יורשים - עונה 4 - Succession 💲💲💲

LeAnnDylan

Well-known member
יו כבר שכחתי איך זה מרגיש להגיב לפרק כלשהו ראשונה.
כמובן שזה לא פרק עוצמתי כמו הפרק הקודם, אבל לא חשבתי שהוא יצליח להתעלות על הקודם.
ובכל זאת קיבלנו כמה רגעים מאוד מוצלחים/מעניינים.

הראשון כמובן זה הגילוי ששיב בהיריון. האמת היא שאני לא רואה את קו העלילה הזה מתאים לדמות שלה ואני תוהה לעצמי אם זה משהו שהכניסו לעלילה רק בגלל שהשחקנית עצמה בהיריון. איך שראו אותה יושבת במיטה עצובה והטלפון שלה מצלצל ורשום ד"ר, ישר חשבתי לעצמי שבטח מתקשרים להגיד לה שהיא בהיריון ואז צחקתי לעצמי כי אמרתי שזה יהיה צפוי מידי ושום דבר בסדרה הזאת לא צפוי. אבל איכשהו את זה ראיתי מגיע מקילומטרים. קצת מבאס אותי שעם ההיסטוריה של שיב ואמא שלה, ועכשיו כשאיבדה את אבא שלה, והבעל הנחש שלה (סליחה לונה) ועכשיו גם החיכוכים עם האחים שלה וכאילו כל זה לא מספיק, גם נתנו לה ליפול במדרגות?! כמה אפשר להתעלל בה?:cry:
עד עכשיו הכותבים היו מדהימים בעיני ואני מאוד מקווה שהקו הזה יצדיק עצמו ולא ירגיש כמו afterthought.

הדבר השני זה כמובן הצוואה (?) של לוגן. לא יודעת אם זה נחשב בדיוק צוואה, אבל לייק, אף אחד שם לא דיבר על צוואה מסודרת אז מה המכתב הזה בעצם היה? כי הרוב בו זה רק הבקשות שלו לאירוגני לוויה אבל איכשהו נוספו לשם דברים שלא קשורים ישירות להלוויה.
טוב אז מה אנחנו חושבים? קנדל רוי או קנדל רוי? לי זה היה נראה יותר כמו קו תחתון אבל לא מפתיע אותי שלוגן מצליח לצחוק עליהם גם מהקבר. (+אמג השם המלא של קנדל זה קנדל לוגן רוי. אומייגאד אנחנו הולכים לקבל לוגן 2.0!!!)
אוי וגרג שחשב שהוא מופיע בנספחים עם סימן שאלה אומר שהוא הבא בתור לכתר:-D
למרות שטום מעצבן אותי קצת הצחיק אותי איך כמעט כולם יצאו עליו הפרק ואז נכנסתי לטמבלר וראיתי שהאינטרנט כבר יצר גיפים לתעד את המאורע:-D

רק קנדל החמוד לא ירד עליו.
ספיקינג אוף קנדל, אני אומנם לא מוצאת אותו מושך במיוחד אבל בהתחלה כשהוא ישב על הרצפה לפני שהגיע לאחוזה הוא היה נראה אומלל וחתיך במיוחד. שניה הולכת לחפש תמונה.
*תודה לך אינטרנט*

למה גבר אומלל שנראה חצי הומלס חצי מסומם עושה לי את זה?
לא ברור אבל תוך כדי כתיבת התגובה הזאת אני קובעת לי תור לפסיכולוג. יש לנו הרבה עבודה.

אה ואוי, מרשה חזרה.
הפרצוף שלה כשווילה אמרה לה "תראי את שתינו" אחרי שמרשה אמרה לווילה "תראי כמה רחוק הגעת" אמאל'ה בכיתי😂

אוי ולוגן מבטיח לקרי הבטחות שווא ללא כיסוי או תיעוד, color me surprised. אפילו לא הרגשתי רע בשבילה. הצעת את המיטה, האכלת אותו חרובים, עכשיו תשכבי בה.

הסצינה של קנדל בשירותים. אותם שירותים שהוא איבד את העשתונות שלו בעונה הראשונה כשלוגן אמר לו שהוא לא מתאים לנהל את החברה. אומייגאד!!!

ואם כבר קנדל, קראו לו בהרבה שמות בסדרה, אבל פרינסס?

למה כשטום קורא לשיב "שיבון" זה מרגיש כמו סכין בלב. ואז לשמוע אותה חושבת שהיא הסיבה שלוגן מת. והיא הסיבה שהוא לא יזכה להכיר את הנכד/ה שלו.
i didn't sign up for all these feelings 😭 😭

אם קנדל ורומן הולכים לדפוק את שיב ISTG!!

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא יודעת למה הדברים האלה תמיד מצחיקים אותי. אבל אני תמיד מחכה לתגובות כאלה בכל דבר שאני אוהבת:-D
לא נראה לי שתפוז מציג קישורים מטוויטר כמו שצריך אבל בתיבת ספוילר בכל מקרה כי זה שייך לפרק 4

LeAnnDylan

Well-known member
דילן:-[:-[ זה לא הוגן!!!!!!
אנחנו מחכים שנה שלמה לעונה החדשה והנה את רק הצטרפת ואת רואה את הפרק החדש לפנינו!!!!
:-[:-[:-[
שבוע הבא אני לוקחת חופש לראות את הפרק לפניך
חחח סורי|מובך||מובך|
האמת שאני רגילה שאנשים בארץ צופים לפניי כי בארץ זה זמין יחד עם החוף המזרחי ואני צריכה לחכות לחוף המערבי.
אתם משתמשים בדודים כדי לראות את הפרקים או שזה משודר איפשהו בארץ ביום מסוים?

Aranel Nenharma

Well-known member
מסיכומי החודש שלכן זכרתי את השמות של רומן טום וגרג אז הייתי בטוחה שגם אם בהתחלה הם היו קצת מעצבנים, בטח בהמשך אני אתאהב בהם.
אבל לא רק שלא התאהבתי, הם למעשה הדמויות שאני הכי פחות אוהבת :-/

