יוסי בובליל לוקח ?

droriko

New member
רוב מה ששי עושה הוא לא פחות גרוע אם לא יותר

נעמה לפחות לא היתה חברה שלו מלכתחילה. אבל תחשוב נניח שיפרה או אשר או ליאון שכן רואים עצמם חברים שלו , ויוצרים רגשות אליו, ובסוף יסתבר (ובמקרה של אשר מסתבר) להם שהוא סתם ניצל אותם בשביל המניפולציות שלו. לא יודע אם הם יקחו את זה בכזו רוח טובה כמו שאתה חושב.

גם המתמודדים יודעים להבחין

בין המשחק לבין החיים . זה ברור גם להם וגם לכולם שזאת לא קייטנת האח הגדול וכולם נמצאים שם במטרה לזכות בפרס הגדול . אני מאמין שיש הפרדה בין דברים לגיטימיים בתוך המשחק לבין דברים שהם לא לגיטימיים . לדאוג להדיח אדם כי הוא מאיים על הנוכחות שלך זה לגיטימי בתוך המשחק . להתקיף באלימות מילולית מתמודד אחר ולאיים עליו זה כבר גולש אל מעבר לליגיטימי .

babylon4

New member
לפי איך שהדברים מתפתחים כרגע

יש סיכוי לא רע שהקומבינה של שי תעבוד וזה בעצם יציב בהדחה הקרובה את יוסי, עינב ואשר להדחה. שזה אומר שאחד מהם ילך הביתה. לאחר מכן זה יהיה כדור שלג כי ייתכן ויוסי יעזוב אם עינב תודח ובכל מקרה לחבורה יהיה הרבה פחות כוח. לאון עבר לצד של שי (תולי תלתולי) ועל כן זה החליש את חבורת הבובלילים עד לרמה שהם ממש יכולים להיות על דוכן המועמדיל להדחה כל שבוע מעתה ועד לסוף התוכנית. מה שכן, ייתכן וההפקה תתערב כבר מהשבוע הקרוב ולא תרשה לקומבינה של אתמול בלילה להתקיים. ולמי שלא ראה: רנין העבירה לצבר מסר ששי מגבה אותו וגם נקבה ברשימה של החבר"ה שהם צריכים לשמור עליהם שזה צבר, שפרה, לאון, שי, איתי, ונסה ורנין.

אובן1

New member
בלתי אפשרי

שרק שלושתם (יוסי-אשר-עינב) יועמדו להדחה, אלא אם כן הם מטומטמים, והם לא, לכן הם ידאגו לכך שלפחות דייר אחד מהחבורה היריבה יקבל את הקול של שלושתם.הם ישרדו לפחות עד ל-4 האחרונים, אחרי ההתערבות של ההפקה, אין כרגע מישהו שיכול לאיים עליהם פרט ללאון.

cookies10

New member
אם יוסי לא זוכה בפרס אז אשר יזכה

ויש סיבה טובה כי הוא דתי.... המבין יבין

ליטליקSD

New member
../images/Emo45.gif

אך יש מצב כי אינני אובייקטיבית כיוון ואני סולדת מיוסי ובתו.

droriko

New member
בקשר ליוסי בובליל

הוא באמת מעורר רחמים. לקחת 2 חיות ולקשר אותן לכדי ביטוי קלוש ולקרוא לזה בדיחה זה עוד מילא(אני לא מאמין שהרגע ניתחתי בדיחה של בובליל, ועוד בצורה כל כך אקדמאית חחחח ) אבל הבעיה האמיתית איתו שהוא מתחיל להרגיש סטאר . בהתחלה כשהוא סתם סיפר בדיחות גרועות זה היה נאיבי עד כדי בידור , אבל היום כשהוא מודע לגמרי למעמדו בציבור , זה נראה שהוא מנסה בכח לספר יותר ויותר "בדיחות בובליל" מול המצלמה כשהוא יוצר אצלך הרגשה שהוא אומר את זה כדי "לעשות שואו בבית" ולא בצורה טבעית . לדעתי האישית הוא ישלם על הזחיחות הזו בגדול . כבר עכשיו אתה יכול לראות יותר ויותר אנשים בפורום שמאסו (בעיקר אחרי ההצגה הביזארית שלו אתמול אחרי שנודע לו שהוא נשאר בפעם השישית).

rosedal

New member
על יוסי אני יכול להגיד

שהוא האחרון שההצלחה תעלה לו לראש! הוא שמח שכל פעם מעמידים אותו להדחה והקהל משאיר אותו. אז כן בשעתיים אחרי הוא מתלהב. אבל הוא האחרון שההצלחה תעלה לו את האף. לגבי הבדיחות אני מסכים שהוא באמת מנסה לדחוף כל שנייה בדיחה וברור שזה כבר לא בצורה הכי טבעית בעולם. אבל לפחות הוא מנסה לעשות שמח ולצחוק ולא יבש כמו שאר הדיירים.

