יאללה, עוד שאלון

10 שניות וללכת.

שם: גל. גיל: 17 וחצי. מיקום: האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? כן. והוא, אוהב אתכם? כן. איך הכרתם? בעיראק. מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?
. אתם רבים? לא. האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?
. כמה אקסים יש לכם? לא. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: להיות אשכנזיה. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שישי. מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שהוא יהיה מלוכלך. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: מכלול. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? שלומי. התכוונת לזה? כן
. מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? יש לך סודות? לא. מישהו יודע עליהם? מישהו ידע עליהם אי פעם? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? סקיני ג'ינס. למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? פקידה. איפה תואילו בטובכם להתגורר? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מהו השיר שתקוע לכם בראש? Rufus Wainwright-14th Street. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם? מה את מעדיפה? בנים או בנות? וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? עם מי? כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? טורישליטה
. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? בננה וקוקוס. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?
. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? ג'יי לנו. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום |כוכב|. מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? כן. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? תה. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? תה. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? את לסבית/אתה הומו? לא. דו? לא. איזה כיתה אתה: יב'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: באיזה סולם מורידים עז מהעץ? רה דיאז. איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: המ
. חג מעודף: יס או הוט: יס. ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? פידליטי. הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בלס פור הר. ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אם יש סיבה להשאר בבית. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן. איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת: רבע שעה. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: הרבה. אילו: קשקשים, יש/אין? אין. איזה שמפו: הדנדשולדרס. פין או פות: ישנים ערומים?: מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: כבר לא
. שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: מיליון פארשוטס. הדבר האחרון שצחקת בגללו: זכרונות מקציפת הפטל. הפעם האחרונה שבכית: שנים. האדם האחרון שראית: המכתב מחמן
. הדבר האחרון שאמרת: *שיעול*. הדבר האחרון שאכלת: תה. הדבר האחרון ששתית: תה. הדבר האחרון שקנית: אוכל ליומרוכז. השיר האחרון ששמעת: I Remeber- Damien Rice. הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום. הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? כמה שעות. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? נועה. איזו הופעה אחרונה היית? איזה סרט אחרון היית? מה השמות חיבה שלך? אומרים שמות החיבה לא השמות חיבה. תוסיפי תמונה שלך!

little WhiSper

New member
dont blow away

שם:אדווה גיל:עודשניה 18
מיקום: כרגע החדר בת"א האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?נופ מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? פשוט אכזבה... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? נופ אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:סבלנות, ספונטניות, ולדעת להגיד את הדבר הנכון. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? =\ מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?:|
מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שטויות מפעם מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? חוסר עמוד שדרה ואופי, ועוד כמה מה הכי מושך אותך אצל אנשים:לאדעת.. כלמיני אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?לפני 18 שנה ו 9 חודשים שאמא לא תכנס להריון שלי על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? חח מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? התכוונת לזה? כן, תמיד מתי שיקרת? מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? לא מזמן, אבל לא בקטע רומנטי-מיני אנאערף מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא שזכור לי למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? יש לך סודות? כמו לכולם מישהו יודע עליהם?אולי קצת ולא הכל מישהו ידע עליהם אי פעם? לאדעת. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?כל יום איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? לאזכרת עכשיו מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? קרוקס הביתה!!!
למי אתם הכי מתגעגעים? לא הכי, קצת לאיזה אחד איזה מקצוע לעתיד תרכשו? מקווה שמשהו שאני יאהב.. איפה תואילו בטובכם להתגורר? בבית, לשם שינוי בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2-3 ודי באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?לא מוקדם זה בטוח האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אין לנו ארץ אחרת!
איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי! מהו השיר שתקוע לכם בראש?בחולצת פסים של עברי מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת?כרגע- של פלאפון עם הסופגניות!
את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא? מה את מעדיפה? בנים או בנות?חח תלוי למה וכרגע? את אוהבת בת או בן? לא ולא איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אני מקווה שסבבה כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? כשעצוב- דכאוני... לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?| אבי ביטר? אנערף ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? לא מאושר, תלוי מתי מתחרטת מה הכי חשוב לך בחיים? אושר מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה?
מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? אממ אממ אממ אממ יש. מהו הפרי האהוב עליך? תותים!!
גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 80 פלוס אבל לאבקשר עם כולם איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? פעם אחת מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? נסקפה! מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? אכן, כרגיל את מי בא לך לחבק עכשיו?את רוני הקטנה! ועוד כמה... למי בא לך להרביץ עכשיו?ל..אממ... ששש ממה הכי נמאס לך בחיים? מעצמי מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? חח האמת? שילוב מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית?אייסקפה! היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? שאלה מכשילה? את לסבית/אתה הומו? אני הומואית.. נו סטרייטית דו? איזה כיתה אתה: יב' 2 בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: בסדר הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט:הוט ספורט מועדף: ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן? חסכנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? רוק דיס פארטי! דאנס אבריבאדי! הקול הכי יפה ששמעת? יש כלמיני, עולה לי לראש- איימי לי מאוונסנס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עלים יפים של הסתיו ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?| איזה יום היום? ו-שיט. קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? נראה לי בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? עם מי? את מאמינה באהבה? לאדעת מתי פעם אחרונה התקלחת: מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: יומשישי! :) מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: שפם! אין זקן! שישי :) במכונה, קרם, חוט או שעווה: חוט ושעווה איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: יש כמה, אחד בשימוש אילו: 2 הוגו, קנזו, פאקונאבל. קשקשים, יש/אין? אין? לאדעת איזה שמפו: לאקבוע פין או פות: ישנים ערומים?:לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: כן אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? חחחח אם כן, רוצים תירס? חחחחחחחח השיר האחרון ששרת: לאזכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: הבדיחה מלפני כמה שאלות, עם התירס נו [גיחכתי] הפעם האחרונה שבכית: :| האדם האחרון שראית:| אחשלי הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: אממ הדבר האחרון ששתית: אייסקפה! הדבר האחרון שקנית: סופרפארם.. השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: מוש\הים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? מקודם ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? טמר איזו הופעה אחרונה היית? עברי בבארבי איזה סרט אחרון היית? החופשה מה השמות חיבה שלך? אדוש, אדוונת, במבה, אדובי
תוסיפי תמונה שלך!| לא רוצה!

