יאללה, עוד שאלון

../images/Emo137.gif

שם: יפית גיל:17+ מיקום: בת ים האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?מנשק גרוע? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כה
האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כה
כמה אקסים יש לכם?2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס?מה שהיה היה לא חוזרים לעבר! אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:יכולת לקום בבוקר מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? מה הדבר שהכי פוגע בך?שקרנים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שקרן מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה?17.8 ולמה?בלי יותר מידי חפירות על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?ממ..דידי התכוונת לזה?בטחחחחח מתי שיקרת?כיתה ב' נראה לי מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ששש.... ובגלל בת?חחחח מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת?כמעט חודש עם מי?אוחניטה
היה כיף?מאודדד יש לך סודות?כה מישהו יודע עליהם? מישהו ידע עליהם אי פעם? מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?השבוע איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים?
איזה מקצוע לעתיד תרכשו?זנות איפה תואילו בטובכם להתגורר?בית יצחק
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?3-4 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?30 האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך חושבים שתגורו בארץ?כה התרדו ממנה..? חס וחסה איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש?לא יודע איך לומר לך מתי בפעם האחרונה התרגשתם?בחתונה ממה?מהחופה איזה פרסומת את הכי אוהבת? קליק קליק חטיף שוקולד מדליק את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?
בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? ממ..סבבה כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?לויודעת לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?אבי ביטר ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?לא מה הכי חשוב לך בחיים?כרגע..סילבר מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?אהבה מהו הפרי האהוב עליך?מנגו גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? גבינה 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? קונאן אובראיין כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? המוןןןןןןןן איזו חברת טלפון נייד יש לך?סלקום מה לא תעשה לעולם?אקפוץ מעזריאלי באמצע מפגש האם טסת פעם?כה מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה?שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להרביץ עכשיו? ממה הכי נמאס לך בחיים? לימודים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?ישראל רולזזז מה הדבר האחרון ששתית?קולה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? גלמודה את לסבית/אתה הומו? דו?לא איזה כיתה אתה:י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק:אין כח איך אתה מרגיש:עיפה הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: פסח יס או הוט: ספורט מועדף: אני נראת לכם אחת שעושה ספורט? ערוץ מועדף: בזבזן או חסכן?בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה?ממ. כל פעם משתנה איזה צילצול יש לך?השיר שלנו של אביב הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? חח מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?מאחרת כרונית איך הייתה הנשיקה הראשונה?סבבה עם מי?אתם לא מכיריים את מאמינה באהבה?רק אם היא מאמינה בי מתי פעם אחרונה התקלחת: עכשיו מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: שבוע אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:? מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:שבועיים מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: ?< במכונה, קרם, חוט או שעווה: שעווה איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: 3 אילו:dkny,212,ועוד אחד שכחתי איך קוראים לו קשקשים, יש/אין?לא יודעת איזה שמפו: הוואי פין או פות:
ישנים ערומים?לא : מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא שונאים את עצמכם?לפעמים : אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?
אם כן, רוצים תירס?חחחחחחחחחחח
השיר האחרון ששרת: לא יודע איך לומר לך הדבר האחרון שצחקת בגללו:משו שצחר אמר הפעם האחרונה שבכית: יום שבת האדם האחרון שראית: צחר הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: מילקי אורירי הדבר האחרון ששתית:זה לא היה כבר? הדבר האחרון שקנית: אוכל השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: חחחחחחחחחחחחחחחחח הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?אחי ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?לימור איזו הופעה אחרונה היית?רמי קליינשטיין איזה סרט אחרון היית?המסור 3 מה השמות חיבה שלך- ממ...יפיתוש? ? תוסיפי תמונה שלך! נו טוב קרדיט לזמי על התמונה!

