יום העצמאות לערבים

הניסיון להפרדה וליצירת מדינות נקיות ממיעוטים

הוא לדעתי אחד האסונות הגדולים של זמננו. הוא זה שהביא לקטסטרופה בארץ, הוא זה שגרם למלחמות העקובות מדם בקווקז, הוא זה שהביא לפרוץ המלחמות האיומות שהחריבו את הבלקן בשנות ה-90, והביאו למותם ולאובדן ביתם של מאות אלפים. כאשר יש מדינה שמגדירה את הלאום שלה בהגדרה אזרחית ולא אתנית יש מקום לכולם לחיות, גם אם לא בהכרח באהבה גדולה. הצרות הגדולות באמת, מתחילות ברגע שלוקחים ארץ שגרים בה במעורב כמה עמים כמו בחביתה, ומנסים לעשות ממנה בדיעבד ביצת עין - לבן פה צהוב שם. מה שנשאר בסוף מהפצועים, הקורבנות והפליטים זה באמת אולי ביצה ועין... דרך אגב אבא דיטי הערבים בישראל ממש לא מרגישים ומתפקדים כ"נתינים כבושים לא פחות מאחיהם". הרוב העצום מתוך מיליון האזרחים הערבים דחה ועדיין דוחה את הרעיון להיאבק על אופי המדינה בדרך מאבק חמוש או טרור כפי שנפוץ בשטחים. יש גם כאלה שלא בוער להם לשנות את האופי בכלל. בכל מקרה זה שיש מול הערבים בישראל אפליה ממלכתית, זה עדיין לא מתקרב למשטר האפרטהייד בשטחים, והם מודעים לזה יפה מאד. מי שדווקא כן מתבלבלים ומתייחסים אליהם כ"נתינים כבושים" זה רבים משוטרי משטרת ישראל, שהיד הקלה שלהם על ההדק (שמסתיימת בהריגתם של אזרחי המדינה בשנים האחרונות), הגיעה לארץ הישר מהשטחים הכבושים.

את יכולה להחיל דבריו על 1.5 מליון בני מיעוטים

ועם יד על הלב, הא ויז? או שאת דוברת בשם עצמך ועוד 5-7% שהם "השלימו" עם המדינה היהודית כאן? כי את ה99% של השנאה מצד אחד, וה75% מצד שני, קצת קשה להדחיק. תהי בטוחה שגם עם יש סטיית תקן לכאן או לכאן של 4%, התוצאה תהה די זהה. אנו באים מתרבות ובעלי מנטליות אחרת. תפוחים לעולם לא יהיו אגסים! גם אם נקלף אותם ונעצב אותם, הטעם תמיד יהיה שונה.

THE WIZARD 55

New member
אתה יודע מה דיטי

היום חשבתי על הסקרים האלה קצת לעומק ממש מוזרים לי, לא יודעת אם בכלל הם אמינים אני לא מאמינה שהם נכונים!! או כמו שכבר אמרתי, אני חיה בעולם אחר כי המציאות הזאת ע"פ הסקרים היא מלאת שנאה ומבחינתי זה לא הגיוני שהארץ הזאת מלאה בשנאה. כמה אנשים עושים את הסקר ואיך הם מייצגים את כלל האוכ' אני רוצה סקר של כל 6 מיליון התושבים!!

תראי, אני לא לוקח סקרים כמובן מאליו.

אבל ה75% זה לא ממש סקר אלא דו"ח רשמי. וגם אם יש סטייה ונניח זה 80 או 70 נו, אז זה "בסיידר"? בקשר ל99% אצל הערבים לא יודע אם זה סקר או שלא ומי עשה אותו. מה שכן את באחוז הבודד
האמיני לי הלוואי והיה נכון, אבל הבדלי התרבויות הם גדולים מדי. כל העניין של הנכבה ויום העצמאות לא מוסיפים לעניין. לצערי ככל שקרבות שיחות השלום מפעם לפעם לפעם... כך גם הטרור מתחזק (מראה להם שהדרך עובדת..) והלאומנות הפלסטיני בקרב ערביי ישראל (אפשר לקרוא לזה סולידריות ערבית) - גואה. אני מתגעגע לערבים של פעם, של שנות ה80 - 70, שלא עניין אותם "פלסטיני או פלשתיני", רצו רק לעבוד ולחיות בכבוד ונחת. זאת לפני שהשמאלנים הארורים כל כך רצו להיפטר מהם ושטפו להם ולאחיהם עימנו, ת'מוח על מדינה משל עצמם...והנה הגענו לאן שהגענו.

THE WIZARD 55

New member
אהה דו"ח רשמי של היהודים

בטח אצל הערבים זה סתם חאפר עשה את הסקר.. אולי היהודים עשו את הסקר, קונספירציה, כדי להראות כמה הערבים שונאים את היהודים.. זהו, עליתי על זה, עוד קונספירציה מבית היוצר של השב"כ.