הסצינה שהוא מתחיל לצעוק על שיב שבערב החתונה שלהם היא בחרה להגיד לו שהיא רוצה מערכת יחסים פתוחה הוציא אותי מדעתי. קודם כל כי מה אתה מרים את הקול שלך על הדמות האהובה עליי?! חצוף!|שפם| ושנית, באיזה זכות אתה מעז להפיל את זה עליה כאילו אתה במקרה נקלעת לסיטואציה הזאת. אתם במערכת יחסים מה? שנה? שנתיים? שלוש? וואטאבר. יש לכם "הסכם".
חחחחחח זו אולי הסיטואציה היחידה בה טום באמת היה הקורבן
סליחה. אני מקווה שאתן לא שונאות אותי ולא מורידות אותי בדירוג הדמיוני שלכן.
דילן, את אף פעם לא היית כזה גבוה בדירוג שלי גם ככה:-P:
בכל מקרה אני רוצה לדבר גם על דמויות אחרות, אז נתחיל עם קנדל שיש לי יחסי אהבה שנאה איתו. שנאתי אותו בעונה 1, אהבתי אותו בעונה 2, שנאתי אותו בחצי עונה 3 ואהבתי בחצי השני שלה.
פה אני יכולה להסכים איתך
טוב אין לי כל כך מה להגיב לפרק הראשון, אני בעיקר רוצה להתפנגריל על שיב. ואתן תאפשרו לי!! :-[:-[ אז מה אם אתן שונאות אותי ובטח הפסקתן לקרוא לפני 20 שורות אבל אני פאקינג אוהבת אותה!!!
לא הפסקנו, ואני איתך, שיב היא מלכה
אני בעיקר אוהבת את הסטייל שלה. אני אוהבת את ההליכה שלה ואת העמידה שלה ואיך זה משתנה בהתאם לדירוג שלה בהיררכיה המשפחתית. אני לא מכירה את השחקנית הזאת ולא ראיתי אותה בשום דבר אחר אבל היא עושה עבודה מדהימה עם הדמות הזאת. בדר"כ שחקן טוב זה שחקן שמוציא ממך אמוציות, ולכן אני חושבת שכל הקאסט הזה נהדר כי בהחלט יש פה הרבה אמוציות. אבל מה שאני אוהבת בשחקנית של שיב זה שגם בלי טקסט או הבעות פנים (שככה בדר"כ נמדד שחקן) היא מצליחה להעביר את כל האמוציות של הדמות. לפני ההליכה/עמידה/ישיבה שלה אפשר לדעת הכל על הדמות. זה מטורף בעיני איך במה שנראה כמו ישיבה פשוטה על כיסא יש כל כך הרבה סאב-טקסט.
אני אציין שהשחקנית היא אוסטרלית עם מבטא אז כן, היא עושה עבודה מדהימה
אגב אני מאוד מקווה שיחזירו לה את המלתחה של שתי העונות הראשונות כי זה היה פשוט פסטיבל לעיניים. כשכולם בפרק מעצבנים אותי תמיד ידעתי שאני יכולה לסמוך על המלתחה של שיב לעודד אותי. הייתי שמחה גם לשיער טיפה יותר ארוך, אבל אני מוכנה להתפשר על השיער אם אני מקבלת את שיב בחולצות משי|מאוהב|
לבחורה הזו בהחלט יש סטייל
ועוד משהו שאהבתי בדמות ובשחקנית. אין לה גוף של דוגמנית אבל היא לא מתביישת להציג את הגוף שלה, היא לפעמים לובשת שמלות (זכור לי בעיקר בחתונה של אמא שלה) שהן צמודות והן מבליטות לה את התחת ואת הבטן ואני פשוט אוהבת את זה כי היא לא מתביישת בגוף שלה וזה מדהים
וטוב אני מניחה שצריך גם לדבר קצת על הדמות עצמה. אז נכון שהיא לא חפה מתככים. אבל ביחס לכל האחרים, היא בעיני עושה/אומרת הכי פחות דברים נבזיים רק כדי להיות נבזית. אני לא חושבת שהיא בכוונה מנסה לפגוע באף אחד. גם לא בטום. והיא בדר"כ רק מגיבה לפגיעה ולא יוזמת אותה בעצמה.
צריך גם לזכור שהיא אישה שגדלה עם 3 גברים חזקים סביבה, זה בטח מעלה את התגוננות שלה

Aranel Nenharma

Well-known member
ראיתי שדיברתן על זה ואני יודעת שהרבה אנשים ממש אוהבים את זה. אבל אם להודות באמת, לא צפיתי בפתיח במלואו אפילו פעם אחת🙈

שיר הפתיחה הוא בין הדברים היותר מושלמים בעולם כולו!!!!
אני לפעמים מריצה אחורה את השיר כדי לשמוע אותו שוב ולהכנס all bump up לסדרה
שמעתי אותו עכשיו לראשונה במלואו. ז"א לא עכשיו עכשיו, אלא כשצפיתי בפרק 2. זה ממש מוצלח|כן|
יופי
בא לי לחפש תמונות של בגדים שלה שאהבתי ממש אבל אני מפחדת לגגל ולהיתקל בספוילרים אז אנחנו נפתח את הנושא הזה כשאגיע לקצב צפיה שלכן.
והנה את בקצב הנוכחי, אז יאללה בואי נדבר על זה
האמת שאני רגילה שאנשים בארץ צופים לפניי כי בארץ זה זמין יחד עם החוף המזרחי ואני צריכה לחכות לחוף המערבי.
אבל ההבדל בין החוף המזרחי למערבי זה 3 שעות, לא? ואצלנו משדרים דברים בערך ב5 בלילה, מי מצליח לראות בארץ בזמן החוף המזרחי???
אני חושבת שכל השירותים מספקים את הסדרה הזו (סלקום, יס, הוט, פרטנר)
אני רואה את זה בסטינג, לא יודעת מתי הם מעלים את זה אבל כשאני מגיע הביתה מהעבודה יש את זה כבר

LeAnnDyIan

Well-known member
והנה את בקצב הנוכחי, אז יאללה בואי נדבר על זה
כן!! רק חבל שכבר 1 בלילה ואני צריכה לקום עוד פחות מהכמות המטכ״לית של שעות שינה, וכדי לדבר על הבגדים של שיב אני צריכה לעשות את זה כמו שצריך!!
ואני גם צריכה לצעוק על הדברים הלא נכונים שכתבת בתגובה הקודמת שלך.
אז נקווה שכמה מהקשישות שלי יחליטו לבטל לי מחר ויהיה לי זמן פנוי בעבודה לעשות את זה. אם לא, זה כנראה יקרה רק בערב.

