטני מתי בפעם האחרונה התרגשתם?כשהילדים הופיעו ביום שישי ממה?הילדים איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע?לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן?לא ולא איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?סבבה כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?דכאונית לרוב לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?אנערף מזרחי דיכאון כזה אולי ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?תלוי נורא מה הכי חשוב לך בחיים?שפיות מה הרגש שהכי חסר לך?שפיות מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?רגישות מהו הפרי האהוב עליך?תפוח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?קוטג' 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?יאיר לפיד כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?270 איזו חברת טלפון נייד יש לך?אורנג' מה לא תעשה לעולם?ארצח האם טסת פעם?כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה?נס קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?נאמנות אתה מצונן עכשיו?כן את מי בא לך לחבק עכשיו?עומרי למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית?תה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד את לסבית/אתה הומו?לא דו? איזה כיתה אתה:סיימתי בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש:בסדר הבנאדם הכי יפה שראית:חן חג מעודף:חנוכה יס או הוט:הוט ספורט מועדף: ערוץ מועדף:3 בזבזן או חסכן?בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה?אוהד איזה צילצול יש לך?שנינו שווים-אביב גפן הקול הכי יפה ששמעת?אביב איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אביב ושומר מסך?אין אתה יודע מה אני יודע?לא אכפת לי מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?למה עדיין חושך קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?תלוי איך הייתה הנשיקה הראשונה?מקסימה עם מי? את מאמינה באהבה?כן מתי פעם אחרונה התקלחת:כמה דקות מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם:2 אילו: קשקשים, יש/אין?אין איזה שמפו:הד אנד שולדרס פין או פות: ישנים ערומים?:לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא שונאים את עצמכם?:לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?לא אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת:משבר אמון-דני ליטני הדבר האחרון שצחקת בגללו:אימא הפעם האחרונה שבכית:וואו האדם האחרון שראית:אמיר הדבר האחרון שאמרת:עוף הדבר האחרון שאכלת: בורקס הדבר האחרון ששתית:תה הדבר האחרון שקנית: סיגריות השיר האחרון ששמעת:דני ליטני הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום! הדבר הכי מטורף שעשית:איף עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?חן ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?חן איזו הופעה אחרונה היית?אביב מתישהוא איזה סרט אחרון היית?הטינה 2 מה השמות חיבה שלך?שירני תוסיפי תמונה שלך!מכורעת אבל בזין שלי

..והנה זה מגיע.

שם: גילי. גיל: 19 וקצת. מיקום: צפון. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שקרים. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? צריך יותר מזה? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן. כמה אקסים יש לכם? לא הרבה. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא כזה אכפת לי. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? קולניות, אגואיסטיות. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: כנות. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אין לי שום כשרון. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? לא זוכרת. התכוונת לזה? סביר להניח. מתי שיקרת? היום. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? יש לך סודות? קצת. מישהו יודע עליהם? לא ממש. מישהו ידע עליהם אי פעם? אולי.. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? היום. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? צבעים זוהרים, ג'ינס בתוך המגפיים. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? מהבני 15 שצובעים ת'שיער לאדום וקונים אולסטאר וחשים פריקים. למי אתם הכי מתגעגעים? לעצמי. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תואילו בטובכם להתגורר? רחוק. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? לא, תודה. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? כמה שיותר רחוק. ועוד קצת אפילו. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? נראה לי שבארץ. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מהו השיר שתקוע לכם בראש? לונלי דיי של סיסטם אוף א דאון. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? חח.. היום. ממה? התקשרתי למישהו שגורם לי להזיע בידיים. :) איזה פרסומת את הכי אוהבת? של נס האסאמאס! את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? הממ.. בגדת פעם? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים. וכרגע? את אוהבת בת או בן? חח. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אין קשר. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דיכאונית. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? נינט? אנערף. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? לחיות. מה הרגש שהכי חסר לך? חום. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? תפוח. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג', כמה שפחות. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? יאיר לפיד. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? ממ לא הרבה.. 50 בערך. איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג'. מה לא תעשה לעולם? קרחת. האם טסת פעם? כן. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מלחמה. שוקו\\תה\\קפה? קפה. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שהוא לא קיים. אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? מי שיסכים. למי בא לך להרביץ עכשיו? לרובי. ממה הכי נמאס לך בחיים? מהכלום. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? רמת ישי. מה הדבר האחרון ששתית? דיאט קולה. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? כ"כ לבד. את לסבית/אתה הומו? לא. דו? איזה כיתה אתה: אני לא. בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: מיואשת. הבנאדם הכי יפה שראית: שכטר. חג מעודף: פורים. יס או הוט: הוט. ספורט מועדף: ששבש. ערוץ מועדף: 3. בזבזן או חסכן? בזבנית, למרות שלאחרונה הצלחתי לחסוך קצת. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לרותם נראה לי. איזה צילצול יש לך? האם להיות בך מאוהב. הקול הכי יפה ששמעת? אביתר בנאי נראה לי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של אחותי הקטנה. ושומר מסך? הרגיל של XP. אתה יודע מה אני יודע? מה? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה השעה. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן \ מאחרים. איך הייתה הנשיקה הראשונה? סבבה. עם מי? אחד. את מאמינה באהבה? באהבה של מי? מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בלילה. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: ביום שישי. אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: אילו: קשקשים, יש/אין? לא. איזה שמפו: מוי כיף או פנטן. פין או פות: ישנים ערומים?: לא. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא. שונאים את עצמכם?: לרוב. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? כן. אם כן, רוצים תירס? לא. השיר האחרון ששרת: סמי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: נתי. :) הפעם האחרונה שבכית: לפני שבועיים ככה. האדם האחרון שראית: אחותי. הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת. הדבר האחרון שאכלת: תפוח. הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה. הדבר האחרון שקנית: פסק זמן-במבה. [אחד הטעימים!
] השיר האחרון ששמעת: ליפול אקוסטי. הדיסק האחרון שקנית: וואי, שנים.. נראה לי שגבסו לענבר.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: טח. שתלך לחפש. הדבר הכי מטורף שעשית: אנערף. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? אבא או מורן. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? מרובי. איזו הופעה אחרונה היית? לא זוכרת. :\ איזה סרט אחרון היית? לא הייתי. מה השמות חיבה שלך? תוסיפי תמונה שלך! במיוחד בשבילך..