פוּקי-פוּ

שם:נעמה גיל: מיקום:חיפה. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?מרחק(?) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?כן כמה אקסים יש לכם?איף האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?משו כזה..אקס זה חרא מילה. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא ברור.. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?כן. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?חח כה מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? בכלל בחיים?אבא. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?מאור,מור ובנה.נראהלי מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?12.10 מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?צביעות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה?יש יותר מידיי. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?מאור. התכוונת לזה?תמיד. מתי שיקרת?אנערף מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?לפני כמה ימים ובגלל בת?שבועיים אולי מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?אמא..לא מזמן. למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת?לפני חודש בערך:/ עם מי? היה כיף?:) יש לך סודות?כמו כולם מישהו יודע עליהם?על חלקם מישהו ידע עליהם אי פעם?לא בטוח. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?לפני שעה. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?מגפי שפיצים וכל השיט
למי אתם הכי מתגעגעים?כרגע-איתן. איזה מקצוע לעתיד תרכשו?כאילו יש עתיד איפה תואילו בטובכם להתגורר?נראה.. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו?אנערף באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?נסחפים פה האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?קרוב במידה. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..?כשיגיע הזמן נחליט. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש?רק לנו-שילה פרבר מתי בפעם האחרונה התרגשתם?לפני יומיים. ממה?מאיזה סרט שראיתי עם השחורה איזה פרסומת את הכי אוהבת?.. את חושבת שאת מאושרת כרגע?חח את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? בגדת פעם?לא מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?אחלה כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?מה שבא לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?מהאכפת לי לנסות? ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?מתחרטת מה הכי חשוב לך בחיים?החברים הקרובים. מה הרגש שהכי חסר לך?.. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?.. מהו הפרי האהוב עליך?תפוח וגם לא משו.. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן?גבינה רגילה וכמה שפחות אחוזים איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?אנערף איזו חברת טלפון נייד יש לך?פלאפון מה לא תעשה לעולם?שאלה טובה האם טסת פעם?אכן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה?בזמן האחרון תה
מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?יש כמה הכי קרובים. אתה מצונן עכשיו?כן את מי בא לך לחבק עכשיו?מאורי למי בא לך להרביץ עכשיו?מאורי. ממה הכי נמאס לך בחיים?חיים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?אופי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?איזה מקום פריז. מה הדבר האחרון ששתית?מיץ פטל
היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד או עם חברים את לסבית/אתה הומו?לא דו?לא שידוע לי איזה כיתה אתה:ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:ענבר-"למה לנוד יש ריח?!".."אממ..למה?".. "כדי שגם החירש יוכל להנות"
נקרעתי. איך אתה מרגיש:לא משו הבנאדם הכי יפה שראית:חופשי יש כמה חג מעודף:סוכות יס או הוט:יס ספורט מועדף:כדורסל ערוץ מועדף:3 בזבזן או חסכן?בזבזנית משתדלת לחסוך:) למי אתה מתקשר הכי הרבה?מורקי,מאור ובנה איזה צילצול יש לך?סונג טו סיי גודביי-פלסיבו הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?משו של אחשלי ושומר מסך?סתם שחור אתה יודע מה אני יודע?לא סגורה על זה מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?לחזור לישון קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה?אחלה עם מי?מר.בחור את מאמינה באהבה? מתי פעם אחרונה התקלחת:לפני שעה ומשו מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:לא מזמן אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:תחבושת וזהו. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:לפני כמה דקות
מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:שומדבר במכונה, קרם, חוט או שעווה:איף איף איזה חברה: כמה בשמים יש לכם:יש כמה.. אילו: קשקשים, יש/אין?אין איזה שמפו: פין או פות:מה שבא ברוך הבא
ישנים ערומים?:לא לגמרי מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:לא שונאים את עצמכם?:לא אוהבת אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס?חה השיר האחרון ששרת:דני-משינה הדבר האחרון שצחקת בגללו:משו שמאיה אמרה הפעם האחרונה שבכית:שבוע משו האדם האחרון שראית:מאיהבלום הדבר האחרון שאמרת:מאור,אני אוהבת אותך:) הדבר האחרון שאכלת:שוקולד הדבר האחרון ששתית:מיץ פטל הדבר האחרון שקנית:כרטיס לאוטובוס השיר האחרון ששמעת:רק לנו-שילה פרבר הדיסק האחרון שקנית:אוקי קומפיוטר-רדיוהד הפעם האחרונה שעזרת לאמא:לפני כמה דקוצת הדבר הכי מטורף שעשית:אנערף עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?מאור ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?תמר איזו הופעה אחרונה היית?אביתר בנאי במרתף איזה סרט אחרון היית?ראיתי את "משהו טוטאלי" אבל בבית מה השמות חיבה שלך?משתנה.. תוסיפי תמונה שלך!

RtOoNmY

New member
"אנשים הם כמו דיסקים,

כל הטובים תמיד שרוטים..." שם: רוני גיל: 15 וחצי מיקום: חדר שלי האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? זה מסובך.. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? לא האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? די כבר!
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? מסובךך תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: ביטחון, יכולת להגיד לא, חוזק מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? אחחח... מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? ש,ד, אני.. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? שקיבלנו דג זהב ביום הולדת של גיל בגן! מה הדבר שהכי פוגע בך? שאני מאכזבת אנשים איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? מה הכי מושך אותך אצל אנשים: האופי אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אין לי כל כך... מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? דניאל התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? היום מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לפני זמן מה ובגלל בת? כנ"ל מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? גאאד מזמן.. עם מי? איתו היה כיף? כן יש לך סודות? הרבה יותר מידי מישהו יודע עליהם? סוד זה משהו שאחרים לא יודעים... מישהו ידע עליהם אי פעם? אולי.. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? יום שישי איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? אנערף.. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? אה..? למי אתם הכי מתגעגעים? אליה ואליו איזה מקצוע לעתיד תרכשו? סוסים איפה תואילו בטובכם להתגורר? הולנד
בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? בכמה שיברכו(?) אותי באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפך!!!! חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? נרד להולנדדד P: איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? לאן את הולכת\אביב גפן מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא יודעת בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? תלוי למה חח וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? בסדר כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? תלוי לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? לכולם מגיע צ'אנס ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? רוב הפעמים לא מתחרטת.. -רוב- הפעמים.... מה הכי חשוב לך בחיים? מה הרגש שהכי חסר לך? כל רגש שהוא... מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? שסק
גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? קוטג'
לא יודעת כמה.. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? לא יודעת איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? הרבה דברים... האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שזה יגמר שוקו\\תה\\קפה? קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? הכלל אתה מצונן עכשיו? כן את מי בא לך לחבק עכשיו? אותו=\ למי בא לך להרביץ עכשיו? לעצמי ממה הכי נמאס לך בחיים? מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? הולנד מה הדבר האחרון ששתית? לא זוכרת היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? לא דו? לא איזה כיתה אתה: י בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: שונאת חגים יס או הוט: יס ספורט מועדף: רכיבה ערוץ מועדף: יס סטארס בזבזן או חסכן? תלוי למי אתה מתקשר הכי הרבה? דניאללל איזה צילצול יש לך? סוויט דרימס של מרלין מנסון הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של סאם ושומר מסך? אין לי אתה יודע מה אני יודע? לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? לאאא!!!!!! קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? מגעילה בטירוף עם מי? חח שקט... את מאמינה באהבה? בדר"כ מתי פעם אחרונה התקלחת: לפני חצי שעה ככה? מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: כמה ימים אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: 2 אילו: 212 on ice [נשים], parfumd'ete קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: הוואי ירוק פין או פות: ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? שי בגט זה טעים!!! אם כן, רוצים תירס? לאתודה השיר האחרון ששרת: לאן את הולכת\ אביב גפן הדבר האחרון שצחקת בגללו: שי
הפעם האחרונה שבכית: יום שישי האדם האחרון שראית: אמא.. הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: שוקולד הדבר האחרון ששתית: לא זוכרת הדבר האחרון שקנית: כפפות רכיבה נראה לי השיר האחרון ששמעת: הוטל קליפורניה הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? 01:25 איזו הופעה אחרונה היית? היהודים נראה לי איזה סרט אחרון היית? בוראט מה השמות חיבה שלך? חחח פיקחת ורונקה תוסיפי תמונה שלך! לאא!! זה מסוכן...

