יאללה, עוד שאלון

נוגעים בנצח ומתפוררים.

שם: שמרית גיל: עוד חודש 19 אמאאאא
מיקום: רעננה האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? ממ לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בגידה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? צבא. טייס. בולשיט. מרחק. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? ממ לא בדיוק אבל בערך. האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן. כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא בדיוק. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן ולא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? הכל תלוי. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לשנות. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? אבא. אני. תומר. בתאל. סעמק. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אני כבר לא יודעת..
מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? בוםבמלה. מה הדבר שהכי פוגע בך? חוסר כנות. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: האמת, החום. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? בוםבמלה. כי זאת הייתה טעות לשני הכיוונים. וזה כל-כך לא אני. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? שירה הקטנה. התכוונת לזה? מאוד. מתי שיקרת? בשישי. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? וואו המ חודשים נדמה לי. ובגלל בת? בערך חודשים. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? מסתבר שלא מזמן. עקרונית פסח. למה? לא ברור. טעיתי. מתי בפעם האחרונה התנשקת? מזמן. עם מי? זה משנה? היה כיף? נחמד. יש לך סודות? .. מישהו יודע עליהם? .. מישהו ידע עליהם אי פעם? .. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול, לא הייתי צריכה לצאת מהבית. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? הנעלי אולסטאר עקב האלה. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? הסקיני ג'ינס כמו כולם. למי אתם הכי מתגעגעים? אני כבר לא זוכרת מה זה געגוע.. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? חחחחחח איפה תואילו בטובכם להתגורר? איפושהו בצפון, עם המון רוח, שמש וכינרת. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? נחשוב על זה.. באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? כשימצאו לי שידוך
וברצינות כשיבוא יבוא אם יבוא. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? עד אז.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? בארץ. רק בארץ. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי - חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? לא ממש תקוע אבל משתוללים בכפר (?) מתי בפעם האחרונה התרגשתם? כמה ימים. ממה? מילים. איזה פרסומת את הכי אוהבת? מזפזפת. את חושבת שאת מאושרת כרגע? ברגעים. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא ממש. בגדת פעם? כן. מה את מעדיפה? בנים או בנות? .. וכרגע? את אוהבת בת או בן? .. איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אין ממש אחד כזה. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אבי ביטר ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? בסדר. מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? געגוע. אהבה. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? אגס/בננה/אפרסק גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג' 5 (?) איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? ריקי לייק כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 30 איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום. מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם? לא. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? קפה. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?
אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? טל. למי בא לך להרביץ עכשיו? למי לא. ממה הכי נמאס לך בחיים? אכזבות? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? היופי בא עם האופי כמה קיטשי שזה לא ישמע.. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? טיולים עם המשפחה למקומות נידחים, שקטים ויפים. מה הדבר האחרון ששתית? נס. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? ממ. את לסבית/אתה הומו? דו? .. איזה כיתה אתה: סיימתי. בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: לך תדע. הבנאדם הכי יפה שראית: .. חג מעודף: .. יס או הוט: הוט. ספורט מועדף: ערוץ מועדף: 3, אקסטרה בזבזן או חסכן? בזבזן וחסכן תלוי. למי אתה מתקשר הכי הרבה? .. איזה צילצול יש לך? evanescence-missing הקול הכי יפה ששמעת? תומר. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? אתה רוצה לדבר על זה? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? יאללה למה?#%?? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מאחרים. איך הייתה הנשיקה הראשונה? בסאאאדר. עם מי? אקס. את מאמינה באהבה? קיינדאוף מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: שבוע. אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אולווייז. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: שבוע. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: שבוע. במכונה, קרם, חוט או שעווה: קרם. איזה חברה: אנערף. כמה בשמים יש לכם: 3 אילו: פאי, אמור אמור, היפנוטיק. קשקשים, יש/אין? "יש לי שמפו נגד קשקשים אז זה אומר שיש לו קשקשים"
כן המ. איזה שמפו: הוואי. פין או פות: ישנים ערומים?: מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: פה ביפו (?) - שוטי הנבואה. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמא. הפעם האחרונה שבכית: חודשים. האדם האחרון שראית: הנהג מונית החופר
הדבר האחרון שאמרת: צא מזההההההה!!!1 הדבר האחרון שאכלת: קוראסון. הדבר האחרון ששתית: נס. [לא עברנו את זה?] הדבר האחרון שקנית: בגדים והמון. השיר האחרון ששמעת: פה ביפו (?) - שוטי הנבואה. הדיסק האחרון שקנית: פפפף בקרוב ריטה. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? סמי. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? שירה. איזו הופעה אחרונה היית? וואו. איזה סרט אחרון היית? משהו ללבות. מה השמות חיבה שלך? שימי,שירית וכו'. תוסיפי תמונה שלך! אהעאהעהא נזם סוף סוף.