כמה זמן לא הייתי כאן...

שם: הילה גיל: סופ"ש הבא 19 מיקום:באר שבע האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? בושה אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? אין האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: סבלנות,אסרטיביות וספונטניות מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? חברה טובה שלי,אדם שיקר לי ואני מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך? חוסר רגישות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? גאוותנות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: רגישות,אדיבות אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לי"ב לפני הטיול לפולין.לא נסעתי מסיבות מסויימות ואני מאוד מתחרטת שלא טסתי על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ציור מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?לא זוכרת התכוונת לזה? מתי שיקרת? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? אתמול עם מי? חברה טובה היה כיף? נו באמת...זאת לא הייתה נשיקה רומנטית.... יש לך סודות? כמו לכולם... מישהו יודע עליהם?אם מישהו יודע זה לא נקרא סוד לא? מישהו ידע עליהם אי פעם? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? נעלי באולינג עם עקב מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא בטוחה עדיין... איפה תואילו בטובכם להתגורר? אולי ת"א...אולי ירושלים....ערים שאני מאוד אוהבת בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? שניים,שלושה באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא יודעת... האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? כל אחד ומה שנוח לו חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לא ידוע... איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני-מסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש? מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?
בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? לא ממש הדוק אבל אני חושבת שאתם אנשים מקסימים כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? בריאות של הקרובים לי מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? יאיר לפיד כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? כבר הרבה זמן שלא נכנסתי....לא זוכרת... איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם?
מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? אפשר כולם? =) מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? רגישות אתה מצונן עכשיו? חחח...לא את מי בא לך לחבק עכשיו? חברה טובה... למי בא לך להרביץ עכשיו? חחח...לאף אחד... ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי לפני היופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? שוויץ מה הדבר האחרון ששתית? מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? עוד לא ברור דו? כנ"ל איזה כיתה אתה: סיימתי ב"ס בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: בסדר הבנאדם הכי יפה שראית: בנה חג מעודף: חנוכה יס או הוט: הוט ספורט מועדף: חחחח ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? משהו באמצע למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה טובה איזה צילצול יש לך? אני מאבד אותך/סער בדישי,מוכרת לי מפעם/דין דין ומרגיש אחר הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כדורגלן שאח שלי אוהב ושומר מסך? של וינדווס אתה יודע מה אני יודע? חח לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? כמה בא לי לחזור לישון קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן ואפילו לפני....יש לי בעיה עם לאחר... איך הייתה הנשיקה הראשונה? לא הייתה עם מי? את מאמינה באהבה?
מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בערב מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: לפ]ני שלושה ימים אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אלוויס מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: אתמול מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: אתמול במכונה, קרם, חוט או שעווה: פינצטה איזה חברה: כמה בשמים יש לכם:אחד אילו: 212 סקסי קשקשים, יש/אין?
איזה שמפו: קרליין 10 פין או פות: ישנים ערומים?:
מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:
שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? חחחחח השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: דברים שידידים אמרו הפעם האחרונה שבכית: לפני יומיים האדם האחרון שראית: אמא ואבא הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: |וופל הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שנכנסתי לענות על השאלון הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? איזו הופעה אחרונה היית? איזה סרט אחרון היית? שלוש אמהות מה השמות חיבה שלך? לולי,בוליטה,הילונת תוסיפי תמונה שלך!