החלולה

New member
אלללללללה שאלון..

שם:ליזי גיל: 17 וחצי מיקום:לוד האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אמ לא ממש מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? לא והוא, אוהב אתכם? כנראה שלא איך הכרתם? בית ריק אצל ידיד מה אתם הכי אוהבים בו? כנות מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? לא ממש האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? מן הסתם האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? לא שזכור לי כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? ממש לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לוותר על הקשר תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: לא להתעצבן כ"כ מהר, לקחת דברים ביותר רצינות מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? הייתה, ולא נדבר עליה מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? צ'וצ', שיבי, אישתי, חוף מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? נועם משום מה מה הדבר שהכי פוגע בך? כשמשקרים לי, צביעות, חוסר אימון איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? יומולדת של אליאור לפני שנתיים על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? כבר וויתרתי, אז זה לא כזה משנה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? צ'וצ' התכוונת לזה? כן מתי שיקרת? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לפני שנה ובגלל בת? לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? אתמול עם מי?מאור היה כיף?אה-הא יש לך סודות? לכל אחד יש מישהו יודע עליהם? יש ויש מישהו ידע עליהם אי פעם? לא בטוח מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני שנה איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? אישתי איזה מקצוע לעתיד תרכשו? ואללה לא יודעת איפה תואילו בטובכם להתגורר? אממ בארץ? בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 2-3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? 23+ האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? קרוב חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? ארד ואז אחזור איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני מהו השיר שתקוע לכם בראש? למיואשים יש רק גורל- אביב גפן מתי בפעם האחרונה התרגשתם? לפני כמה ימים ממה? הודעה איזה פרסומת את הכי אוהבת? עם הילד החמוד שמוכר סופגניות :) את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בקטע רומנטי בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנים וכרגע? את אוהבת בת או בן? בן איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? לא בקשר כמעט עם אף אחד כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? שקטה לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? זמרי מזרחית\דיכאון ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? סבבה עם מה שעושה.. מה הכי חשוב לך בחיים? חברים ומשפחה מה הרגש שהכי חסר לך? מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? אממ תפוח? גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? סימפוניה, 5% איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? סביבות ה 200 איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' מה לא תעשה לעולם? אחתוך וורידים האם טסת פעם?כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? מישהו קרוב אלי יעזוב את הארץ שוקו\\תה\\קפה? שוקו מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? כמות אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? מאור למי בא לך להרביץ עכשיו? מיכאל :) ממה הכי נמאס לך בחיים? כרגע, ימודים מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי, למרות שני הדברים די חשובים מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? ים מה הדבר האחרון ששתית? בירה היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? אממ ואללה לא יודעת.. את לסבית/אתה הומו?דו? סטרייטית איזה כיתה אתה:יב' בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחח מור איך אתה מרגיש: אחלה הבנאדם הכי יפה שראית: סמאט כמובן חג מעודף: פסח, יש הרבה חופש יס או הוט: הוט ספורט מועדף: ערוץ מועדף: 10 בזבזן או חסכן? בזבזנית למי אתה מתקשר הכי הרבה? צ'וצ' ומאור איזה צילצול יש לך? אחד מהצלצולים המעפנים שיש בפאלפון הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? איזה תמונה שאחי שם ושומר מסך? אין שומר מסך אתה יודע מה אני יודע? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? שאין לי כוח לצאת מהמיטה קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? מגיעה בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? אממ אחלה עם מי? אממ ידיד טוב את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: היום בבוקר כמה בשמים יש לכם: 3 אילו: אולטרה ואיולט של גברים, איסימייקי של גברים, רושאס קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: פנטן פרו וי ישנים ערומים?: לא מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא שונאים את עצמכם?: לא השיר האחרון ששרת: למיואשים יש רק גורל- אביב גפן הדבר האחרון שצחקת בגללו: מור כמובן הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: צ'וצ' הדבר האחרון שאמרת: "לילה טוב" הדבר האחרון שאכלת: תפוצ'יפס הדבר האחרון ששתית: בירה הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: שיר התקווה- אביב גפן הדבר הכי מטורף שעשית: לא עשיתי דברים מטורפים עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? חן ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? מאור איזו הופעה אחרונה היית? שייגעצ, אתמול איזה סרט אחרון היית? בוראט מה השמות חיבה שלך? "שמן" תוסיפי תמונה שלך! אני אוותר :)