תפוז זונות

שם:עדי גיל:16 וחצי מיקום:חדר מחשב האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא ממש מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שה"אהבה" דעכה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הרבה סיבות טיפשיות וקטנות אבל הן הופכות לסיבות גדולות ביחד אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא ממש אם כן, אתם אוהבים אותו?לא קוראים לזה עדיין אהבה והוא, אוהב אתכם?- איך הכרתם?די מה אתם הכי אוהבים בו?אומץ מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?אמרתי לו שאני רוצה אותו אתם רבים?כרגע לא מדברים האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?לא שזכור לי כמה אקסים יש לכם?2 רציניים האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא ממש האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?כה יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא ממש האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כה תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:1.יופי.2.חוכמה.3.אדישות לפעמים מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?לגלות שחייתי בתמימות תקופה מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?אדם,לילה,בנה מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?חחח זדוני מה הדבר שהכי פוגע בך?לגלות שתקופה שלמה חייתי בתמימות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?אין נראה לי מה הכי מושך אותך אצל אנשים:ביישנות,כנות,פתיחות אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?אווףףף לפני שלושה שבועות על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?על החיוך ברגעים הקשים מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?חחח לאנדריי התכוונת לזה?ברור,בתור ידיד מתי שיקרת?לפני שבוע,קטן ולבנבן מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?המון זמן ובגלל בת?עליי,היום מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?מקווה שאף פעם למה?- מתי בפעם האחרונה התנשקת?לפני שלושה וחצי שבועות עם מי?**** היה כיף?כה יש לך סודות?כהב מישהו יודע עליהם?כה,על רובם מישהו ידע עליהם אי פעם?כה,על רובם מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?יותר נכון לא עשיתי-ראשון לפני 3 שבועות איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?- מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?- למי אתם הכי מתגעגעים?בנה,אדם ועוד אחד איזה מקצוע לעתיד תרכשו?לא יודעת איפה תואילו בטובכם להתגורר?ירושלים בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?גג3 אולי אפילו לא 1 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?26 ומעלה האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?ירושלים חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?אני אשאר בארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש?only hope מתי בפעם האחרונה התרגשתם?שבת ממה?מהמון דבריםן איזה פרסומת את הכי אוהבת?סנדלפור את חושבת שאת מאושרת כרגע?לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?אי אפשר לקרוא לזה אהבה בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?מיני-בנים,חברים-לרוב בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן?בן,ואי אפשר לומר אוהבת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?בסדר,היה יותר טוב כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?תלוי לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?שרית חדד,חוץ משיר אחד ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?מאושרת שעשיתי מה הכי חשוב לך בחיים?האנשים בחיי מה הרגש שהכי חסר לך?כרגע-לתת אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?אכפתיות מהו הפרי האהוב עליך?מנגו גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?קוטג' 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?יאיר לפיד כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?איף איזו חברת טלפון נייד יש לך?אורנג' מה לא תעשה לעולם?אף פעם לא אומרים לעולם האם טסת פעם?כה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?לא יודעת שוקו\\תה\\קפה?קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?הכל מהכל אתה מצונן עכשיו?לא את מי בא לך לחבק עכשיו?**** למי בא לך להרביץ עכשיו?**** ממה הכי נמאס לך בחיים?מחוסר שקט מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?האופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?בלתי מוגדר מה הדבר האחרון ששתית?מים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?בתקופה האחרונה לבד את לסבית/אתה הומו?לא דו?לא איזה כיתה אתה:יא בדיחה שגרמה לך לצחוק:איףףף איך אתה מרגיש:בסדר הבנאדם הכי יפה שראית:מבחינת יופי-אחת לפני 3 שנים,מבחינת אופי-אדם חג מעודף:אממ...שבועות יס או הוט:הוט ספורט מועדף:כפיפות בטן ערוץ מועדף:3,24,ביפ,אמ טיוי בזבזן או חסכן?תלוי למי אתה מתקשר הכי הרבה?אדם איזה צילצול יש לך?הימים שלנו הקול הכי יפה ששמעת?- איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?הכלבה שלי ושומר מסך?אין אתה יודע מה אני יודע?כה מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?מה עושים היום קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?מגיעה בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה?לא זוכרת עם מי?לא מכירים את מאמינה באהבה?לא יודעת מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול בערב מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:יום שישי אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:קוטקס מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:נוור מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:נוור במכונה, קרם, חוט או שעווה:מה. איזה חברה:איף כמה בשמים יש לכם:5 אילו:איף קשקשים, יש/אין?בדר"כ אין איזה שמפו:דוקטור פישר פין או פות:בלע ישנים ערומים?:כה מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?לא: שונאים את עצמכם?:לפעמים אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?חחחחחחחחחחחחח אם כן, רוצים תירס?לא השיר האחרון ששרת:eek:nly hope הדבר האחרון שצחקת בגללו:בטלפון היום הפעם האחרונה שבכית:בבוקר האדם האחרון שראית:אמא הדבר האחרון שאמרת:לא הדבר האחרון שאכלת: כריות עם חלב הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית: ואוו השיר האחרון ששמעת:נינט-היא יודעת הדיסק האחרון שקנית: איף הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום בארוחת ערב הדבר הכי מטורף שעשית:הלכתי על מה שרציתי עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?פיגי ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?משני איזו הופעה אחרונה היית?לא זוכרת איזה סרט אחרון היית? סיפוראהבה בלתי נשכח מה השמות חיבה שלך?דיד,עדידי,דידוש וזה לא נגמר תוסיפי תמונה שלך!