../images/Emo9.gif

שם: עדי גיל: זקנה מיקום: צפןם האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? משהו כזה, כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא יום אחד נעלם, בלי להגיד מילה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק :\ אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? רומנטי? חח שיהיה אם כן, אתם אוהבים אותו? לא החלטתי והוא, אוהב אתכם? לא נראה לי איך הכרתם? בגן מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא רע אליי
[כן, אני דפוקה.. אני יודעת] מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? עשיתי הרבה אתם רבים? לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? בטח האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כה כמה אקסים יש לכם? 4 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? ניסיתי, זה החזיק בדיוק שבוע יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? למחוק בכיף תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ביטחון עצמי, כנות , יכולת ביטוי יותר טובה מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? היו כמה מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? דקלה, קרין וגליה מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? התקרה בבי"ח מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? סנוביות קיבוצניקית מגעילה כזאת מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לפני שסבתא נפטרה.. ללכת להפרד על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ציור מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? למלי:) התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? אמרתי לילדים שאני בהריון מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? אתמול ובגלל בת? כשרבתי עם חברה מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני שבועיים עם מי? איתו היה כיף? כה יש לך סודות? כן מישהו יודע עליהם? כל סוד מישהו אחר למי אתם הכי מתגעגעים? לימים ההם איזה מקצוע לעתיד תרכשו? תקשורת חזותית איפה תואילו בטובכם להתגורר? מרכז איפשהו בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? כמה שיבוא באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? כשזה יהיה נכון האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? להפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ, ברור. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חיולני עם נטיה למסורתיות מהו השיר שתקוע לכם בראש? הכי קרוב לבד מתי בפעם האחרונה התרגשתם? אתמול ממה? מילים איזה פרסומת את הכי אוהבת? של שוקו שוק.. עם התרנגול את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? נראה לי בגדת פעם? בחיים לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?תלוי למה וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? לא רע:) כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? היהודים או אפרת גוש לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? איציק קלה ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מרוצה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? בכיינות
מהו הפרי האהוב עליך? תות ומנגו גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' 3% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?
כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? לא זוכרת איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? בנג'י האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שאני אמות? שוקו\\תה\\קפה? נס מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? שאני יודעצת שאני תמיד יכולה לסמוך עליה אתה מצונן עכשיו? קצת את מי בא לך לחבק עכשיו? יש כמה למי בא לך להרביץ עכשיו? אף אחד ממה הכי נמאס לך בחיים? מהכלום הזה מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שילוב של שניהם מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? איזה מקום בפולין מה הדבר האחרון ששתית? נס היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? לא דו? לא איזה כיתה אתה: לא בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: עייפה הבנאדם הכי יפה שראית: הו הו...יש המון חג מעודף: פורים יס או הוט: הוט ספורט מועדף: לא ערוץ מועדף: 24 בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צילצול יש לך? הזמן שלך הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי ושל אחותי ושומר מסך? סתם שחור אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שיט קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? תמיד מאחרת איך הייתה הנשיקה הראשונה? זוועה:) עם מי?אור את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אתמול אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אולדייז מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: חחחחחחח מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: מפגרים:) במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: 4 אילו: איסימיאקי, דונה קארן, לאקוסט פינק ואקסדה קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: דאב פין או פות: פין:) ישנים ערומים?: בקיץ לפעמים מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: חחחחחחחח לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? חחח אם כן, רוצים תירס? זה לכלך בשיניים השיר האחרון ששרת: הכי קרוב הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אבא ועדן הדבר האחרון שאמרת: "זה מבלבל כזה" הדבר האחרון שאכלת: מטבע שוקולד הדבר האחרון ששתית: נס הדבר האחרון שקנית: שוקולד ומיץ תפוזים שהצילו לי את החיים השיר האחרון ששמעת: "ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם.." הדיסק האחרון שקנית: פיי.. לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מזמן הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? דקלה ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? טל איזו הופעה אחרונה היית? אתמול איזה סרט אחרון היית? הקסם של אלה מה השמות חיבה שלך? דידי, דידוש, עדינה תוסיפי תמונה שלך! לה..

