יודעים מה? נשבר לי הזין!

z dead

New member
יודעים מה? נשבר לי הזין!

ניסיתי לגלות סימפטיה והיתה ביומיים הראשונים...אבל זהו נשבר לי הזין. מאבק לא אלים? 8 בני אדם נרצח במאבק ה"לא-אלים" נגד ההתנתקות,נכון הם אמנם רק ערבים אבל בכל זאת...חיילת נדקרה,נשפכה חומצה על שוטרים וחיילים,אלימות מילולית וניצול דוחה של השואה וכמובן...הניסיון לפוצץ בניין מגורים ברחובות! על כל משפחה ש"מגרשים" מגוש-קטיף גירשו במשך השנים לפחות 3 משפחות עניות שלא יכלו לממן דירה לעצמם...בגללכם חלאות,בגללכם! 100 מיליארד במשך השנים שזרקו עליכם יכלו לעזור לכ"כ הרבה משפחות..ואתם ישבתם לכם בוילות עם הבריכה,חלאות חסרי מצפון. ולא רק זה...את אותן משפחות גירשו ועיקלו להם את הבית והם המשיכו לאכול זין,אתם מקבלים בממוצע 1.4 מיליון שקלים פיצוי + הטבות + העדפות בשוק העבודה! ולא נדבר על כמה הקלות מס קיבלו ההתנחלויות במשך השנים. לב יהודי חם?! עשרות כלבים וחיות אחרות ננטשו למוות ע"י מתנחלי גוש-קטיף. הניצול הציני של הילדים,הקריאות לסירוב פקודה והטענה כאילו צה"ל לא באמת שמר עליכם כשפועל צה"ל שימש כשכפ"ץ וכשומר ראש אישי תרתי משמע. אז די נשבר הזין,הגעלתם אותי סופית. אתם הבוגדים ואתם חסרי המצפון. לא שרון,לא החיילים והשוטרים,ולא השמאל. אתם בגדתם בעם שלכם,ובגדתם בעיקרון הכי חשוב - סולידריות,אז עכשיו אל תתבכיינו שלאף אחד לא אכפת ממכם. כשאתה זורק זין על אזרחי המדינה במשך 40 שנה אל תצפה לאהדה.

OMER G17

New member
אמנם אני גם כועס על המתנחלים אבל...

אי אפשר להאשים אותם בכל הצרות במדינה ומי שעשה את הטעות והקים ישובים בעזה הם ממשלות ישראל בעבר..לא המתנחלים עצמם

z dead

New member
סבבה...

רק שלא ייתבכינו ויתרצו את האלימות שלהם במה שקורה. הם קבלו מספיק ואפילו יותר מידי בשבל שיתבכיינו.

מאיפה אתה מביא את השטויות האלה

בטח רק מהתקשורת. מה קשור אנשים עניים? מה אתה יודע בכלל על המתנחלים? על האנשים האלו שהקריבו הכל כדי ללכת לגור במקום שבו הם מגנים עליך ועל כל שאר הישובים. הם החיילים והמפקדים שאיבדו את חייהם למען המולדת. המולדת שרבים כמוך לא נתנו כלום וחושבים שמגיע להם רק לקבל.

deandean

New member
הם החיילים והמפקדים? לא!

חיילינו הם חיילי צה"ל הקדושים, שאיבדנו יותר מדי מהם בגלל המתנחלים.

זה יותר בגלל הערבים

אבל זה גם בגלל המתנחלים ובתור מישהו ששמר על התחת שלהם 3 שנים, אני יודע עליהם יותר מדי.

deandean

New member
מתי אתה תקלוט

שבלי המתנחלים, חיhלינו היו בגבולות המדינה, בהרבה פחות סכנה.

KAROLove

New member
הוא צודק

שלא נדבר שהם גרו על שטחים גנובים ומנעו מהבעלים האמייתם שלהם להסתובב ומרמרו למליון וחצי בנאדם את החיים במשך כל השנים...זה הצעד הכי חכם ששרון עשה....בהצלחה בפינוי..לא צריך להשאיר אפילו בנאדם אחד מחוץ לקו הירוק..כולל יהודה ושמרון צריך לנקותא ת הכל ...שימו אותם בנגב..בערבה..אל תביאו אותם לגליל

KAROLove

New member
הערבים

רוצים להוציא גנבים מהשטח שלהם ..מה את רוצה שישבו בחיבוק ידיים?!

z dead

New member
כן מהתקשורת...

יעקב איילון רצח בשפרעם,חיים יבין בשילה,ברור שהתקשורת. מה הקשר לאנשים שנזרקים מביתם במשך שנים בגלל מחסור בכסף כשזרקנו על ההתנחליות 100 מיליארד?! וזה עוד לא כולל את כל ההקלות שהם קיבלו... הם מגינים על שדרות? בנתיים מורידים קאסמים על שדרות. איפה הנחיצות שלהם בדיוק? איך בדיוק משפחה עם הורים בגיל העמידה מגנה על המדינה?! הם מגינים על החיילים ששימשו להם שכפ"ץ אנושי? הם החיילים והמפקדים שאיבדו את חייהם למען המדינה? לא רק הם. מה את עשית בשבל המולדת שאת מבקרת אותי? היית בשייטת? בסיירת מטכ"ל? בגולני? גבעתי? משו..?

אתה מגן בדיוק על מי ?

ואנשים שמדברים כמוך , יש לי את כל הזכות לבקר אותך. אתה יכול להסתכל בעניים לאבא ולבעל שארבע בנותיו ואשתו נרצחו, ולהגיד לו, אתה פרזיט, אתה לא נחוץ למדינה, אתה קיבלת הקלות אז אתה לא שווה כלום. מי שלא שווה כלום זה אתה

z dead

New member
שוב...

את היית בסיירת? בשייטת? תפסיקי לזיין בשכל. אני לא שווה כלום משמע את לא שווה כלום. את יכולה להסתכל למאות אמהות בעיניים ולהגיד להם שהבן שלהם ששימש כמגן אנושי למתנחלים שהבן שלה למען 8000 מתנחלים שחיים בתוך 1.2 מיליון ערבים? די לדמגוגיה הזולה שלך...

הוא נלחם למען המדינה בשביל זה

זה צבא הגנה לישראל ולא צבע לגירוש ישראל. ותאמין לי שאני נתתי למדינת ישראל . ולא לא הייתי בשייטת

נכון מאוד

ואני אוסיף ואומר שאני הייתי נגד ההתנתקות עד עכשיו אבל מעכשיו אני ללא ספק בעד פינוי כל ההתנחלויות. ואני מתבייש להיות "אח" של האנשים האלה.

אר ים

New member
אמת ויציב!!!

מה שמעניין זה שהיום הנושא של הפינוי נדחק ואפילו החזירו את "רגעי קסם" האהובה עלי לרשת ב'..... תפנימו את זה מתנחלים: אף אחד לא שם על זה שפינו אתכם ויש הרבה שמחה לאיד עקב ההתנהגות הנבזית שלכם בכלל ובשבוע האחרון בפרט!!! הצעד הבא חייב להיות פינוי כל מאורות הקיצוניים כגון תפוח, איתמר, קרית ארבע, חברון וכו'.

למעלה