שמיקי

New member
משעמם ליליליל

שם: שמיק:) גיל: עוד שניה 18 מיקום: דימונהנה האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן ולא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? עזבו אתכם מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אני חושבת ש..מרחק אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?-- והוא, אוהב אתכם?-- איך הכרתם?-- מה אתם הכי אוהבים בו?-- מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?-- אתם רבים?-- האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?אכן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?אכן, וכמובן לא עשיתי עם זה כלום:) כמה אקסים יש לכם?המממ.. רציניים? 3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא ככה..=] האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יאפ יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?האמת שאולי.. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? יאפ תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: כישרוניות עצומה:). חברותיות :) ו..פחות רגישה? אנערף מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? זה ארוך.. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אולג,שחר וליז מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? נו במת מה הדבר שהכי פוגע בך? שמרחיקים אותי איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? טיפשות? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: חיצונית או פנימית? אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? יש סיטואציה כזו ואנלא יכולה.. לכתוב איזו.. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? יצירתיות:) מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? יובל התכוונת לזה?אכן מתי שיקרת? וואלה לא זוכרת, אבל בטח לא יותר מידי רחוק מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? וואו מזמן ובגלל בת?לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? וואלה לא זוכרת.. למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? יום חמישי עם מי? ממ אני חושבת שקרו לו סם היה כיף? כה בטח הוא היה סקסי יש לך סודות? כמובן מישהו יודע עליהם?אכן מישהו ידע עליהם אי פעם?אכן מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לא זוכרת ת'פעם האחרונה אך היו כמה וכמה פעמים איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מגפי השועלים מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? מחרוזות הערסים למי אתם הכי מתגעגעים? הא? מה הקשר..? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אנערף, מוכרת פרחים?:) איפה תואילו בטובכם להתגורר?ירושלים! בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3 ככה באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? מאיפה אני יודעת=] האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? רחוק רחוק חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? כן , אגור בארץ אני חושבת איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? whole lotta love- led zeppelin מתי בפעם האחרונה התרגשתם?וואלה לא זכור לי הפעם האחרונה ממה?-- איזה פרסומת את הכי אוהבת?אנלא רואה ערוץ 2 את חושבת שאת מאושרת כרגע?מממ בערך את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בערך בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? רעוע ביותר כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שמחה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אבי ביטר? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושרת שעשיתי מה הכי חשוב לך בחיים?חברות מה הרגש שהכי חסר לך?