moshe butt

New member
_יוו..._כואבות_לי_האצבעות../images/Emo70.gif_../images/Emo122.gif

שם: משה תחת גיל: 17 מיקום: גני תקווה
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כה מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
לא
אם כן, אתם אוהבים אותו? נמנמנ... והוא, אוהב אתכם? לא איך הכרתם?
מה אתם הכי אוהבים בו? NEXT מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?אני לא נמצא בקשר רומנטי-ששש... אתם רבים? אם הייתי בקשר- אני מאמין שכן...
האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כעע.. כמה אקסים יש לכם?5 בנות...לא רציני...
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא, ישנם דברים שצריכים להישאר כפי שהם תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: אין לי כח... מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? להתאהב בחבר טוב...
מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? צחר, חן והדס מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? משומה חשבתי הרגע על עומרי... מה הדבר שהכי פוגע בך? כשמשקרים, כמתעלמים- יש הרבה איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? קרציה מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חיוך, עיינים ואופי טוב
אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? next על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אהבה/עזרה אלטרואיסטית מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? שיר
התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? מממ.. לא זוכר את הפעם האחרונה מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לא לפני הרבה זמן ובגלל בת?לא זוכר מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אני לא נוהג לעשות את זה- ולכן, לא נראה לי שזה היה בשנה/תיים האחרונות למה?
מתי בפעם האחרונה התנשקת? אתמול
עם מי? שיר
היה כיף? ת'אמת כן... יש לך סודות? כה מישהו יודע עליהם? למי שמצאתי לנכון לספר יודע... מישהו ידע עליהם אי פעם? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני כמה חודשים- כשהבאתי לחגי את המכתב...
איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מממ... היה לא לפני הרבה זמן נעליים פרוותים עם פונפונים- איכססס
מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? ערסים למי אתם הכי מתגעגעים? לחבר טוב איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אב בית-חחחחחח (בדיחה פרטית) איפה תואילו בטובכם להתגורר? ת"א או שאני אשאר כאן, בגני תקווה [אם יהיה לי הכסף] בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? בא לי 3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מצידי ברגע שיבוא האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא אכפת לי כ"כ חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לא נראה לי, אף על פי שממש בא לי לגור באנגליה איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני/מסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש? HURT- של כריסטינה מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לפני כשעה.. ממה? מבלוג של מישהו איזה פרסומת את הכי אוהבת? של הילד עם הסופגניות- חמודדדדדדדד
את חושבת שאת מאושרת כרגע? מממ... כן [?] את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים
וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? נפלא
כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? בד"כ דכאונית לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אף פעם לא מתנגד... ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? בהתחלה מתחרט אבל יותר מאוחר כבר לא מה הכי חשוב לך בחיים? כרגע- אהבה מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה- איזה יופי! משלים לי את השאלה הקודמת מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? רגשות אשם מהו הפרי האהוב עליך? תפוח/ בננה
גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג'- 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?
כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? הרבה- לא מכיר חצי מהאנשים שיש לי שם
איזו חברת טלפון נייד יש לך? אין לי
מה לא תעשה לעולם? אין משהו שאני לא אעשה לעולם- תמיד כדי לנסות דברים
האם טסת פעם? לא
מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? |הדגששלא יקרה משהו לאמא/אבא/אחיות/חברים שוקו\\תה\\קפה? אלעעעעעעע קפה
מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? יכולת אמפטית והקשבה

moshe butt

New member
המשך + תמונה ../images/Emo9.gif

אתה מצונן עכשיו? קצת את מי בא לך לחבק עכשיו? את חגי
למי בא לך להרביץ עכשיו?לחגי ממה הכי נמאס לך בחיים? מנפילות מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? תכלס, ממש ממש חשוב לי יופי. אבל, כמובן, חשוב לי גם האופי
מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? בבית הקודם של צחר-
חחח
מה הדבר האחרון ששתית? קפה
היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? בי- עם העדפה גדולה יותר לבנים [לפחות כך זה עכשיו] דו?מממ כה איזה כיתה אתה: יב' בדיחה שגרמה לך לצחוק: זרקו על ריצ'ארד גיר-חחחח איך אתה מרגיש: עייף
הבנאדם הכי יפה שראית: צ'ד מייקל
חג מעודף: פסח יס או הוט: יס יס יס
ספורט מועדף: לא מעדיף ערוץ מועדף: ערוץ הילדים בזבזן או חסכן? כשיש, אז בזבזן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חן איזה צילצול יש לך? טנה נה נה, נה נה... טנה נה נה, נה נה טי טי טי טי טי....חחחח
הקול הכי יפה ששמעת?שלי חחח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עץ עם עלים סגולים... אחד היפים ושומר מסך? אין, נראה לי
אתה יודע מה אני יודע?
מה
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "אוף
אין לי כח...
"
קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרים
איך הייתה הנשיקה הראשונה? סבבה עם מי? חן את מאמינה באהבה? כה מתי פעם אחרונה התקלחת: לפני כמה שעות מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: כל יום
אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:קוטקס זה בן זונה
מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: אווייי נווו... לא עושה.. וגם לא יעשה מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: לפני שבוע בדיוק במכונה, קרם, חוט או שעווה: אההה... סכין איזה חברה: לא יודע כמה בשמים יש לכם: אני רגיש- אין אילו:
קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: קרוליין ש-ל-י-ט-ה פין או פות:לא עונה..
סוטים
ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: חחח... כן, בפורום פאקצות
שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אההה... כה אם כן, רוצים תירס?
חחחחח....
לא מצחיק
השיר האחרון ששרת: שעתיים אחרי- אפרת גוש הדבר האחרון שצחקת בגללו: מהחתולה שלי הפעם האחרונה שבכית: לא לפני הרבה זמן- שבוע האדם האחרון שראית: את מולמוש [אמא
]
הדבר האחרון שאמרת: אההההההההההההההה *פיהוק* הדבר האחרון שאכלת: שניצל טירס הדבר האחרון ששתית: קפה הדבר האחרון שקנית: חולה משובצת שצחר גנב לי השיר האחרון ששמעת:מממ לא זוכר הדיסק האחרון שקנית: פווווווווווווווווו... לפני פול זמן
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הוצאתי את הזבל
הדבר הכי מטורף שעשית: לענות על השאלון הזה
כואבות לי האצבעות
עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? חן ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? אין ליייייייייייי
איזו הופעה אחרונה היית? אתמול- של היהודים- RC RAVE איזה סרט אחרון ראית? "החושך" מה השמות חיבה שלך? תחת, פוּוּוּזה, סקוצ' ומושיקו תוסיפי תמונה שלך! סבבה זמי