אני בטח עוד אפרוש באמצע

שם: שושנה AKA ליאור גיל: 17.5 מיקום: מול המסך, בחדר שלי, בבית שלי, ברח' ה*** מס' **, באריאל, ביהודה ושומרון, במרכז הארץ, בישראל והבנתם את הקטע כה? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אני ואהבה
ובקיצור לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? פי יה שקט שם, בעקרון קשה לסמוך על מישהו ואז הוא פתאום אמ עוזב. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אייי אנשים עוד ירביצו לי אבל בכתה ז' נראה לי זה היה בגלל שהוא היה רוסי
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? יש מצב אבל קראשים זה לא רציני כמה אקסים יש לכם? אמ אחד וחצי או משהו כזה?! מסובך לי האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? שוב פעם אהבה? אין לזה שומקשר אליי ]: האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? נסיונות כושלים אחושרמוטה בדיעבד השפלתי את עצמי למוות פיכס יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? שקט שם נו האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כןכן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ממ קצת יותר ספונטנית, ובאמת שאני לא יודעת אז עזבו אותי עכשיו מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? ממ חברות שלא היו שם בשבילי או משהו כזה בטח מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אמא הדס וחורי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שומדבר. באמת מה הדבר שהכי פוגע בך? שמשקרים לי, לא אומרים לי את האמת או אומרים רק חצי אמת, שאנשים לא שם בשבילי כשאני צריכה אותם וכשאנשים הולכים ומספרים לאחרים דברים שסיפרתי להם על עצמי בלאט איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? יהירות יתר ואהבה עצמית ברמת הגועל מה הכי מושך אותך אצל אנשים: הומור אני חושבת, וטוב לב וכל הדברים הטובים האלה, החיוכים
אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? ממ אני כתה י' וגם קצת י"א, לא משנה למה כי אין לי כח להסביר ולחפור פה עכשיו, תודה :] על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ממ זה שאני יכולה להקשיב ולייעץ? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אמא פרובבלי התכוונת לזה? הל יה! מתי שיקרת? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? מזמן מזמן מזמן [כן אני נקבה בלי רגשות] ובגלל בת? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אני לא למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? שבוע וחצי או משהו כזה עם מי? מה זה משנה, שקט היה כיף? האמת שלא ]: יש לך סודות? לכל אחד יש לא? מישהו יודע עליהם? די כבר עם כל השאלות האפלות האלה מישהו ידע עליהם אי פעם? ^ ררררררר מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? חח שישי לפני שבועיים? אבל לא ביג דיל אז חפיף חרטות לא יעזרו לי בחיים איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? אממ ג'ינס בתוך מגף? למרות שעדיין יש אבל לא כמו בשנה שעברה מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?אייש סקיני ג'ינס! ראבק אנשים חייבים להפסיק להיות כאלה קורבנות אופנה ולקנות ואפילו ללבוש
את כל מה שיש במגזינים, כואב לי בעיניים לראות בחורות שמתאמצות כדי לדחוס את עצמן לתוך כל הטרנדים המטופשים האלה ובסופו של דבר הן נראות זוועה, אנעלאחותך תלבשי מה שנח לך!!!!!!! אהההההה הוצאתי את זה סוףסוף סליחה. למי אתם הכי מתגעגעים? כמה אנשים P: איזה מקצוע לעתיד תרכשו? באמת שאין לי מושג איפה תואילו בטובכם להתגורר? במקום שקט עם גינה בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 4 בעזרת השם באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? אמצע שנות ה20 נשמע לי די טוב האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? לא קרוב מדי אבל לא רחוק מדי, הלו צריך שהם יהיו קרובים בשביל להזניק אותם לעשות בייביסיטר לילדים P: חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אולי לגור כמה שנים בחו"ל בשביל החוויה אבל בטח ישראל בסופו של דבר איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני-מסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש? לא תקוע כרגע משהו מתי בפעם האחרונה התרגשתם? היום ממה? בן דודה בא לארץ עם אשתו והילדות אחרי 10 שנים שהם בארה"ב איזה פרסומת את הכי אוהבת? לודעת את חושבת שאת מאושרת כרגע? נראה לי שכן, אבל תמיד יכול להיות יותר טוב. אבל רגע הס אומרים תודה על מה שיש :] את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? די כבר עם כל האהבה הזאת לא הפנמתם שאני חתיכת כלבה חסרת רגשות? ]: בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים יאמ וכרגע? את אוהבת בת או בן? רררררררר איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? עם אלה שאני מכירה פנאן תודה, חוץ מזמי אני צריכה לסגור איתה חשבון
כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אממ איזה משהו מזרחי דכאוני כבד כבד ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? עדיף לעשות מאשר לחיות בשאלה מה היה קורה לא? מה הכי חשוב לך בחיים? בריאות מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה לייק דה! מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? רגישות? חח מהו הפרי האהוב עליך? בננה גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה, 3% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? אמ סוטדיו למשחק?
עזבו אותכם כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? מסתבר ש174 איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון[ייהי הודעות חינם!] מה לא תעשה לעולם?never say never? האם טסת פעם?יאפ מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שמישהו ימות שוקו\\תה\\קפה? תה!!!!!! מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? כמעט הכל אתה מצונן עכשיו? לא אבל כואב לי הגרון ממש את מי בא לך לחבק עכשיו? את הדס למי בא לך להרביץ עכשיו? אף אחד ממה הכי נמאס לך בחיים? מהשגרה מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי, כ"כ מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מממ קשה לענות על זה מה הדבר האחרון ששתית? תה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד בטוח לא, עם ההורים יותר מסתדר לי כרגע את לסבית/אתה הומו? אני הומואית