אהבה מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?עצבים=] מהו הפרי האהוב עליך? וואי אני אוהבת את כל הפירות!! גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?קוטג', 3 אחוזים איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? אנלא רואה תוכניות אירוח. כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 200 ומשו איזו חברת טלפון נייד יש לך? פלאפון מה לא תעשה לעולם? אנערף.. האם טסת פעם? כה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? איזה שאלות קשות! אין לי כוח לחשוב=] שוקו\\תה\\קפה? קפה ושוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? הומור אתה מצונן עכשיו? אני חולה מתה עכשיו את מי בא לך לחבק עכשיו? אולג למי בא לך להרביץ עכשיו? לאח שלי ממה הכי נמאס לך בחיים? מאגואיסטים! מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? שניהם חשובים באותה מידה מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? וואלה.. לא זכור לי מקום ממש יפה שהייתי בו, אני מניחה בצפון מה הדבר האחרון ששתית?לא שתיתי\אכלתי היום כלום עדיין, אבל אתמול, אני חושבת שקפה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? אני גרה גם עם ההורים וגם לבד=] את לסבית/אתה הומו?לא דו?לא איזה כיתה אתה: יב בדיחה שגרמה לך לצחוק: נו זה ארוך איך אתה מרגיש: חרא הבנאדם הכי יפה שראית: אני וחברה שלי קראנו לו.."וואו" חג מעודף: אני חושבת שפסח יס או הוט: יס!!!!!!!!!!!!! ספורט מועדף: כדורסל,ריצה ערוץ מועדף: יס סטארס בזבזן או חסכן? גם וגם, תלוי למי אתה מתקשר הכי הרבה? לשחר איזה צילצול יש לך? כל מיני.. הכללי זה for the love of god ויש לכל מיני אנשים צלצולים משלהם הקול הכי יפה ששמעת? בשירה? אביתר בנאי, ג'ול.. יש המון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דארק סייד אוף דה מון ושומר מסך? משו של לד זפלין אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? בימים אלו? כוסעמק אני חוהל טילים קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? ממ לא כ"כ זוכרת, אני חושבת שלא משו עם מי? איזה אחד שהיה חבר שלי בדימונה.. דניאל, קראו לו, אני חושבת את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול לפני שינה מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: לפני שבוע נראה לי אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: נראה לי אלוויס.. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: שלשום מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: שלשום במכונה, קרם, חוט או שעווה: בפינצטה! איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: 4 אילו: ג'יו, פוקו רבן, מי ולגונה קשקשים, יש/אין? אין לי מושג, בטח יש קצת איזה שמפו: דאב פין או פות:חח פין ישנים ערומים?: נהה מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? תירס!! אם כן, רוצים תירס? האמת אני שונאת תירס. השיר האחרון ששרת: good times bad times- led zeppelin הדבר האחרון שצחקת בגללו: family guy הפעם האחרונה שבכית: אתמול כשהזיתי דברים בגלל החום האדם האחרון שראית: ממ.. אמא? הדבר האחרון שאמרת: בוקר טוב הדבר האחרון שאכלת: הממ.. טוסט, אתמול בערב הדבר האחרון ששתית:קפה ,תמול בערב הדבר האחרון שקנית: מתנה לנטלי השיר האחרון ששמעת: hot rats- frank zappa הדיסק האחרון שקנית: וואו שנים.. אביתר בנאי הראשון הפעם האחרונה שעזרת לאמא: יום שישי הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת, בטח הייתי שיכורה עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? שחר ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? יובל איזו הופעה אחרונה היית?ההופעה של המגמה שלי=] איזה סרט אחרון היית? באולם סרטים כאילו? חח... ממ אה מישהו לרוץ איתו מה השמות חיבה שלך? שמיק תוסיפי תמונה שלך!

