It's Always Sunny
Well-known member
408
מסתבר שהשחקן של מנקין הוא ג'סטין קירק, ששיחק ב-Weeds. לא זיהיתי אותו, מישהי זיהתה?
מסתבר שהשחקן של מנקין הוא ג'סטין קירק, ששיחק ב-Weeds. לא זיהיתי אותו, מישהי זיהתה?
ראיתי את זה לפני מיליון שנה, אם להודות באמת חוץ מהשחקנית הראשית שכרגע הדחקתי את שמה, אני לא זוכרת אף אחת מהדמויות.408
חחח גרג הבין את החיים - לאכול בכל סיטואציה זו תמיד התשובה הנכונהכבר ציינתן את הסצנה המצוינת הזו אז אני לא אחזור על הדברים שלכן ובמקום זה אעשה את זה:
חוץ מזה, גרג הוא היחידי שיושב שם בחדר ואוכל את הסושי ומשום זה קורע אותי שבזמן שכולם בלחץ ובקושי נושם הוא מוצא זמן לאכול.
חחחח אני לא מדמיינת נכון? הסצינה הייתה כתובה בצורה כזאתוואי גם אני שכחתי מהפרט הקטן אך מאוד חשוב הזה![]()
אני מאוד מקווה שכן.מעניין אם בפרקים הנותרים נראה את ההשלכות של המעשה הזה.
(מניחה שכן)
גם אני כל פרק חיכיתי שהיא תספר לו, והאמת שחשבתי לעצמי שהתגובה שלו בטח לא תהיה משהו שאני רוצה, אבל ממש לא דימיינתי שזה מה שהוא יגיד. זה בהחלט היה מאוד קר מצידו.חיכיתי שהיא תספר לו והתגובה שלו גרמה לי למיני הלם. אני מבינה שהוא לא סומך עליה אבל זה היה cold לפי דעתי.
חחח כמובןברור שזה על אותה סקאלה.
חח מתי הם אי פעם נראו באור חיובי?כשאת מנסחת את זה ככה, זה ממש מוציא את משפחת רוי באור לא חיובי.
ללא ספק!אבל זה גרם לפרק להיות מעניין.
כנ"ל, אם הייתי שיב הייתי מתה מבפנים. לא יודעת איך היא הצליחה לא להתחרפן.אוי הסצינה הזאת גרמה לי לזוז בחוסר נוחות בכיסא...
![]()
![]()
![]()
![]()
חחח, לגמרי.מזל ששני אלה לא רופאים
![]()
![]()
לא חשבתי על זה בכלל, גדול!חח ראיתי שמישהו כתב על התמונה הזאת
"shouldn't have taken my last $20, bitch"
![]()
כן גם תמיד בלוויות בארץ אני נזכרת בלוויות מארה"ב או אירופה בסדרות, שכולם לבושים מהודר בחליפות שחורות, ואני חושבת שהם בטח היו המומים לראות לוויה ישראלית, שהרבה באים אליה בלבוש יומיומי ואפילו משפחת הנפטר/ת לא בהכרח לובשים שחורים.וול אמרו שהעונה הזאת כל פרק זה יום, אז טכנית מפרק 3 עברו 5 ימים. שכן, לנו כיהודים זה נראה מוזר כי אנחנו קוברים כמה שיותר מהר, אבל האמריקאים המשונים האלה עושים לפעמים לוויות גם חודש אחרי שמישהו מת. ואם שורפים את הגופה בכלל הם יכולים לחכות גם 6 חודשים (כמה לקוחות שלי סיפרו לי שהסיבה שמחכים די הרבה זמן בחלק מהמקרים זה גם כדי לגייס מספיק כספים להלוויה, או לחכות שבני המשפחה שגרים רחוק יספיקו לטוס/לנהוג למדינה בה מתקיימת הלוויה או סתם עד שיספיקו לארגן את הכל כמו שצריך כאילו זה איזה פאקינג חתונה)
אני לא אמרתי שזה דבר הוגן או הגיוני לחשוב, אבל היה נראה שהיא באמת מאמינה בזה. וגם היה את הקטע אחרי שלוגן מת שהיא (ובתאכלס גם רומן) האשימו את עצמם בכך שהם הרגו אותו וזה בטח מרחף להם מעל הראש וכשטום אמר לה שהיא הרגה אותו או שהיא הסיבה שהוא מת (לא זוכרת את הניסוח המדויק) זה היה כדי ללחץ לה בדיוק איפה שכואב כי הוא יודע שזו נקודה רגישה. אז כן היא מחפשת דרך למצוא היגיון במוות "פתאומי" ומנסה לא לקחת את כל האשמה עליה אז ההאשמות האלה לא בהכרח הגיוניות. אבל אולי זה נבע ממקום שהיא חשבה שבגלל שיש ללוגן אופציה בטום, הוא לא צריך את הילדים שלו והיא (ואולי גם רומן וקנדל) קיוו שללוגן לא יהיו אפשרויות טובות והוא אכן יתקפל ויכנע להם/יבחר בהם.