יצא ארוך |מותש|

איזה כיתה אתה:י"ב [2] בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת איך אתה מרגיש: די טוב חוץ מהגרון, תודה על ההתעניינות הבנאדם הכי יפה שראית: וואי יש המונים כאלה חג מעודף: פסח בגלל החופש יס או הוט: הוט כל מה שחם ספורט מועדף: רביצה ממושכת מול הטלוויזיה ערוץ מועדף: 3,5,8 וסרטים בזבזן או חסכן? חסכנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צילצול יש לך? משהו מרגיע כזה הקול הכי יפה ששמעת? שאלה קשה, אני אחזור עם תשובה מאוחר יותר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של כבשות חמודות ושומר מסך? של התמונות שיש ב"תמונות שלי" אתה יודע מה אני יודע? מה? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? בררררר קר עוד 5 דק' קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? משתדלת להגיע בזמן ולפעמים יוצא גם שאני מקדימה איך הייתה הנשיקה הראשונה? פסדר עם מי? דניאל את מאמינה באהבה? חחחחחחחח מתי פעם אחרונה התקלחת: היום בבוקר מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: רגליים כאילו? לפני הטיול אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אולוויס מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: היום מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: היום במכונה, קרם, חוט או שעווה: שעווה איזה חברה: דבש? לא יודעת איך קוראים לזה כמה בשמים יש לכם: 1 עיקרי ואהוב יאמ אילו: זה סודי קשקשים, יש/אין? באים והולכים כל הזמן איזה שמפו: הנוכחי זה פינוק כחול פין או פות: איכסה, אני א- מינית
ישנים ערומים?: לא קר מדי מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: חח לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? לא אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: ממ אריאלס של סיסטם הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שחברה כתבה לי באייסי הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: סלט וסוגשל פשטידה כזאת עם ספגטי וגבינה הדבר האחרון ששתית: תה! הדבר האחרון שקנית: בקבוק מים קטן השיר האחרון ששמעת: אריאלס של סיסטם הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מממ הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא מטורפת עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? נרי ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? הדס איזו הופעה אחרונה היית? אממ קוקה קולה? איזה סרט אחרון היית? פי יה מה השמות חיבה שלך? בנד, שושנה :] תוסיפי תמונה שלך! עזבו שטויות