Lhuna3

Well-known member
אבל זה לא אחרי שהוא הפסיד, זה עוד מלפני שהפסיד. לא?
אני הבנתי שאחרי, אבל אולי אני טועה.
אוי התמימות הזאת של לוגן של "טום פשוט ביקש ממני עזרה. אם את היית מבקשת הייתי עוזר לך" אבל אני גם כל כך מושקעת בגזלייטינג שלו שאני באמת מאמינה לו;-#
אני אף פעם לא יודעת למה להאמין אצלו!
אני האמת לא כל כך הבנתי את החלק הזה. האם הם באמת חושבים שהם יכולים להשיג יותר כסף מהעסקה הזאת שהם מוכנים לדפוק אותה? או שהם כל כך מוכנים לדפוק את אבא שלהם ואז לדפוק לעצמם את העסקה עם פירס?
מה שאני הבנתי זה שגם שיב וגם קנדל האמינו שזה ידפוק את העסקה עם מתסון, ורצו יותר מהכל להרוס את זה ללוגן. והאמינו שעם פירס הם יסתדרו בכל זאת.
חחח הוא אכן מעצבן!! :-D אבל אם אני לא טועה זו הפעם הראשונה שאנחנו שומעים שהוא הכה אותו בילדותו? לא שזה מפתיע אותי. אולי בעצם קצת כן, כי הוא נורא אלים מילולית אבל לא בהכרח אלים פיזית. חוץ מהפעם הזאת שהוא נתן לרומן סטירה ושבר לו שן (בטעות?)
אני חושבת שאחרי הסטירה (בטעות/בכוונה) ההיא, יש סצינה (נדמה לי פרק אחרי) שרומן ולוגן יחד במכונית ולוגן כאילו חצי מתנצל על זה (עד כמה שהוא מסוגל, זה לא באמת ממש התנצלות כמובן, יותר "אתה יודע שזה לא היה בכוונה, נכון?" או משהו) ואז נרמז איכשהו גם שזה קרה בעבר. אני לא בטוחה 100% אבל איכשהו הבנתי את זה. צריכה למצוא שוב את הסצינה.
הסצינות האלה היו משעשעות. בהתחלה התעצבנתי על טום כשהוא ניסה לסבן את לוגן ולהגיד שבעיניו היא טובה. באמת צעקתי על הטלוויזיה "תגיד לו את האמת יו פיס אוף פאק!" ואז באמת הוא אמר לו את האמת אז אני חושבת שזה בזכותי. אז יור וולקם.
:-D
אין לי אפילו מושג מי זו ג'ס8-*:-D
חחח העוזרת הצמודה של קנדל.
אני מרגישה פגועה מההודעה הזאת:-D
כן, קצת. אבל חייבת לציין שהיו גם קטעים שהצחיקו אותי כמו זה שהוא בדק לידם בפעם הראשונה את המיקום של ווילה באפליקציה ושיב דפקה לו כזה "יש לך את המיקום שלה בטלפון?" וקונור כזה "it's a factory setting" והיא ישר it's not :-D
אוי היה עוד קטע שהצחיק אותי שרומן התעצבן ששיב וקנדל מתנהגים כאילו הם ג'ון לנון ופול מקרטני והוא רינגו ואז הוא כזה מצביע על עצמו ומכריז "ג'ון" ומצביע על שיב וקנדל ואומר להם "רינגו, יוקו" ואז מסתכל על קונור במבט פתטי וכזה "הוא עדין קונור" :-D
:-D כן קטעים טובים!
טוב הצפיה האיטית הזאת עובדת. אני לא כל כך שונאת את רומן. עכשיו.
ייאי!
אם כי הליטל פריק הזה כן הלך בסוף ללוגן אז ג'ולס את עדין מחוץ לטופ 5 (כן, רומן זה אחריות שלך. למעשה ככה אני אדרג אתכן מהיום. אם טום יעשה משהו מגעיל זה יפגע בדירוג של לונה ואם רומן יעשה משהו מגעיל זה יפגע בדירוג של ג'ולס. אור ויעל אני נותנת לכן לבחור איזה דמות אתן רוצות שהדירוג שלכן יתבסס לגביה ואסור לכן לבחור בשיב כי זה cheat code)
אני חייבת להבהיר שאני אוהבת לא פחות מטום גם את גרג, קנדל, שיב ורומן, את כולם בערך באותה מידה. אפילו את קונור ואת ווילה אני אוהבת מאוד. אם את תחייבי אותי לבחור אחד שהכי אז אני לא יודעת אם זה יהיה טום, כלומר אולי כן אבל אני באמת לא יודעת, זו תחרות קשה שם.
חוץ מזה את היחידה שלא אוהבת את טום, יש עליו פה קונצנזוס בין כולנו.

אני כן מודה שאת גרמת לי להתחבט הרבה בשאלה אם שיב אולי כן אוהבת באמת את טום. יכול להיות שאת צודקת. אני לא יודעת.

Lhuna3

Well-known member
רציתי לנעול אותה שם עם אחת הכלבות שלה כי הכלבה הזאת היא פאקינג junk ואני שונאת אותה והיא כל הזמן שוברת דברים בבית אבל משום מה זו הכלבה האהובה על השותפה שלי אז היא גם אף פעם לא מענישה אותה ובגלל זה היא נשארת פאקינג Junk. אז אמרתי לה שאני מתערבת איתה היא לא תצליח להיכנס לכלוב עם 2 כלבים ואמרתי לה שאביא לה $50 אם היא תיכנס. וידעתי שהיא תצליח כי זה כלוב יחסית גדול. ובניגוד לכלוב של הכלב של שיב וטום, הכלוב הזה סגור. אז כשהיא נכנסה באתי להושיט לה את הכסף ונעלתי אותה בפנים.
:-D אוי זה מזכיר לי משהו שקרה פעם לג'ואי בחברים!
אז לא יודעת כי לי ברור לגמרי שהיא אוהבת אותו, כי יש כל מיני דברים קטנים שהיא עושה שגורמים לי להבין שלמרות שהיא פגומה וצריכה טיפול פסיכולגי של שנים כדי לפרוק את כל הטראומות שעברה, היא אוהבת אותו בדרך היחידה שהיא יודעת לאהוב. שני רגעים שממש חיזקו את ההרגשה שלי שזו הדרך שלה לאהוב הם בסוף העונה השניה כשכולם יושבים בשולחן ודנים/רבים על מי יהיה השעיר לעזאזל בעבור פרשת השייט והמסמכים הגרוסים, אפילו שההיגיון אומר טום, ושיב גם אומרת טום, היא אח"כ הולכת ללוגן ומפצירה בו שלא משנה מה הוא יעשה, שלא יפיל את זה על טום. וזה לא הרגיש לי כמו יציאה לידי חובה של "אם אפשר אז שזה לא יהיה טום" אלא באמת בקשה כנה שמהולה בעצב כי היא יודעת שהוא הבחירה המתאימה, והיא יודעת שאבא שלה לא מתעסק ברגשות וגם לא מעריך שהילדים שלו עושים החלטות לפי רגש ובכל זאת היא מוצאת לנכון לבקש את זה מלוגן כי היא לא רוצה שטום יפגע.
ובסצינה של סוף עונה 3, כשהיא מגלה שטום הוא זה שבגד בהם, הפנים שלה מבחינתי אמרו הכל, ועצם זה שהיא לא הייתה אפילו מסוגלת להגיד שום דבר ורק עמדה שם קפואה מהלם הוכיח לי שזה לא רק הבעה של "אני לא מאמינה שה-3 הזה דפק אותי" אלא שבאמת נשבר לה הלב. ולב לא יכול להישבר ממישהו שלא אוהבים.
אז כמו שאמרתי, אני לא שוללת עכשיו את האפשרות של הפרשנות הזאת.
לגבי הנקודה שציינת לגבי הכלא, האמת שהוא קצת עיצבן אותי, כי אני מבינה מצד אחד שהוא היה במצוקה, אבל המצוקה שלו הייתה "לא יגישו לי יין קר בכלא?" אני באמת חושבת ששיב הקשיבה לשטויות שיצאו לו מהפה וחשבה לעצמה אני לא הולכת לכבד את הטמטום הזה אפילו בתגובה. וגם יש לי הרגשה שהיא בכלל לא האמינה שזו אפשרות שהוא יכנס לכלא ובגלל זה לא רצתה בכלל לפתוח על זה דיון, במיוחד כשטום סתם הלך סחור סחור עם חרדות מפגרות ואני חושבת שהקטע שקונור צילם את הוידאו שלו שמכריז שהוא רוצה להתמודד לנשיאות ודיבר על זה שאין לו בעיה להיכנס לכלא והיא ממש התעצבנה על קונור שהוא מדבר על כלא כאילו זה איזה מכון גמילה לעשירון העליון שנכנסים אליו לאיזה חודש לעשות יוגה ולדבר על רגשות ואז יוצאים כאילו כלום וזה הרגיש לי שאיך שטום מדבר על כלא ליד שיב זו אותה אנרגיה של קונור מדבר על כלא ולא היה לה כוח לאף אחד משני המפונקים האלה שהמחשבה על להיכנס לכלא גורמת להם להתמקד בדברים שוליים ומפגרים.
לגבי זה אני לא מסכימה איתך. נכון שזה היה מצחיק הדברים שהוא דיבר עליהם, אבל הוא היה במצוקה מאוד אמיתית לדעתי, וזה לא עניין אותה. ככה אני ראיתי ועדיין רואה את זה.

