יום הזיכרון לשואה ולגבורה

O0NoNi0O

New member
יום הזיכרון לשואה ולגבורה../images/Emo16.gif

אפחת לא פתחה. קיצר, תכתבו מה אומר לכם היום הזה. אל תסמנו סתם
ו'יהיה זכרם ברוך' תכתבו באמת מה אתן חושבות על היום ומה הקשר שלכן אליו.

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo16.gif

אני כל כך שונאת ימים עצובים :( אני לוקחת אותם כל כך קשה... אני רק רוצה להגיד שהיום הזה הוא לא יום שעובר סתם ככה זה יום שבאמת צריך להקדיש לו קצת מחשבה... אתם יכולים להתעלם מזה אבל מה עם ששת מליון האנשים המסכנים ,היהודים שנספו בשואה ברצח עם שבני אנוש אחרים עשו? לא חיות לא מפלצות,אנשים! רק בגללם אני מקווה שיש גיהנום,בשביל להיות בטוחה שהם סובלים לא כמו שאנחנו סבלנו אלא פי מליון יותר. היום הזה מזכיר לנו שאין לנו ארץ אחרת ,בכל מקום שונאים אותנו,בכל מקום רודפים אותנו אפילו כאן... אבל לפחות כאן יש לנו בית אמיתי,מולדת יהודית שהניצולים בנו בשבילינו.... -כן היום הזה מכניס אותי למוזה ספרותית ....XD-

Fall Out Inbar

New member
האנשים האלה לא מגיעים לגיהנום..

לגיהנום אמורים להגיע בני- אדם שעשו טעות או שתיים .. אבל אותם, אי אפשר אפילו לתאר כבני-אדם.. אניט אומרת בשיא הרצינות- זה כאיול מישהו לקח להם את הנשמה והשכל, והכניס בתוכם מפלת. חסרת רגשות ורגישות, לבני-אדם, לבכי של אמא שמחזיקה תינוק, לאיש קשיש שרוצה לחיות עוד קצת.. וזה לא רוע לב, כי.. לאנשים כאילו, אין אפילו לב.

JuSt My LuCk

New member
בדיוק דיברנו על זה בשעור ספרות...

זה שהם היו בני אדם ולא היו חיות ולא היו מפלצות עושה את הכול הרבה יותר גרוע! אי אפשר לקלוט, אי אפשר להבין איך בנאדם בשר ודם רוצח אנשים שלא עשו לו רע! איך בנאדם יכול להסתכל לעיניים כנועות של אנשים שלא יכולים לזוז מרוב רעב ומכות ופשוט לירות בהם ,להכות אותם ועוד להנות מההשגים שלו! שכל ההתעללויות הן רק יום עבודה נוסף בשביליהם ואחרי זה הם חוזרים הביתה לילדים שלהם ולאישה שלהם,יוצאים למסעדות וסרטים?הם היו בני אדם במובן הרחב של המילה אבל הם לא באמת התנהגו כמו בני אדם.

Fall Out Inbar

New member
כשאת מציגה את זה ככה זה נשמע אפילו יותר רע!

"היי מותק, חזרתי מהעבודה! רצחתי היום ** יהודים זבלים..," זה לא נשמע אנושי.. זה פשוט חולני!!

JuSt My LuCk

New member
נו זה מה שאני אומרת!

הם פאקינג בני אדם אבל הם עשו דברים נוראיים! בלתי נתפסים ובכל זאת היו אנשים...

Dirty wings2

New member
../images/Emo16.gif

מה דעתי על יום השואה? את האמת כל פעם אני נכנסת לסוג של דיכאון, אמנם אפילו לא הייתי בכלל באותה תקופה,אך רק לשמוע על הסיפורים,לראות את הסרטים,לקרוא אפילו סיפורים..זה מצמרר. לכן השנה החלטתי קצת להדחיק,לנסות להעביר. זה לא בגלל שאני רוצה לשכוח,זה תמיד יהיה איתי בלב הרי זה העם שלי מין הסתם. אבל פשוט..אין לי דרך להסביר את זה זה הרגשה שלי. שנה שעברה,אני זוכרת שהרגשות שלי נשפכו על דף..ופשוט כתבתי סיפור על השואה. אין לי מושג איפה זה היום,אבל באמת שאין לי דרך לתאר. יש אנשים שנתקלתי שאפילו זה לא מעניין אותם-ובעניי זה פשוט מצמרר איך אפשר לשכוח את העבר של העם שלך, 6,000,000.זה אפילו לא נקלט..לי לפחות המספר הזה לא נקלט. קשה..בהחלט קשה. יהי זיכרם ברוך-נשמתם תהיה חקוקה בנו לנצך

Fall Out Inbar

New member
את חייבת למצוא אותו. את הסיפור..

מעניין לראות איך אנשים אחרים מתמודדים עם זה.. אני גם קצת מנסה להדחיק, זה פשוט הכניס אותי לדיכאון טוטלי של שלושה ימים [לפני יום השואה] אבל רק לשמוע את היזכור, בכל הטקסים והתוכניות, לשיר את התקווה ולחשוב כל פעם מחדש- אני יהודייה. אבל אותי הם לא יוכלו לרצוח.

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo180.gif../images/Emo16.gif

זה כזה יום מיותר : | לא מהבחינה של לא צריך אותו וזה. כל הסיפור הזה היה מיותר מלכתחילה, היטלר מיותר וכל הנאצים >< זה פשוט היום הכי עצוב בשנה, וזה מזעזע כל סיפורים העצובים >< אני תמיד בשוק מזה, איך בן-אדם יכול להיות כלכך רע? ואשכרה להשמיד כלכך הרבה אנשים? זה לא נקלט, וזה לא יכול להקלט, בכלל מי שלא עבר את זה פשוט לא יכול להבין מה הלך שם, וכמו שתמיד אומרים- צריך לזכור ולא לשכוח, כדי שאף אחד, אף פעם, לא יעבור\ יעשה את זה שוב, לאנשים שאני הכי שונאת בעולם, אני לא מאחלת שימותו, ובמיוחד לא בדרך כזאת, של גזענות, זה פשוט דוחה, ואני לא מבינה, במה אנחנו שונים מהאחרים?
יהי זכרם ברוך

Dirty wings2

New member
לא הבנתי את השורה הראשונה..

מה מיותר? הרי חייבים יום לזכור את כל מה שקרה,גם אם זה מזעזע..קשה..חייבים לזכור.

kelly7i

New member
היא מתכוונת שמה שקרה כדי שיהיה את היום הזה

הוא המיותר.

Fall Out Inbar

New member
אנחנו שונים כי אנחנו יהודים =\\

וביום הזה, יותר מתמיד, את , וכולנו צריכים להעיות גאים בזה.

גרבע

New member
../images/Emo105.gif גאד גאד גאד!

טוקיו הוטל מתארחים בעוד שעה בצ'אט OO" ואחותי וחברות מפגרות שלה אשכרה יושבות ומחכות להם.ביום השואה >< איזה טפשות.אז אמרתי לה שהיא מפגרת.והיא אמרה :"אה סליחה מה עדיף?טוקיו הוטל או הפסנתרן?" ס'טפשה. יש לי אחות טפשה. עוד מעט יש הפסנתרן. חובה לראות
סבתא שלי שרדה את השואה.היא היום בת מאה
אני ממש לא צוחקת.

Dirty wings2

New member
את רצינית?

טוב נו אחותך בטח קטנה לא? היא לא כל-כך מבינה את המשמעות. ואיפה יש הפסנתרן? ביס או בהוט?

למעלה