כי לא באמת יש לי חיים

שם: שני גיל: 16.5 מיקום: ת"א האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
לא עד כדי כך מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?
. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
לא קרה אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
לא אם כן, אתם אוהבים אותו?
בע והוא, אוהב אתכם?
בעע איך הכרתם?
בעעע מה אתם הכי אוהבים בו?
בעעעע מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?
נו די כבר הוא לא קיים
אתם רבים?
כן, הרבה האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?
כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?
כן
כמה אקסים יש לכם?
לא יותר מדי האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
מסמפטים+ האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?
לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?
לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:
ספונטניות, שמחת חיים, יופי מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?
מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?
רונה, מור, סתיו מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?
הא? מה הדבר שהכי פוגע בך?
שפוגעים בי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?
מצורע מה הכי מושך אותך אצל אנשים:
חוש הומור, אינטילגנציה אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?
המסיבה המזדיינת ההיא על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?
חוש הומור מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?
מממ...שני התכוונת לזה?
ודאי מתי שיקרת?
סביר להניח שהיום מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?
חודש ובגלל בת?
? מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?
מקווה שלא לאחרונה למה?
כי זה לא משהו מתי בפעם האחרונה התנשקת?
חודש עם מי?
לא חשוב היה כיף?
היו טובים יותר יש לך סודות?
כן מישהו יודע עליהם?
לא מישהו ידע עליהם אי פעם?
אולי מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?
חודש איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?
יש יותר מדי מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?
סקיני ג'ינס למי אתם הכי מתגעגעים?
לירון איזה מקצוע לעתיד תרכשו?
נגנית ברחובות איפה תואילו בטובכם להתגורר?
בבית בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?
2.5 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?
לפני שאמות האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?
באמצע חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?
התרדו ממני? איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?
מה שיתחשק להם מהו השיר שתקוע לכם בראש?
לא תקוע מתי בפעם האחרונה התרגשתם?
שלשום ממה?
לוידעת איזה פרסומת את הכי אוהבת?
לא אוהבת פרסומות את חושבת שאת מאושרת כרגע?
לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?
לא בגדת פעם?
לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?
בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן?
לא איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?
הם לא סובלים אותי כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?
דכאונית לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?
אני לא מכירה אותו ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?
איפשהו באמצע מה הכי חשוב לך בחיים?
חברים מה הרגש שהכי חסר לך?
מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?
מהו הפרי האהוב עליך?
מלון גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?
קוטג' איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?
אפחת כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?
150 איזו חברת טלפון נייד יש לך?
פלאפון מה לא תעשה לעולם?
אני לא יודעת האם טסת פעם?
כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?
שיפול מטאור על כדו"א..או אולי כן? שוקו\\תה\\קפה?
קפוצ'ינו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
האופי אתה מצונן עכשיו?
לא את מי בא לך לחבק עכשיו?
אותך למי בא לך להרביץ עכשיו?
להוריי ממה הכי נמאס לך בחיים?
מהחיים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?
תלוי אצל מי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?
המיטה שלי מה הדבר האחרון ששתית?
קולה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?
לבד את לסבית/אתה הומו?
לא דו?
לא איזה כיתה אתה:
י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק:
חחח של הנהג של ענבר איך אתה מרגיש:
ככה הבנאדם הכי יפה שראית:
וואוווו! לפני כמה ימים איזה חייל בבצפר שלי. אין דברים כאלה...באמת חג מעודף:
פסח? פורים? יס או הוט:
הוט ספורט מועדף:
רביצה ערוץ מועדף:
ביפ בזבזן או חסכן?
באמצע למי אתה מתקשר הכי הרבה?
סתיו איזה צילצול יש לך?
כל מיני הקול הכי יפה ששמעת?
טיטי איז

Z A M i

New member
המסיבה באוויטה?../images/Emo6.gif

חחח סתם..:X דיייייי...אני חייבת ללמוד כבר
!!!

