בוקר..
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כה. בערך. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בריחה. התנפצות. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחד. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?
האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כה. כמה אקסים יש לכם? 1 או 2. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? אה.. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? תלוי איך מגדירים הצלחה. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אה... האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן. לשנות. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: לא תכונות מסויימות. פשוט מין קסם כזה.
מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? ב ר י ח ה. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? הדס וגל. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? האחרונה בתיאטרון. מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים. אדישות. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? פשוט טיפשות בסיסית כזו. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? יש יותר מאחת. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? על המילים שבי. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? יובל, נראה לי. התכוונת לזה? בהחלט. מתי שיקרת? אתמול, קצת יותר מדי. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? כמה ימים אם אני זוכרת נכון. ובגלל בת? כנ"ל. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אתמול. למה? כי אמא לא צריכה לדעת הכל. מתי בפעם האחרונה התנשקת? שלושה שבועות ככה. עם מי? היה כיף? כה. יש לך סודות? כה. מישהו יודע עליהם? קצת. מישהו ידע עליהם אי פעם? אולי. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מכנסיים בגזרה גבוהה.. מה זה הזוועה הזאת? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? סקיני ג'ינס. מכוער כמו החיים למי אתם הכי מתגעגעים? אליו ואליה. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? קודם ארכוש, אחר כך נתעסק בשאלה איזה.. איפה תואילו בטובכם להתגורר? במקום עם אוויר. שיש בו חורף אמיתי. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? כשיתאים. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? רחוק. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? כה. בגלל זה אני צריכה לעבוד על האנגלית שלי
איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? "העיניים שלה צלולות, אין בהן שום רע... והן אוהבות אותי. וזה כבר נס." משהו כזה. [גבריאל בלחסן] מתי בפעם האחרונה התרגשתם? עכשיו. ממה? מההופעה. איזה פרסומת את הכי אוהבת? ארץ נהדרת חוזרת. i dont know why i love you...
את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כה. בגדת פעם? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? גם וגם. וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אחלה. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? עצובה. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? מושיק עפיה. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מרוצה שעשיתי. מאושרת זו מילה קצת גדולה, לא?.. מה הכי חשוב לך בחיים? אהבה. מה הרגש שהכי חסר לך? בטחון. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? בדידות. מהו הפרי האהוב עליך? אני לא אוהבת פירת.. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? וגם לא קוטג' וגבינות. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? דוקטור
|מלך| כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? מספיק.. איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום. מה לא תעשה לעולם? never say never האם טסת פעם? אכן. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? איבוד. שוקו\\תה\\קפה? שוקו חם. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? הילדות הנצחית שבה. אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? יובל. למי בא לך להרביץ עכשיו? לעצמי. ממה הכי נמאס לך בחיים? מעצמי. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי יותר. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא יודעת. מה הדבר האחרון ששתית? מים... אתמול. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד. את לסבית/אתה הומו? דו?
במילים אחרות, B. איזה כיתה אתה: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: ממ... אני לא צוחקת מבדיחות. אני צוחקת רק מדברים מפגרים באמת. אבל זאתי של הנהג של ענבר "למה נוד מסריח...?" הכי התקרבה לזה. איך אתה מרגיש: אאא. הבנאדם הכי יפה שראית: שתי הדנות. חג מעודף: שונאת חגים. [ראש השנה בחוץ, בפנים הכל שבור לי..] יס או הוט: יס. ספורט מועדף: לנשום. ערוץ מועדף: 3. בזבזן או חסכן? גם וגם. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת. איזה צילצול יש לך? כרגע הזמן שלך. אבל גם ככה כמעט לכל אחד יש צלצול משלו. הקול הכי יפה ששמעת?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של רן אלמליח. אבל בדרך כלל פשוט רקע שחור. ושומר מסך? אין. אתה יודע מה אני יודע? ספר לי? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "אוף.. למה התעוררתי" קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן, או לפני כשאני ממש לחוצה. איך הייתה הנשיקה הראשונה? סבבה.
עם מי? את מאמינה באהבה? כן. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בלילה, לפי השיער הלח שלי. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: כנראה שאז. ^ אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: פשוט תחבושת וזהו. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: חודש בערך. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: אני לא מתגלח! אמא לא מרשה... ע"ע פורום בעיות בגיל ההתבגרות. דניאל
במכונה, קרם, חוט או שעווה: אאוץץץ' איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: 3-4 אילו: לא זוכרת. אני משתמשת רק בנועה. קשקשים, יש/אין? כרגע אין. איזה שמפו: הוואי וואי וואי. פין או פות: פי. יש כאן ילדים קטנים, איך אתם מדברים? ישנים ערומים?: מה פתאום, קר! מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא, זה לא מעניין. שונאים את עצמכם?: קצת. קצת הרבה. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? זה לא נשמע משהו.. אם כן, רוצים תירס? לא, אני אוותר. השיר האחרון ששרת: מזמן לא שרתי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: השיחה עם יובל. הפעם האחרונה שבכית: כמה ימים. האדם האחרון שראית: אמא, בלילה. הדבר האחרון שאמרת: "ביי ביי" הדבר האחרון שאכלת: עוגיות אתמול. הדבר האחרון ששתית: מים אתמול. הדבר האחרון שקנית: סיגריות. השיר האחרון ששמעת: אמן. היהודים וזה. הדיסק האחרון שקנית: אביתר בנאי הראשון. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול! הדבר הכי מטורף שעשית: תגדירו מטורף.. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? מישהי שהתקשרה לחפש את אח שלי כשכבר שנים הוא לא גר כאן. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? לירן או יובל. לא זוכרת איזו הופעה אחרונה היית? היהודים בתיאטרון. איזה סרט אחרון היית? פיייי... מה השמות חיבה שלך? יש המון תוסיפי תמונה שלך! אולי מחר