Saladin

New member
ממה שראיתי אתמול

מי שעלול לשלם על הזחיחות שלו הוא ליאון, שנראה קצת יותר מדי שאנן אחרי פרפורמנס הריקוד שלו. גם הוא מנסה לשחק עד הסוף על הקלף של חביב הקהל וכשארז טל שאל את הדיירים אם מישהו רוצה לבקש סליחה ממישהו אז הוא קפץ על ההזדמנות לעשות שואו גארבג'-טוק על הקהל. לבובליל, כאדם מבוגר עם ניסיון חיים ואישיות עם גימיקים המיוחדים לה (לא רק המשפטים, גם המבטא העילג שכולנו למדנו לחבב), יש יותר סיכוי למשוך עד הסוף את אותו הקלף. לליאון אני מציע שיתחיל לעשות שינוי באסטרטגיה שלו כלפי הדיירים אם הוא רוצה לקחת את המיליון ולא רק להגיע לגמר.

קפרי

New member
לא צוחקת על המבטא שלו אבל אני חצי טריפוליטאית

ולכל טריפוליטאי כמעט יש אותו מבטא, כולל חמותיי ז"ל.

bibaso

New member
היה עדיף אם המתמודדים יקבעו

בתנאי שמישהו מוודא שהם הספיקו לראות את מה שבאמת קרה בבית כשהם לא שמו לב. האמת, הייתי אומר את זה גם על הקהל - שמבחינתי היה רצוי שזכות ההצבעה תהיה רק למי שראה גם בערוץ 20, והשלים את המידע שפספס בפורום. וגם אז - שאסור יהיה לסמס עבור מועמד יותר מפעם אחת. לגבי יוסי בובליל - אם הוא לא יפשל בגדול, יש לו סיכוי טוב, כי אפשר לומר שגם ליאון מיצה את עצמו, וכל מועמד אחר סוחב גם התנגדויות שייגרמו לתוספת אס אם אסים לאחד מהשניים הנ"ל. (אני יוצא מתוך הנחה של גמר בין ליאון, יוסי ומועמד נוסף).

אני חושב שהשיטה המשולבת

בה הקהל בבית מחליט עד לשלב הסופי . ואז המתמודדים הנושרים עצמם מקבלים את ההחלטה מי הזוכה . היא השיטה הכי נכונה וצודקת . וגם מזמינה הכי הרבה מתח והתפתחויות מרתקות . מיותר לציין שגם בשיטה הזו יש ליוסי יתרון מסויים . אבל הוא לא קיצוני כמו היתרון שיש לו ( על פי התחושה הרווחת ) בקרב הציבור .

droriko

New member
דווקא בשיטה הזו יש לו יותר יתרון

בקרב הציבור הוא כנראה ימאס באיזשהוא שלב. לעומת זאת בקרב חברי הבית , גם אם הם לא אהבו אותו(והם לא אהבו אותו) הוא היחיד שלא נותרים לו טינה על מניפולציה או תקיעת סכין בגב כלשהיא . הוא מה שנהוג לכנות "בסדר עם כולם" .דווקא חוסר הדומיננטיות המוחלט שלו בבית(הן חברתית והן אסטרטגית ) יבוא לטובתו .

אני חולק על דעתך .

שחקנים יודעים לכבד את מי ששיחק הכי טוב את המשחק . הצופים המסתכלים על הדברים מהצד בוחנים את אותם הדברים אבל באמצעות אומדנים אחרים ושונים ואולי אפילו סותרים ( מה שבמשחק נראה כלגיטימי יכול להראות על ידי הצופים כצביעות ותככנות ) ולכן אני דווקא חושב שהנושרים יעריכו על פי היכולת של הפיינליסט לשחק את המשחק ולא על פי אומדן של מי האדם הכי טוב . ויש הבדל גדול בין הדברים . בעוד שאצל הקהל לאון בתור דוגמא יכול להצטייר כהאדם הכי טוב בוילה הריי כשחקן הוא לא ממש מוצלח .

droriko

New member
ממתי ישראלים יודעים לפרגן ?

ועוד להפסיד בכבוד?
אני חושב שמקרה הישרדות 10 ממחיש הכי טוב את הטענה שלי.

בלי לגלוש מהנושא

אתה לא יכול באמת לטעון שנעמה מהישרדות לא שיחקה את המשחק היטב . דן מנו היה מוגן על ידי ההפקה והיא היתה מספיק חכמה להיות מתחת לראדר ויחד עם זאת להיות דומיננטית כשצריך . מבחינת המשחק נעמה שיחקה את המשחק הכי טוב אחרי דן מנו אבל בגלל ההפקה דן מנו היה פסול לבחירה על ידי המתמודדים האחרים . ונחזור לאח הגדול והנושא הנוכחי . כמו בכל התמודדות ספורטיבית אני חושב שיש הערכה ליריב טוב .

droriko

New member
הטענה העיקרית גנד דן מצד המודחים

היתה שהוא שיחק משחק מלוכלך , או כמו שהם קראו לזה "לא ראוי".

הטענה העיקרית היתה כלפיי ההפקה של הישרדות .

הם לא יכלו לתקוף את ההפקה ( עקב הסכמים ועניינים משפטיים ) ולכן כילו את זעמם בדן מנו " המתמודד המועדף ".

bibaso

New member
השאלה בכלל היא איך מגדירים את המשחק

בסך הכל - אם הוגדר שאסור לדבר על הדחות - אז כאילו מצפים מהדיירים לחיות רגיל בסיטואציה שבה הם נמצאים. השאלה אם לשחק את המשחק - פרושו להיות אהוד על הקהל והדיירים, או שלעסוק בתככנות היא צורה לשחק את המשחק ואז גם להיות ראוי להערכה על תככנות מוצלחת.

למעלה