Dug E

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ילדה 4

New member
../images/Emo41.gif

שם:יעל גיל:17 מיקום:כפר ורבורג האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?לא חושבת שהייתה כזו מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?הוא היה חנני מדי אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, אתם אוהבים אותו?מאוד והוא, אוהב אתכם?מסתבר שכן
איך הכרתם?חברים משותפים מה אתם הכי אוהבים בו?כל פרט ופרט.. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?התחלתי איתו.
אתם רבים?כן האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן כמה אקסים יש לכם?3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?כן, וכל פעם אותה מסקנה שלא הייתי צריכה לעשות את זה יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:איפוק, אסתטיקה מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?שני, אריקה ותמיר מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?כדור פורח בצורת פרה שלא מצליח להתרומם מה הדבר שהכי פוגע בך?הרבה פעמים האמת איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?קרציה מה הכי מושך אותך אצל אנשים:כפות ידיים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?לא להכנס לפאניקה ממבחן במתמטיקה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?אמא התכוונת לזה?כן.. מתי שיקרת?לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?כמעט שנה ובגלל בת?כמה חודשים מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לפני שנה ומשהו למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת?אתמול עם מי?תמירוש היה כיף?כן יש לך סודות?כן מישהו יודע עליהם?חלקם מישהו ידע עליהם אי פעם?אולי מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?אתמול איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?נעלי שפיץ מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?שכולם נועלים אולסטאר למי אתם הכי מתגעגעים?סבא איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תואילו בטובכם להתגורר?אירופה בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?3 ככה באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?כשזה יקרה האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?רחוק.. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?כנראה ארד איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש?נפוליאון של הבילויים מתי בפעם האחרונה התרגשתם?היום ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת?לא רואה את חושבת שאת מאושרת כרגע?כן! את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?כן בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן?בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?משו משו כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?תלוי מאיזה סיבות.. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?אף אחד ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?מאושרת מה הכי חשוב לך בחיים?הבריאות
מה הרגש שהכי חסר לך?רחמים מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך?תפוז\קלמנטינה גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?קוטג' איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?יאיר לפיד כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?100 ומשהו איזו חברת טלפון נייד יש לך?פלאפון מה לא תעשה לעולם? האם טסת פעם?כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?שייכחד העולם? שוקו\\תה\\קפה?קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?שהוא משלים אותי. אתה מצונן עכשיו?מאוד=\\ את מי בא לך לחבק עכשיו?יונתן למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?החוף ברודוס מה הדבר האחרון ששתית?לימונענע היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?כרגע עם ההורים את לסבית/אתה הומו?לא דו?לא איזה כיתה אתה:י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש:כמעט נפלא הבנאדם הכי יפה שראית:מנו חג מעודף: יס או הוט:יס ספורט מועדף:שחייה ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן?לאחרונה בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה?תמירוש איזה צילצול יש לך?לא מוגדר הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?יונתן
ושומר מסך?שחור אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?למה האף שלי כל כך סתום? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה?אחלה עם מי?רועי את מאמינה באהבה?כן מתי פעם אחרונה התקלחת:אתמול בערב מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:לפני כמה ימים אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:טמפונים. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:שבוע ככה מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:מזמן במכונה, קרם, חוט או שעווה:חוט איזה חברה:חוט תפירה של סבתא. כמה בשמים יש לכם:4 ככה אילו:פלז'ר=] קשקשים, יש/אין?אין איזה שמפו:הרבלאסנס פין או פות:ברור שפות. ישנים ערומים?:לא, קר! מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא.. שונאים את עצמכם?:לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת:נפוליאון הדבר האחרון שצחקת בגללו:מייל הפעם האחרונה שבכית:שבועיים ככה האדם האחרון שראית:אבא'לה הדבר האחרון שאמרת:תקנה בננות הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית: סוודר! השיר האחרון ששמעת:משהו ברדיו.. הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?עמית ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?אמא של תמיר איזו הופעה אחרונה היית?שנים.. איזה סרט אחרון היית?בוראט מה השמות חיבה שלך? תוסיפי תמונה שלך!

