הילדה ההיא..
היום כבר עלתה לכתה א', ואנחנו לא רואים אותה הרבה... האמת שגם כשהיינו בקשר קרוב, לא התעניינתי מקצועית במהות האלרגיה שלה. מה שאני כן ראיתי, זה שפעם, (דווקא אצלינו בבית זה היה צריך לקרות?
) היא אכלה אצלינו, ואני, בלי לחשוב, פיזרתי שומשום שנקלה במעט חמאה על הברוקולי, עם קצת מלח. כעבור שעה, היו כתמים גדולים אדומים בכל מני מקומות על גופה של הילדה, ומייד הזעקנו את אמא שלה. כל הערב ניסינו לנחש מה גרם לאלרגיה... ברוקולי, שומשום, מלח... שום דבר מהחי לא היה בארוחה. (הילדה אלרגית לכל דבר שמוצאו מהחי
). למחרת אישתי נזכרה שהפעם, קלינו את השומשום בחמאה, ולא בשמן זית , כהרגלנו... ככה. ו- אנחנו אוכלים מדי פעם המוןןן דברים לא-בריאים: שניצלים של טבעול, סוכריות, פיצה, שוקולד, מנגל במפגשי-פורום... זה לא מזוננו היומיומי, מאידך, גם עוגיות בגן מכינים רק פעם בשבוע, ואז כל ילד לא אוכל יותר משתיים או שלוש. אגב, גבינה, שאוכלים בגן לארוחת הבקר, אמא של אותה הילדה (כמו האמהות של הבת שלי), היתה מביאה לה גבינת-טופו "במקום".