יודעים מה? נשבר לי הזין!

deandean

New member
אויש כמה שחסר לך משהו

רוב המשפחה שלי משרתת שם, מפנה שם, חוטפת את הקללות של המטורפים משם.

אהה סליחה שאתה לא יודע להביע את

עצמך. ובמקרה בעלי נמצא שם והמטורפים האלה הם חלק מהעם שלך

deandean

New member
אני אמרתי שהמשפחה שלי שם

את בחרת לחשוב, מה שנוח לך לחשוב. בכל עם יש פושעים, ובכל עם הם מובאים למשפט ויותר.

deandean

New member
יעני אני הפושע?

אני דקרתי חיילת? אני לבשתי תלאי? אני השתמשתי בסמלים מהשואה? אני גרמתי כוויות לחיילים? אני איימתי ברצח ראש ממשלה? אני רצחתי חפים מפשע? אני התבצרתי באיזור צבאי סגור? אני זרקתי חפצים על חיילים?- כל אלו עשו המתנחלים הפושעים.

אתה אשם באכזריות , אתה אשם

בחוסר הומניות כךפי העם שלך. לא צריך רק פגיעה פיזית כדי להיות אשם גם מילים הם פוגעות. בחוסר סולדריות בזה אתה אשם

רולדההה

New member
חוסר סולדריות זה לא פשע ../images/Emo98.gif

עם כל הכבוד. זו בעייה פרטית של אדם אם הוא חסר רחמנות וסולידריות, אבל זה לא פשע. אולי פשע בין האדם למקום. פשעים שבין אדם לחברו הם חמורים הרבהה יותר ופשעים עם פגיעה פיזית חמורים עוד כמה וכמה. חוץ מזה שאת רוב הנזק הנפשי אפשר היה למנוע בהתפנות לפני יום הפקודה, בשקט בעדינות ובלי דרמות מיותרות שלא ישארו צלקות.

זהו פשע .זהו התעללות

וזה לא מתקבל על הדעת שגירוש אנשים מביתם יהיה בשקט, עם כל הכבוד צלקות ישארו ולא רק למתנחלים , אנשים כמוני יזכרו זאת לדורי דורות . שלא נדבר על האכזבה מהמדינה מהשלטון אכזבה וחוסר נאמנות.

וכמה שאת טועה!!!

"...וזה לא מתקבל על הדעת שגירוש אנשים מביתם יהיה בשקט...." לכי לאנשי נצרים, שהם מהוותיקים והמבודדים שביישובי הרצועה - ולימדי מהם על שמירת הכבוד העצמי שלהם. ההתפנות שלהם אמנם כואבת לא פחות, אם לא יותר, מהתפנותם של שאר התושבים ביישובים האחרים. אך הם נוהגים בכבוד הן כלפי עצמם והן כלפי חיילי צה"ל ולכן גם מעוררים הרבה יותר הזדהות עם כאבם - ולבטח יותר הזדהות מפורעי כפר-דרום!!!!

אנשי נצרים הם אחרוני המפונים

הם ראו שלא עזר לא הבכי ולא הדמעות ולא נסיונות לדבר אל לב החיילים ונכון גם לא ההתפרעות שהיו בכפר דרום . ולכן כאשר אובדת כל תקווה נשאר רק לבכות ולהתפנות

ובכל זאת

עמדה בפניהם האופציה של ביום ההצגות שוגמת הטלאים והידיים המורמות וההסטריה הסוחפת - והם לא נקטו בה. גם הם ביצעו את טקסי הפרידה שלהם, אך עשו זאת באופן מכובד שכיבד גם אותם וגם את המעמד העצוב.

ילדים עם טלאי המרימים ידיים

מול החיילים - זה בדיוק ביום של תמונה מפורסמת מאוד מתקופת השואה.

deandean

New member
עם כל הכבוד

חוסר אמפתיה, אינו פשע. לעומת, פגיעה פיזית ונפשית בחיילים ובאזרחים וניצול של השואה- כמו שעשו המתנחלים הפושעים. כמו שאין לי סולידריות, עם אדם שדוקר במועדון, ככה אין לי סולידריות עם אדם, שדוקר חיילת בהתנחלות. תרצי או לא, המתנחלים לא מעל החוק!

רולדההה

New member
שהוצאו מביתם כדי שכמעט ../images/Emo98.gif

שני מיליון פלסטינאים יוכלו לנשום שוב לרווחה.

sindyisser

New member
אין לי אח מתנחל!

ועם אחים כאלה, עדיף להיות משפחה שכולה. הרסתם ת'מדינה!!! גמרתם אותה!! אתם והליכוד, ושרון(למרות הפינוי) ולימור לבנת וסילבן וכל המושחתים. הרסתם אותה!!!

למעלה