T A L 123

New member
משעמם-----

שם: טל גיל: 17.5 מיקום: טבריה :( האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? בערך מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הוא היה חננה כזה חח אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כה האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? נערף.. כמה.. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? נראה לי שכן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: יש משהו אחד......אי עצלנות! מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? היו הרבה כאלה באמשכם מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? קרן,דורה,אמא(?!). מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? האנגר 11 הופעה של אביב מה הדבר שהכי פוגע בך? הברזה,בגידה,אדישות כלפי. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שקרן,ובוגד מה הכי מושך אותך אצל אנשים: טוב לב על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ציור מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? שחכתי ..נראה לי חברה. התכוונת לזה? כה מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? מזמן לפני שנתיים אולי \ובגלל בת? לפני שבוע מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני חודש יש לך סודות? כמו לכולם יא חופריםםםםםםם מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? כל יום בערך איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? העגילים הגדולים האלה כמו של שושנה דאמרי מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? נעלי באפלוו בעעעעעעעעעע איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לא ידוע איפה תואילו בטובכם להתגורר? ת"א בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 28 ככה האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני! מהו השיר שתקוע לכם בראש? "השכבת אותי בעשר...." מתי בפעם האחרונה התרגשתם? שלושום בRC ממה? היהודים בגדת פעם? כן.. מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? דיבורים בפורום וזהו כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? העיקר מוזיקה ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מתחרטת מה הכי חשוב לך בחיים? לא להישאר בודדה מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה רומנטית מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצבים! את מי בא לך לחבק עכשיו? חברה למי בא לך להרביץ עכשיו? למורה שלי ממה הכי נמאס לך בחיים? מהלימודים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שילוב מה הדבר האחרון ששתית? תה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד איזה כיתה אתה: יב' הבנאדם הכי יפה שראית:ה נעמה ... יס או הוט: הוט איזה צילצול יש לך? אלה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? האולסטאר שלי ושל חברה מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? איף קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרים אבל לא קריטי איך הייתה הנשיקה הראשונה? מצוינת עם מי? בנצי את מאמינה באהבה? אהא מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בלילה שונאים את עצמכם?: רוב הזמן אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? :- ! אם כן, רוצים תירס?

bazmaster

New member
befor you know i'll be waiting...

