לא בורכת בשיקול דעת, מתלהם
ברמה האישית- אני נגעל ממך. תשובות לטענות- 8 בני אדם לא נרצחו במאבק נגד ההתנתקות, 8 בני אדם נרצחו במסגרת של טרור יהודי. הם פסיכים ויש עוד כמוהם, שמחפשים מתי לצאת החוצה לעולם. ההתנתקות זה התירוץ. כל קשר בינם המתנחלים לבינם הוא קשר לא רצוי מבחינת המתנחלים. כל מה שאני אומר פה ברור, אבל כנראה שלא כל כך, אם אתה משתמש בזה לטענות שלך.. "חיילת נדקרה,נשפכה חומצה על שוטרים וחיילים,אלימות מילולית וניצול דוחה של השואה וכמובן...הניסיון לפוצץ בניין מגורים ברחובות"- הרוב המוחלט של המתיישבים שם לא עונה למה שרשמת פה. זה מתאים לכמה אנשים, שהתקשורת אוהבת להתמקד עליהם. אלימות מילולית היה במידה מסוימת לא שולי, אבל אני לא מצפה מאנשים שמגרשים אותם מהבית לא להגיד כלום על זה. זה קטע פסיכולוגי. "על כל משפחה ש"מגרשים" מגוש-קטיף גירשו במשך השנים לפחות 3 משפחות עניות שלא יכלו לממן דירה לעצמם..." נכון. ויש עניים באפריקה. לי אישית כואב יותר על העוני מעל הטרגדיה האישית של המפונים, מה אתה רוצה להגיד בזה? מבחינת המתנחלים יש גם כאב לאומי שכנראה לא מדבר אליך יותר מדי, ניסית להבין את זה? 100" מיליארד במשך השנים שזרקו עליכם יכלו לעזור לכ"כ הרבה משפחות.."- סתם דמגוגיה של מישהו שמחפש להתלהם. ואני רואה ברמת אביב מבנים יקרים שנבנים, כשיש מובטלים באופקים. מה הקשר? מבחינת המתנחלים הם רצו להקים שם ישובים ולהתרחב, את זה אני בטוח שהבנת. והמדינה ממשיכה להשקיע מיליוני דולרים במזרח ירושלים, שבסוף בגלל אנשים כמוך יחזירו אותה. מבין את החוסר הגיון של הטענה שלך עכשיו? סתם התלהמות שלך. "אתם מקבלים בממוצע 1.4 מיליון שקלים פיצוי + הטבות + העדפות בשוק העבודה"- נו, קנאה. כמו שאתה רואה בטלויזיה לאו דווקא הכסף הכי מעניין אותם, הרוב שם אנשים אידיאולוגים. ומדינה דמוקרטית שמעיפה תושבים שלה מבתיהם, חייבת לתת פיצוי. "לב יהודי חם?! עשרות כלבים וחיות אחרות ננטשו למוות ע"י מתנחלי גוש-קטיף"- עוד סתם טענה דמגוגית. אני בטוח שבימים רגילים ושקטים, הם אנשים הרבה יותר חמים ואוהבים ממך, שמחפש להתלהם ולהאשים. הם (רוב ציבור ה"מתנחלים") את השמאל מוכנים בדרך כלל לחבק ולדבר עמו. "הקריאות לסירוב פקודה והטענה כאילו צה"ל לא באמת שמר עליכם כשפועל צה"ל שימש כשכפ"ץ וכשומר ראש אישי תרתי משמע."- קריאות לסירוב פקודה זה קטע מפגר מצידם, הם רצו לגרום לסירוב פקודה המוני שימנע את הפינוי. לא מכובד, אבל הגיוני. מפה ועד להסית נגדם "אתם הבוגדים ואתם חסרי המצפון", כמו המרחק בין ההגיון שלך לשפיות. הציבור שלהם לא הפר פקודה. הוא משרת בצבא, והרוב המוחלט שלו לא הפר פקודה, אתה לא יכול לקרוא להם "בוגדים" על הרקע הזה. "כשאתה זורק זין על אזרחי המדינה במשך 40 שנה אל תצפה לאהדה." - טוב, פה זה עניין שמאלני שכאילו אתה מתבכיין שהם שם ומונעים ממך את השלום. שוב זה חמות מזג להגיד שהם זורקים זין עליך. אתה לא יותר טוב מהאנשים שרושמים שהשמאלנים בוגדים. זאת הסתה.