Z A M i

New member
../images/Emo11.gif

שם:נטלי גיל:עוד 19 יום 18..
מיקום:אריאל האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?גיל.
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?
האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?
כמה אקסים יש לכם?אם לא מחשיבים את היסודי,ואת החטיבה...2.
אם מחשיבים.. אז זה יהיה סתם חבל. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?להה.. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא זכור לי שניסיתי.. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא..לא ממש. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לשנות..
מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?לא יודעת. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?ההופעה בעומר..משומה. מה הדבר שהכי פוגע בך?שקרים, ורוע.. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שקרן. מה הכי מושך אותך אצל אנשים:לא מבחינה "רומנטית"- יש לי פשוט אינטואיציות לגבי אנשים
אנשים שנראים לי מעניינים.. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?אני חושבת שיש יותר מ-1. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?כישרון הריקוד שלי..
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? בנה התכוונת לזה? אבקורס! מתי שיקרת?היום, כשאמרתי לאבא שלי שאני לומדת לספרות. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לא זוכרת למה?
מתי בפעם האחרונה התנשקת?שבוע שעבר?.. לא זוכרת, משהו בסגנון. עם מי? ידיד. היה כיף? היה בסדר.
יש לך סודות?
מישהו יודע עליהם?
מישהו ידע עליהם אי פעם? נוור סיי נוור. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?היום שלא למדתי?
איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?סקיני ג'ינס, גזרה גבוהה, ודברים מנומרים. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?כנ"ל. למי אתם הכי מתגעגעים?ל-2 אנשים מסויימים o0 איזה מקצוע לעתיד תרכשו?אין לדעת מה צופן לי המחר..
איפה תואילו בטובכם להתגורר?בטח בסביבות ראשון-ת"א-חו"ל. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?אני אחשוב על זה. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?אני ומי?:\ האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?אגלה זאת בעתיד.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?אני בטוחה שני אגור כמה שנים בחו"ל. אבל אני לא יודעת אם אני אחזור לפה או לא. רוב הסיכויים שאני אחזור. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש?5 בבוקר של דנה בר'גר'. איזה פרסומת את הכי אוהבת?זאת שהייתה פעם..עם הילד שעוצם עיניים..של הוט וי או די.. את חושבת שאת מאושרת כרגע?לא.. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?לא. בגדת פעם?חס וחלילה. מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים. וכרגע? את אוהבת בת או בן?לא ולא. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?אחלה.. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?תלוי. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?אין כזה.. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?לרוב מתחרטת. מה הכי חשוב לך בחיים?חברים,כסף,אהבה(קיטש?
) מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך?תפוח' גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?גבינה 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?אופרה ווינפרי! כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?לא יודעת.. הרבה. איזו חברת טלפון נייד יש לך?אורנג' מוטורולה מזגנים. מה לא תעשה לעולם?אכרות לעצמי משהו מרצון,וגם לא אהרג יצור חיי בכוונת תחילה (ושלא מהגנה עצמית..:p) האם טסת פעם?כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?אשמור את זה לעצמי..:] שוקו\\תה\\קפה?תה!|סבתא| מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?הפגנת אהבה בכל רגע נתון..
,ויש עוד הרבה.פשוט אין לי כוח לפרט..
אתה מצונן עכשיו?לא את מי בא לך לחבק עכשיו?הרבה אנשים.אני בנאדם שאוהב חיבוקים. למי בא לך להרביץ עכשיו?כנ"ל..:p ממה הכי נמאס לך בחיים?אהבה. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?תלוי באיזה הקשר.אני לא יכולה להיות עם מישהו שאני לא נמשכת אליו לדוגמא. אז..חצי חצי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?הרי אילת? חחח.. מה הדבר האחרון ששתית?מיצ סלט. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?עם חברים. את לסבית/אתה הומו?
ו
דו?
איזה כיתה אתה:י"ב. בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד הלך הלך הלך,הרים רגל, התלהב, הרים את השנייה, ונפל.. זה לא יפסיק להצחיק אותי בחיים.. איך אתה מרגיש:אחלה. הבנאדם הכי יפה שראית: אין הכי יפה..P: כל אחד יפה ממש בדרך אחרת..אי אפשר לדרג. חג מעודף:כרגע,חנוכה. יס או הוט:נוט ספורט מועדף:לישון. ערוץ מועדף:ביפ,סטאר וורלד,ערוץ 3. בזבזן או חסכן? באמצע. למי אתה מתקשר הכי הרבה?בנה. איזה צילצול יש לך?לכל איש יש צלצול..P:.אבל הכללי-חמימות חולפת. הקול הכי יפה ששמעת?פיפ. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?משהו שצילמתי במצפה רמון ושומר מסך?בעקרון בוב-ספוג,אבל המחשב הולך לישון לפני שהשומר מסך עולה. אתה יודע מה אני יודע?לא. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?"אני אשן עוד קצת ואז אקום" קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? חצי חצי. איך הייתה הנשיקה הראשונה?בסדר..
עם מי?מישהו.אתם לא מכירים. את מאמינה באהבה? סוגשל כן. מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול.|צחנה| מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:יום שישי האחרון אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:אלוויס! מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:לא זוכרת.שישי, בקטנה? מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:את הזקן גילחתי אתמול.אבל יצאו זיפים.. במכונה, קרם, חוט או שעווה:פינצטה איזה חברה:"בוקס אר אס" כמה בשמים יש לכם:4 אילו:212,ראלף לורן(אבל הם לא שלי..),וורסצ'ה,ועוד איזה משהו לא מוכר. קשקשים, יש/אין?אין איזה שמפו:הרבל אסנס
פין או פות:
*נוצ*. ישנים ערומים?:לא.. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא.. שונאים את עצמכם?:בתהליכי השלמה..
אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?אני לא בקטע של תירס כרגע. אם כן, רוצים תירס?לא תודה. השיר האחרון ששרת: shivers הרס לי ת'חיים. הדבר האחרון שצחקת בגללו:הקול של בנה.
הפעם האחרונה שבכית:
האדם האחרון שראית:אבא הדבר האחרון שאמרת:"איך נדבר איתך?"(לאחותי כתגובה שהיא לא לוקחת את הפלאפון לתאילנד) הדבר האחרון שאכלת: סלט. הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת:בתוך הצינורות-אלג'יר. הדיסק האחרון שקנית: לספיר, חלולים(אביבגפן) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: סידרתי את המדיח ביום שישי..
עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?איתי ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?אבא
איזו הופעה אחרונה היית?אני לא זוכרת.. איזה סרט אחרון היית?לא בקולנוע-"מישהו לרוץ איתו", והיום ראיתי את"רכבת לקוטב" סרט טוב! מה השמות חיבה שלך?זמי,זם,ולאלו שלא יצאו מהיסודי-"זברו". תוסיפי תמונה שלך! מימין, עם הצעיף.מלאך|

