יודעים מה? נשבר לי הזין!

איתי חי

New member
אתה קטן וחסר משמעות...

ויותר מכל אתה אכזרי... אני בהלם שזה פה יהודי... איכסססססססס...

z dead

New member
אני אכזרי?

אני טבחתי בחפים מפשע? אני שפכתי חומצה? אני ניסיתי לפוצץ בניין?

איתי חי

New member
אתה הרבה יותר מזה....

להסתכל להם בעניים לומר להם אנחנו עם אחד ולרצוח אותם שוב ושוב ושוב... אז כן אתה רוצח רצחת להן את האופי היה עדיף שתירה בהם.... אתה מצדד בגרוש יהודים שזה פשע הרבה יותר חמור אפ מסתכלים על דקויות.

תרגעו ח'בריה

אי אפשר לשפוט את האנשים האלה. כל עולמם קרס עליהם בימים האחרונים.. רוב המתנחלים יצאו בכבוד מגוש קטיף. נכון שביניהם ישנם מתפרעים הקוראים קריאות גנאי לחיילים אבל זה לגיטימי שהם יכעסו. האנשים האלה נעקרים מביתם!זה מזעזע! זו טראומה נפשית כואבת ולחלק מהם קשה להתמודד עם המצב. לקבל סכין בגב מהאיש שהם בחרו בו ובסוף איכזב אותם. השלטון איכזב אותם. הם מרגישים מושפלים, בלי כבוד עצמי! זה קרה כ"כ מהר, ההחלטה על ההינתקות. הם האמינו שהם לא יצאו משם, הם האמינו שהם יוכלו לעצור את זה. אז בזמנו כשהוחלט על פינוי ימית לקחו לפחות שלוש שנים עד הפינוי ועכשיו הכל קרה מהר מדי, קשה להם לעכל את העובדה שהם לא חיים שם יותר! זה נורא ואיום, לעקור את העצים בגינה שלך לפרק את החממות שלך לעזוב את הבית שבנית במו ידיך.זה טבעי שהם יתנגדו בצורה זו או אחרת.. בעיקר אנשים כה חזקים כמו אנשי ההתנחלויות. חלקם הם אנשים שאיבדו משפחה כתוצאה מהמגורים שם אך בכל זאת המשיכו לגור שם מתוך אמונה. אנשים שילדיהם ומשפחתם נמצאים בסכנה מתמדת אך בכל זאת גרים שם! זה מדהים. דווקא בגלל שהחיילים שהגנו עליהם במשך כל השנים הם אלו שמפנים אותם הם זועמים כ"כ. זה לא בסדר לקרוא לחייל נאצי, נכון. אבל צריך לקבל הכל בסבלנות,הכאב והצער הם אלה שיוצאים מתוכם. צריך לסלוח להם על הכל,בסופו של דבר הם יצאו משם.כרגע הם מרגישים שחובה עליהם למחות. לא כל הדרכים כשרות אבל ניתן גם להכניע את הקיצוניים שבהם. בסה"כ הם האחים שלנו. הלוואי והכל יעבור בשלום על המפנים ועל המפונים. מי יתן ויצליחו בדרכם החדשה. ועוד דבר, זו לא היתה חומצה. התקשורת אוהבת להחצין.

muga

New member
צריך לסלוח על הכל?

למה? למה צריך לסלוח על כל פעולה, גם השפלות והבזויות שבינהן? כן, זה קשה, זה כואב, זה טראומתי. עם זאת - זה לא לגיטימי להכות, להשפיל, לקלל, להרוס ולפגוע. לא על הכל אפשר לסלוח. אני לא מוצאת שום דבר "מדהים" במשפחה שגרה במקום מסוכן ומסכנת בזאת את ילדיה רק בשם "האמונה". אני מוצאת את זה סיכון מיותר. אני גם לא מוצאת שום דבר "מדהים" בניצול של ילדים לצורך מאבק. והאמת היא, די נמאס לשמוע ש"כואב להם, רע להם וזו התגובה של אדם נואש". אני מאמינה שגם אם הייתי נואשת - לא הייתי פוגעת במישהו אחר בגלל זה, ובטח ובטח לא הייתי מנצלת את ילדי. וד"א - חומצה או לא חומצה. מה זה משנה? הם זרקו חומר כלשהו שצרב בגופם של חיילים ושוטרים. מה זה חשוב בדיוק מה זה היה? וחול ושמן ובקבוקים זה כן לגיטימי לזרוק על כוחות הבטחון????

TheOrion

New member
לא היתה חומצה?