שם:אמיר גיל:17 מיקום:נצרת עילית האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?זה...שאלה למעלה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?לא קרה אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן כמה אקסים יש לכם?לא הרבה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:יותר בטחון עצמי,כושר הסתגלות יותר טוב,וזהו מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?שאלה 1... מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?לא משפחה? רועי,בוטן,אלעד מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?שראיתי אותה פעם ראשונה... מה הדבר שהכי פוגע בך?שמזלזלים בי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?אנוכיות ואי אכפתיות מה הכי מושך אותך אצל אנשים:אופי כמו שלי אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?כלום...אני מקבל כל מה שקרה על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?מוסיקה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?ביום שני...להיא משאלה 1..אתם יודעים איך היא הגיבה.. התכוונת לזה?כן.מאוד מתי שיקרת?יום שני מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?לא זוכר ובגלל בת?יום שלישי מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לא זכור לי למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת?מזמן עם מי?... היה כיף?... יש לך סודות?כן מישהו יודע עליהם?כן מישהו ידע עליהם אי פעם?כן מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?יום שני איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?קוצים עם ג'ל שהיה בשנות ה90 מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?שבנים עושים גוונים למי אתם הכי מתגעגעים?... איזה מקצוע לעתיד תרכשו?אין לי שמץ...ואני לא חושב על זה יותר מידי איפה תואילו בטובכם להתגורר?התיישבות קטנה בגולן בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?אין שמץ באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?אני מניח סביבות 27-28... האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?קרוב חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?בחיים לא יורד!!! איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש?הילדים של שנת 73 מתי בפעם האחרונה התרגשתם?אתמול ממה?סיום מסע אלונקות איזה פרסומת את הכי אוהבת?לא חושב על משהו ספציפי עכשיו את חושבת שאת מאושרת כרגע?בערך את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?כן בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?הא..בנות אני מניח?... וכרגע? את אוהבת בת או בן?כמובן שבת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?בסדר?... כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?דכאונית לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?אני לא שופט לפני שאני מקשיב ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?אני משלים עם מה שאני עושה מה הכי חשוב לך בחיים?אושר מה הרגש שהכי חסר לך?אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?אכפתיות יתר מהו הפרי האהוב עליך?תפוח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?קוטג' 3 אחוז איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?קונאן אובריין כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?בערך 150 איזו חברת טלפון נייד יש לך?סלקום מה לא תעשה לעולם?ארצח האם טסת פעם?כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?שאני אנתק קשר עם חברים שלי... שוקו\\תה\\קפה?תה\שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?האמ...הכל אני מניח אתה מצונן עכשיו?כן את מי בא לך לחבק עכשיו?אותה... למי בא לך להרביץ עכשיו?לחבר האדיוט שלה ממה הכי נמאס לך בחיים?שום דבר באמת מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?האמת..אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?תקראו לי אטום אבל אני חושב שארץ ישראל היא המקום הכייפה בעולם מה הדבר האחרון ששתית?חלב היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?עכשיו? את לסבית/אתה הומו?לא דו?לא איזה כיתה אתה:יב בדיחה שגרמה לך לצחוק:מי שמכיר ...הכלב הכי גדול בעולם...בדיחה של שעה וחצי איך אתה מרגיש:סבבה הבנאדם הכי יפה שראית:...מישהי מהכיתה שלי...משאלה 1... חג מעודף:פורים נראה לי.... יס או הוט:יס ספורט מועדף:מרוצי מכוניות ערוץ מועדף:אגו בזבזן או חסכן?בזבזן למי אתה מתקשר הכי הרבה?...לא יודע איזה צילצול יש לך?אם כבר הקול הכי יפה ששמעת?שלה...משאלה 1 איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה של ג'ימי פייג' ושומר מסך?אין אתה יודע מה אני יודע?כן מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?אני עייףףף קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?איחור קל בדרך כלל... איך הייתה הנשיקה הראשונה?אחלה עם מי?... את מאמינה באהבה?כן מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול בערב מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:בע אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:הא...חחח... מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:
מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:
במכונה, קרם, חוט או שעווה:
איזה חברה:
כמה בשמים יש לכם:7 בערך אילו:אנערף... קשקשים, יש/אין?לא איזה שמפו:הוואי פין או פות:האמ...פין?אני חושב... ישנים ערומים?:לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא שונאים את עצמכם?:לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?כן! אם כן, רוצים תירס?כן! השיר האחרון ששרת:עוד ארון הדבר האחרון שצחקת בגללו:מלא דברים...סדרת חנוכה של אחריי, היו מלא צחוקים! הפעם האחרונה שבכית:יום שלישי האדם האחרון שראית:אח שלי הדבר האחרון שאמרת:בוא פתח את הדלת! הדבר האחרון שאכלת: סנדוויץ' הדבר האחרון ששתית:חלב הדבר האחרון שקנית: שוקו מילקשייק השיר האחרון ששמעת:tool-sover הדיסק האחרון שקנית: מופע הארנבות של ד"ר קספר בהופעה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית:הרבה דברים....רובם מאוד טפשיים עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?אמא ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?מלאון... איזו הופעה אחרונה היית?הדורבנים איזה סרט אחרון היית?תצחקו. אבל הסרט האחרון שראיתי בקולנוע זה טומב ריידר 2 מה השמות חיבה שלך?פטר תוסיפי תמונה שלך!

אלוהים האש כל-כך יפה...

