יא חנונים מעפנים!

Greebo

New member
לי?

האם זה אתה? Oם מכיר אני...יותר מידי אנשים.. בכל פינה הם נימצאים.. אלי לפחד.. על כולם לפחד.. האימה..

thorondor

New member
אני ולא אחר.

אל לך לפחוד. הפחד הוא קוטל הבינה. הוא המוות הקטן המביא כליון מוחלט. תעמוד בפני פחדך, תן לו לחלוף בעדך וסביבך, וראה בעיני רוחך את נתיבו. כשיעבור, רק אתה תשאר.

Greebo

New member
*חיבוקי*

אנשים שאני מכיר.. בכל מקום הם...כל מקום! *רק מעבר לפינה Dr. Evil stile*

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ממ, אני לא בטוחה.

בתור חננה, כמו שהזכרתי קודם, *מסדרת את המשקפיים* *שמה רסן* אני חושבת שזה די מזלזל ומדביק לנו תווית. אז אני אוהבת ללמוד, אז אני משקפופרית מאגניבה ומרוסנת+קוביות. אני חננה אלפא מבחינה חיצונית, מסתבר, אבל אין לי מושג מה הולכים לעשות בפורום הזה, והשיא נראה לי יהיה לחלוק חוויות חנניות אחד עם השני ובקיצור, הפיכת הפורום הזה לקומונה חברתית חסרת טעם. ואם יש ביקוש והיצע לפורום קקי? אז נפתח גם אותו?(חס וחלילה אני לא משווה חננות לקקי, |: אבל אני מדברת על הסיבה שבגללה לטענתך הפורום נפתח) איזו תועלת אפשר להשיג מפורום קקי? איזו תוספת זה מביא לתדמית של תפוז, בניגוד להייד-פארק למשל, שבורר פורומים לפני שהוא נותן אישור לפתוח אותם?

thorondor

New member
כבר מאות שנים שאנשים קונים חרא.

It's the american way. זה לא מזלזל ולא מדביק תווית אם אני בוחר להגדיר את עצמי ככזה. הגדרה עצמית היא זכות דמוקרטית. כל אדם שלא מגדיר את עצמו ככזה, לא ימצא כאן בית חם, לעומת זה שמאמץ את ההגדרה, ולא רואה את המילה "חנון" כמעליבה. כמו שאת בוודאי יודעת, המילה "יהודי" הייתה מילת גנאי בגרמניה של שנות ה-20, וקצת יותר ממילת גנאי בשנים שלאחר מכן. האין "צמחוני" הגדרה? ומה עם "דובים גאים"? הומוסקסואלים? גיל העמידה? בני נוער? להיעלב או לא להיעלב, זו ההחלטה שלך.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ובכן,

אני עדיין לא מבינה מה תעשו בפורום הזה, לעומת פורום של צמחונים - בו אפשר לדון בבעיות הבריאות שצצות עקב הצמחונות או 'האם צמחונות היא דרך חיים?', בפורומים של גיל העמידה או הומסקסואלים בהם אפשר להעלות את קשיי גיל העמידה או מעמדם של ההומוסקסואלים. כן, אפשר לדון פה בבעיות החנונים ובמעמדם, אבל בחיי, לי לפחות זה נשמע מיותר ומגוחך. אבל זו באמת כבר דעתי ודעתי הלא כל כך מנוסחת בצורה דמוקרטית. טוב, אמרתי את מה שהיה לי לומר, תהנו מהפורום הזה.

Dooritos

New member
כל החננות התקבצו פה

מזה למה צריך אותו? אתם לא רואים איזה פורום פופולארי זה? ככל שירבו הפורומים בתפוז, הרי זה משובח!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif לדעתי,

ככל שירבו הפורומים ה-משובחים- בתפוז, הרי זה משובח.

Science Fiction

New member
נעמה, אני אוהבת אותך, ../images/Emo119.gif

אבל הרשי לי לשאול: מה לעזאזל מה הבעיה שלך? איך פורום חנונים יכול להפריע לך? בזבוז של דיו וירטואלי? לא רוצה, לא צריך. אף אחד לא מכריח אותך להצטרף [ואני חושבת שזה שיש הרבה קומונות חברתיות דווקא אומר משהו].

Bakura

New member
../images/Emo96.gif נעמה ../images/Emo9.gif

אני ממש לא חננה, את יודעת, אבל בכל זאת. המקום הזה נראה לי נחמד עם המון אנשים אינטילגנטים. אז למה לא?

תשמעי, נועה. ../images/Emo29.gif

זה לא חנונים, אולי זה השם הכולל אבל לא. זה אנשים שאולי מתייחסים אליהם ככה, ויד להם פה אנשים שמרגישים בדיוק כמוהם, והיום יודעים שהם לא לבד. ואפילו אם את חושבת ככה, את באמת לא צריכה לפרסם את זה בפורום. ו..יש המון מה לעשות בחיים, גם אחרים שלאמציירים דוליז וכל העסק הזה חושבים 'מה אין לכם מה לעשות בחיים?' וזה דיי מטומטם.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אני לא חושבת שזה מקום להשוואה

דוליז - גראפיקה - אומנות. חנונים - סטיגמה. לפחות איך שאני תופסת את המילה הזו.

Stinki Winki

New member
אולי

אבל על מה באמת ידברו פה? "חוויות מההנעלות האחרונה שלי בלוקר" או משו כזה? נשמע לי די חסר טעם.
ואפשר להגדיר בצורה הרבה יותר טובה מהמילה "חנונים"

Science Fiction

New member
יהב - עשי לי ילד../images/Emo23.gif.../images/Emo119.gif

נעמה ונעה - חנונים זו לאו דווקא סטיגמה. 'חנונים' היא מילת קיצור ל'מד"ב, פנטזיה, מתמטיקה ועוד', וזה מה שמדברים עליו פה: בפורומים מדברים על נושאי עניין המשותפים לאנשים שונים. הפורום הזה לא שונה. אגב, הפסיקו לנעול אנשים בלוקר כבר מזמן, ואם הייתן מסתכלות קצת בפורום, הייתן רואות שנושא המילה 'חנונים' עלה לדיון, וכנראה ששם הפורום ישתנה.
.

o0Invisible0o

New member
נו באמת.

מד"ב ופנטזיה? יש פורומים! מתמטיקה? תשאלי פה! הרבה חנונים בכלל לא אוהבים פה לימודים וכל זה. לא מתעניינים בזה. אני מאמינה שגם כמה בכלל לא אוהבים מד"ב. חנונים זאת סטיגמה, זה שיוך! פאקצה? אוהבת ורוד, לשמוע בריטני ולעשות שופינג. אז נפתח להן פורום שידברו על זה. זה בדיוק אותו הדבר- וזה מגוחך! [הדוגמא היא סתם. אני לא מתייגת. (טוב אולי קצת, כשזה בלתי נמנע.
)] הפורום הזה הוא פשוט טעות מצד תפוז, לדעתי. ועזבו את זה שתחילה הצטרפו אליו פשוט חברים מפורום אחד שכבר מכירים טוב, אם תשאלו אותי..הם סתם רצו פורום חברתי.

למעלה