יום האם

פרח7

New member
וואלה...?

קלה להשגה את חומד... פטוש, בית קפה מזרחי במושבה הגרמנית. פשוט, טעים, נעים. בפנים, ישיבה על כריות בחוץ ליד שולחנות + נוף של המושבה הגרמנית והגנים הבהאיים. סלט פטוש... אני חושבת שזה בגלל הקרוטונים עשויים מקוביות פיתה מטוגנות ששמים בסלט ירקות. אז? את באה?

tooshot

New member
נו...../images/Emo8.gif

לא מתבקש לקבוע איזה ניגוב בפטוש... ובעניין האזרחות: אזרחות מקור ועקירה לצרכי... למקום אחר? או אזרחות שגם היא היתה זמנית. אם כי ההכרות עם הפטוש נראית לי מאוד מקומית...

פרח7

New member
יש בחיפה חתיכה היא גרה ברחוב פנורמה

מודה, אני חיפאית במהות ובפועל. עכשיו רק שמתי לב שאני יודעת עלייך מעט מידי.... הממממ.... מה תספרי לנו עליכםן? כמה זמן ביחד? איך נפגשתן? מותר לשאול עוד? הייתה פה פעם מסורת ל"טגן" את החדשים () והנה דוגמאות קרן דובשןשיפון גליה האם תסכימי שנטגן אותך?

tooshot

New member
מממ... חייכתי חיוך גדול

מצחיקה אותי המחשבה שיכול להיות, שברגעים אלו ממש את יושבת כמה בניינים מכאן... (היפוטטית, כמובן). עוד לא התרגלתי סופית לוירטואליה. בכל מקרה - נעים מאוד! אספר בקצרה. עניין הטיגון נשמע לי חביב, עקרונית. אלא שבעוד ששה ימים אני נעלמת לי מכאן לשבועיים וקשה לי להאמין שאמצא את הזמן... הכרנו בעבודה משותפת. אחרי שנים רבות שבהן חבר משותף התאמץ להפגיש בינינו ואני דחיתי. שלוש וחצי שנים לאחור. היום יש לנו בית מקסים שקנינו יחד ובן בן שנתיים. שניפגש בפטוש כשאחזור מאוסטרליה? סתתתתתתתתם, כסימן לזה שיש עוד מה לומר ולשאול. שבוע טוב

פרח7

New member
אוסטרליההההההההה

שתהיה נסיעה טובה ומתוקה לאוסטרליה? לשבועיים? רק הנסיעה היא שבוע לכל כיוון, לא?

tooshot

New member
../images/Emo6.gifכן, כמעט

לרוב אני מחרימה חתונות. אלא שהפעם מדובר באח שלי, שמתחתן עם אוסטרלית. באוסטרליה. ו... כן. זה לא ממש משאת חיי. בפרט שבשל דלות תקציב איומה אני נוסעת לבדי

בטח אני קלה להשגה...

אבל ממש לא קלת-תנועה
חיפה נראית לי רחוקה, כמו זכרונות בית סבתא, רחוב אלחנן וגן האם... קפה רוטשילד, והבריכה המקורה (הראשונה בארץ?) במלון איזשהו... חיפה נראית לי רחוקה, כמו לדחוס 3 ילדים לאוטו, ולשרוד שעתיים נסיעה... חיפה נראית לי רחוקה כמו... רגע, המושבה הגרמנית זה לא על יד רחביה????

tooshot

New member
אם נורא רוצים...

המושבה יכולה להיות ליד רחביה. שיואו, איזו היכרות. ממש להרגיש בבית. ומה באשר לריח הים?

רק שעתיים..

אם הכלבה היתה נוהגת.. אולי היה לוקח פחות... היא לא היתה עוצרת לכל "אמא פיפי"...

פרח7

New member
אם זה במלון...אז דן כרמל

או שזה היה בבריכת מכבי גם בטווח הליכה ממרכז הכרמל. כיוון שבילדותי הייתי בשניהם... רציתי לשאול... הממממ.... *מסמיקה* משם את מוכרת לי? ולגבי המושבה הגרמנית... הטמפלרים ישבו בעוד שניים שלושה מקומות בארץ מלבד ירושליים.

דן כרמל!!!!

עכשיו אני זוכרת... אחחח את הילדה היפה מהמלתחות, שהמגבת כל פעם היתה נופלת לה במקרה? אני (לא תאמיני...) זו עם התלתלים הבהירים, קצת נמוכה מהממוצע, שסבתא שלה היתה עוטפת אותה בצעיף גם בקיץ, כדי שלא תצטנן אחרי השחייה...

אבא גאה

New member
רק עכשיו קלטתי

משהו שקצת מאיג אותי..... כולנו דיברנו על לרדת לפטוש, ובסופו של דבר ערבה השתכנעה .....ושאלה "מי זה פטוש" זה קצת מדאיג אותי.

למעלה