Lhuna3

Well-known member
הראשון כמובן זה הגילוי ששיב בהיריון. האמת היא שאני לא רואה את קו העלילה הזה מתאים לדמות שלה ואני תוהה לעצמי אם זה משהו שהכניסו לעלילה רק בגלל שהשחקנית עצמה בהיריון. איך שראו אותה יושבת במיטה עצובה והטלפון שלה מצלצל ורשום ד"ר, ישר חשבתי לעצמי שבטח מתקשרים להגיד לה שהיא בהיריון ואז צחקתי לעצמי כי אמרתי שזה יהיה צפוי מידי ושום דבר בסדרה הזאת לא צפוי. אבל איכשהו את זה ראיתי מגיע מקילומטרים. קצת מבאס אותי שעם ההיסטוריה של שיב ואמא שלה, ועכשיו כשאיבדה את אבא שלה, והבעל הנחש שלה (סליחה לונה) ועכשיו גם החיכוכים עם האחים שלה וכאילו כל זה לא מספיק, גם נתנו לה ליפול במדרגות?! כמה אפשר להתעלל בה?:cry:
עד עכשיו הכותבים היו מדהימים בעיני ואני מאוד מקווה שהקו הזה יצדיק עצמו ולא ירגיש כמו afterthought.
|כן| אני גם ממש מקווה.
(ואת לא צריכה להתנצל, כולנו ראינו את הנחשיות שלו פה :-D)
הדבר השני זה כמובן הצוואה (?) של לוגן. לא יודעת אם זה נחשב בדיוק צוואה, אבל לייק, אף אחד שם לא דיבר על צוואה מסודרת אז מה המכתב הזה בעצם היה? כי הרוב בו זה רק הבקשות שלו לאירוגני לוויה אבל איכשהו נוספו לשם דברים שלא קשורים ישירות להלוויה.
טוב אז מה אנחנו חושבים? קנדל רוי או קנדל רוי? לי זה היה נראה יותר כמו קו תחתון אבל לא מפתיע אותי שלוגן מצליח לצחוק עליהם גם מהקבר.
וואו זה הכי לוגן בעולם, להמשיך עם הגזלייטינג שלו גם בצוואה :-D
(לא שאני חושבת שהוא עשה את זה בכוונה, כנראה סתם רעדה לו היד מזיקנה או משהו. אבל יצא לו מעולה.)
אני מניחה שלא נקבל לזה תשובה (כמו שלא קיבלנו לכל השאלות לגביו) אבל אם כן, אז גם אני אהמר על קו תחתון. (אפשרות אחרת היא אפילו שזה יצא ככה כי הוא בעצמו התלבט ושינה את דעתו תוך כדי הסימון.)
(+אמג השם המלא של קנדל זה קנדל לוגן רוי. אומייגאד אנחנו הולכים לקבל לוגן 2.0!!!)
חחח כן. והחיוך שלו בסוף הפרק כשהוא עושה את המהלך המלוכלך מול הוגו - בהחלט מעלה חשש כזה. למרות שהוא כל כך לא לוגן באופי שלו |לב|
אוי וגרג שחשב שהוא מופיע בנספחים עם סימן שאלה אומר שהוא הבא בתור לכתר:-D
גרג :-D:-D אבל אני מודה שזה לא לגמרי מופרך בעיני שלוגן חשב עליו כאופציה. כי הוא מצד אחד הכי לא מתאים באופי שלו, ומצד שני גם ראינו לכל האורך שיש לו חוש תחמנות ויכולת ביצוע, בדרכו המצחיקה. הוא יודע טוב מאוד לסחוט אנשים, לעשות מהלכים ולקדם את עצמו.
מצד שני זה גם נשמע הגיוני כמו שרומן הציע, שהסימן שאלה היה בראש של לוגן בקטע של "מה לעשות עם גרג - לסלק אותו או לרצוח אותו?" :-D
למרות שטום מעצבן אותי קצת הצחיק אותי איך כמעט כולם יצאו עליו הפרק ואז נכנסתי לטמבלר וראיתי שהאינטרנט כבר יצר גיפים לתעד את המאורע:-D
מעולה :-D
ספיקינג אוף קנדל, אני אומנם לא מוצאת אותו מושך במיוחד אבל בהתחלה כשהוא ישב על הרצפה לפני שהגיע לאחוזה הוא היה נראה אומלל וחתיך במיוחד. שניה הולכת לחפש תמונה.
*תודה לך אינטרנט*