בנה

New member
../images/Emo122.gif

שם:דנה גיל:18.5 מיקום:בית. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?סוג של..
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?29.10 מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?פחד אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא מה אתם הכי אוהבים בו?הכל מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?לא יודעת...
אתם רבים?המון האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?כן האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?בערך... כמה אקסים יש לכם?4 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס?כן אם כן, זה הצליח?לתקופה.. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן,למחוק תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך:אדישות,עקשנות ופתיחות מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך?29.10 מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב?זמי,עמית ונעמה מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו?הופעה בגבולות מה הדבר שהכי פוגע בך?שקרים ואדישות איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו?שקרן מה הכי מושך אותך אצל אנשים:עיניים אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה?לפני חצי שנה.. ולמה?כי זה הרס הכל...
על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים?כל מה שקשור במוזיקה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"?זמי התכוונת לזה?הכי בעולם
מתי שיקרת?היום. לעצמי מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן?אתמול ובגלל בת?לפני כמה ימים.. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו?לא בדיוק בגדתי, פשוט חשבתי דברים שהסתברו כלא נכונים. ואני אתקן את זה למה?לא מכוונה. מתי בפעם האחרונה התנשקת?לפני שבוע ככה.. עם מי?לא מכירים היה כיף?לא. שוב, באשמתי. לא חשבתי שזה במקום יש לך סודות?כן מישהו יודע עליהם?לא מישהו ידע עליהם אי פעם?לא ניראה לי מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?לפני שבוע. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור?לא ממש איכפת לי.. מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר?כל מה שקשור לפרחות למי אתם הכי מתגעגעים?לזמי, נעמה וספיר איזה מקצוע לעתיד תרכשו?מקווה שמשהו שקשור במוזיקה.. איפה תואילו בטובכם להתגורר?עד אז ה' גדול... בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? לברך?!אולי 2 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה?תלוי ברגשות... האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך?לא קרוב מדיי ולא רחוק מדיי חושבים שתגורו בארץ?סביר להניח שכן... התרדו ממנה..?אולי לתקופה... איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי?חילוני עם מסורת של הבית מהו השיר שתקוע לכם בראש?"אמא תיראי" מתי בפעם האחרונה התרגשתם?בסופ"ש ממה?מהקירבה איזה פרסומת את הכי אוהבת?לא אוהבת פירסומות את חושבת שאת מאושרת כרגע?לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע?כן בגדת פעם?לא ניראה לי מה את מעדיפה? בנים או בנות?בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן?בת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום?ככה ככה...תלוי עם מי.. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה?מה שמתאים לאותו הרגע.. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב?מזרחי למיניהם ומטאל ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?שוב, תלוי בסיטואציה ולמה שהיא גורמת מה הכי חשוב לך בחיים?משפחה,מוזיקה ואהבה מה הרגש שהכי חסר לך?אדישות מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך?רגישות מהו הפרי האהוב עליך?כל הפירות! גבינה או קוטג'?-קוטג' כמה אחוזי שומן?כמה שיותר, יותר טעים!

בנה

New member
../images/Emo122.gif*2

איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב?אופרה כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו?אנארף...150 בערך? איזו חברת טלפון נייד יש לך?סל-כלום מה לא תעשה לעולם?ארצח האם טסת פעם?כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..?שאני אאבד את הקשר הזה... שוקו\\תה\\קפה?קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?כנות ורגישות אתה מצונן עכשיו?כן!! ענבר הדביקה אותי!! את מי בא לך לחבק עכשיו?את איתי מראשון למי בא לך להרביץ עכשיו?לעצמי ממה הכי נמאס לך בחיים?ממני מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?חצי חצי. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך?המדבר מה הדבר האחרון ששתית?מיץ תפוחים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד?לבד את לסבית/אתה הומו? דו?לסבית איזה כיתה אתה:צבא עוד שנייה! בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכרת... איך אתה מרגיש:על הפנים ובלחץ הבנאדם הכי יפה שראית:חברה מב"ש חג מעודף:לא אוהבת חגים יס או הוט:הוט ספורט מועדף:כדורגל וכדורעף ערוץ מועדף:ערוץ 3 בזבזן או חסכן?תלוי במצב הכיס.. למי אתה מתקשר הכי הרבה?זמי ועמית איזה צילצול יש לך?"מיתר קרוע" הקול הכי יפה ששמעת?הסולן של אליס ין צ'יינס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?סתם יער ושומר מסך?שחור כזה.. אתה יודע מה אני יודע?לא מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר?למה לעזאזל?! קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים?מאחרים...
איך הייתה הנשיקה הראשונה?בסדר גמור
עם מי?עם אקס מיתולוגי... את מאמינה באהבה?כן מתי פעם אחרונה התקלחת:היום בבוקר מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם:בתיכנון, מחר! אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס:מה שבא.. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות:לפני כמה ימים,אבל בקטנה ככה...לא עיצובים וחרא כזה! מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם:NEVER במכונה, קרם, חוט או שעווה:איף איזה חברה:התשה! כמה בשמים יש לכם:2 אילו:אולטרה שעומד להיגמר ועוד איזה משהו קשקשים, יש/אין?יש! איף! זה סיוט! איזה שמפו:כיף פין או פות:מילים מגונות פה?! ישנים ערומים?:לא! מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?:יש גבול לחוסר החיים שלי.. שונאים את עצמכם?:לא אוהבת פשוט אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים?כן! הבקבוק מים חמים שלי...
אם כן, רוצים תירס?נייט השיר האחרון ששרת:"שוב" הדבר האחרון שצחקת בגללו:חברה הפעם האחרונה שבכית:היום האדם האחרון שראית:עמית הדבר האחרון שאמרת:לילה טוב הדבר האחרון שאכלת:משולש פיצה הדבר האחרון ששתית:מיץ תפוחים הדבר האחרון שקנית:נסיעה באוטובוס נחשב? השיר האחרון ששמעת:"את לא מבינה" הדיסק האחרון שקנית:גזוז ניראה לי..אבל זה היה ממזמן! הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום הדבר הכי מטורף שעשית:עגיל בפיטמה ביתי עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון?נעמה ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון?ניראה לי שזמי איזו הופעה אחרונה היית?נתיבות איזה סרט אחרון היית?מישהו לרוץ איתו מה השמות חיבה שלך?בנה, דנדי