יואו, אתמול באה לי לקוחה עם המשקה הזה ביד ואני כזה "אל תשפכי את זה בעיניים" ואז נקרעתי מצחוק מעצמי אבל היא לא הבינה וזה הפך את זה לאפילו יותר מצחיק בעיניי![]()
נכון.הוא לא כזה טמבל ולכן אני לא מבינה למה הוא ממשיך לגגרג בשביל טום. הוא חייב להבין שבשלב הזה העסקה עם מטסון ככל הנראה לא תעבור (וגם אם כן, בשלב הזה מטסון מעדיף אותו על פני טום) ולכן עדיף לו לצדד באחים.
נכון גם אותי זה הצחיקחוץ מזה, גרג הוא היחידי שיושב שם בחדר ואוכל את הסושי ומשום זה קורע אותי שבזמן שכולם בלחץ ובקושי נושמים הוא מוצא זמן לאכול.
וואלה הוא היה נראה לי מוכר, אבל לא הייתי מזהה לבד.מסתבר שהשחקן של מנקין הוא ג'סטין קירק, ששיחק ב-Weeds. לא זיהיתי אותו, מישהי זיהתה?
מסכימה!בקישור טמבלר ששמת מישהו כתב שזה אחד הפרקים המותחים ומצחיקים בסדרה, אני מסכימה אבל הפרק בעונה השנייה שטום וגרג מעידים מול הסנאט עדיין מספר 1 עבורי. טום שאומר שהוא לא מכיר את גרג למרות שגרג הוא העוזר שלו (!) וגרג שמדבר בשפה גבוהה למרות שאומרים לו שהוא יכול לדבר כרגיל זה ההיילייט של הסדרה עבורי
חחח בדיוק הייתי בלוויה השבוע (אבא של מישהו מהעבודה) וחשבתי על זה.כן גם תמיד בלוויות בארץ אני נזכרת בלוויות מארה"ב או אירופה בסדרות, שכולם לבושים מהודר בחליפות שחורות, ואני חושבת שהם בטח היו המומים לראות לוויה ישראלית, שהרבה באים אליה בלבוש יומיומי ואפילו משפחת הנפטר/ת לא בהכרח לובשים שחורים.
הסצינה הזאת הצילה את הפרקהסצינה עם הווסאבי אני מתהיואו ירדו לי דמעות
![]()
חולק עליו, הפרק היה ממש מיותר ומרוח, היו בשקט יכולים להסתפק בסוף הפרק שמנדי ניצח ושיב תנסה בפרק הבא לשנות את התוצאות ביחד עם מתסון.היוצר של הסדרה נשאל בראיון מהו הפרק שלדעו הכי יפתיע צופים העונה והוא אמר פרק 8. אז ציפיתי למשהו מטורף. ואומנם היה פרק טוב והיו רגעים חזקים, אבל אני חושבת שהיו פרקים הרבה יותר מפתיעים שהשאירו אותי עם הלסת על הרצפה. זה לא בהכרח היה אחד מהם. גם למה בכלל הוא התכוון? לתוצאות הבחירות? I MEAN עברנו את טראמפ, נעבר גם את מנקן. האם הוא התכוון לגילוי של האחים על הבגידה של שיב? גם זה לא כזה הפתיע כי היה ברור שזה יגיע בשלב כלשהו.