למה גבר אומלל שנראה חצי הומלס חצי מסומם עושה לי את זה?
זאת שאלה מצוינת, אני חשבתי שהוא נראה סה"כ די טוב כל הסדרה, חוץ מאשר בתמונה הנוראית הזאת! |פנים|
לא ברור אבל תוך כדי כתיבת התגובה הזאת אני קובעת לי תור לפסיכולוג. יש לנו הרבה עבודה.
|כן| בהחלט... שמחה שהבנת בזמן.
אה ואוי, מרשה חזרה.
הפרצוף שלה כשווילה אמרה לה "תראי את שתינו" אחרי שמרשה אמרה לווילה "תראי כמה רחוק הגעת" אמאל'ה בכיתי😂
ווילה FTW !! :-D |כתר| "תראי את שתינו"! :-D :-D אני מתה על איך שהיא מכניסה לה בחזרה בפאסיב-אגרסיב באותה רמה!!
זהו החלטתי עכשיו שהסוף הכי טוב מבחינתי שיכול להיות זה שאיכשהו ווילה בסוף תהיה ה-CEO!! |מאוהב|
אהבתי גם איך שהיא כבר בלי בושה מתכננת איך להרחיב את החדרים בבית (ואת הסצינה שמרשה מוכרת את הבית לקונור).
אוי ולוגן מבטיח לקרי הבטחות שווא ללא כיסוי או תיעוד, color me surprised. אפילו לא הרגשתי רע בשבילה. הצעת את המיטה, האכלת אותו חרובים, עכשיו תשכבי בה.
נכון, אבל יואו זה היה כזה קרינג' כשהתיק נופל לה, ורומן בכזאת חמידות פתאום מגלה כלפיה אמפתיה.
הסצינה של קנדל בשירותים. אותם שירותים שהוא איבד את העשתונות שלו בעונה הראשונה כשלוגן אמר לו שהוא לא מתאים לנהל את החברה. אומייגאד!!!
|כן| וואו נכון!
ואם כבר קנדל, קראו לו בהרבה שמות בסדרה, אבל פרינסס?
וואי אליו הם התכוונו |פנים| חצופים אלו...
למה כשטום קורא לשיב "שיבון" זה מרגיש כמו סכין בלב. ואז לשמוע אותה חושבת שהיא הסיבה שלוגן מת. והיא הסיבה שהוא לא יזכה להכיר את הנכד/ה שלו.
i didn't sign up for all these feelings 😭 😭
זה באמת היה וואו |לב-ש||לב-ש||לב-ש| קצת קיוויתי ברגע הזה שהם ישלימו.
אם קנדל ורומן הולכים לדפוק את שיב ISTG!!
האמת שאני התפלאתי שהיא הסכימה לתת להם את זה, אפילו שזה כאילו רק "זמני". לא מתאים לה, אולי זה בגלל ההריון. אוף!
אבל אני לא באמת כל כך דואגת לה, כי היא לא תוותר בקלות, והיא מספיק חכמה בשביל לגבור עליהם לדעתי. (ממש מקווה שסיפור ההריון לא יהרוס את הבדאסיות שלה!)

Lhuna3

Well-known member
בויאודי של YES יש את הפרק כבר בשני בבוקר (או ראשון בלילה), אבל באמת לרוב אין לי זמן לצפות בזה בבוקר :-(
ועוד משהו שאהבתי בדמות ובשחקנית. אין לה גוף של דוגמנית אבל היא לא מתביישת להציג את הגוף שלה, היא לפעמים לובשת שמלות (זכור לי בעיקר בחתונה של אמא שלה) שהן צמודות והן מבליטות לה את התחת ואת הבטן ואני פשוט אוהבת את זה כי היא לא מתביישת בגוף שלה וזה מדהים
|כן| גם אני שמתי לב לזה ואהבתי.

|כן||כתר|

LeAnnDyIan

Well-known member
אני חייבת להבהיר שאני אוהבת לא פחות מטום גם את גרג, קנדל, שיב ורומן, את כולם בערך באותה מידה. אפילו את קונור ואת ווילה אני אוהבת מאוד. אם את תחייבי אותי לבחור אחד שהכי אז אני לא יודעת אם זה יהיה טום, כלומר אולי כן אבל אני באמת לא יודעת, זו תחרות קשה שם.
אל תתחילי איתי לונה😡
טום שייך לך. ואם את לא רוצה אותו אז תחליפי אותו עם מישהי אחרת! את חייבת לבחור דמות אחת אחרת דמות רנדומלית תיבחר בשבילך ואני לא מבטיחה שזו תהיה דמות מוצלחת!

LeAnnDyIan

Well-known member
וחוץ מזה לונה ואור שלא תחשבו שלא ראיתי את הלייק שלכן ליעל|שפם|
אין בעיה שבוע הבא אני לא אכתוב הודעה😒😒
אני אלך לדבר עם טמבלר במקום

נערך לאחרונה ב:

Aranel Nenharma

Well-known member
לא יצא לי להרחיב כל כך על הפרק הזה כי הוא הותיר אותי ללא מילים
אני כן רוצה לציין משהו וזה קונור.
כל החתונה המטורפת הזו הייתה כפי שהוא אמר בפרק 1 של העונה כדי לקבל באז בתקשורת ולקדם את המעומדת שלו (או לפחות את השלילות של המעומדות שלו)
וכמובן שקונור כהבן הפחות אהוב, האירוע שלו נהרס בגלל אבא שלו, הרי אין מצב שמישהו ידבר על חתונה במשפחת רוי כאשר יש חדשות מעניינות יותר על לוגן.
ומה שיפה זה שקונור לא דחה את החתונה ואת התקשורת אלא הוא בחר להתחתן בשקט עם ויולה, אולי כי הוא הבין כי היא הדבר היחיד שנשאר לו עכשיו.
אבל מה שהכי מדהים בעיני זה שלוגן בלא יודעין הביא לקונור את מתנת החתונה הכי טובה שהוא יכל להביא, הרי אין ספק שהפרק הזה הוא יצירת מופת ואני בטוחה שהולכים ללמוד אותו בביתי ספר לקולנוע/ טלווזיה כדוגמא לכיצד כן עושים טלוויזיה והרבה אחרי שהסדרה תיגמר יזכרו את הפרק הזה, עכשיו נכון שהולכים לזכור אותו כהפרק בו לוגן רוי מת, אבל לצד זה הולכים גם לציין את השם שלו "Connor's Wedding" ובכל לוגן נותן לקונור את המתנה שיזכרו את שמו לעוד הרבה זמן

LeAnnDylan

Well-known member
אני הבנתי שאחרי, אבל אולי אני טועה.
אבל רגע, לוגן הלך עם רומן לדבר עם לוקאס ואז הוא החליט למכור לו את החברה. על זה בעצם השלישיה התעצבנה וניסתה לעצור אותו במהלך החתונה של אמא שלהם, לא? את גורמת לי להרגיש שאני לא מבינה כלום בסדרה הזאת|חבול|
מה שאני הבנתי זה שגם שיב וגם קנדל האמינו שזה ידפוק את העסקה עם מתסון, ורצו יותר מהכל להרוס את זה ללוגן. והאמינו שעם פירס הם יסתדרו בכל זאת.
אז זה מה שלא הבנתי, כי הם בנו על הכסף מהעסקה עם מתסון כדי לשלם לפירס. זה לא שהיה להם 10 מיליארד דולר נזילים כדי לשלם לה. ככה שלי היה נדמה שאם העסקה איתו מתפוצצת אין להם איך להמשיך עם העסקה עם פירס.
אני חושבת שאחרי הסטירה (בטעות/בכוונה) ההיא, יש סצינה (נדמה לי פרק אחרי) שרומן ולוגן יחד במכונית ולוגן כאילו חצי מתנצל על זה (עד כמה שהוא מסוגל, זה לא באמת ממש התנצלות כמובן, יותר "אתה יודע שזה לא היה בכוונה, נכון?" או משהו) ואז נרמז איכשהו גם שזה קרה בעבר. אני לא בטוחה 100% אבל איכשהו הבנתי את זה. צריכה למצוא שוב את הסצינה.
האמת היא שכאן הצדק הוא איתך. הלכתי לחקור עוד קצת וחוץ מזה שהסטירה הזאת ממש לא נראתה לי בטעות. (גם היה זכור לי שכשראיתי את זה בפעם הראשונה חשבתי לעצמי שזה הגיע לרומן בכלל [למרות שאני לא מעודדת אלימות בילדים אבל לפעמים פשוט צריך להעיף להם סטירה|חבול|])
היה גם את הסצינה ששיב אמרה שלוגן הרביץ לרומן בגלל שהוא הזמין לובסטר.
(כבר אמרתי שהאינטרנט זה מקום נפלא שיש בו הכל כולל ספוילרים לא מסומנים?)