אדם ק

New member
זה יהיה ארוך ../images/Emo3.gif../images/Emo178.gif

שם: אדם גיל: עוד רגע 17 מיקום: בחד האינטימי שלי האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לוידע איך להגדיר את זה... מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? חוסר כנות, הזנחה... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הסביבה אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לוידע אם אפשר לקרוא לזה כך אם כן, אתם אוהבים אותו? אם כן או אם לא... אוהב תמיד והוא, אוהב אתכם? נראה לי שכן איך הכרתם? אכשהו... מה אתם הכי אוהבים בו? כנות, את מי שהיא מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? לוידע... אתם רבים? לא האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? בחלומות... והיו הרבה האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן כמה אקסים יש לכם? לא יודע האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? תלוי מאיזו בחינה האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא... לא ניסיתי... יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? בעתיד כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: כוח רצון, אדישות במצבים מסויימים... ו... לוידע מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? אני... מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? עדידוש, שביט, ויש כאלה שלא הספיקו למזלם להכיר אותי טוב... מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? כשהתאהבתי באוסי מה הדבר שהכי פוגע בך? חוסר כנות... הזנחה... איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים (מבט) שפתיים, וכל מה שיש בנשים... (כל עוד הוא לא מושטל על גברים) אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? לא הייתי אומר דברים שהתחרטתי עליהם, לא הייתי מבטיח מה שלא קיימתי... לא הייתי נכנס לזה... על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? סובלנות מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? לא זוכר התכוונת לזה? אני מתכוון כשאני אומר... מתי שיקרת? לא זוכר מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? לא שכור לי ובגלל בת? יום שישי מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? לוידע... לא מזמן בטח... לצערי למה? .... מתי בפעם האחרונה התנשקת? לא זוכר, לא מזמן... עם מי? איתה... היה כיף? כן יש לך סודות? כן מישהו יודע עליהם? כן מישהו ידע עליהם אי פעם? כן על רובם... מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? לפני חודשים אחדים איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? לוידע מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? פרחות למי אתם הכי מתגעגעים? אליה איזה מקצוע לעתיד תרכשו? לוידע איפה תואילו בטובכם להתגורר? לא פה בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? 3 באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? לוידע האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? בין לבין חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? אגור פה עד החתונה... קצת לפני... איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני, כשיגדלו יחליטו אם להאמין או לא... מהו השיר שתקוע לכם בראש? צרות טובות \ שלום חנוך מתי בפעם האחרונה התרגשתם? יום שישי ממה?..... איזה פרסומת את הכי אוהבת? שונא את כולן את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כן בגדת פעם? לא יודע איך לקרוא לזה...

אדם ק

New member
ארוך מאווווד ../images/Emo178.gif ../images/Emo178.gif ../images/Emo178.gif

מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות וכרגע? את אוהבת בת או בן? בת איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? בסדר כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? תלוי במצב לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? כל מוזיקה מזרחית דכאונית כזאת... ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית?באחוזים 50-50 מה הכי חשוב לך בחיים? המשפחה, עדידוש מה הרגש שהכי חסר לך? לוידע... אדישות אולי... מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? חוסר הערכה עצמית במצבים מסויימים שבהם צריך אותה... מהו הפרי האהוב עליך?כל פרי אפשרי! גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? ברור שקוטג' ואחוזים? יותר הרבה יותר טעים... איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? לא אוהב... כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? אין לי איסיקיו איזו חברת טלפון נייד יש לך? אורנג' נוקיה מה שזה לא יהיה כתוב לי את שתיהם על הפלאפון... חחח מה לא תעשה לעולם? בחיים אני לא אתן את המילה שלי כשלא אהיה בטוח בה... האם טסת פעם? כן מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא? שבנה תיעלם בצבא וכבר לא אראה אותה לפחות שנתיים... שוקו\\תה\\קפה? ק-פ-ה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? כנות אתה מצונן עכשיו? לא את מי בא לך לחבק עכשיו? יש הרבה... למי בא לך להרביץ עכשיו? לו... ממה הכי נמאס לך בחיים? מעצמי, מהסיטואציה שבה אני תקוע כבר מלא זמן... מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? חצי חצי ואולי יותר האופי... מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? באנגליה מה הדבר האחרון ששתית? אקטימל היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד את לסבית/אתה הומו? דו? לא לא ולא... איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכר... איך אתה מרגיש: עייף... הבנאדם הכי יפה שראית: קשה להחליט... חג מעודף: קריסמס יס או הוט: הוט ספורט מועדף: ריצה... ערוץ מועדף: לוידע... בקושי רואה... בזבזן או חסכן? תלוי כמה יש בכללי... למי אתה מתקשר הכי הרבה? עדידוש... מסכנה... איזה צילצול יש לך? חדשות מהירח הקול הכי יפה ששמעת? לוידע... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של סדריק ושומר מסך? שחור עם כוכבים כאלה... אתה יודע מה אני יודע? לא... לא ממש... מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה מחכה לי היום? קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? ככה וככה משתדל להגיע מוקדים... איך הייתה הנשיקה הראשונה? הכי טובה עד כה... עם מי? עדידוש את מאמינה באהבה? כן מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בערב מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אף פעם אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: ........... מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: אף פעם מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: התגלחתי לפני שבוע וקצת... במכונה, קרם, חוט או שעווה: לא לא ולא... סכין גילוח... איזה חברה: ג'ילט כמה בשמים יש לכם: שש... קיבלתי הרבה מתנות... אילו: וואי רגע... yago, adam-3, hugo, gillette, קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: הד אנד שולדרס פין או פות: סוטה... התכוונת פין ל-פות טחח ישנים ערומים?: לא... כמעט... מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לאאא לכל גבול יש גם גבול שונאים את עצמכם?: לא עד כדי כך... אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? תלוי מה חחח סוטה שכמותך! אם כן, רוצים תירס? לא תודה... אח"כ... השיר האחרון ששרת: לוידע... הדבר האחרון שצחקת בגללו: המורה נהיגה שלי... הפעם האחרונה שבכית: יום שישי האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: טוב הדבר האחרון שאכלת: ארוחת ערב אתמול - פסטה עם רוטב שמנת-פטריות...בייצים... לחם\טוסט... ירקות...קיצר ארוחה טעימה הדבר האחרון ששתית: אקטימל... שוב אותה שאלה? הדבר האחרון שקנית: מסטיקים השיר האחרון ששמעת: אהבת נעורי \ אהבת נעורי הדיסק האחרון שקנית: וואי לא זוכר... אני בפגרה... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לוידע... עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? נעמה... ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? המדריך נעורים... איזו הופעה אחרונה היית? אביב גבן עם מיטלמן בדורות... איזה סרט אחרון היית? וואי לא זוכר... עם שביט לפני שנה וחצי נראה לי... מה השמות חיבה שלך? יש? איידמ, בובי, קוקי... אני כבר מרגיש כמו גור כלבים... תוסיפי תמונה שלך!

