יא חנונים מעפנים!

Greebo

New member
הוי הוי הוי

אני להבין יותר מידי טוב.. אילולה התמוטתות העצבים בכיתה י'.. לאן היו יכולות רגליי לקחת אותי זאת לעלום לא נדע.. אבל הייני חנון..ניראה כך..משחק אני משחקי תפקידים...קורא אני ספרים (אנגלית!) שונים ומגוונים.. אך יכול אני להיכנס לכל קבוצה שהיא.. יכול אני לזיין את השכל.. בטירונות קיבלו אותי..והייתי היחיד שכולם ידעו את שמו (אולי מכיוון שהמ"כים שנאו אותי בדם..לכו תדעו 3:).. האם דבר זה הופך אותי ללא חנון? לאנטי חנון? ושוב מסתבכים עם ההגדרה.. חנונים בודדים הם הלא כן? ואילו לי יש חברה חמודה וגם לך.. מעיק הוא הדבר..כל כך מעיק..

Tiki Torch

New member
אז למה שלא

נבטל את ההגדרה חנון בכלל?! כך הכל יהייה יותר פשוט אנחנו סתם בני אדם

Greebo

New member
הגדרות לא ניתן לבטל..

אך ניתן ללעוג להן! ללעוג! *לועג להגדרות*

Greebo

New member
הו הו הו לכם..

האין זה פורום לחנונים? הרוצים הם לסגור את אותם ילדי חמד תמימים במסגרת זכוכית.. כשאין בנימצא דלתות? הו הו הו כן כן כן רוצים הם לשעבד אותכם.. אכן כן כן או לחילופים שוקולד שחור, או לבן, מה שבא לכם.. *למה ברצינות להגיב בפורם הזה ברצינות הגידו לי? והאם אתם לא מוצאים את העובדה שהם פותחים פורום כזה פוגעת? למה לא? כלומר, יש מספיק פורומים לילדים מחוננים\פנטזיה\D&D\ספרים\מדע-בידיוני.. לעשות פורום כזה לא ניראה במקצת אבסורד? ניסיון מטומטמם להציב כמה אנשים בחלון ראווה על מנת לשעשע אנשים אחרים (ואכן חלק מהתגובות בפורום הזה משעשעות במידה מסויימת, על הטימטום והחשיבות העצמית שבהן..).. אתם לא חושבים כך? למה? Oם

thorondor

New member
מה עם אנשים שלא אוהבים די אן די?

או מד"ב? או דברים אחרים שיכולים להיות לנו במשותף? האין מכנה משותף בין אנשים המוגדרים כחנונים? האין כמה מכנים משותפים? האין מכנים משותפים אלה שונים בין אנשים שונים, אך בכל זאת קיימים? ואולי פשוט בגלל שזה כיף ונחמד?

thorondor

New member
מתי הזכות להגדרה עצמית פגה?

אני פשוט לא מבין את המוני האנשים שיש להם בעיה עם הפורום. יש בעיה? אל תהיו פה. כל כך קשה לפתור דברים במשיכת כתפיים ותו לא?

melody3

New member
מסכים.

זה מה שאני רוצה לאמר, זה מה שאני רוצה לחשוב, זה מה שאני ושב. ישר כוח.

thorondor

New member
את מסכימה עם ההסכמה.

וואו, הבנאדם שמעליי כנראה כריזמטי בטירוף.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif

בחיי, אין מספיק קומונות חברתיות? אגב, אני חננה גאה, בחיי, אבל אני באמת לא מוצאת טעם לפורום הזה. הגידו לי, למה אתם חושבים שכדאי שהוא יתקיים?

למעלה