ויש גם את הקטע הזה. שאני לא יודעת אם קנדל מתכוון לאותה סיטואציה ששיב מדברת עליה אבל המחסור בפרטים גורם לי להאמין שאכן מדובר ביותר מתקרית בודדת

אני לא מאמינה לך. את סתם מחפשת דרכים להתחמק מהגורל שלך. לפי ההודעות שלך נראה שאת אוהבת את טום בהרבה מעל לשאר. ובסדר שאת אוהבת את כולם, אבל נגיד אם היית צריכה לחלק ציונים לדמויות מ-1 עד 10, לא כולן היו מקבלות 10 אפילו שאת אוהבת את כולן.
i may not love him but i do love him
אני כן מודה שאת גרמת לי להתחבט הרבה בשאלה אם שיב אולי כן אוהבת באמת את טום. יכול להיות שאת צודקת. אני לא יודעת.
אני אקח את זה כניצחון. עם כל הדעות הלא נכונות שלכן כאן אני אקח כל מה שאני יכולה 😅
לגבי זה [הכלא] אני לא מסכימה איתך. נכון שזה היה מצחיק הדברים שהוא דיבר עליהם, אבל הוא היה במצוקה מאוד אמיתית לדעתי, וזה לא עניין אותה. ככה אני ראיתי ועדיין רואה את זה.
אני מבינה את הנקודה שלך אבל האמת שהסיבה שאני לא מסכימה עם זה זו סיבה אישית שאולי אני משליכה על טום. יצאתי פעם עם מישהו כזה שהיה מתבדח תמיד ברגעים לא נכונים ומה שחשבתי שהיה צ'ארמינג בהתחלה התחיל ממש לעצבן אותי בהמשך. אז נכון שהוא לא עמד להיכנס לכלא, אבל כן הייתה סיטואציה שבמבט אובייקטיבי לאחור עכשיו אני מבינה שהוא היה במצוקה אמיתית לגביה אבל במקום לתקשר כמו שצריך הוא מצא כל מיני דרכים מגוחכות לדבר עליה, וכן בלה בלה זה מנגנוני הגנה, כולנו למדנו מדעי החברה בתיכון. ובכל זאת כשאת נמצאת בסיטואציה כזאת ואת רוצה לנהל שיחה בוגרת עם מישהו והוא מתעסק בטפל או מוציא אותך מדעתך כשהוא הולך סחור סחור על משהו לא רלוונטי בכלל ומחפש תשומת לב ברגעים לא מתאימים, זה קשה.
זו אחת הסיבות שממש אהבתי את הדמות של שיב. היא לא מושלמת אבל פאק היא כל כך relatable בחלק מהקטעים שלה שזה מפחיד.

וואו זה הכי לוגן בעולם, להמשיך עם הגזלייטינג שלו גם בצוואה :-D
(לא שאני חושבת שהוא עשה את זה בכוונה, כנראה סתם רעדה לו היד מזיקנה או משהו. אבל יצא לו מעולה.)
אני מניחה שלא נקבל לזה תשובה (כמו שלא קיבלנו לכל השאלות לגביו) אבל אם כן, אז גם אני אהמר על קו תחתון. (אפשרות אחרת היא אפילו שזה יצא ככה כי הוא בעצמו התלבט ושינה את דעתו תוך כדי הסימון.)
הסיבה שחשבתי שזה קו תחתון זה כי אומנם אני מקבלת את התיאוריה שלך שהיד שלו רעדה מזקנה, אבל הוא התחיל את הקו מתחת ואז הוא נמשך קצת מעל השם. ובדרך כלל נקודת המוצא זה מה שצריך להסתכל עליו. כלומר אם הקו היה מתחיל כשהוא חוצה את השם ואז ממשיך למטה הייתי חושבת שהוא כנראה התכוון יותר למחוק אותו.
חחח כן. והחיוך שלו בסוף הפרק כשהוא עושה את המהלך המלוכלך מול הוגו - בהחלט מעלה חשש כזה. למרות שהוא כל כך לא לוגן באופי שלו |לב|
אני מאוד מקווה שהוא לא יהיה לוגן באופי שלו. היה לנו לוגן אחד וזה די והותר.
גרג :-D:-D אבל אני מודה שזה לא לגמרי מופרך בעיני שלוגן חשב עליו כאופציה. כי הוא מצד אחד הכי לא מתאים באופי שלו, ומצד שני גם ראינו לכל האורך שיש לו חוש תחמנות ויכולת ביצוע, בדרכו המצחיקה. הוא יודע טוב מאוד לסחוט אנשים, לעשות מהלכים ולקדם את עצמו.
אני דווקא חושבת שזה כן מופרך. אם כבר אז הוא היה רושם את טום. גם צריך לזכור שהמסמך הזה יחסית ישן, כשגרג "הצטרף" למשפחה ועד שלוגן כבר ראה בו כמו משהו שאולי יש לו פוטנציאל לקחת את התפקיד, קנדל כבר ממש לא היה הבחירה הראשונה של לוגן ולכן אני חושבת שהיו רשומים שם יותר שמות או לכל הפחות השם של קנדל היה נמחק בצורה קצת יותר אסרטיבית.
מצד שני זה גם נשמע הגיוני כמו שרומן הציע, שהסימן שאלה היה בראש של לוגן בקטע של "מה לעשות עם גרג - לסלק אותו או לרצוח אותו?" :-D
זאת שאלה מצוינת, אני חשבתי שהוא נראה סה"כ די טוב כל הסדרה, חוץ מאשר בתמונה הנוראית הזאת! |פנים|
:-D:-D:-D:-D:-D די הוא כזה יפה פה.
|כן| בהחלט... שמחה שהבנת בזמן.
😂🙈
ווילה FTW !! :-D |כתר| "תראי את שתינו"! :-D :-D אני מתה על איך שהיא מכניסה לה בחזרה בפאסיב-אגרסיב באותה רמה!!
זהו החלטתי עכשיו שהסוף הכי טוב מבחינתי שיכול להיות זה שאיכשהו ווילה בסוף תהיה ה-CEO!! |מאוהב|