אז אקונומיקה, בדין, חומץ לימון סינטטי. זה משנה מה!? זה נשרק על החיילים מרצחון לפגוע בחיילים! אנשים מחזיקים מוטות מעץ, חדים בקצה ומכוונים אותם לחיילים כאילו היו החיילים חזירים, והם מתלוננים על אלימות!? 57 שוטרים וחיילים נפצעו עד כה, כמה מתנחלים הגיעו לבתי חולים? 8 ערבים נרצחו במהלך ההתנתקות. כמה מתנחלים נרצחו בהתנתקות? להבין אפשר, להצדיק ולסלוח אי אפשר. את כל האנשים על הגג בכפר דרום, מצידי לשלוח לכמה שנות התרעננות באגף לעבריינים אלימים, כי זה מה שהם.

איתי חי

New member
חחח מקלחת תשנה את הכל...

זה שטויות מנפחים את זה יותר מידי וחבל גורמים כך לשנאה אל תאמינו... אני מזמין את הפשעים האלו אלי להתקלח שילכלכו לי את המקלחת אני מבטיח להתמודד עם הסרחון... טוב שלא אמרו 500 חיילים פצועים אנושים על ערש דווי כמה קל להאמין לשקרים אני מבין את זה אתם טיפשים או מה... "עץ חד לכיון שוטרים" לא שווה אנחה של יהודי שנעקר מביתו... אני לא מצדד בשום אלימות גם אלימות משטרתית וצבאית... השוטרים האלו טיפשים וחבל שמחזיקים גורילות עם מח קטן במקומות כה רגישים...תגידי להם שהכל יעבור רק הפגיעה בלב לא עוברת...

TheOrion

New member
גורילות עם מח קטן!?

אתה ראית מה שהלך שם? ה"גורילות" האלה, לא פגעו בשערה מראשם של הפושעים המתבצרים על גג בית הכנסת למרות האלימות שהופנתה כלפם. ואני לא חושב שרופא יזייף דו"ח רפואי בכזו מהירות... עצים מחודדים יכולים להרוג בן אדם, שאל את ההסטוריה האנושית כמה מתו ככה. אתה מנסה להציג את המסתננים באור חיובי, וזה פשוט לא נכון. הם פושעים עלובים.

z dead

New member
עוד נקודה..

אתם מתבכיינים,אבל המשטרה מלקתת להם את התחת והיס"מניקים?! ממתי יסמ"ניק לא שובר גולגולת?! שלא לדבר על זה שהוא חוטף ולא מחזיר! תשאל את אוהדי הפועל ירושלים והפועל ת"א בכדורסל מה זה יס"מניקים! תשאל את מפגיני השמאל מה זה יס"מניקים! תשאל ערבים+עובדים זרים מה זה המשטרה! ב-כ-י-י-נ-י-ם!

מקלחת, במקרה זה, עלולה להזיק

החומר פוענח במעבדה. מדובר בסודה קאוסטיק - אבקה חומצתית שמשמשת לפתיחת סתימות בצנרת ומעכלת חומרים אורגניים (לידיעתכם - גוף האדם הוא חומר אורגני!!). תהליך התסיסה שלה מתבצע כאשר היא באה במגע עם מים. כך שהמים (בכמויות הקטנות שנשפכו מהבקבוקים) רק הגבירו את הנזק לחיילים שנפגעו וגרמו להם לכוויות. יתכן ולו היה ניתן לשטוף אותם בכמות מאסיבית של מים באמצעות צינורות בלחץ, רק אז יתכן, גם לא בטוח, שניתן היה להקטין את הנזק. אבל כידוע, שטיפה כזו לא היתה אפשרית בביה"כ בכפר-דרום. בכל מקרה, מדובר בפיגוע על סף הקטלני, בחיילים.

תוספת

גם ללא קשר עם הכמות הקטנה של מים שנשפכה על החיילי - האבקה החומצתית תסה מיד כשהיא פגעה בחיילים בגלל שהם כבר הזיעו והגוף היה רטוב מלכתחילה. מי ששפך את החומר היה אמור לדעת את זה - ויש מקום להניח שהפיגוע בחיילים נעשה מתוך מודעות לנזק שעלול להגרם להם!!!

חמודה - הגיע הזמן שתתעדכני

את יכולה לברר אצל כל הגורמים הרישמיים שאת רוצה. ודרך אגב, התקשורת אכן מצניעה את העובדה הזו (למרות שזה נאמר במפורש בחדשות הבוקר) בכדי לא להתסיס - ועוד אומרים שהתקשורת שמאלנית, חחח

למעלה