יש פה עוד חולים חוץ ממני? ]]];

שם: תומאס גיל: 14 מיקום: חיפה האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק. ><' אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? לא. שונא אותה. והוא, אוהב אתכם? הכי בארץ. :) איך הכרתם? בית חולים.. אחותי שברה את היד, ליויתי אותה, ואז פגשתי אותה. נערת חיי.
. מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? קניתי לה מסטיק אתם רבים? כליום האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יו. מה החפירות? |: יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כ"כ כן. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: יופי חיצוני, חוכמה, כישרון. מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? הוא, היא, והיא. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? במבה...? מה הדבר שהכי פוגע בך? איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? צביעות, פטתיות, פוזה, צומי.. יש עוד הרבה. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: הההכל. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? אה... מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? אה... התכוונת לזה? אה.. מתי שיקרת? כל החיים שקר אחד גדול. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? ובגלל בת? ניהיי.. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? למה? מתי בפעם האחרונה התנשקת? עם מי? היה כיף? יש לך סודות? דאע. מישהו יודע עליהם? בקושי, מישהו ידע עליהם אי פעם? לא!!1 :) מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? שלשום.. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? למי אתם הכי מתגעגעים? איזה מקצוע לעתיד תרכשו? איפה תואילו בטובכם להתגורר? ת"א, קיבוץ, ו..אממ.. רמת אלון!!1 DD: בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? חחחחחח. אפילו לא חצי. זונות. >< באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? שום גיל, מזה הבולשיט הזה? >< האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? ההפךההפך. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? לא'דע עדיין.. איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי: מהו השיר שתקוע לכם בראש? lithium. מתי בפעם האחרונה התרגשתם? ממה? איזה פרסומת את הכי אוהבת? למה כל השאלון מנוסח לבנות? O: את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא ממש. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? לא בגדת פעם? לא מה את מעדיפה? בנים או בנות? בנות. וכרגע? את אוהבת בת או בן? לאולא איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אפחד לא מכיר אותי. XD כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? דכאונית לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? שרית חדד. -________- ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מתחרט. ><' מה הכי חשוב לך בחיים? לקבל החלטות נכונות וכלמני. מה הרגש שהכי חסר לך? להרגיש בריא. ]; מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? מהו הפרי האהוב עליך? תפוח גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? 100 ומשו.. איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום מה לא תעשה לעולם? ילדים האם טסת פעם? כן..סוגשל. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? שוקו\\תה\\קפה? קפה מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? אתה מצונן עכשיו? אהא. ];; את מי בא לך לחבק עכשיו? אפחד. למי בא לך להרביץ עכשיו? לכולם ממה הכי נמאס לך בחיים? טרלהלהלה. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? חצי חצי, באמת. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? מה הדבר האחרון ששתית? תה. ככה זה שחולים היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבדלבדלבד. מחכה כבר ליום הזה. את לסבית/אתה הומו? לא.. דו? לא... איזה כיתה אתה: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: חוחין. איך אתה מרגיש: רע. ]; הבנאדם הכי יפה שראית: יש ככ הרבה.. חג מעודף: החופש הגדול! |בורות לשמה. XD| יס או הוט: הוט ספורט מועדף: שונא ספורט למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? smoke on the water הקול הכי יפה ששמעת? Amy lee. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם משו. ושומר מסך? "כולנו בעצם כפרות".. שזז כזה. D: אתה יודע מה אני יודע? מה.......? םO מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אללהההה-- קורנפקס!!11 קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן איך הייתה הנשיקה הראשונה? טםטםטם. עם מי? מזה משנה? אתם ממילא לא מכירים. -___- את מאמינה באהבה? נא.. מתי פעם אחרונה התקלחת: פווווו. לפני חודש. ><' ככה זה כשחולים, לא קמים מהמיטה, לא מתקלחים. אני לפחות. חוחין. XD מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: אפעם. םO אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: לפני... חודש.. בערך.. במכונה, קרם, חוט או שעווה: איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: 0... אילו: קשקשים, יש/אין? אין איזה שמפו: מה שיש בבית... פין או פות: XD תינוקיות. ישנים ערומים?: נא.. מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא.. םO שונאים את עצמכם?: אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? אם כן, רוצים תירס? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: נועם הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: אמא DD: הדבר האחרון שאמרת: כסעמק יאללה יאללה! הדבר האחרון שאכלת: 3 ימים כברלא אכלתי. םO אמא'לה. הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: קוקוס השיר האחרון ששמעת: אלף כבאיייים לא יצליחו לכבוות אותייייייי לאלאלאלאאאאא.... הדיסק האחרון שקנית: פווו. מזמן לא קניתי דיסק. ]; הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ><' הדבר הכי מטורף שעשית: שיגועים!!111 D::: עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? אליס ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? אה... איזו הופעה אחרונה היית? איזה סרט אחרון היית? מה השמות חיבה שלך? תומאס תוסיפי תמונה שלך! אוקי! D: או שלא... "-___-