היא נראתה היום לא טוב, נורא מקומטת, דבר שדיי עשה אותה זקנה. היא מתכערת מפרק לפרק כי בעונה הראשונה הייתה פצצה, ידעה גם להתלבש יפה ועכשיו נאדה.אני אגב מאוד מעוניינת לראות את שיב מקיימת את האיום שלה כלפי גרגהתולעת הזה
![]()
מה שהיה הכי מצחיק בסצינה הזאת הייתה העובדה שכששיב שאלה את גרג אם הוא מוצא אותה מושכת היה נדמה שהתשובה שלו של "אני לא חושב שזה הולם" הייתה יותר בגלל שהיא נשואה לטום ולא בגלל שהיא פאקינג בת דודה שלו![]()
הוא מפחד ממנויואו הסצינה של גרג וטום עושים קוק וטפוכשגרג העמיד פנים שהוא מסניף את זה
אמאל'ה איזה טמבל אני לא יכולה איתו
![]()
הוא מתפקח מפרק לפרק.השיחה של שיב וקנדל הייתה מעולה. חשבתי שאולי קנדל מקבל קצת שכל, פחות בקטע של שיב, יותר בקטע של סופי. אבל בסוף בגלל שהאגו שלו נפגע בגלל שיב, הוא החליט לעשות דווקא כשהוא לא מבין שמי שנפגע מזה, זו בעיקר סופי. מודה שהיה לי קצת עצוב לראות אותו בסוף מתקשר לראבה ומבקש לבוא להיות עם הילדים והיא די דוחה אותו. אבל לפחות אם בפרק הקודם תהיתי אם בכלל אכפת לו מהם, הפרק הזה הראה לי שאולי עדין קצת כן אכפת לו מהם ולא רק מהאגו שלו.
מתנהגת ככלבה, ילדה מפונקת שחושבת שהכול מגיע לה.שיב מספרת לטום שהיא בהיריון. אוקיי, יותר מטיחה בו את העובדה הזאת. אבל הוא בתגובה "זה בכלל אמיתי?" ווי טו בי דוש. ואז אח"כ שהוא אומר לה שהיא נשמעת אנהינג'. ביץ' פליז, אתה המצאת את המונח הזה!!
ברור, שהווסאבי.טוב אני צריכה ללכת לארוחת ערב עכשיו וגם ללכת לישון מוקדם כי יש לי יום ארוך מחר אבל הנה כמה דברים משעשעים לפני:
יש בטאמבלר את היוזר הזה שכל שבוע אחרי הפרק נותן להצביע על הקטע הכי הכי שהיה בפרק. כמובן שאני חושבת שהוואסבי לוקחאבל מסתבר שבינתיים you fucking watch it Tom לוקח. (קנדל מקבל נקודת בונוס וגם גיף)
![]()
את רואה מהטלפון? כי אם כן, זה בגלל זה.דילן כל הגיפים מעולים!למרות שהם יצאו לך הפוך (כלומר אצלי לפחות בכל סדרה הגיף שאמור להיות ראשון הוא הכי למטה).
אה, טוב, אצלי זה גם במחשב, אבל זה כי אניאת רואה מהטלפון? כי אם כן, זה בגלל זה.
אור ואני החלטנו שגיפים משמאל לימין זו הצורה הנכונה, אז אם תיכנסי דרך המחשב תראי אותם אחד לצד השני.
דרך הטלפון כשהם אחד מתחת לשני זה באמת מוצג לא נכון כי תפוז הציוני הזה רוצה גיפים מימין לשמאל.
אוף טוב אז אני אשים אותם פשוט אחת מתחת לשני בפעם הבאה.אה, טוב, אצלי זה גם במחשב, אבל זה כי אניומגדילה את התצוגה של הדפדפן
אז בסריות של שלושה גיפים הם עדיין מתחלקים לשתי שורות וזה הפוך.
אבל סבבה, זה לא מפריע לי.
אוקיי לילה טוב, אבל אחרי שתקומי תסבירי על מה דיברת פה בכלל (איזה צדדים?) חחחאגב כמובן שאני עייפה ועירבבתי בין הצדדים
אל תתייחסו אליי. אני חוזרת לישון![]()
ימין ושמאל חח.אוקיי לילה טוב, אבל אחרי שתקומי תסבירי על מה דיברת פה בכלל (איזה צדדים?) חחח
אה אוקייוהדרך שהבנתי את זה (בשלב הזה כשאני עייפה) זה כי הסתכלתי על השעון ביד בזמן שאני מקלידה ואני כזה ״רגע, השעון פה אז זה צד שמאל״![]()
אני האמת ציפיתי ממנה שאיך שקנדל יצא מהחדר להתקשר לנייט, שתתקשר אליך בעצמה או תסמס לו משהו מהר כדי שיציל אותהכנ"ל, אם הייתי שיב הייתי מתה מבפנים. לא יודעת איך היא הצליחה לא להתחרפן.