זה באמת היה וואו |לב-ש||לב-ש||לב-ש| קצת קיוויתי ברגע הזה שהם ישלימו.
מודה שגם אני קצת רציתי את זה. מצד שני אני לא רוצה אותו בשבילה. מגיע לה מישהו שהיא תעריך ויכבד אותה.
האמת שאני התפלאתי שהיא הסכימה לתת להם את זה, אפילו שזה כאילו רק "זמני". לא מתאים לה, אולי זה בגלל ההריון. אוף!
חח אני האמת קיוויתי שהיא לא תעשה להם בעיות עם זה ופשוט יעברו את היום הזה בשלום ואת המכירה עצמה ואח"כ שיהיו דיבורים על כל השאר. אבל מודה שהסצינה שרואים את קנדל ורומן בחדר בלעדיה משדרים עסקים כרגיל והיא נראית left out בחוץ זו לא סצינה שקל לי לצפות בה.
אבל אני לא באמת כל כך דואגת לה, כי היא לא תוותר בקלות, והיא מספיק חכמה בשביל לגבור עליהם לדעתי. (ממש מקווה שסיפור ההריון לא יהרוס את הבדאסיות שלה!)
אני גם מקווה

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
מישהו פה חייב להסביר לכן שאתן טועות. ואני מצטערת אבל המישהו הזה חייב להיות אני.
חחחחחח זו אולי הסיטואציה היחידה בה טום באמת היה הקורבן
קורבן MY ASS. אם הוא בכוח, ליטרלי בכוח, בחר להתעלם מהאמת שמונחת לו בפרצוף הוא לא הקורבן.
כבר ציטטתי את קלסי בלאריני אבל בדיוק שמעתי את השיר שלה שוב וכל פעם שהוא מתנגן זה מזכיר לי את הסצינה הזאת ואני מקבלת שוב עצבים.
יש בשיר חלק שהיא שרה:
I know the truth is hard to hear, but it wasn't hard to find
?So tell me, were you blindsided or were you just blind

ואני מצטערת אבל היא בדוק כתבה את זה על טום ושיב (לא באמת, היא כתבה את זה על האקס שלה שבטח גם לו קוראים טום|שפם|)
קורבן זה מישהו שלא ידע מה קורה. גזלייט זה כשמישהו גורם לך לפקפק במציאות שלך.
ואני מודה שיש במערכת יחסית הזאת הרבה רגעים של גזלייטיות קלאסית, אבל תנו לטום קצת קרדיט! זה מגוחך לטעון שהוא לא ידע למה הוא נכנס או עם מי הוא מתחתן. הענין איתו זה שהוא היה מוכן להעלים עין מהרבה דברים כי הסטטוס שלו היה חשוב לו. הוא נהנה מהחיים לצד משפחת רוי ומהקרבה שזה מספק לו ללוגן ומהסיכויים שלו לעתיד. כמעט כל החלטה שהוא עשה הייתה במטרה לקדם את הקריירה שלו. אפילו ההקרבה שהוא היה מוכן לעשות בלהיכנס לכלא (אפילו שלא מדובר ממש בהקרבה כי בכל זאת הוא אשם) הייתה מהלך כדי לצבור נקודות זכות אצל לוגן. אז לטעון שהוא קורבן מסכן זה ממש לא מדויק.
כן, היו רגעים ששיב הייתה רעה אליו, אבל כשהוא יצא עליה כאילו הכל נפל עליו ביום בהיר אחד היה ממש חצוף מצידו.
אני לא טוענת שזה לא פייר מצידו לדרוש/לצפות שבת הזוג שלו תסתפק בו ולא תחפש אקשן עם גברים אחרים, זה לגמרי לגיטימי. אבל הוא ידע שזה לא ריאלי ולא משהו ששיב תיתן לו, וזה עדין לא גרם לו לעזוב אותה כי הסטטוס שלו בחברה היה חשוב לו יותר.
אני דורשת לראות את הדירוג שלך עכשיו.
כולכם פחדנים שלא מסוגלים לדרג אנשים|שפם|
אני אציין שהשחקנית היא אוסטרלית עם מבטא אז כן, היא עושה עבודה מדהימה.
אוי כשהגעתי לעונה 4 נשארתי לראות את הקטעים של "מאחורי הפרק" שיש בסוף כל פרק (אגב לונה, זוכרת שביקשת ממני דוגמה לסדרה שאומרת שיש משהו בסוף הכתוביות אבל בכל זאת איך שמתחילות הכתוביות זה עובר אוטומטית לפרק הבא? אז פה זה גם עושה לי את זה) ואז ראו את שיב מדברת עם המבטא האוסטרלי שלה וזה כזה חמוד וסקסי|מאוהב|
לבחורה הזו בהחלט יש סטייל
אחד הדברים שאני הכי אוהבת בה זה שאין לה גוף של דוגמנית. אני חושבת שהיא סקסית בטירוף והסטייל שלה מדהים. יחד עם זאת, השמלה שהיא לבשה בחתונה של אמא שלה הייתה מזעזעת וזו נראה לי הפעם היחידה שלא אהבתי מה שהיא לובשת:-D (מדהים אותי שמבין כל הדברים שהיא לבשה זו הדוגמה שבחרת לתת:-D)
הראו בטן, הראו תחת - I'm all for it, אבל היא פשוט לא החמיאה לה. גם הגזרה שלה הייתה מוזרה וגרמה לשיב להיראות הרבה יותר נמוכה ממה שהיא. גיגלתי עכשיו מה הגובה שלה והיא 167 שזה ממש סבבה, והיא נעלה עקבים די גבוהים מה שלא אמור לגרום לה להיראות דרדסית אבל הגימור של השמלה היה ממש מוזר.
תכף בהודעה נפרדת נעבור על תלבושות שלה שהרבה יותר אהבתי|מאוהב|
צריך גם לזכור שהיא אישה שגדלה עם 3 גברים חזקים סביבה, זה בטח מעלה את התגוננות שלה
שלושה גברים חזקים? אני מוכנה לקבל שלוגן וקנדל חזקים. אבל רומן? זה שהיא פירקה במכות בעונה הראשונה? קונור? זה שעושים לו פוו והוא עף?
how about שני גברים וחצי? אה שיט, זה כבר תפוס.