../images/Emo121.gifהיא כל כך יפה, זה צובט בלב שלך

שם:שי גיל:16 מיקום:איזור חיפה האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?אני לא רוצה להגיד שכן
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?מממ לא זכור לי שרציתי דבר כזה לפני אדוה.. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, אתם אוהבים אותו?מאוד! והוא, אוהב אתכם?אני מקווה איך הכרתם?פה מה אתם הכי אוהבים בו?את החיוך שלה
מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?לא הרבה.. אתם רבים?סוגשל האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?יאפ האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?יאפ כמה אקסים יש לכם?אין האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:יכולת להגיד לאנשים מה אני חושב, כישרון כתיבה, שמיעה טובה <זה נשמע הזוי..> מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?איתמר, אופיר מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?מסיבה בכיתה ו', איבדתי ת'הכרה משכרות מה הדבר שהכי פוגע בך?שמשקרים לי, גם באופן עקיף איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?וואלה, אין לי כישרון/תכונה מיוחדת, כשאני חושב על זה.. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?אדוה התכוונת לזה?כן מתי שיקרת?שאמרתי אני אוהב אותך ולא התכונתי? לא עשיתי את זה מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?לא קרה ובגלל בת?לא זוכר מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת?4.12 עם מי?אדוה היה כיף?משו יש לך סודות?ברור מישהו יודע עליהם?מן הסתם מישהו ידע עליהם אי פעם? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?למי אכפת? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?אנאערף למי אתם הכי מתגעגעים?אדוה! איזה מקצוע לעתיד תרכשו?לא יודע איפה תואילו בטובכם להתגורר?כנראה שכמה מטרים מזרחה מאיפה שאני כרגע <יש לנו עוד שטח לבנות בתים> בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?2 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?כשיגיע הזמן האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?במצב הנוכחי, אני יכול להתחיל את החיים מעולה קרוב מאוד להורים חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?כנראה שבארץ איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?חילוני הדוק מהו השיר שתקוע לכם בראש?משהו שאח שלי כתב לפני כמה ימים מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע?לא ממש את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?שאלתם כבר, סנילים! כן בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן?פיי די למחזר שאלות איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?חביב כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?תלוי ממה עצובים לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?אין דבר כזה ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?גם אם מתחרט, בכל זאת שמח שעשיתי מה הכי חשוב לך בחיים?כרגע? אדוה והמוסיקה מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?לא יודע מהו הפרי האהוב עליך? גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?לא אוהב כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?אין לי איזו חברת טלפון נייד יש לך?פלאפון מה לא תעשה לעולם?הרבה דברים האם טסת פעם?כמובן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?שהקשר עם אדוה יסתיים שוקו\\תה\\קפה?קפה, ג'ייקובס מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?שהוא שחור אתה מצונן עכשיו?לא את מי בא לך לחבק עכשיו?אדוה למי בא לך להרביץ עכשיו?לדובינעם ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?פיפי איילנד, אי קטן ליד פוקט בתאילנד מה הדבר האחרון ששתית?בירה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד את לסבית/אתה הומו?לא דו? איזה כיתה אתה:י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק:נכון כשחברה שלך זורקת אותך, אז יש את החברים שתמיד יגידו לך "אל תדאג אחי, יש הרבה דגים בים"? ראיתם פעם מישהו יוצא עם בורי?! ועם מושט?! איך אתה מרגיש:סביר הבנאדם הכי יפה שראית:אדוה חג מעודף:קריסמס יס או הוט:הוט, כנראה שבקרוב זה יהיה יס ספורט מועדף:ריצה ערוץ מועדף:אין בזבזן או חסכן?חסכן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמאבא איזה צילצול יש לך?לא יודע, משו שבא עם הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת?אנאערף איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה שצילמתי בג'ושוע פארק בLA וערכתי ושומר מסך?אין, אני מכבה את המסך אתה יודע מה אני יודע?את מה שאני יודע מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?בדרך כלל על אדוה, ואז "איזה יום היום? למה אני קם? אה סעמק בצפר" קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?תלוי עם מי הפגישה, אם מישו חשוב אז אני משתדל להקדים איך הייתה הנשיקה הראשונה?עם מי? עם מי?חחח זה מה שאני שואל אתה מאמין באהבה? בהחלט מתי פעם אחרונה התקלחת:לפני כמה שעות מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:כמה ימים במכונה, קרם, חוט או שעווה:מכונה איזה חברה:פיליפס כמה בשמים יש לכם:7 אילו:BLV, Echo, Polo, Polo Sport, CK One, CHE, Titanium קשקשים, יש/אין?אין איזה שמפו:פנטן/הרבל סנסנסנסנס פין או פות: ישנים ערומים?:באארור מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא שונאים את עצמכם?:לפעמים אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?אני לא אוהב בגט, תודה אם כן, רוצים תירס?גם לא תירס השיר האחרון ששרת:"לאן את הולכת"/אביב גפן הדבר האחרון שצחקת בגללו:משהו שרוני אמרה הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית:אבא הדבר האחרון שאמרת:"לילה טוב" הדבר האחרון שאכלת:גלידה הדבר האחרון ששתית:שאלתם כבר! בירה EFFES הדבר האחרון שקנית:שישיית אפס השיר האחרון ששמעת:How many more times/Led Zeppelin הדיסק האחרון שקנית:ממממ לא זוכר, נראה לי הפסקול של Hair הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?אמא ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?אדוה איזו הופעה אחרונה היית?נראה לי שהיהודים איזה סרט אחרון היית?בוראט מה השמות חיבה שלך?שי..? תוסיפי תמונה שלך!לא, תודה.