אין פייס-פאלם מספיק גדול כדי לתאר את התגובה שלי באותו רגעחחח, לגמרי.
טום אומר שקוקאין זה בריא למוח![]()
לא מצליחה להפריד פרקים בראש כדי להגיד איזה מהם היה מצחיק יותר אבל הסצינה עם הווסאבי הייתה ללא ספק הכי מצחיקה בסדרה עד כהבקישור טמבלר ששמת מישהו כתב שזה אחד הפרקים המותחים ומצחיקים בסדרה, אני מסכימה אבל הפרק בעונה השנייה שטום וגרג מעידים מול הסנאט עדיין מספר 1 עבורי. טום שאומר שהוא לא מכיר את גרג למרות שגרג הוא העוזר שלו (!) וגרג שמדבר בשפה גבוהה למרות שאומרים לו שהוא יכול לדבר כרגיל זה ההיילייט של הסדרה עבורי![]()
למזלי/שמחתי לא הייתי בהרבה לוויות בארץ אז אני לא ממש זוכרת מה נהוג ללבוש. אבל זה מזכיר לי שהיו לי כמה לקוחות שסיפרו לי שהם הלכו ללוויה של מישהו יהודי וזה היה להם מאוד שונה.כן גם תמיד בלוויות בארץ אני נזכרת בלוויות מארה"ב או אירופה בסדרות, שכולם לבושים מהודר בחליפות שחורות, ואני חושבת שהם בטח היו המומים לראות לוויה ישראלית, שהרבה באים אליה בלבוש יומיומי ואפילו משפחת הנפטר/ת לא בהכרח לובשים שחורים.
אני יודעת שכבר הגבתי לזה אבל לא שאלתי מקודם. אני מבינה שאת מגדילה את התצוגה אבל עדין המסך שלך צריך להיות ממש קטן כדי שהגיפים ירדו שורה. מה הגודל של המסך שלך? (אם לא מפריע לך שאני שואלת)דילן כל הגיפים מעולים!למרות שהם יצאו לך הפוך (כלומר אצלי לפחות בכל סדרה הגיף שאמור להיות ראשון הוא הכי למטה).
ג'יזס, תנקי את ההתראות שלך, איך את מסוגלת להסתכל על זה ולהמשיך כאילו כלום???אני יודעת שכבר הגבתי לזה אבל לא שאלתי מקודם. אני מבינה שאת מגדילה את התצוגה אבל עדין המסך שלך צריך להיות ממש קטן כדי שהגיפים ירדו שורה. מה הגודל של המסך שלך? (אם לא מפריע לך שאני שואלת)
כי נגיד גם אם אני משתמשת בלפטופ שהמסך שלו יחסית קטן (14 אינץ') אני רואה את הגיפים ככה:
כנראה שנאלץ להסכים שלא להסכים. בעיני היה פרק טוב מאוד. לא הרגיש לי מרוח בכלל. אני אוהבת את הדינמיקות בין כולם, והתצאות של הבחירות, נוראיות ככל שיהיו הן רק סיפור הרקע למה שמענין בסדרה הזאת וזה מערכות היחסים של הדמויות.הסצינה הזאת הצילה את הפרק
חולק עליו, הפרק היה ממש מיותר ומרוח, היו בשקט יכולים להסתפק בסוף הפרק שמנדי ניצח ושיב תנסה בפרק הבא לשנות את התוצאות ביחד עם מתסון.
קודם כל אני די משוכנעת שמלבישים אותה ולא היא מלבישה את עצמההיא נראתה היום לא טוב, נורא מקומטת, דבר שדיי עשה אותה זקנה. היא מתכערת מפרק לפרק כי בעונה הראשונה הייתה פצצה, ידעה גם להתלבש יפה ועכשיו נאדה.
אכן מגיע לה הכל. היא המלכה של הסדרהמתנהגת ככלבה, ילדה מפונקת שחושבת שהכול מגיע לה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.