אני לפעמים מריצה אחורה את השיר כדי לשמוע אותו שוב ולהכנס all bump up לסדרה
חחח איזה מגזימה. שמעתי אותו פעם אחת, נהניתי וזהו המשכתי בחיי וחזרתי ללהריץ את זה קדימה 😂
אבל ההבדל בין החוף המזרחי למערבי זה 3 שעות, לא? ואצלנו משדרים דברים בערך ב5 בלילה, מי מצליח לראות בארץ בזמן החוף המזרחי???
5 בלילה? מי אומר 5 בלילה? מה את סבתא בת לונה שהולכת לישון בשעה 19:00? 5 זה ערב יעל. ערב! כל שעה שהיא לפני 21:00 זה ערב!
והיי אל תאשימי אותי בזה שהמחויבות שלך לסדרה רופפת. אם היית רצינית היית צופה בסדרה ב-5 בערב.
לא יצא לי להרחיב כל כך על הפרק הזה כי הוא הותיר אותי ללא מילים
אני כן רוצה לציין משהו וזה קונור.
כל החתונה המטורפת הזו הייתה כפי שהוא אמר בפרק 1 של העונה כדי לקבל באז בתקשורת ולקדם את המעומדת שלו (או לפחות את השלילות של המעומדות שלו)
וכמובן שקונור כהבן הפחות אהוב, האירוע שלו נהרס בגלל אבא שלו, הרי אין מצב שמישהו ידבר על חתונה במשפחת רוי כאשר יש חדשות מעניינות יותר על לוגן.
ומה שיפה זה שקונור לא דחה את החתונה ואת התקשורת אלא הוא בחר להתחתן בשקט עם ויולה, אולי כי הוא הבין כי היא הדבר היחיד שנשאר לו עכשיו.
אבל מה שהכי מדהים בעיני זה שלוגן בלא יודעין הביא לקונור את מתנת החתונה הכי טובה שהוא יכל להביא, הרי אין ספק שהפרק הזה הוא יצירת מופת ואני בטוחה שהולכים ללמוד אותו בביתי ספר לקולנוע/ טלווזיה כדוגמא לכיצד כן עושים טלוויזיה והרבה אחרי שהסדרה תיגמר יזכרו את הפרק הזה, עכשיו נכון שהולכים לזכור אותו כהפרק בו לוגן רוי מת, אבל לצד זה הולכים גם לציין את השם שלו "Connor's Wedding" ובכל לוגן נותן לקונור את המתנה שיזכרו את שמו לעוד הרבה זמן
קצת כואב לי להגיד את זה אבל אני מסכימה איתך. בהכל.
זה היה פרק עוצמתי. אני קצת רוצה לראות אותו שוב אבל אני גם חוששת. אני לא חושבת שאני יכולה לשרוד את התגובות של הילדים עוד פעם. שיחות הטלפון האחרונות איתו עירערו אותי. וכאילו לא מספיק סבלתי, נכנסתי לטוויטר וראיתי שמישהו עשה שר לציטוט הזה:
Capture.JPG
וואו זה כל כך חזק ומטורף. כל הקאסט הזה מדהים!
זה גם היה כזה מדהים שאפילו לא הצלחנו ליהנות מהבדיחות הדביליות של טום בהתחלה על זה שהוא מצא שלושה-ארבעה אנשים שיגגרגו בשבילו:-D והוא הוא כזה "אספתי כמה מיני גרגים - גרגלטס" וגרג מתעצבן עליו "אל תהפוך אותי למילה טום, אני בן אדם" :-D:-D

אוי ועוד משהו ששבר אותי זה שראיתי שמישהו עשה השוואה בין השלישיה ב-3X09 לבין 4X03 ואני תוהה לעצמי מי המזוכיסט?!😭😭😭

עוד חלק נוראי בעיני היה שעם כמה שקשה להם להיפרד כמו שצריך מאבא שלהם והמילים האחרונות שלהם אליו הן לא כאלה מלאות אהבה וחיבה. שיב וקנדל הכי כועסים מבין הארבעה אבל עם כמה ששיב כועסת ושונאת את לוגן, היא מקווה שזו תהיה אמא שלה שמתה במקום לוגן ובפרק שכל שורה בו מנפצת למיליון חתיכות, נראה לי שזה בטופ 3 דברים ששברו אותי בפרק. כי לייק, השניה איבדת הורה, ועם כמה שזה כואב וקשה זה גרם לך לראות שלמרות כל הסבל שהוא העביר אותך, עדין אכפת לך ממנו ואת עדין אוהבת אותו. וחשבתי שזה יגרום לה להעריך את אמא שלה, אבל כנראה שהצלקות שאמא שלה השאירה עליה הרבה יותר עמוקות מכל דבר שלוגן עשה או אמר לה אי פעם.

זה היה בטופ 3 שלי, וכמובן שהשני רגעים האחרים גם שייכים לשיב.
הראשון זה כמובן שיחת הטלפון שלה עם לוגן, ששברה לי את הלב כבר בפעם הראשונה שצפיתי.
אבל עכשיו פתאום כשאנחנו יודעים ששיב בהיריון, השורה הזאת של "לא עכשיו" פתאום מקבלת משמעות חדשה ומצמררת ועושה את השיחה שלה עם טום על המדרגות הרבה יותר עצובה|לב-ש||לב-ש|

השני, שאני לא יודעת כל כך למה, כי כששמים מולו את הסצינות האחרות, הוא לא עוצמתי כמותן- אבל איכשהו הוא הכי נגע בי, זה הקטע ששיב מבינה שלוגן מת ושהוא ככל הנראה לא זכה לשמוע את המילים האחרונות שלה, והיא מבינה שכנראה עברו כמה דקות מהרגע שקנדל ורומן ידעו, ומבחינתה אלו יכלו להיות דקות שבהן הוא עוד יכל לשמוע אותה והיא ממררת בבכי ואומרת why didn’t you come and get me? i was… i was right out there
הקטע הזה ריסק לי את הלב, שבשלב הזה כבר לא נותר ממנו הרבה🥺🥺🥺

LeAnnDylan

Well-known member
טוב התכנסו כאן היום כדי להלל את שמה ומלתחתה של שיב רוי:love::love::love::love:

הלוואי והיה אתר נוח שמעלה תמונות של כל התלבושות שלה מכל פרק כדי שזה יהיה נוח. אבל עד שאמצא משהו כזה, הנה כמה מהתלבושות שלה שמאוד אהבתי|מאוהב||מאוהב|

בתאכלס הלוק הזה של חולצות מכופתרות זה המראה האהוב עליי שלה.

אבל כמובן שגם עם שמלה היא מהממת והצבע הזה מושלם לה|מאוהב|

עוד שמלה מוצלחת מאוד|מאוהב||מאוהב|

כבר אמרתי שאני אוהבת אותה בחולצה מכופתרת?|מאוהב|

יש לי חולשה לצבע ירוק. ויש לי חולשה לשיב. כששמים את שני הדברים ביחד - אמאלה!|מאוהב|

יא שיב חמודה של עונה 1|מאוהב|

רציתי תמונה נורמלית של השמלה הזאת|מאוהב| אבל האינטרנט לא נחמד היום|שפם|

זה נראה לי אחד הלוקים שלה שהכי אהבתי. אומנם צבעי הפסטל מאוד הולמים אותה אבל צבעים כהים זה תמיד סקסי ובאד-אסי.

טוב היא מושלמת, אני מבינה למה טום מוכן להיות סמרטוט הרצפה שלה:-P:

ונו אם גוגל לא יהיה לטובתנו, נמצא גיפים

LeAnnDylan

Well-known member
מסתבר שיש בטמבלר מישהו עם אובססיה לצווארון גולף ואני חושבת שאני חולקת איתו את האובססיה כי אומייגאד|מאוהב||מאוהב|

*הייתה עוד שמלה כחולה בעונה 3 שממש ממש אהבתי אבל אני לא מצליחה למצוא תמונה שלה|חבול| ואני צריכה ללכת הביתה כבר אז תרגישו חופשי להוסיף לפה עוד תמונות של תלבושות שלה שאהבתן כדי שאני אוכל להזיל ריר בסבבה|מאוהב|

למעלה