אני חולה ../images/Emo3.gif.

וגם ענבר , וגם אמא שלי אם זה ממש יעזור לך להרגיש שאתה לא לבד
. תרגיש טוב אחשל'ו...

גם אמא שלך ??

היא נדבקה ממך ?! די. אני לא מאמינה שזה קרה.. אה וגם אמא שלי, ואבא שלי, ואחי הקטן, ובנה.. וכל מי שלא הקשיב לענבר כשהיא אומרת שלא כדאי להתקרב אליה!

לכל המצוננים, החולים וכלזה..

תרגישו טוב..! D: [עד סוף החופש, הבטחה אמא, אתם תרגישו טוב]. אגב, אמרו בחדשות משהו על איזו מחלה מוזרה שגורמת להקאות, חולשה, כאבי ראש ועוד כלמני דברים. וזה בדיוק מה שהיה לי, ואמרו גם שיביאו מתישהו את החיסון נגד זה לארץ מתישהו.. לעוד מישהו היה את זה?

מתנות

New member
בוקר..

האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כה. בערך. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בריחה. התנפצות. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחד. אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? אתם רבים? האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו?
האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כה. כמה אקסים יש לכם? 1 או 2. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? אה.. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? תלוי איך מגדירים הצלחה. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אה... האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן. לשנות. תני 3 תכונות של 3 אנשים שאת מכירה שהיית רוצה שיהיו לך: לא תכונות מסויימות. פשוט מין קסם כזה.
מה הייתה האכזבה הכי גדולה שלך? ב ר י ח ה. מי הם 3 האנשים שמכירים אותך הכי טוב? הדס וגל. מה הזכרון הראשון שעולה לך עכשיו? האחרונה בתיאטרון. מה הדבר שהכי פוגע בך? שקרים. אדישות. איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרבי אליו? פשוט טיפשות בסיסית כזו. מה הכי מושך אותך אצל אנשים: עיניים. אם היית יכולה לחזור לסיטואציה אחת בחיים שלך ולשנות בה משהו, איזו סיטואציה זאת היתה? ולמה? יש יותר מאחת. על איזה כישרון\\תכונה שלך לא היית מוותרת בחיים? על המילים שבי. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? יובל, נראה לי. התכוונת לזה? בהחלט. מתי שיקרת? אתמול, קצת יותר מדי. מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן? כמה ימים אם אני זוכרת נכון. ובגלל בת? כנ"ל. מתי בפעם האחרונה בגדת באמון של מישהי/מישהו? אתמול. למה? כי אמא לא צריכה לדעת הכל. מתי בפעם האחרונה התנשקת? שלושה שבועות ככה. עם מי? היה כיף? כה. יש לך סודות? כה. מישהו יודע עליהם? קצת. מישהו ידע עליהם אי פעם? אולי. מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו? אתמול. איזה טרנד אופנתי שחלף היה הכי נוראי לדעתכן ואתן מקוות שלא יחזור? מכנסיים בגזרה גבוהה.. מה זה הזוועה הזאת? מאיזה טרנד נוכחי הייתן רוצות להפטר? סקיני ג'ינס. מכוער כמו החיים למי אתם הכי מתגעגעים? אליו ואליה. איזה מקצוע לעתיד תרכשו? קודם ארכוש, אחר כך נתעסק בשאלה איזה.. איפה תואילו בטובכם להתגורר? במקום עם אוויר. שיש בו חורף אמיתי. בכמה ילדים תחליטו לברך אותנו? באיזה גיל תחליטו להדק את הקשר ולהתחייב זה לזה? כשיתאים. האם עדיף לגור כמה שיותר קרוב להורים או ההפך? רחוק. חושבים שתגורו בארץ? התרדו ממנה..? כה. בגלל זה אני צריכה לעבוד על האנגלית שלי
איזה חינוך תחנכו את ילדיכם: דתי/חילוני/מסורתי? חילוני. מהו השיר שתקוע לכם בראש? "העיניים שלה צלולות, אין בהן שום רע... והן אוהבות אותי. וזה כבר נס." משהו כזה. [גבריאל בלחסן] מתי בפעם האחרונה התרגשתם? עכשיו. ממה? מההופעה. איזה פרסומת את הכי אוהבת? ארץ נהדרת חוזרת. i dont know why i love you...