יש כאן הבדל עצום בין תרבויות שרק הפרדה

תביא לחופש לאומי ל 2 התרבויות כל אחד בביתו, חופשי ומאושר. הערבים כאן בהחלט "נתינים כבושים", אני מוכן להתחייב על אלו שרואים עצמם ככאלו. וזה אומר רובם. אמנם אתה דובר ערבית, אך נראה אותך מתייצב עם דגל ישראל (טוב אולי לא, בהקשר שלך שכן אתה אנטי ציוני כמדומני, ואם טעיתי אז סליחה..) באום אל פאחם או בכפרי הגליל, מתהלך חופשי בכפר עם חולצה כחול לבן ודגל עליה. אזי נראה מי נתין כבוש במדינה יהודית (גזענית, כך הם אומרים) ומי אזרח ישראלי שנס על נפשו ועוד בשטח ריבוני ישראלי.... מצד שני ב"שטחים כבושים" למרבה הפלא, אתה יכול להסתובב (ואפילו רצוי) עם דגל כחול לבן וזה לא רק יתקבל בהבנה אלא באהדה. שלא נדבר על ביטחונך האישי וגם של רכושך ביחס למקומות שציינתי למעלה. איך אתה מסביר את זה?

THE WIZARD 55

New member
עכשיו ברצינות דיטי

אתה חושב שתוכנית כזאת היא ברת יישום? היא לא תגרום למלחמת אזרחים הגדולה? אתה חושב שהערבים יתפנו מביתם? אתה חושב שזה יעבור בשתיקה? אתה מציע כאן טרנפסר..

מתי קראתי לפנות ערבים לא תוקפניים?

אמרתי שאם רוצים לפנות יהודים מביתם, למען מדינה נקייה מהם. יש לפנות גם ערבים מביתם למען מדינה נקייה גם מהם. הפיתרון שלי הוא די פשוט להזיז גבולות ולא אנשים, אם תקראי בין השורות אמרתי שכדאי לספח גם את שטחי C חד צדדית, ולתת ל100,000 הפלסטינים שעליהם שכבר ממילא עובדים כאן מפעם לפעם, ומכירים מה מותר ומה אסור. תושבות קבע ישראלית (כמו במזרח ירושלים) ואישורי עבודה ומעבר. ולסגור את הגולל על "השטחים" אחת ולתמיד. במקביל לנתק את וואדי ערה והמשולש, וכך זה יתקזז. ערבים שרוצים לעבוד ולהתפרנס וכבר גרים לצד מתנחלים בפנים, כתושבי קבע, ואזרחים לאומנים בוגדניים, כפויי טובה, חולבי משאבים, איסלמיסטים מסוכנים - בחוץ. זאת מבלי לצאת מביתם אפילו - רק הגבול יזוז כמעה כך לא נצטרך לפנות יהודים מביתם ולגרום למלחמת אחים!! וכך לא נצטרך לפנות ערבים מביתם ולגרום למלחמת אזרחים!! בשטחי A ועזה הפלסטינים יכולים לעשות מה הם מבינים, כל עוד לא יפגע בנו, לא מעניין אותי מה יעשו ולמי יסגדו. אני לא מעוניין לפנות אזרחים מביתם.

THE WIZARD 55

New member
ולפי התיאוריה שלך דיטי

מה עם האזרחים הערבים, שיושבים, בחיפה, סכנין, נצרת הם לא תוקפניים לטעמך?

קראת את מה שכתבתי?

אמרתי גם למוחמד וערבים אחרים, אני מכבד את זה שאתם קשורים לאדמה. חלקכם הייתם כאן תקופה, ואפילו גורשתם או ברחתם מיוזמתכם - לא מתכחש לזה. יש מציאות חדשה וקמה כאן מדינה. קשר לאדמה, עמוק ככל שיהיה לא מחייב קשר למדינה!! ודי בחכימא לרמיזה, הרי מי מדבר על לגרש ערבים סתם כך? כולה להסיר מהם את העול שנקרא המדינה היהודית. בנתיים מדברים רק על לגרש יהודים מביתם
אבל אם יגרשו עשרות אלפי יהודים לתוך ישראל, מי שיסבול אח"כ זה הערבים בתוך ישראל...לדעתי גם אותם יגרשו החוצה בתואנות שונות. אני נגד גירוש. אבל אם יהיה כזה, אז שיהיה הדדי. "תוקפניים" - מי שעובר על החוק הכתוב או בוגד במדינה הוא "תוקפן", יש בית משפט שאמנם לא מתפקד טוב (מה שטוב דווקא לערבים נכון להיום) אבל מתפקד איכשהו...ושם מתקבלות החלטות בנושאים הללו.

