שאנטי במבי
New member
נוגעים בנצח ומתפוררים.
שם: שמרית גיל: עוד חודש 19 אמאאאא
מיקום: רעננה האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? ממ לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בגידה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? צבא. טייס. בולשיט. מרחק. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? ממ לא בדיוק אבל בערך. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן. כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא בדיוק. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן ולא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? הכל תלוי. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לשנות. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? אבא. אני. תומר. בתאל. סעמק. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אני כבר לא יודעת..
מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? בוםבמלה. מה הדבר שהכי פוגע בך? חוסר כנות. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: האמת, החום. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? בוםבמלה. כי זאת הייתה טעות לשני הכיוונים. וזה כל-כך לא אני. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? שירה הקטנה. התכוונת לזה? מאוד. מתי שיקרת? בשישי. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? וואו המ חודשים נדמה לי. ובגלל בת? בערך חודשים. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? מסתבר שלא מזמן. עקרונית פסח. למה? לא ברור. טעיתי. מתי בפעם האחרונה התנשקת? מזמן. עם מי? זה משנה? היה כיף? נחמד. יש לך סודות? .. מישהו יודע עליהם? .. מישהו ידע עליהם אי פעם? .. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול, לא הייתי צריכה לצאת מהבית. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? הנעלי אולסטאר עקב האלה. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? הסקיני ג'ינס כמו כולם. למי אתם הכי מתגעגעים? אני כבר לא זוכרת מה זה געגוע.. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? חחחחחח איפה תואילו בטובכם להתגורר? איפושהו בצפון, עם המון רוח, שמש וכינרת. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? נחשוב על זה.. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? כשימצאו לי שידוך
וברצינות כשיבוא יבוא אם יבוא. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? עד אז.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ. רק בארץ. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי - חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? לא ממש תקוע אבל משתוללים בכפר (?) מתי בפעם האחרונה התרגשתם? כמה ימים. ממה? מילים. איזה פרסומת את הכי אוהבת? מזפזפת. את חושבת שאת מאושרת כרגע? ברגעים. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא ממש. בגדת פעם? כן. מה את מעדיפה? בנים או בנות? .. וכרגע? את אוהבת בת או בן? .. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אין ממש אחד כזה. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אבי ביטר ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? בסדר. מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? געגוע. אהבה. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? אגס/בננה/אפרסק גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' 5 (?) איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? ריקי לייק כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 30 איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום. מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? לא. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? קפה. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? טל. למי בא לך להרביץ עכשיו? למי לא. ממה הכי נמאס לך בחיים? אכזבות? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? היופי בא עם האופי כמה קיטשי שזה לא ישמע.. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? טיולים עם המשפחה למקומות נידחים, שקטים ויפים. מה הדבר האחרון ששתית? נס. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? ממ. את לסבית/אתה הומו? דו? .. איזה כיתה אתה: סיימתי. בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: לך תדע. הבנאדם הכי יפה שראית: .. חג מעודף: .. יס או הוט: הוט. ספורט מועדף: ערוץ מועדף: 3, אקסטרה בזבזן או חסכן? בזבזן וחסכן תלוי. למי אתה מתקשר הכי הרבה? .. איזה צילצול יש לך? evanescence-missing הקול הכי יפה ששמעת? תומר. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? אתה רוצה לדבר על זה? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? יאללה למה?#%?? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרים. איך הייתה הנשיקה הראשונה? בסאאאדר. עם מי? אקס. את מאמינה באהבה? קיינדאוף מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: שבוע. אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אולווייז. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: שבוע. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: שבוע. במכונה, קרם, חוט או שעווה: קרם. איזה חברה: אנערף. כמה בשמים יש לכם: 3 אילו: פאי, אמור אמור, היפנוטיק. קשקשים, יש/אין? "יש לי שמפו נגד קשקשים אז זה אומר שיש לו קשקשים"
כן המ. איזה שמפו: הוואי. פין או פות: ישנים ערומים?: מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: פה ביפו (?) - שוטי הנבואה. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמא. הפעם האחרונה שבכית: חודשים. האדם האחרון שראית: הנהג מונית החופר
הדבר האחרון שאמרת: צא מזההההההה!!!1 הדבר האחרון שאכלת: קוראסון. הדבר האחרון ששתית: נס. [לא עברנו את זה?] הדבר האחרון שקנית: בגדים והמון. השיר האחרון ששמעת: פה ביפו (?) - שוטי הנבואה. הדיסק האחרון שקנית: פפפף בקרוב ריטה. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? סמי. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? שירה. איזו הופעה אחרונה היית? וואו. איזה סרט אחרון היית? משהו ללבות. מה השמות חיבה שלך? שימי,שירית וכו'. תוסיפי תמונה שלך! אהעאהעהא נזם סוף סוף.
שם: שמרית גיל: עוד חודש 19 אמאאאא