יום תשיעי

Brotherholic

New member
מישהו יודע מה היה כבר עם המשימה? איתן כבר

נכנס לחלק מהשאלות? ואם כן של מי?

איפה הרווק בדיוק? הבנתי שהוא לא יוצא מהחדר..

לקח קשה את הפוליגרף. כנראה הבטן שלו מלאה. עוד יום משעמם של הוילה,ונראה שההפקה לא פועלת להפיג את השעמום,לא מוזיקה(כנראה אין להם מספיק כסף לספוג תמלוגים),לא משימה של כמה שעות או משותפת,לא מבין את ההתנהלות בעיקר לא אחרי עוד ערב מאכזב של נתוני רייטינג. אתם רואים שבדרך ובחוקים שלכם זה לא איי איי איי,אז תלכו לקיצון כלשהו איתם. לגבי הבנות-ענבר על סף ייאוש לא זוכה אפילו למבט מאייתן בטח שלא למילה. כנ"ל ליאן. להערכתי מי שיועלו להדחה הן שתיים מהשלוש הבאות-ליאן,ענבר ב100%,ולירון. לא מבין את היחס של אייתן לענבר למשל ,בסדר היא לא הטייפ שלך אבל תן לה צ'אנס כמו שנתת לאחרות.יש יותר גרועות ממנה שם בינתיים. הרווק רק שבוע שם,ונראה על סף ייאוש.חחח איזו הפקה מצחיקה.

רגע רק רגע

Active member
מיהן היותר גרועות לדעתך?

באמת שלא מבין את ההתנהלות של איתן. איתן צריך להבין שהוא לא נמצא באיזשהו מועדון ויכול לנפנף את הבנות (כנראה) כמו שהוא רגיל. זכותנו בתור צופים להכיר את ענבר דרך השיחות ביניהם.

לטעמי,אתי,איילת,ליאן,וענת ולינוי. על אותו..

סולם של ענבר פחות או יותר.לאיתן יש סלידה אישית מענבר אין לי מושג למה. זה משהו אישי שלו. יכול להיות שלא אוהב קעקועים לך תדע.בכל אופן אפשר לשער מי הפייבורטיות שלו וכאלו שישרו את כל ה3 חודשים-קרן,ליהי,ליז,אורטל,עדי,ודניאל בשביל החברים.הן גם פחות או יותר מתאימות גם מבחינת עדה ומעמד ואורח חיים תל-אביבי לאיתן.

לירון לדעתי לא גרועה,היא פשוט לא הטעם החיצוני

של איתן ויכול להיות גם הפנימי.אבל לטעמי האישי האישי היא סקסית.היא קומפקטית,נשית ונראית ילדה בעצמה.הזוי שיש לה ילדה בת 6. הקשר הדי ביזארי שלה עם בן די מצחיק אותי.היא פלפל והוא קולורבי מבחינת מוחצנות.

רגע רק רגע

Active member
תוסיף לזה...

היא לא צפויה בכלל. היא כל-כך אמוציונאלית שזו ברכה לתכנית הזאת. כולן כל-כך רובוטיות (מלבד אתי, אבל לא נרחיב ת'דיבור על השייכות שלה לתכנית
) מחושבות. המבטים התמידיים לכיוון המצלמות... מח'רפנים אותי.

elvis18

New member
לא מבין את איתן ...

יושבת לו נסיכה יפיפיה בבית (יוגה גירל) הוא מדבר עליה כל הזמן והכי אכפת לו ממנה ,הוא מת עליה והוא חושב שהיא הכי יפה ונהדרת ומקסימה ,למה לעזאזל הוא לא ניגש אלייה ודופק לה בוסה בחדר ומסביר לה שהכל טוב והוא והיא יהיו עוד הרבה זמן ... איתן כזה שמוק שהוא נותן לכזאת בחורה לבכות ,הוא צריך לרצות אותה פי מאה ממה שהיא רוצה אותו ,כי פי מאה יותר שווה ממנו .... שנית - את ענבר הוא בכלל לא רוצה וגם לא נותן לה הזדמנות ואף לא חצי ,אני מקווה שהיא לא תודח ,אבל עדיין ,כולי תקווה שהוא ידבר איתה כבר,כי נראה לי שהיא מבחינתו אאוט לגמריי ...

איילת שאלה אותו אם הוא בגד אי פעם

הוא ענה שלא, הפוליגרף הראה שכן. הוא התווכח שם

רגע רק רגע

Active member
אתי שוב עשתה את שיחת - "כולן מקנאות בך"

והפעם אורטל עלתה בגורל. שכחה (או שלא
) שבמוצ"ש היא אמרה לליז ולקרן להיזהר מאורטל ושהיא תמכור אותן בשביל דייט עם איתן. מיום ליום... אתי מזכירה לי מישהי שראינו לפני כמה חודשים בנווה-אילן. גם היא באה רק לחוויה

didush100

New member
היוש../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

מה קורה? לא ראיתי בכלל מה חדש הם עדיין מעצבנים?

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo140.gif

דידוש, הורדתי לך מהמשכורת
. מה זאת הנפקדות הזאת?
היום היה סשן מסאז'ים מרתק. איתן עשה מסאז' ל..... בן

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ראיתי את ג'אוולינה ואתי מה הן נהיו BFF?

רגע רק רגע

Active member
שלחת אותי לקיבינימט עם ה-BFF ../images/Emo6.gif

עשיתי חיפוש בגוגל כדי להבין
מתברר שאתי הכי בסט פרנד של... כולם
היא מפרגנת

didush100

New member
חחחח למה לא שאלת יא גנוב

ולא ללכלך על אתי המהממת אוי נו עכשיו מראים לי את הפקאצות ליז נו מה? הם בכח רוצים שאני לא אסתכל?

למעלה