שם:ניר גיל: 18 מיקום: עזה האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא קם והלך מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחד אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? אכן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? לגלות שיש המון רע בעולם מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? רות, עומר, אמאבא מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הבית במצפה רמון מה הדבר שהכי פוגע בך? שלא מאמינים לא ובי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים, שכל, רגש אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? ללפני חודש, שהחלטתי ללכת לצבא על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אמנות מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? רות התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? לפני יומיים מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? חודשיים ובגלל בת?כמה שנים מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? שבוע שעבר למה? כדי להשיג אישורים מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני חודש עם מי? אייל היה כיף?אכן יש לך סודות?כן מישהו יודע עליהם? על חלקם מישהו ידע עליהם אי פעם?לא יודעת מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני שבוע איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?חולצות קטנות מדי מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? מכנסיים במגפיים למי אתם הכי מתגעגעים? עומר ורות איזה מקצוע לעתיד תרכשו?משהו עם אמנות איפה תואילו בטובכם להתגורר? אינני יודעת בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? כשיהיה נכון האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? קרוב חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? כשנגיע לגשר נחצה אותו, בטח חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? שער הרחמים מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לפני כמה דקות ממה? שירה התקשרה, היא תהיה פה את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים
וכרגע? את אוהבת בת או בן?לא ולא איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? עם מי שאני מכירה אחלה ועם אלה שאני מכירה טוב מצוין
כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שמחה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אין דבר כזה ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? החיים, אמנות מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצב מהו הפרי האהוב עליך? ליצ'י גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג'5% של שטראוס איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? יותר מדי, שנים שלא הייתי שם איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? ארצח האם טסת פעם?כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה?קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? את השלמות שבו אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? עומר למי בא לך להרביץ עכשיו? רותם ממה הכי נמאס לך בחיים? מהבלאגן מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? אירלנד, צוקי מוהר או סקיי רוד מה הדבר האחרון ששתית?קפה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? אני גרה לבד (כאילו, חדר) את לסבית/אתה הומו?לא לא דו?לא איזה כיתה אתה: בנתיים צבא בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: עצובה הבנאדם הכי יפה שראית: חן חג מעודף: פסח יס או הוט: הוט ספורט מועדף: ערוץ מועדף: ביפ, סינמה פריים בזבזן או חסכן? תלוי למי אתה מתקשר הכי הרבה? עומר, רות איזה צילצול יש לך?לוט הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מנורווגיה ושומר מסך? יהושוע אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? לקחת גלולות וויטמינים קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן ואפילו לפני איך הייתה הנשיקה הראשונה? ישנה עם מי? איזה אחד את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: לפני חצי שעה מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: מכונה. שבוע אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:איכס, הטיטולים האלה? טמפונים^^ כמה בשמים יש לכם:3 אילו:ג'ופשני סוגים,נוה קשקשים, יש/אין? תלוי איזה שמפו: הוואי לרוב השיר האחרון ששרת: שער הרחמים הדבר האחרון שצחקת בגללו: עומר הפעם האחרונה שבכית: היום האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: קרטיב מנגו הדבר האחרון ששתית: קפה הדבר האחרון שקנית: צ'יפס השיר האחרון ששמעת: השיר ששרת לה הדיסק האחרון שקנית: אהוד בנאי, האוסף הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: התגייסתי עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? שירה ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? ספי איזו הופעה אחרונה היית? סליפג'יג איזה סרט אחרון היית? מישהו לרוץ איתו מה השמות חיבה שלך? נירקי, נני תוסיפי תמונה שלך!טוב

LoLi Goddess

New member
../images/Emo138.gif סביבון סוב סוב סוב...

שם: אלה גיל: 18 וחצי מיקום: עלי זהב האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אפקט האשליה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הגובה אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו?
והוא, אוהב אתכם?
איך הכרתם?
מה אתם הכי אוהבים בו?
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?
אתם רבים?
האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? כרגע אני זוכרת 4 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? ניסיתי פעמיים. פעם הצליח, פעם לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן, לשנות תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: סבלנות, כריזמה, כוח רצון מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? עזבו... מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אורי, לירון, צחר מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? הפרידה ממנו... מה הדבר שהכי פוגע בך? זלזול איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? טיפשות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אסרטיביות, אנרגטיות אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? שנטיפי לפני שנתיים. שתיתי יותר מדי וקרו יותר מדי שטויות על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כישרון - משחק. תכונה - אנרגטיות מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? מיכאל התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? היום, לצחר. אמרתי שאני לא יוצאת הביתה. :) מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לפני חודש ובגלל בת? לפני שנתיים מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? השבוע... למה? כי לא הייתה ברירה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? היום
עם מי? אילן היה כיף? פסדר... יש לך סודות? יאפ מישהו יודע עליהם? כן מישהו ידע עליהם אי פעם? נראה לי שכן מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לא זוכרת איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? הגזרה הגבוהה מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? הקרוקס!!! למי אתם הכי מתגעגעים? אליו... איזה מקצוע לעתיד תרכשו? משחק איפה תואילו בטובכם להתגורר? צפון הארץ בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2... אחד שלי ואחד מאומץ. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לא מתכוונת להתחתן. אבל בעד חיים משותפים האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא קרוב מדי ולא רחוק מדי חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? ישמצב שכן וישמצב שלא איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? דילמה - "שקט" מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום ממה? מלראות את כולם איזה פרסומת את הכי אוהבת? כלום את חושבת שאת מאושרת כרגע? מאוד את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? הממ... מה את מעדיפה? בנים או בנות? גם וגם... וכרגע? את אוהבת בת או בן? גם וגם... איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? סבבה כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? תלוי לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? מזרחית ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? לא מתחרטת מה הכי חשוב לך בחיים? השמחת חיים מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? לא'דעת מהו הפרי האהוב עליך? תפוח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג'... אין חשיבות לשומן איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? קונאן
כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? מה 'כפת לי איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? לעולם לא אגיד לעולם האם טסת פעם? לא מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שיקרה לו משו שוקו\\תה\\קפה? שוקווו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? הכל... לטוב ולרע אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? אורי למי בא לך להרביץ עכשיו? אף אחד ממה הכי נמאס לך בחיים? כלום מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? תכלס אופי, אבל יופי זה חלק מרושם ראשוני... אין מה לעשות מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? איזור הצפון מה הדבר האחרון ששתית? מיץ תפוחים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? לא דו? כן איזה כיתה אתה: צבא בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד הלך הלך הלך.... פתאום
שניצל איך אתה מרגיש: מעולה הבנאדם הכי יפה שראית: אורי חג מעודף: פורים יס או הוט: יס ספורט מועדף: שינה ערוץ מועדף: קרטון נטוורק בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? אורי איזה צילצול יש לך? בוב מארלי הקול הכי יפה ששמעת? מישהי מהטירונות שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי עם אחים שלי ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אם אפשר להמשיך לישון קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרת איך הייתה הנשיקה הראשונה? על הפנים עם מי? חבר את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: לפני חצי שעה מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: חצי שעה אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אולוויז מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: לא עושה מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: לא מורידה במכונה, קרם, חוט או שעווה:
איזה חברה:
כמה בשמים יש לכם: אחד מספיק לי אילו: בודי שופ קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: הרבל אסנס פין או פות: חח פות ישנים ערומים?: לפעמים מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? חחח אם כן, רוצים תירס? בטח השיר האחרון ששרת: שוטי הנבואה - הכל מן ג'ה הדבר האחרון שצחקת בגללו: שיחת טלפון הפעם האחרונה שבכית: חודש האדם האחרון שראית: אילן הדבר האחרון שאמרת: טוב הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוחים הדבר האחרון שקנית: בורקסים השיר האחרון ששמעת: סטנגה - "קליפורניה" הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שעתיים הדבר הכי מטורף שעשית: יותר מדי עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? תומר ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? לפני חצי שעה איזו הופעה אחרונה היית? היהודים בתיאטרון איזה סרט אחרון היית? לא זוכרת מה השמות חיבה שלך? לולי, Goddess (אלה), אלון, שמנה תוסיפי תמונה שלך! אני ואורי

