יוסי בובליל לוקח ?

הבעיה עם הבחירה של הקהל היא :

שהקהל לעיתים קרובות מידי מבסס את ההדחה על פי העקרונות של תחרות פופולאריות ולא על פי המשחק עצמו . אני חושב שהזוכה צריך להיות גם פופולארי אבל גם האדם ששיחק הכי טוב את המשחק . או בקיצור : השחקן הכי טוב מבין הפיינליסטים הפופולאריים בקרב הציבור .

droriko

New member
אם דיברנו על הישרדות אגב

ואני מצטער שנאי מחזיר אותך לשם נעמה בטח שלא היתה הכי טובה,באופן יחסי היא אפילו לא נחשב לבינונית . נניח שנוציא את דן מהמשוואה לצורך העניין , אז עדיין יש לך את מושיק וליה ועידן קפון . שלושתם היו כמה רמות מעל נעמה (בעיקר מושיק וקפון).

התייחסות אחרונה בנושא הישרדות .

עידן קפון הלך עם הראש בקיר כנגד ההפקה והפייבוריט שלה . זה לא נקרא לקרוא את המפה . בכל מקרה במשחקים מהסוג הזה יש צורך גם לדעת להיות מתחת לראדר במשך תקופות ארוכות . משום שמעצם ההיתבלטות של מתמודד הוא מסמן לעצמו מטרה על הגב עבור שאר המתמודדים מולו . במיקרה של הישרדות זה היה יותר בולט משום שהמתמודדים היו גם המדיחים . באח הגדול הציבור הוא המדיח הסופי . וזה משנה מעט את חוקי המשחק . אבל בארץ האח הגדול הפך בקרב הקהל למשחק של פופולאריות ודיי מזניחים את היכולת והכישרון של המתמודדים לצפות או לייצר ולנצל אירועים לטובתם . על פי הלך הרוח בציבור עד כה אז הפייבוריטים הם יוסי ולאון . ואם אכן אחד מהם יזכה לבסוף אז המסר שיעבור למתמודדים בעונות הבאות הוא : תהיו נחמדים וחינניים , אל תשתתפו באף ויכוח או סוגיה ורק תשתדלו לעשות שואו למצלמה . אני לא רוצה להתחיל לדמיין תוכנית כזו שבה 16 מתמודדים נוהגים כך 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע .

Jason2

New member
שלא תבין לא נכון

אני גם חושב שהקהל כאן לא ראוי לבחור כי הם בוחרים רק בגלל פופולריות. אם אפשר היה להדיח את הקהל אז אולי זה היה הכי טוב.

ליטליקSD

New member
../images/Emo45.gif, אבל..

אני חושבת שיהיה הרבה יותר מעניין לאפשר גם למודחים להצביע וגם לקהל. אני מניחה שלשתי הקבוצות יש דעות יחסית שונות (גם מי מהמודחים ששינה את דעתו אחרי ההדחה ו"בילוי" עם הקהל, עשה זאת לפי רמת הפופולאריות שהוא ראה שיש ליוסי ולאון, ולאו דווקא על פי דעתו האישית והאובייקטיבית אחרי שהות בבית ולא בטוח שבהצבעה אישית, הם יצביעו בהכרח למי שפופולארי בקרב הקהל). אני חושבת שיהיה יותר עניין לראות גמר כזה. כי רק קהל, יהיה צפוי מדי ורק מודחים יוריד חלק מהרייטינג (הקהל לא משפיע) וגם מהכסף ובנוסף ייתן לצופים תחושה של הישרדות 10 בשידור חוזר. קומבינת הצבעות של השתיים, תוסיף עניין (אותי יעניין לראות גמר כזה), יהיה כסף להפקה מאסמאסים, הקהל לא ירגיש שאין לו השפעה על התוצאות ה-סופיות, לא יהיה שידור חוזר של הישרדות10, ויהיה יותר מתח לקראת התוצאה עצמה (במצב כזה זה באמת יכול להיות כל אחד מכל השלושה שיהיו שם).