תומע79

New member
../images/Emo34.gifיוווווו איזה חפיררררררהה

שם: תום גיל: 17 ו3 חודשים מיקום: בחדר שלי
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? בערך.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא התאבד. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? בערך..לא ממש מוגדר עדיין.. אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? כן איך הכרתם? דרך האקסית שלה ושלי..זאת אותה אחת
מה אתם הכי אוהבים בו? את כל כולה! היא הכי מדהימה שיש. מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? לא יודעת.. אתם רבים? המון האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? 8 נראה לי. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? ניסיתי,הצליח. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:לא יודעת עכשיו. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מההורים שלי,שהם לא סיפרו לי. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? אסתי,שון ובר. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מאתמול בווקס,החלון השבור באוטו של מייט מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? שקרן,בוגד מה הכי מושך אותך אצל אנשים: גב וידיים. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?אותו יום שהוא התאבד,לא הייתי נותנת לו לעשות את זה. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? ציור. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אסתי. התכוונת לזה? תמיד. מתי שיקרת? אתמול מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? שישי שעבר ובגלל בת? שבוע וחצי מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לא יודעת. למה? לא יודעת מתי בפעם האחרונה התנשקת? לפני 3 וחצי שבועות עם מי? אסתי היה כיף? תמיד. יש לך סודות? הכמו לכולם מישהו יודע עליהם? חלקם מישהו ידע עליהם אי פעם? כן מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? שלשום איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? המכנסיים שנראות כמו שק עם קקי מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? הפרווה!! למי אתם הכי מתגעגעים? לאסתי איזה מקצוע לעתיד תרכשו? אומנות\מוזיקה\ספורט\תקשורת איפה תואילו בטובכם להתגורר? ראשון-ת"א משהו. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 4 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 25+ האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? נראה לי שאני אגור בארץ. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? Beautiful של כריסטינה אגילרה. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לפני 3 וחצי שבועות. ממה? היא ישנה אצלי :) איזה פרסומת את הכי אוהבת? של איגי את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא ממש. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?
בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן? בת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? בסדר כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דיכאונית קצת ואז שמחה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? אין כזה. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מאושרת שעשיתי מה הכי חשוב לך בחיים? המשפחה שלי והבריאות שלי ושל היקרים לי מה הרגש שהכי חסר לך? אהבה פיזית. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? עצבים. מהו הפרי האהוב עליך? תותים גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?קוטג' 5 אחוז איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? ריקי לייק כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 150 בדיוק! איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? אורגיה. האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? לא יודעת.. שוקו\\תה\\קפה? נס קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? - אתה מצונן עכשיו? כן את מי בא לך לחבק עכשיו? את אסתי למי בא לך להרביץ עכשיו? לפורץ שפרץ למייט לאוטו! ממה הכי נמאס לך בחיים? לימודים ואהבה. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לונדון ואיטליה! מה הדבר האחרון ששתית? נסטי היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? לסבית דו? לא איזה כיתה אתה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: בסדר כזה הבנאדם הכי יפה שראית: אינלי מושג.. חג מעודף: לג בעומר,ראש השנה,יום העצמאות. יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כושר קרבי
,קפוארה,ריצה ערוץ מועדף: הוט 3 בזבזן או חסכן? גם וגם.. למי אתה מתקשר הכי הרבה? שון ודנה איזה צילצול יש לך? 'מתנות' של אביתר בנאי הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שצילמתי מהחלון של החדר בזריחה ושומר מסך? שחור אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אסתי,מה יש לי לעשות היום קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מגיעה בזמן. איך הייתה הנשיקה הראשונה? הייתה בסדר. עם מי? אביתר את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בערב מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: שבוע אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: אולוויס אולטרה מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאלה טובה. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: לא הורדתי. במכונה, קרם, חוט או שעווה: - איזה חברה: - כמה בשמים יש לכם: 1 יחיד. אילו: אולטרה ויולט של בנות. קשקשים, יש/אין? יש איזה שמפו: הד אנד שולדרס פין או פות: פות ישנים ערומים?: בקיץ
וגם לא ערומה.. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא שונאים את עצמכם?: לא אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? לא אם כן, רוצים תירס? כן :) השיר האחרון ששרת: one love הדבר האחרון שצחקת בגללו: כ-ל הערב ההזוי אתמול!! הפעם האחרונה שבכית: שבוע וחצי האדם האחרון שראית: אמא שלי. הדבר האחרון שאמרת: "סבבה" הדבר האחרון שאכלת: המבורגר של אמא הדבר האחרון ששתית: נסטי הדבר האחרון שקנית: אלכוהול. השיר האחרון ששמעת: Time of my life הדיסק האחרון שקנית: לא יודעת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מקודם. הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? הדר ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? דנה איזו הופעה אחרונה היית? היהודים איזה סרט אחרון היית? אפקט הפרפר 2 מה השמות חיבה שלך? תומי,תומס,תומש,תומר,תומע תוסיפי תמונה שלך!

למעלה