את חושבת שאת מאושרת כרגע? לא. את אוהבת מישהו/מישהי כרגע? כה. בגדת פעם? לא. מה את מעדיפה? בנים או בנות? גם וגם. וכרגע? את אוהבת בת או בן? איך הקשר שלכם עם חברי הפורום? אחלה. כשעצוב- מוזיקה דכאונית או שמחה? עצובה. לאיזה זמר בחיים לא תסכים אפילו לנסות להקשיב? מושיק עפיה. ברוב הפעמים- אתה מתחרט על מה שאתה עושה או מאושר שעשית? מרוצה שעשיתי. מאושרת זו מילה קצת גדולה, לא?.. מה הכי חשוב לך בחיים? אהבה. מה הרגש שהכי חסר לך? בטחון. מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו וזה מעצבן אותך? בדידות. מהו הפרי האהוב עליך? אני לא אוהבת פירת.. גבינה או קוטג'?-כמה אחוזי שומן? וגם לא קוטג' וגבינות. איזו תוכנית אירוח אתה הכי אוהב? דוקטור
|מלך| כמה אנשים יש לך ברשימה של האיסיקיו? מספיק.. איזו חברת טלפון נייד יש לך? סלקום. מה לא תעשה לעולם? never say never האם טסת פעם? אכן. מה אתה הכי לא רוצה שיקרה בקרוב או לעולם לא..? איבוד. שוקו\\תה\\קפה? שוקו חם. מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? הילדות הנצחית שבה. אתה מצונן עכשיו? לא. את מי בא לך לחבק עכשיו? יובל. למי בא לך להרביץ עכשיו? לעצמי. ממה הכי נמאס לך בחיים? מעצמי. מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? האופי יותר. מהו המקום הכי יפה שהיית בו בחיים שלך? לא יודעת. מה הדבר האחרון ששתית? מים... אתמול. היית מעדיף לגור עם ההורים או לבד? לבד. את לסבית/אתה הומו? דו?
במילים אחרות, B. איזה כיתה אתה: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: ממ... אני לא צוחקת מבדיחות. אני צוחקת רק מדברים מפגרים באמת. אבל זאתי של הנהג של ענבר "למה נוד מסריח...?" הכי התקרבה לזה. איך אתה מרגיש: אאא. הבנאדם הכי יפה שראית: שתי הדנות. חג מעודף: שונאת חגים. [ראש השנה בחוץ, בפנים הכל שבור לי..] יס או הוט: יס. ספורט מועדף: לנשום. ערוץ מועדף: 3. בזבזן או חסכן? גם וגם. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת. איזה צילצול יש לך? כרגע הזמן שלך. אבל גם ככה כמעט לכל אחד יש צלצול משלו. הקול הכי יפה ששמעת?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של רן אלמליח. אבל בדרך כלל פשוט רקע שחור. ושומר מסך? אין. אתה יודע מה אני יודע? ספר לי? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "אוף.. למה התעוררתי" קבעתם פגישה בשעה מסויימת, האם בד"כ אתם מגיעים בזמן או מאחרים? בזמן, או לפני כשאני ממש לחוצה. איך הייתה הנשיקה הראשונה? סבבה.
עם מי? את מאמינה באהבה? כן. מתי פעם אחרונה התקלחת: אתמול בלילה, לפי השיער הלח שלי. מתי פעם אחרונה עשיתם שעווה/גילחתם: כנראה שאז. ^ אם תחבושת, אלוויס אולטרה החדשות או קוטקס: פשוט תחבושת וזהו. מתי פעם אחרונה שעשיתם גבות: חודש בערך. מתי פעם אחרונה הורדתם זקן/שפם: אני לא מתגלח! אמא לא מרשה... ע"ע פורום בעיות בגיל ההתבגרות. דניאל
במכונה, קרם, חוט או שעווה: אאוץץץ' איזה חברה: כמה בשמים יש לכם: 3-4 אילו: לא זוכרת. אני משתמשת רק בנועה. קשקשים, יש/אין? כרגע אין. איזה שמפו: הוואי וואי וואי. פין או פות: פי. יש כאן ילדים קטנים, איך אתם מדברים? ישנים ערומים?: מה פתאום, קר! מתחזים לאנשים אחרים בפורומים?: לא, זה לא מעניין. שונאים את עצמכם?: קצת. קצת הרבה. אוהבים דברים באורך ממצוע של 18 ס"מ עבים וחמים? זה לא נשמע משהו.. אם כן, רוצים תירס? לא, אני אוותר. השיר האחרון ששרת: מזמן לא שרתי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: השיחה עם יובל. הפעם האחרונה שבכית: כמה ימים. האדם האחרון שראית: אמא, בלילה. הדבר האחרון שאמרת: "ביי ביי" הדבר האחרון שאכלת: עוגיות אתמול. הדבר האחרון ששתית: מים אתמול. הדבר האחרון שקנית: סיגריות. השיר האחרון ששמעת: אמן. היהודים וזה. הדיסק האחרון שקנית: אביתר בנאי הראשון. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול! הדבר הכי מטורף שעשית: תגדירו מטורף.. עם מי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? מישהי שהתקשרה לחפש את אח שלי כשכבר שנים הוא לא גר כאן. ממי ההודעה האחרונה שלך בפלאפון? לירן או יובל. לא זוכרת איזו הופעה אחרונה היית? היהודים בתיאטרון. איזה סרט אחרון היית? פיייי... מה השמות חיבה שלך? יש המון תוסיפי תמונה שלך! אולי מחר

למעלה