דעתי בנושא :

הקהל מביא במו ידיו את המתמודדים שהוא מעוניין בהם לגמר . כאשר מדברים על שילוב הצבעות בין הקהל לבין הנושרים מהוילה . נניח ביחס של 50% 50% לנושרים ולקהל בבית . אז זה כמעט אותו הדבר כמו לתת לקהל להכריע ( משום שגם בין הנושרים לא תהיה הריי הסכמה גורפת ) . וזה גם יסבך מאוד את ההבנה של תהליך ההצבעה . לא שיש לי התנגדות עקרונית לרעיון שהצגת . רק שעדיין נראה לי עדיף שהציבור יביא את הפיינליסטים לגמר ושבמעמד הגמר יחליט פאנל של " מומחים " ( הנושרים מהוילה ) מי הוא הזוכה . זה פשוט פותח המון אופציות ומאפשר לחלק מהנושרים לנקום באלה שהדיחו אותם ( בתור דוגמא קחו את נעמה מול שי במידה והוא ישאר עד הגמר ) .

ליטליקSD

New member
אז ..

80% או 70% של "פאנל המומחים" (המודחים). אני חושבת שזה יהווה סוג של נזק עבור ההפקה, הרייטינג והתוכנית אם רק המודחים יצביעו. במובן האישי- אני הייתי רוצה גם להשפיע על מי שיזכה, גם אם יש לי רק 20% אחוזי השפעה שרובם ילכון ליוסי. אני רוצה גם להשפיע על התוצאות בקולות שלי.

jrkob

New member
כרגע אשר בדרך למיליון/tapuzforum/images/emo4.gif

/tapuzforum/images/emo10.gif

droriko

New member
השאלה היא

אם צבר באמת התרגש בשיחה ההיא שלהם או שאולי זה עוד הצגה שלו וביום ראשון נראה אותו בחדר האח הגדול עוד פעם עם החיוך המרושע שלו

Saladin

New member
אני בטוח שזו הצגה.

ואם הייתי צבר, לא הייתי סולח בשום אופן. להיפך, הייתי שמח כמוצא שלל רב על ההחלקה של אשר ודואג להעיף אותו בבעיטה. אף אחד לא יבוא בטענות לצבר. לצבר היה חשוב רק לשמור על רושם של הגינות כלפי הקהל, לכן הוא קיים את השיחה עם אשר ויישר את ההדורים איתו. לא ראיתי את מה שאשר עשה מאז יום שלישי (יש בפורום אנשים שאומרים שהוא הצליח לשקם את מעמדו אבל לי זה נשמע מופרך, במיוחד כשיש במשחק אנשים כמו שי שמזהים טרף קל ובלתי-מזדהים כמו ליאון, שאגב לא נראה לי מת על אשר, איתי וונסה בנוסף לצבר ושפרה) אבל ההרגשה שלי היא שהוא סוס מת במשחק הזה.

droriko

New member
אז זה אומר שהיית צבוע

כי צבר תקע לאשר סכין בגב בדיוק אותה המידה

Saladin

New member
לא באותה המידה.

לצבר היה שכל לא לבנות אסטרטגיה עם שפרה על ההדחה של אשר. צביעות לא צביעות, זה משחק שבו צריך לשרוד ומי שעושה טעויות גסות צריך לשלם עליהן. במיוחד אם אתה הקורבן של הטעות הגסה שלו.

droriko

New member
אני מסיכם עם הגישה הזאת

אבל צבר דפק הכל בזה שהוא התחבק עם אשר. ברגע שכולם הבינו שצבר סלח לו אז זה כאילו מבטל לגמרי את מה שאשר עשה.

gevaz1

New member
מקבלת דעתך

צבר אכן מרושע ושאנן רוב הזמן. מזכיר לי בהתנהלות שלו של דן מנו....מתנשא, שתקן רוב הזמן, לא מגלה את קלפיו, גם לא עושה קומבינות. לא חבר של אף אחד, לא מחמם או מקרר את אף אחד. ההתעסקות שלו בתנור המטבח סמלית לחלוטין כדי שלא יגידו שהוא לא שותף. בשאר הזמן חושב עם עצמו. שי לעומת זה "עצלן" "טחחן" "טרחן" הגיע הזמן להעיף אותו

insane sanity

New member
שי בעצם מין שליח של צבר.

ללא מודעות כמובן. שי משלח אש כלפי הדיירים, וסופג אש שנראית בפורומים. וכל זאת עקב מסריו (המופנמים) של צבר.

למעלה