יום שביעי

JasPoint

New member
פחות בזבוז זמן במטבח יותר אינטראקציה בין

המתמודדים. זה מהלך הגיוני, בכל מקרה הוא לא יותר מידי משמעותי.

קשקשה9

New member
העצלנות הזו מתפתחת לכל התחומים

הם עצלניים מכדי לעשות משהו-כלום ושום דבר פטפטת ושעמום (קשקשה מדברת .....
)

JasPoint

New member
הם לא כאלה עצלנים

הם מנקים הרבה, במיוחד לירון
הם גם משחקים הרבה.. גם באח הגדול אין יותר מידי מה לעשות חוץ מלדבר, לריב, לצחוק, להתאהב, לעשות סקס ובעיקר לרכל. זאת המהות של התוכנית. רק שבדור הבא לא יהיה סקס והליהוק די משעמם.

קשקשה9

New member
JAST הכוונה שלי היא

שהם מפתחים עצלנות חברתית הכל זמין ונוח אין צורך לטרוח כי בעצם הבנות לא מעמידות להדחה והם שרועים כמו בטטות בריכה ומלרלרים לא יודעת אולי אני טועה אבל בתבשיל הזה חסר לי משהו חריףףף ומיד!

JasPoint

New member
אוקיי הבנתי אותך ../images/Emo13.gif

בגלל שהבנות לא מעמידות אחת את השנייה להדחה הן יכולות להסתדר ביחד ביתר קלות ואין מספיק cat fights. אבל יש סיכוי שגם זה יגיע עם הזמן. הפורמט די מעכב היווצרות ריבים. ההפקה צריכה ליזום דברים.

קשקשה9

New member
אתה קולט ?

יש יותר מינוסים מפלוסים אנחנו אולי אולי 8 בפורום ולכל אחד יש לפחות3 נקודות לשיפור אוףףףףף למכורת ראליטי כמוני זה כמו להגיע לבאר ולא לשתות ממנה
. או להגיע לארץ המובטחת ולא לזכות להיכנס או.....תשלים לבד כי זה מה שנשאר לעשות מזל שיש את האינטראקציה בין דידוש ורגע שקורעים אותי מצחוק

didush100

New member
קשקשה תתנחמי בזה שכולנו באותה הסירה../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

רגע רק רגע

Active member
כל המצחיק נפש אחת...

כאילו הצחיק עולם ומלואו
איפה המתכתב התורן שיבוא ויגיד, כי דידוש ורגע הם גם שאר 8 המתכתבים... רק בניקים אחרים

רגע רק רגע

Active member
אל תשחקי אותה...

אני יודע שקשקשה ואת... זה אותו משתמש. מותק, אני יש לי טביעת עין אני... אני קולט הכל (עם המבטא של אתי). *** התוכן של התגובה הוא פרי דמיוני בלבד ואין לו קשר עם המציאות

קשקשה9

New member
הנה בבקשה

יאללה תחזור לקומונת הסגידה שלך...... הנה עוד ניק שנפתח היום........ איך אני עד עכשיו? לך תדע אולי זה יעורר את הפורום

קשקשה9

New member
הכי לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחרת באמת אפשר לסגור את הבאסטה

didush100

New member
הן כבר לא סובלות אחת ת'שניה

אתמול היו ריכולים כל הלילה ועניין המחנות מתחזק גם יש להן תחרות סמויה על איתן וכל אחת שם עם חתיכת אגו

קשקשה9

New member
אפרופו חוסר ביטחון

מישהו אמר ענת ולא קיבל? הבחורה מתוקה ונראית מעולה ובכל זאת ....

למעלה