יודעים מה? נשבר לי הזין!

TheOrion

New member
אז...

אם אני אמצא רימון, שאני לא יודע אם הוא פעיל או לא, ואזרוק אותו לתוך המון אנשים והוא יתפוצץ, אני חף מפשע? יש!

אז זאת בכלל הגזמה!

בחודש ארגון כשצבאנו את כל הקירות עשינו מקלחות של טרמפנטין כדי להוריד את האקריליק מעלינו! זה טיפה שורף! לא יותר מזה! והוא לא היה מדולל!!

muga

New member
וזה אומר שזה לגיטימי

לשפוך את זה על חיילים?? באמת שאני לא מבינה את ההגיון הזה..

z dead

New member
אממ..

אני רוצה לראות איך היית מגיב לו היית מקבל את זה לתוך העיניים!

רולדההה

New member
טרפנטין, אגב, הוא חומר צורב ../images/Emo98.gif

נורא כשהוא בא במגע עם רקמות ריריות כמו חלל הפה והעיניים, רעיל במיוחד ועלול לגרום לכוויות, עיוורון והרעלה שמובילה למוות. רק שלא יגידו שלא ידעו.

z dead

New member
לא טרפנטין ולא בטיח

חומר פותח סתימות..רשמית זה כן חומצה. אין מה להשוות לשמועות על צבע וטרפנטין מדובר בחומצה לכל דבר.

אר ים

New member
שמענו עליכם....

רק אחד בודד, ש"במקרה" מצא חומר, טוב שלא שפכו עליהם חומצה גופריתית, באמת תודה רבה.

eretzisroel

New member
מגיע לך.

זה פשע לגרש יהודים מבתיהם בגלל שהם יהודים. דע לך כל אלה שהשתתפו בפשע הזה יועמדו לדין על פשעים נגד העם היהודי ופשעים נגד האנושות.

יעל11כהן

New member
מי צריך את הסימפטיה שלך?

נראה איך אתה תגיב אם ינסו להוציא אותך מהבית סתם ככה (ולא בגלל שלקחת משכנתא ולא עמדת בה). אני יודעת איך אני הייתי מגיבה, ולא כמו ה"מתנחלים" האלה - אלא השמים היו הגבול. המשפחות ה"עניות" הן משפחות שקנו בתים בכסף לא להם ולא החזירו אותו לבנק. ככה שבעצם זה הבית של הבנק ולא שלהם. כאן מדובר על אנשים שקנו או שכרו בתים (ואין שם ברכות סביב הוילות), שעוסקים בחקלאות ובעבודה פיזית, שמשרתים ביחידות המובחרות בצה"ל ועוד. לשאר הטיעונים שלך אין לי חשק לענות. אני רק יודעת שאת הרס הגוש לא נשכח ולעולם לא נסלח.

deandean

New member
לא נשכח ולא נסלח

איך פגעו הפושעים בחיילינו הקדושים.

יעל11כהן

New member
בלבולי מח

כאן אין "חיילים קדושים". כאן יש "לובשי מדים המבצעים פשע". נקודה. ובכלל המתיישבים התנהגו בכזה איפוק שזה משגע אותי עד עכשיו! אני ממרכז הארץ ונראה את האדם שיעז לפגוע במשפחתי וברכושי ככה סתם. לבוש מדים או לא לבוש מדים. ונראה איך אתצה היית מגיב לאותה סיטואציה... וסתםמפי השמועה : אתמול ישבתי ברכבת מבאר שבע למרכז, בין כמה חיילים שפטפטו על ההתנתקות. הבנתי מדבריהם שהם עסקו בגרוש באחד היישובים. אחד מהם סיפר בבדיחות איך זרק סלע לעבר מורה כלשהי, ואיך היא צרחה עליו שזה היה יכול להרוג אותה. משום מה זה מאד הצחיק את החבורה. אח"כ היה טלפון לאחד מהם וממנו התברר שכנראה שהם צריכים לחזור לדרום כי יש בעיות במקום מסויים. אחד החיילים שאל את חברו "בעיות של פלסטינאים או של המתנחלים?" ההוא ענה לו "לא יודע" והחייל השיב :"שנדע אם אנחנו הולכים לירות או לתת מכות". אז רד מהעניין של "חיילים קדושים" או-קיי?

deandean

New member
אל תבלבלי לי את הראש

יש לי שלושת רבעי משפחה שם, הם חטפו מהמתנחלים הפושעים דברים שעם ישראל לעולם לא יסלח להם! תחי צה"ל הקדוש!

אני מבינה איך התקשורת עובדת מציון

נגד המתנחלים. רק אני לא מבינה את עם ישראל אותכם האנשים שאמורים לתמוך במגורשים ובקום זאת מגנים אותם ומעללים עלילות שווא. חבל פשוט חבל עליכם.

deandean

New member
לתמוך במתנחלים?

באלו שדקרו חיילת? שרצחו חפים מפשע? שקראו "נאצים" לחיילים? ששמו את השואה כהשוואה להתנתקות? באלו שהשתמשו בסממנים נוספים מהשואה? באלו שזרקו חפצים שונים על שוטרים וחיילים? באלו ששפכו חומר כימי על חיילים? באלו שרק היום פצעו 10 חיילים?

כן לתמוך באלו שגורשו, שהושפלו,

שנרמסו כדי שלראש ממשלה אחד יזכרו אותו בספרי ההסטוריה . ולמה לא מפריע לך שהם נפגעים , שחיילם מתנהגים באלימות ןהתקשורת לא מראה זאת. את צריכה לעשות חשבון נפש בעמך

deandean

New member
תעשי את חשבון נפש

אני צריך לעשות חשבון נפש? הם פוגעים בכל דרך אפשרית בחיילים הקדושים (אגב החיילים היו הכי עדינים שאפשר), לא מגיע לפושעים האלה אפילו טיפת סימפטיה. נראה לך שאכפת לי מה התקשורת מראה? 3/4 מהמשפחה הגדולה שלי נמצאת שם, ככה שלשקרים שלך אין לי סיבה להאמין.

אם3/4 מהמשפחה שלך היתה גרה שם

אז היתה מגלה סימפטיה ככה שלשקרים שלך אין סיבה להאמין. ואת הסיפורים שלך תשמור לסבתא

למעלה