Poisonn

New member
יאללה שאלון :)

שם: אדם גיל: 20 ו... מיקום: אילת האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? יש מצב מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אמונה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? - והוא, אוהב אתכם?- איך הכרתם?- מה אתם הכי אוהבים בו? עיניים מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? - אתם רבים?- האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כה האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא כמה אקסים יש לכם? 5-6 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא ידוע האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא כרגע האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: טוב לי עם מה שיש לי מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא, רותם מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שהתחלתי לעשן מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? נחל עוז לפני 8 חודש על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? שומדבר מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אמא התכוונת לזה? מאוד מתי שיקרת? לא זוכר מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? בגלל בן? חחח ובגלל בת? לא זוכר מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? - למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? וואי כואב חח עם מי? היה כיף? יש לך סודות? כן מישהו יודע עליהם? חלק מישהו ידע עליהם אי פעם? אולי מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני יומיים איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? גל איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תואילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מהו השיר שתקוע לכם בראש? מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? יש מצב את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? זה מעצבן שזה לנקבה ויכול להיות לא ידוע בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות חח וכרגע? את אוהבת בת או בן? אולי איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? פנאן כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שמחה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? זה לא קיים ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? יש ויש מה הכי חשוב לך בחיים?אמא/חברים מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? ענבים גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? הרבה איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? לא ידוע האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה?קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? חיוך אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? גל למי בא לך להרביץ עכשיו? מתן ממה הכי נמאס לך בחיים? צבא מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? ניראה לי האגם הנעלם מה הדבר האחרון ששתית? נסטי היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? דו? איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: וואלה פנאן הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה חג מעודף: יום העצמאות יס או הוט: אותו חרא ספורט מועדף: שחייה/כדורסך/פינגפונג :) ערוץ מועדף: סרטים/24 בזבזן או חסכן? אם יש אז לבזבז חח למי אתה מתקשר הכי הרבה? תלוי איזה צילצול יש לך? יש כמה הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? צ'ה גאוורה ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? מה אתה יודע שאני יודע שאתה יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?למה? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? תלוי איך הייתה הנשיקה הראשונה? אממ סבבה? עם מי? את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: היום בבוקר מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: מספיק זמן אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אוי נו מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: אילו: קשקשים, יש/אין? איזה שמפו: חלאסססססססס פין או פות: ישנים ערומים?: מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? :O אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: הולכת על המים הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכר הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים האדם האחרון שראית: נהג מונית תופס? חח אם לא אז כל מי שהיה היום הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: נסטי הדבר האחרון שקנית: סיגריות השיר האחרון ששמעת: הולכת על המים הדיסק האחרון שקנית: לא זוכר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפחות לפני 35 יום חח הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? שמיק :) איזו הופעה אחרונה היית? אממממ בהאנגר של אביב ניראה לי איזה סרט אחרון היית? בקולנוע? חחחחחח לא הייתי איזה 6 שנים מה השמות חיבה שלך? אין תוסיפי תמונה שלך! פירמטתי ת'מחשב אין בכלל תמונות :(

למעלה