Dug E

New member
שונא שאלונים בלשון נקבה!!( . )( . )

שם: צחר גיל: 17.5 מיקום: פ"ת האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נראה לי שיש משהו בסגנון. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? חח בגלל השם שלה (מבחנתי לפחות זה לא התאים) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? מן הסתם.. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן והצליח. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: חברותיות,לקחת דברים יותר ברצינות מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? משה,יוסי,בנה ואלה מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? אגאדיר
מה הדבר שהכי פוגע בך? שמשקרים לי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שקרן,אלים,ציני מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אמינות אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? יש הרבה..אבל הראשן שעולה לי בראש-שלא עצרתי בעצור בטסט שלשום! הדבר היחיד שהכשיל אותי
על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? צילום,כוח שיכנוע,אדישות לדברים הנכונים ויש עוד המון מתי שיקרת? היום בעבודה: "תוכל לנות על סקר קצרצר?"
מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? - ובגלל בת? לא מזמן מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא מזמן מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני שבועיים? עם מי? זמי היה כיף? היה סבבה. במסגרת נוור יש לך סודות? כן מישהו יודע עליהם? כן מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? שלשום איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? משקפיים עגולות מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? גזרה נמוכה גם לנשים וגם לגברים! (בדרך לחלוף נראה לי) איזה מקצוע לעתיד תרכשו? צלם כלשהו איפה תואילו בטובכם להתגורר? אלוהים גדול בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 25+ האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? כמה שיותר קרוב חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי מהו השיר שתקוע לכם בראש? עלית לי בזכרון כרסת ג'אז (ONE) מתי בפעם האחרונה התרגשתם? שלשום ממה? טיפה מהטסט איזה פרסומת את הכי אוהבת? הפרסומת של פלאפון עם הילד והסופגניות. את חושבת שאת מאושרת כרגע? מאוד את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? יש מצב בגדת פעם? כן מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן? בת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? בנזונה. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שמחה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אבי ביטר ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מרוצה מה הכי חשוב לך בחיים? להיות בריא מהו הפרי האהוב עליך? תפוח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? לא אוכל גבינות איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? יאיר לפיד/ליאור שליין כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? בסביבות ה200 איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? אוכל דגים האם טסת פעם? כן שוקו\\תה\\קפה? תה ושוקו אתה מצונן עכשיו? לא מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? באמת שזה באופן שווה מה הדבר האחרון ששתית? XL היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לא יודע את לסבית/אתה הומו? סטרייט איזה כיתה אתה: יב' חג מעודף: חנוכה/פסח יס או הוט: יס ספורט מועדף: טניס/באולינג ערוץ מועדף: AXN (למרות שיש לי יס) ואגו (ולא בגלל האירטיקה!!!) בזבזן או חסכן? חוסך ומבזבז איזה צילצול יש לך? סוויט צ'ילד הקול הכי יפה ששמעת? ריטה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני,אלה ומשה ושומר מסך? ווינדוס איך הייתה הנשיקה הראשונה? סבבה עם מי? שוהם את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: בצהריים ישנים ערומים?: רק בוקסר מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? נו לא מצחיק כבר אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: SHOW ME-ריטה הדבר האחרון שצחקת בגללו: היום בעבודה עם יפית: "שלום,תוכל לפנות אולי כמה דק' לסקר ארוךךךךךךךך"
האדם האחרון שראית: אחי הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: במבה הדבר האחרון ששתית: XL הדבר האחרון שקנית: סיגריות השיר האחרון ששמעת: SHOW ME הדיסק האחרון שקנית: ONE החדש הפעם האחרונה שעזרת לאמא: להורים בעבודה ביום שישי עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? משה ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? אין לי כח לבדוק איזו הופעה אחרונה היית? רמי
איזה סרט אחרון היית? השתולים מה השמות חיבה שלך? דגי/צחי/דגי נוי וכו'.. תוסיפי תמונה שלך! הודגש באמצעות מדגישומטיק
.

למעלה