בכל מקרה פרק חמוד!, עיקר נקודות הזכות היו על זה שהוא פשוט היה מצחיק, העלילה לא הייתה משהו אבל אפשר להתמודד עם זה בתחילת העונה. הדיג'יגדילות עד כה, לא בדיוק חדשניות, וגם לא ממש אהבתי את סגנון הציור הזה, הישן היה הרבה יותר טוב. לסיכום, כרגע, הם לא בדיוק פורצי הדרך הכי גדולים בעולם, בנתיים חביב פלוס.
ובתחילת כל סדרה יש את הקטע הזה שלכל פרק יש פחות או יותר עלילה עצמאית משלו, ורק מאוחר יותר מגלים את העלילה הכללית. אני חושב שהמטרה של פרקים כאלה היא פשוט להציג את הסדרה ואת הדמויות, אז זה לא נורא. והעלילה של הפרק כן הייתה נחמדה לדעתי. גם סגנון הציור די בסדר.
מה המטרה של פרקי האספוזיציה, אבל ראיתי טובים יותר בדיג'ימון, כמו אלו של העונה הראשונה למשל. לעונה השנייה לא הייתה בעיה רצינית כי את רוב הדמויות מכירים, את טיימרס אני לא זוכרת בכלל ופרונטייר הייתה פשוט חיקוי-חידוש של אדוונצ'רס.(וכאן שוב מופיעה אובססית האדוונצ'רס שלי. טאי הוא המלך
!). אני לא אומרת שפרקי אקספוזיציה הם דבר שמשפיע על הסדרה בהמשכה (עובדה, רק את טיימרס הפסקתי לראות באמצע ומסיבות אחרות לגמרי) אבל אני חושבת שהם צריכים להיות בעלי משקל גדול יותר כמו ב-01 ו-02 ובאמת למשוך את הצופה בצורה כלשהי, אני לא אומרת שצריכים לזרוק לנו את כל התשובות בפרצוץ, אבל רמזים קטנים לא יזיקו (גלגלי שיניים מישהו?). שהתחלתי לראות את אדוונצ'רס או פרונטייר (לא אוהבת את טיימרס ו-02 הייתה כמו לפגוש חבר ישן) הרגשתי מהתחלה "מחוברת" ונסחפתי (בעיקר באדוונצ'רס) ופה אני מרגישה את זה פחות והעלילה בשני הפרקים לא הרגישה כמו "דיג'ימון" עד כה משאפשר להתשתמש במושג בהקשר הזה, אבל אני הולכת לתת לזה סיכוי, בתקווה שהעלילה הגדולה תתגלה בקרוב (פרק 5 יהיה חביב). ובנוגע לציור, אני לא אוהבת את הסגנון, הישן היה יותר מיוחד ויותר מאפיין לדעתי.