THE WIZARD 55

New member
אתה מדבר על גירוש יהודים מהתנחלויות?

על איזה התנחלויות אתה מדבר בדיוק ומאיפה מגרשים יהודים? לא היית בעד פינוי ההתנחלויות שהיו אז?

דין רצועת עזה לא כדין יהודה ושומרון.

ודין שטחי C האיכותיים לא כדין שטחי A עליהם חיים ריכוזי ה"עויינים". וכן הייתי בעד ההנתקות, האסטרטגיה היישובית בעזה הייתה שגוייה מלכתחילה. ובעטיים של מליון וחצי ה"עויינים" שםשמיררו את חיי היהודים וגרמו לישראל נזק כלכלי ובזבוז משאבי הצבא. התוצאה היא החמאס...והקסאם...והמרגמות..והטרור...ופלסטינים בלי ברכיים טבוחים ברחוב. שימי לב שמעולם לא אמרתי לבנות התנחליות בשטחי A או B כדי לשבת למאות אלפי פלסטינים כעצם בגרון. ובטח לא לגרש ערבים בכדי לבנות על ביתם. מה אני, שמאלני צבוע משיח מוניס החדשה? או מסידני עלי, או מקיסריה? כן, אני מדבר על אי גירוש יהודים מההתנחלויות, מביתם החוקי. אני נגד זה מכל וכל. אבל יש כאלו (לצערי הרב) שהם בעד...

כי השטחים הם טריטוריה שבה, בניגוד לישראל

הריבונית, המעמד שלך בסופו של דבר נקבע ע"פ המוצא שלך: הישראלים שגרים שם הם בעלי אזרחות ישראלית מלאה, והפלסטינים שגרים שם שכניהם, לא נהנים מזה, הם חסרי זכויות. שלא להזכיר את הכבישים לנבנו למתנחלים שהם מנועים מלהכנס אליהם. הכל בתוך השטח שהם גרים בו.

הם נתינים ירדנים לשעבר, שבחרו בחיי הפליטות

מכיוון שאינם רוצים שלום או מדינה - אלא את זכות השיבה לישראל. חלקם (90,000) כבר קיבלו במסגרת איחוד משפחות, את מאות השב"חים בערי המרכז וירושלים - הס מלהזכיר.

fifanowftw

New member
אתה לא חושב שהמצב קצת, אבל קצת שונה

משהיה בדרום אפריקה? קודם כל, בדרום אפריקה השחורים והלבנים היו במדינה אחת. זאת ועוד, הם לא הפעילו פעולות טרור כנגד הלבנים. ויותר מכך, הלבנים עשו את ההפרדה רק מכיוון שהם היו שחורים-בעוד ההפרדה מהפלסתינאים היא כדי שאזרחים ישראלים לא יהרגו.

אתה מבלבל בין סיבה למסובב, לא? אזרחות ישראלית

ושיוויון זכויות לא ניתנו מעולם לפלסטינים בשטחים הכבושים, לא מפני שהם הפעילו פעילות טרור נגד הישראלים... האזרחות לא ניתנה להם מפני שישראל לא רצתה לוותר על הרוב היהודי שלה. אחת הסיבות שהתחילה האינתפאדה הראשונה היה שאחרי 20 שנות כיבוש הפלסטינים הבינו שהם לא הולכים לשום מקום, מצד אחד ישראל לא מתכוונת לצרף אותם כאזרחים שווים במדינה דמוקרטית, כמו שרצו מלכתחילה בחזון המדינה החילונית הדמוקרטית, ומצד שני היא גם לא מוכנה לסגת מהשטחים ולהניח להם לחיות במדינה עצמאית קטנה. בימים ההם עוד היו מדברים על תכנית אלון, שגם היא כמו היום התכוונה לספח חלק ניכר מהשטחים שנכבשו במלחמת 67. מעבר לזה, השחורים באפרטהייד בדרא"פ בהחלט השתמשו בטרור. אני לא יודע כמה מאבקים אנטי קולוניאלים בעולם, אם בכלל, היו נקיים מטרור. זה היה באלג'יריה, בפלסטין, באמריקה... אפילו שמעו על משהו לא מזמן בניו זילנד. זה בדר"כ הולך יד ביד עם מידת הדיכוי שמפעיל השולט. הטרור של ה-African National Congress היה אחת הסיבות שאמנסטי, אותו ארגון שאתם כל-כך אוהבים לשנוא, נמנע מלהגדיר את נלסון מנדלה כאסיר מצפון.

המממממממ.... יש לך טעות

הזרם המרכזי הפלסטיני לא ביקש אז להצטרף כאזרחים שווי זכויות במדינה דמוקרטית. האמנה הפלסטינית דיברה ועדיין מדברת בפירוש על גירוש הרוב המוחלט של היהודים "בחזרה" לארצות מוצאם.

למעלה